אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
מתי גוטמן שינה שיטה?
עוד לא נולד מאמן יותר מקובע ממנו
ואופטימי
בעונה שעברה הפועל נראתה בהרבה משחקים גרוע יותר ממה שנראתה אמש
ועם סגל הרבה אבל הרבה יותר טוב
לא רציתי להפוך את האשכול הזה לעוד אשכול גוטמן.
כאשר פיק בירכיים אחז בו הוא שינה שיטה ואז המכונה הפסיקה לעבוד.
וגם כשיש מכונה משומנת שכל שחקן יודע אם הוא "מנוע", או "קרבורטור" או "רדיאטור" לפעמים לא המכונה לא מתפקדת. אתמול שיחקנו בלי שיטה. לא רק אתמול אלא גם במשחקים הקודמים. אין תבנית משחק.
בית"ר הפסידה אתמול רק רק בגלל שהיה לה כושר משחק ל- 60- 65 דקות.
הביקורת על קשטן בהחלט במקום, אבל לא צריך להגזים.
הנשק היחיד שבית"ר השתמשה בו בחצי הראשון (יותר נכון, בחצי שעהה הראשונה) הוא להתאבד על המגרש באטרף. זה סגנון שאי אפשר לשחק בו משחק שלם ואני מניח שיובל נעים חיפש שער בהתחלה מתוך מטרה להסתגר בהמשך.
גם קשטן כן הבין משהו בחצי וזה שצד שמאל שלנו לא מהווה פקטור. בית"ר סגרו חזק את חוטבא ונוסא וצד שמאל היה יחסית מרווח אבל אלרואי לא עשה כלום (שלא נדבר על פרנסמן). ברגע שנכנס אומרוש, צד שמאל הפך להיות רלוונטי ולכן הסגירה של בית"ר התפרסה על כל המגרש מה שנתן יותר חופש פעולה לצד ימין ואיום ממשי מצד שמאל.
קשטן הוא מאמן "איטי". לוקח זמן לקבוצות שלו לקבל צורה. גם בני יהודה שנה שעברה נתנו סיבוב ראשון גרוע ובסיבוב השני הם היו הקבוצה הכי טובה בליגה.
אני ממש ממש לא מחסידי קשטן, אבל הזלזול שיש פה כלפיו (לאו דווקא בדברים שלך) הוא מביך. זה הבן אדם. זה הסגנון שלו, יש לו אגנדה סדורה משלו והוא עשה דבר או שניים בכדורגל.
תראה סיבוב שני שנשחק הרבה יותר טוב, אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי.
ברור שייקח זמן עד שהקבוצה תיראה כמו שקשטן רוצה.
ברור במיוחד כשזה בעונה ראשונה בקבוצה כמעט חדשה שרוב הכוכבים שלה עזבו.
וגם ברור היה שהוא לא יקבל את הסבלנות מהקהל שלנו,
שברובו שונא אותו ומחפש אותו מהרגע שהוא חזר.
לא להאמין שצחקו כאן במשך שנים על אוהדי בית"ר שהעיפו את גוטמן,
וטענו שאצלנו זה בחיים לא יכול לקרות,
כי לנו לא אכפת מנצחונות של 1-0 ואנחנו לא דורשים כדורגל סקסי והתקפי.
אנשים לא שמו לב שהם הפכו להיות קיצוניים מאוהדי בית"ר בקטע הזה.