תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 14:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רדיו דיסק לאוטו
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
כמה אמור לעלות ולהתקין דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רדיו דיסק לאוטו
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
התקנה לא יותר מ100 שקל

נערך לאחרונה על ידי L. Suarez בתאריך 10 ספטמבר 2011, 23:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
לא יותר מ100 שקל

מה ?????

הוא רוצה גם לקנות לא רק התקנה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אם המחיר גורם מגביל ממליץ לך למצוא משהו טוב ביד-2 ודומיו ולקנות. ההתקנה זה באמת שטויות כל עוד החיבור שיש לך באוטו מתאים לחיבור של המערכת ולא צריך איזו קומבינה. אם לא תצליח לעשות את זה לבד קח את זה לכל מקום של מערכות לרכב וזה אמור לעלות לך 50-100 שקלים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
L. Suarez כתב:
התקנה לא יותר מ100 שקל

מה ?????

הוא רוצה גם לקנות לא רק התקנה !

ראית את הו'.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אם המחיר גורם מגביל ממליץ לך למצוא משהו טוב ביד-2 ודומיו ולקנות. ההתקנה זה באמת שטויות כל עוד החיבור שיש לך באוטו מתאים לחיבור של המערכת ולא צריך איזו קומבינה. אם לא תצליח לעשות את זה לבד קח את זה לכל מקום של מערכות לרכב וזה אמור לעלות לך 50-100 שקלים.

לא מבין בזה כלום..האוטו שלי עדיין עם קסטות,אז לא נראלי שיהיה חיבור מתאים שם.
בסך הכל זה לא יעבור את ה200/300 שקלים כול להתקנה?

ותודה על העזרה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 13:49 
בונדרוב כתב:
mbracha כתב:

כנס לסניף האוטו דיפו הקרוב לביתך ותפתור את כל הבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 13:58 
אבא שלי קנה רדיו דיסק באוטו דיפו, הסה"כ (רדיו+רמקולים+התקנה) עלה בערך 900 שקל כשגם הרמקולים וגם הרדיו איכותיים מאוד. אני מניח שאם תוריד את הרמקולים ותקנה רדיו באיכות יותר נמוכה אפשר לקצץ מאות שקלים בקלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
בונדרוב כתב:
mbracha כתב:

אם הוא עד עם קסטות, אז אין לו חיבורים שיש לרדיו דיסק שאתה קונה, שבקלות אפשר לשלוף להחליף לבד, אתה צריך ללכת לחשמלי רכב שיחבר לך חוטים עם חיבורים רגילים שככה תוכל לבד להחליף רדיו דיסקים.
ושאני הלכתי לחשמלי רכב ברחוב ז'בוטינסקי ברמת גן לפני שנה, רדיו דיסק פלוס התקנה עלה לי 400 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 15:42 
התקנה עולה בסביבות 50 ש"ח.
היום רדיו דיסקים מגיעים עם שלל פונקציות כמו בולטות', יציאת USB, התבייתות לתדר של תחנה מסיומת (נניח אתה על גלגלצ באיזור מרכז ונוסע לצפון הרדיו אוטו' ינדוד לתדר של גלגלצ בצפון) וכו'
הכי טוב שתגדיר מה השימושים שלך ובהתאם לזאת תבחר רדיו.
מהנסיון שלי אוטו דיפו יקרנים, אבל לא בדקתי אצלם מחירים של רדיו דיסקים.
אם אתה לוקח רדיו פשוט+ התקנה אתה יכול לצאת ב-400 ש"ח ומטה טיפה אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
היום רדיו דיסקים מגיעים עם שלל פונקציות כמו בולטות', יציאת USB, התבייתות לתדר של תחנה מסיומת (נניח אתה על גלגלצ באיזור מרכז ונוסע לצפון הרדיו אוטו' ינדוד לתדר של גלגלצ בצפון) וכו'

שיהיה רדיו ושאני אוכל לשמוע עם דיסקים צרובים...
על השאר לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
בונדרוב כתב:
שיקאגו כתב:

שיהיה רדיו ושאני אוכל לשמוע עם דיסקים צרובים...
על השאר לא מעניין.

כמו שכתבתי, אם המחיר הוא גורם מגביל והפונקציה שלך היא באמת רק מוזיקה צרובה תחפש ביד-2 רדיו דיסק במצב טוב, שקורא mp3 (מה שאומר שהוא קורא צרובים), במחיר שמתאים לך (מאמין שיש דברים חביבים בטווח של 200 ש"ח) ותקנה. אחרי זה תכנס לכל חשמלאי רכב והוא יקח לך על כל ההתקנה בין 50-100 ש"ח. מבטיח לך שזה יצא הרבה יותר זול מלקנות משהו חדש. לאוטו-דיפוט בכל מקרה אני לא ממליץ להתקרב, הם מאוד מאוד יקרים בדברים האלו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
אני גם מעוניין לקנות אולי רדיו דיסק חדש, אך גם מעוניין לחסוך אז יתכן ואקנה יד שנייה. הבעיה עם יד שנייה היא אמינות, ללכת רק על מותגים או כל חברה בתחום מספיק טובה? ומה יש להתקין ברדיו דיסק בדיוק? לא פשוט מנתקים ומחברים חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 02:10 
שיקאגו כתב:

יש לי רכב משנת 2009, הרדיו לא משהו, על מה אתה ממליץ אם אני הולך על משהו כמו האופציה הראשונה שרשמת?
קורא דיסקים MP3 כמובן פלוס USB ועוד אופציות יותר מודרניות? (בלי רמקולים, הסאונד דווקא סבבה כרגע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
אני גם מעוניין לקנות אולי רדיו דיסק חדש, אך גם מעוניין לחסוך אז יתכן ואקנה יד שנייה. הבעיה עם יד שנייה היא אמינות, ללכת רק על מותגים או כל חברה בתחום מספיק טובה? ומה יש להתקין ברדיו דיסק בדיוק? לא פשוט מנתקים ומחברים חדש?

אני חושב שהכוונה היא בהתקנת רדיו דיסק שיהיה מובנה (למשל כמו כאן: http://i53.tinypic.com/2q9kgf4.jpg) ולא אחד שפשוט נשלף (כמו זה למשל: http://www.roni-radio.com/wp-content/up ... C-4251.jpg).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:

אמינות זאת בהחלט בעיה, אבל אפשר וצריך לתחקר קצת את המוכר בטלפון ולקוות שהוא ישמע אמין. בד"כ יש תיאור במודעה של מצב המערכת, ואם היא מחברה טובה (קנווד, פיוניר, סוני, פנסוניק) ולא ישנה במיוחד אז סיכויים טובים שהיא תהיה בסדר גמור אם כך מעיד עליה המוכר. יש הרבה פריקים של סאונד שקונים רכב והדבר הראשון שהם עושים זה משדרגים את המערכת ברכב, ופשוט מעמידים למכירה את המערכת הקודמת למרות שאין בה שום פסול.

לגבי ההתקנה, אם הכבל שיש באוטו במערכת הישנה תואם לכניסה שיש במערכת החדשה זה דיי פשוט להוציא (עם מברג או משהו) את המערכת הקודמת ולחבר את החדשה. אם החיבורים לא זהים או שמפחדים להתעסק עם זה אפשר ללכת לחשמלאי רכב שיעשה את זה תוך רבע שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: