moshiko כתב:
יואב כהן כתב:
לפי מה שכתוב בלינקים, תיק אחד עדיין פתוח ולגבי השניים האחרים הושג הסדר. יכול להיות שבגלל זה הוא הצליח בינתיים להביא תעודת יושר
שחר כתב:
הלינק הראשון : כנראה יש הרשאה על פי שינוי כתב אישום (בהסכמת הצדדים). סכסוך מסחרי על זכויות יוצרים.
לינק שני: נסגר התיק בגלל שלא נמצאו הוכחות נגד טביב ושות'.
לינק שלישי: נגמר בפשרה בין הצדדים.
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה? הבוט שלך עובד היום במוד של טיפש במיוחד?
תיק נסגר כי לא נמצאו הוכחות נגד טביב? בגלל זה הוא נסגר בפשרה? אולי תראה לנו איפה כתוב שלא נמצאו הוכחות נגדו?
איפה כתוב שיש הרשאה על פי שינוי כתב האישום? אולי תסביר לי במה מדובר אם אתה מבין את זה כל כך טוב?
יש כאן שלוש תביעות נגד טביב על הפרת זכויות יוצרים, ששתיים מהן נסגרו בפשרה (דהיינו - טביב שילם לתובעים משהו והם הסכימו לוותר על התביעה) ותיק אחד עדיין פתוח.
הערכה שלי לפי סוג העסקים של טביב? טביב מכר מוצרים מזוייפים של התובעים וחטף תביעות שאחת מהן עדיין מתנהלת ובשתיים האחרות הוא שילם לתובעים והסכים להתחייב לא לחזור על המעשים האלה.
הייתי רוצה לדעת איזה עסקים מנהל החכמולוג שטוען שאלה תביעות שיש נגד על איש עסקים.
ולגבי אל בנדי - אולי תספר לנו איך הגעת למסקנה שליהי טביב יכולה להרשם כבעלים של הקבוצה? היא היתה צד לחוזה עם מוני או הליך המשפטי מולו? נקבע בפסה"ד שהמניות יעברו על שמה? כי אחרת אני לא כל כך מבין את זה אבל אולי תבוא ותסביר לנו. כל יום אני לומד משהו חדש.