תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קורי קאר חתם
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
הפועל כתב:
אף אחד לא טוען שהוא לא ישראלי.
אבל מה לעשות, אנחנו ילידי ישראל, ומעדיפים מישהו "מהשבט שלנו" שגדל מהכדורסל פה, לא מטקסס טק.
זה נראה לי מאד טבעי

האיש בן 36 ועדיין חי בישראל למרות שעד עכשיו לא קיבל חוזה...יותר מזה?
לא מדובר פה על איזה מכה נשים שיעזוב את הארץ ברגע שאין פרנסה.

ברור לחלוטין.
אני רק אומר דבר פשוט - בליגת העל אני מעדיף לראות קבוצה עם 2 זרים והשאר ישראלים שגדלו פה, מאשר 2 זרים, 4 מתאזרחים, ועוד 2-3 ישראלים (שזה היה המצב פחות או יותר בשנות ה80).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אף אחד לא טוען שהוא לא ישראלי.
אבל מה לעשות, אנחנו ילידי ישראל, ומעדיפים מישהו "מהשבט שלנו" שגדל מהכדורסל פה, לא מטקסס טק.
זה נראה לי מאד טבעי

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני רק אומר דבר פשוט - בליגת העל אני מעדיף לראות קבוצה עם 2 זרים והשאר ישראלים שגדלו פה, מאשר 2 זרים, 4 מתאזרחים, ועוד 2-3 ישראלים (שזה היה המצב פחות או יותר בשנות ה80).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 10:11 
הבאת שחקן בן 36 אבל את לטוהר אין מקום בסגל?
מאמן מרגיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

לא רק בליגת העל, גם בשנה הקרובה אני מעדיף לראות על המגרש בכל זמן נתון לפחות 3 ישראלים, במיוחד לאור העובדה שהשנה בניגוד לשנים קודמות יש לנו הרבה ישראלים מצויינים שחלקם גם העתיד של הכדורסל הישראלי.
דרך אגב אני בטוח שאחת הסיבות שהם בחרו לשחק בהפועל השנה זה מתוך הבנה שמדובר בקבוצה שהיא אנטיתזה למחלות בליגת העל ושאצלנו הם יזכו לדקות משחק רבות ולהתקדם מקצועית כשארז מאמן אותם.

סגל מאוד איכותי בנינו השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 11:06 
JustZiv כתב:
מאמן מרגיז

אתה מרגיז הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 11:12 
קורי קאר מבחינתי ישראלי לכל דבר
לא מבין מה מפריע לכם בזה שהוא בחר לחיות כאן
יש כאן יותר משמץ של גזענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 11:49 
רדנקו כתב:
JustZiv כתב:
מאמן מרגיז

אתה מרגיז הרבה יותר.

נו ו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 12:10 
מה? מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

אני לא מאמין שאני מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 15:40 
שחקן בלתי עציר בליגה השניה, ברמה של זר לכל דבר ועניין. מאוד מזכיר בסגנון את נייט מילר של יקנעם/מגידו (השנה בבאר יעקב) שפשוט גמר אותנו בשנה שעברה, בליגה השניה לא יודעים להתמודד עם שחקנים כאלה ובטח שאנחנו בלי מתן לא יכלנו.
אין מה להתרגש מעניין הגיל, סטנלי ברנדי היה בלתי עציר בליגה השניה עד גיל 42 בערך וגם דיימון פטרסון עד גיל 40 לא היה מי שידבר איתו בליגה הזאת, קורי קאר בן 35 ומבחינה פיזית הוא מסוג השחקנים האלה. תרשו לי אפילו להמר שאם נעלה, הוא עוד יוכל להיות ישראלי לא רע בליגת העל (חמסה חמסה על המנחוס). בתור ישראלי ברור שזו החתמה מדהימה, ואין ספק שהסגל הישראלי שלנו התחזק בצורה יוצאת דופן (במיוחד אם מה שרדנקו אומר פה על שולדבראנד נכון). ארז באמת עשה עבודה מצוינת בבניית הקבוצה ועל זה מגיע לו כל הכבוד. עם עוד גארד זר תהיה פה חמישייה ברמה של ליגת העל.
אגב, אין ספק שזה מוריד מארז הרבה לחץ בבחירת הזר הנוסף כי עכשיו אנחנו הרבה פחות תלויים בו. קאר סקורר ברמה כזאת שלדעתי גם בסגל הנוכחי אנחנו אמורים לעלות, וגם בהגנה הוא נותן תשובה לפיזיות של הזרים (שנה שעברה אחרי שמתן נפצע מי ששמר לך על הזרים של היריבה היה אלעד אליהו!).

זה באמת עשוי לפגוע קצת בדקות המשחק של הישראלים הצעירים, וגם אני קצת חושש מזה.
אני מאוד הייתי רוצה לראות את בר טימור וגל איתן מקבלים הרבה דקות כשלפחות אחד מהם עולה בחמישייה, ואם יבוא גארד אמריקאי בנוסף לקאר זה קצת יכול לפגוע בתכניות האלה... אני מקווה שמה שכתוב בספסל כאילו ארז נלחץ מכל הדיבורים מסביב על הסגל הצעיר זה שטויות.
במצב כזה באמת טוב שיש את הליגה הבלקנית, יחד עם הליגה והגביע זה באמת עומס משחקים מסוים וראינו שלקבוצה המבוגרת של שנה שעברה לא היו כלים להתמודד עם זה ברגעי השיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 16:33 
הדיבורים האלה הם באמת שטויות. ובספסל בטח יודעים שארז לא נלחץ ולא בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 16:37 
תראו בסך הכל בקבוצה יש כרגע 3 שחקנים שעוברים את גיל 25: מתן נאור,קורי קאר ויונתן שולבראנד.
השלושה האלה מאוד קריטיים לקבוצה צעירה כמו שלנו. חייבים איזון. אי אפשר קבוצה שבנויה רק על צעירים. חייבים ניסיון מה שמתבטא רבות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 16:51 
מסכים לגמרי. ולכן אני מקווה שיחתימו לעונה הקרובה את רוקני, למרות סלידתו של קורמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
רוקני/רועי ניצן/תומר שטינהואר/עופר פליישר/גבי טיינכר

אחד מאלה חייב לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 17:04 
אתה ממש משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הסקר ההזוי האם זאת ההחתמה האחרונה?

ורוקני מחליף לגיטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

קשקוש קורמן, אין פה שום גזענות.

טוטו, למשל, הוא מבחינתי ישראלי לכל דבר. 100 אחוז ישראלי. למה? כי הוא גדל פה, התחנך פה, מדבר פה, ספג פה, כל מה שיש לו זה מפה. זה לא אותו דבר כמו במקרה של קורי.

ממש לא מדובר על גזענות. מדובר על קהילתיות, על לוקאליות.

ועדיין, אני שמח על ההחתמה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 17:27 
רדנקו כתב:
מסכים לגמרי. ולכן אני מקווה שיחתימו לעונה הקרובה את רוקני, למרות סלידתו של קורמן.

לא סולד ולא בטיח
לדעתי הוא גמור ואני מעדיף לתת הזדמנות לצעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 17:33 
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:

קשקוש קורמן, אין פה שום גזענות.

טוטו, למשל, הוא מבחינתי ישראלי לכל דבר. 100 אחוז ישראלי. למה? כי הוא גדל פה, התחנך פה, מדבר פה, ספג פה, כל מה שיש לו זה מפה. זה לא אותו דבר כמו במקרה של קורי.

ממש לא מדובר על גזענות. מדובר על קהילתיות, על לוקאליות.

ועדיין, אני שמח על ההחתמה שלו.

פה אנחנו נכנסים לשדה מוקשים אמיתי של הגדרת הישראליות
בשבילי ההגדרה היא פשוטה
כל אחד שחי כאן ובודאי שמבחירה הוא ישראלי
ולא משנה מה צבעו או דתו או העדפותיו המיניות או הספורטיביות
וזה כולל ,תחזיקו חזק , גם את דריק שארפ וגם את אובארוב
מה זה הקשקוש הזה על קהילתיות ושכונתיות
למה כולנו כאן מאותה שכונה?
ואוטר ואסברי גם גדלו אצלנו בשכונה?
בקיצור ולענין תביאו כבר את רוזנפלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 18:26 
mkorman1 כתב:
רדנקו כתב:

לא סולד ולא בטיח
לדעתי הוא גמור ואני מעדיף לתת הזדמנות לצעיר

אני מסכים כאן עם קורמן האמת, באופן חד משמעי.
רוקני בחור נפלא ושחקן טוב שתרם לא מעט למועדון הזה, אבל בהפועל הנוכחית אין לו מקום.
נבנית פה קבוצה צעירה ומהירה יותר, וכמו שאני מכיר את ארז זה לא רק על הנייר אלא גם בסגנון המשחק.
ליריב אין ממש מקום בקונספט הזה, ולקראת תום העונה שעברה ראינו שגם במאבקים מתחת לסל עם קלמנטה ובראדפורד הוא לא היה מסוגל להתמודד (לא בהגנה ולא בריבאונד, שהיה קטסטרופה אצלנו בפלייאוף). זו כבר לא חיית ההגנה של לפני כמה שנים. בהתקפה ברור שהוא נון-פקטור, ולכן עדיף לתת כאן את הבמה לשולדבראנד ושירן לצד טרייסי ולקוות לטוב. מה גם שעם קורי קאר ומתן ההגנה והריבאונד אמורים להשתפר מאוד.

לגבי עניין הניסיון, זו בעיקר ססמא. גל איתן ונועם מטלון שחקנים מנוסים בליגה הזאת (לשניהם זו לפחות עונה רביעית בלאומית פלוס עוד עונות בליגות אחרות), מתן נאור וקורי קאר זה שחקנים מאוד מנוסים גם בסטנדרטים של ליגת העל וגם שולדבראנד וטרייסי לא משחקים כדורסל מאתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 18:47 
אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי סגנון המשחק, אבל אני עדיין חושב שאנחנו חייבים גוף חזק בצבע ורוקני נותן בדיוק את זה.

אני חושב שלהפיל את נושא הריבאונד על רוקני זה פשוט לא נכון. אני חשבתי אז וחושב גם היום שהנחיתות שלנו בריבאונד ההגנה נבעה מדבר אחד בלבד - העובדה שהגארדים שלנו לא היו מסוגלים לעצור את החדירות של היריבות וגרמו לגבוהים לנטוש עמדות כדי לעזור בסגירת החודרים, דבר שאיפשר לגבוהים של הקבוצה היריבה לחגוג עלינו בריבאונד ההתקפה. כמובן שהעובדה שיוטר שיחק עם יד אחת גם כשחזר מהפציעה לא סייעה לכך בהרבה.

אחת הבעיות הנוספות שלנו היתה הפציעה של מתן, שבגללה נאלץ רוקני לשחק לא מעט באזורים שהוא לא מכיר (על קו השלוש) ובעמדות שהוא לא מכיר ולא מסוגל לתרום בהן.

רוקני יודע לעשות דברים מסויימים ואותם הוא עושה מצוין - לשמור ולקחת ריבאונד.

ברור שהוא מוגבל, אבל כל מי שמפנטז כרגע על רוזנפלט מוזמן לצפות במשחקים שלו מהעונה שעברה ולראות איזה הגנה נפלאה הוא נותן (ולמי זה לא ברור לו - אני ציני לחלוטין). ואני כבר לא מדבר על העלות הגבוהה שלו כמובן.

אנחנו צריכים גבוה מחליף קשוח בלי אגו ואני לא מכיר מישהו שיכול לספק לנו את זה יותר טוב מרוקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 18:51 
דובראש כתב:
גארדים
גל איתן /בר טימור/אבירם זליקוביץ/ גארד זר
סמול פורווארדים
מתן /קאר/יותם שירן
גבוהים(סנטרים פוורארדים)
מתן/שולדבנד/ סמית / קאר /יותם שירן

המודגשים מתאימים לחמישיה לטעמי
אבל יש סגל מאוד מגוון

אני לא יודע למה גם כאן וגם בספסל שוכחים את נעם מטלון באופן קבוע
קרה איזה משהו שאני לא יודע עליו?
נעם מטלון זה שחקן מאוד משמעותי שכבר שלוש שנים מהווה שחקן מרכזי בקבוצות שעולות ליגה עם 11-12 נק' למשחק, ישראלי מאוד משמעותי וכרגע אני לא חושב שהוא פחות טוב מזליקוביץ' או שירן, או אפילו מטימור (יכול להיות שלכל הנ"ל יש יותר "פוטנציאל").

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 10 ספטמבר 2011, 19:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 19:08 
רדנקו כתב:
אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי סגנון המשחק, אבל אני עדיין חושב שאנחנו חייבים גוף חזק בצבע ורוקני נותן בדיוק את זה.

אני חושב שלהפיל את נושא הריבאונד על רוקני זה פשוט לא נכון. אני חשבתי אז וחושב גם היום שהנחיתות שלנו בריבאונד ההגנה נבעה מדבר אחד בלבד - העובדה שהגארדים שלנו לא היו מסוגלים לעצור את החדירות של היריבות וגרמו לגבוהים לנטוש עמדות כדי לעזור בסגירת החודרים, דבר שאיפשר לגבוהים של הקבוצה היריבה לחגוג עלינו בריבאונד ההתקפה. כמובן שהעובדה שיוטר שיחק עם יד אחת גם כשחזר מהפציעה לא סייעה לכך בהרבה.

להגיד שנחיתות כל כך מובהקת וקשה בריבאונד נבעה מדבר אחד בלבד זה כבר פשטני מדי.
היו מספר סיבות לנחיתות הזאת - הפציעות של מתן ויוטר, אזלת היד של הגארדים בהגנה וגם העובדה שרוקני כבר לא מסוגל להתמודד. סורי. זה היה מאוד זועק וברור לצערי. היו מקרים שבאמת הוא נקלע למיקום לא טוב בגלל בעיות אחרות בהגנה, והיו מקרים שפשוט לקחו לו ריבאונד על הפנים. אותו דבר בהגנה - הוא פשוט לא היה פקטור בשמירה, ואני מדבר כאן על שמירה של אחד על אחד כך שקצת קשה להאשים את הגארדים. אין תירוצים.
יריב בחור מאוד חיובי אבל זה כבר לא זה, אם הוא מוכן להשאר במועדון בשכר סמלי ועל תקן שמחוני כזה בסוף הספסל אז אחלה, בתור שחקן רוטציה משמעותי זה מיותר מאוד. אני גם לא רוצה לראות את רוזנפלט, מבחינתי אחרי ההחתמה של קאר אין שום סיבה להביא ישראלי נוסף (בטח לא מתאזרח נוסף).

אני כן חושב שכדאי לשים דגש על כך שלזר הנותר יהיו יכולות ניהול משחק ושהוא יהיה רכז טהור יחסית, כי קומבואים יש לנו מספיק. כדאי שגם יקלע מבחוץ, כי חוץ ממטלון נראה שאין כל כך פונקציה כזאת בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
רדנקו כתב:

היו מספר סיבות לנחיתות הזאת - הפציעות של מתן ויוטר, אזלת היד של הגארדים בהגנה וגם העובדה שרוקני כבר לא מסוגל להתמודד. סורי. זה היה מאוד זועק וברור לצערי. היו מקרים שבאמת הוא נקלע למיקום לא טוב בגלל בעיות אחרות בהגנה, והיו מקרים שפשוט לקחו לו ריבאונד על הפנים. אותו דבר בהגנה - הוא פשוט לא היה פקטור בשמירה, ואני מדבר כאן על שמירה של אחד על אחד כך שקצת קשה להאשים את הגארדים. אין תירוצים.
יריב בחור מאוד חיובי אבל זה כבר לא זה, אם הוא מוכן להשאר במועדון בשכר סמלי ועל תקן שמחוני כזה בסוף הספסל אז אחלה, בתור שחקן רוטציה משמעותי זה מיותר מאוד. אני גם לא רוצה לראות את רוזנפלט, מבחינתי אחרי ההחתמה של קאר אין שום סיבה להביא ישראלי נוסף (בטח לא מתאזרח נוסף).

אני כן חושב שכדאי לשים דגש על כך שלזר הנותר יהיו יכולות ניהול משחק ושהוא יהיה רכז טהור יחסית, כי קומבואים יש לנו מספיק. כדאי שגם יקלע מבחוץ, כי חוץ ממטלון נראה שאין כל כך פונקציה כזאת בקבוצה.

כמעט ואין רכזים טבעיים בכדורסל בארץ ומספרם הולך ומצטצמם גם באירופה...כולם הפכו להיות קומובואים(לצערי הרב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 19:36 
מסכים איתך. על אחת כמה וכמה שבליגה השניה אין "רכז טבעי", כי כל זר בליגה הזאת נדרש קודם כל להיות סקורר (ובדרך כלל זה גורר קצת בלאגניזם).
אין לי ספק שגם הגארד שיבוא אלינו יהיה כזה, וזה טוב ויפה. כתבתי "יחסית" כי בכל זאת יש איזושהי סקאלה, וכן הייתי רוצה שהזר הזה שיגיע יהיה כזה שגם ירגיש בנוח עם הכדור ביד וגם אני ארגיש בנוח כשהוא עם הכדור ביד :SMOKE:

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 10 ספטמבר 2011, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 19:37 
Fez כתב:
רדנקו כתב:

אז נסכים שלא להסכים.

אני חושב שאנחנו צריכים סנטר מחליף. יכול להיות ששולדברנד קשוח מספיק בשביל זה, אבל אני לא בטוח ולא הייתי רוצה שהוא יהיה הסנטר המחליף שלי. אני פשוט לא מכיר אף ישראלי פנוי אחר שמתאים לשמש בתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 22:12 
הערה קטנה לגבי החששות מהגיל
36 נשמע מבוגר, אבל זה מאוד יחסי ואישי אצל כל שחקן.הכוונה היא - אם הוא יודע לשמור על הגוף שלו וחי אורח חיים ספורטיבי,מבחינת הכושר הוא יכול להציג רמה גבוהה - כמובן ביחס לרמות שבהן שיחק.
את ההתרשמות אנחנו צריכים לקבל בשטח, שם אפשר לראות עד כמה הוא "שמור" או שהזניח את עצמו.

בכל מקרה הגיל הוא לא גזירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 22:48 
שמור שמור. אל תדאג.

וזה 35. לא 36.

אני חושב שהוא הראה בעונה שעברה כמה הוא שמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
שמור שמור. אל תדאג.

וזה 35. לא 36.

אני חושב שהוא הראה בעונה שעברה כמה הוא שמור.

שמור כמוני וכמו ברזל?:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: