תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 9/9-10/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
מעבר למשחק, הפועל תל אביב קיבלה היום מכתב התראה לפני הגשת תביעה מהדובר לשעבר גבע תלם. במכתב שנשלח דורש תלם סכום של מעל מאה אלף שקלים על פיטורים שלא כחוק מצד המועדון, פיצויי פיטורין ושכר שלא שולם לו. בהפועל הופתעו מהסכום הגבוה אותו דורש הדובר לשעבר, אך הקבוצה טרם הגיבה לעניין באופן רשמי. גבע תלם עצמו אמר: "בצער רב נאלצתי לפנות לערכאות משפטיות, לא חשבתי שיגיע היום שאני אצטרך לעשות זאת מול המועדון שאני אוהב מילדות, אבל שום דבר לא מצדיק פגיעה בפרנסה, במיוחד שעבדתי במועדון כארבע שנים".
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1858642

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:19 
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

גבע תלם אשם

מי זה גבע תלם בכלל?
בן-אדם שבזכות ה"אהדה" שלו להפועל התקדם מתפקיד של צלם בוואן לדובר של הפועל ת"א ואז ברגע שטביב זכה בבמבי הפסיק להגיע למשחקים בטענה של "אנשי מוני החליט שהם לא תורמים כסף "לקבוצה של אלי טביב" ?

הקבוצה של אלי טביב? יא חבורה של מזדיינים. זאת הפועל תל-אביב. עם טביב ובלי טביב. ואת הטביב הזה, אתם הבאתם, לא אני.

סופית ירדת מהפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:23 
שחר כתב:
אתה.
זה בכלל לא קשור למעמד של טועמה, לזהות שלו להפועל להיהסטוריה שלו או לאהבה שלו לקבוצה, טועמה כיום חשוב מקצועית מאוד להפועל בייחוד שהסגל כ"כ דלי בגלל ההנהלה הזונה החברה שלך, זו התמונה הכוללת. בגלל ההתנהלות שלה אנחנו מאבדים גם את טועמה שמקבל את התנאים בהכנעה, התנצל ומתאמן לבד. אם זה נראה לך משהו טריוויאלי ולגיטימי, כנראה שאין בך שום תבונה והגיון וכמו טביב מה שמניע אותך זו פנקסנות ותחושות נקם על דברים שקרו לפני כמה שנים ופוגעים באופן מבהק בקבוצה היום.

שחר, אני לגמרי חושב שההתנהלות של הקבוצה הזו היא שכונתית וכל המהלך הזה היה חובבני והפרסום באתר והפלת התיק על סלים היא אחד הדברים היותר מגעילים שהיו במועדון הזה בשנים האחרונות. והיו הרבה.
אני גם אמרתי שהייתי מאד רוצה שסלים ישחק בהפועל ואני תמיד אעדיף שחקנים שרוצים לשחק בהפועל.
אני יצאתי והתפוצצתי רק כל הבכיינות של סלים. מה לעשות? מבחינתך זו פנקסנות שלי, מבחינתי זה זיכרון קצר שלכם. אף אחד לא יכול להגיד לסלים איפה לשחק, אבל שיפסיק לבכות ולחשוב שכולנו נולדנו אתמול.
ולגבי ההנהלה שלי, אני מקלל את הנהלה כל משחק. אני גם הגעתי ומגיע לאימונים ומקלל את אוסידון ליד המאפיונרים שהוא הביא לקבוצה, כשהוא עושה דברים שלא נראים לי. אבל אני עשיתי אותו דבר גם למוני הראל, שהביא את טביב. אתה לא הכתובת שלי, אבל יש לי בעיה נורא גדולה עם אוהדים שהיו פרו מוני והיום הם מספרים לי מי זה טביב. זו טרפה וזו נבלה.
אבל היום טביב בקבוצה וצריך לצאת נגדו, כשהוא פוגע בהפועל. זה עדיין לא אומר שצריך לעודד את סלים טועמה וכאן כל הדיון הזה התחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:24 
דרך אגב אם אלרואי יורד לספסל הקונספציה(אפשר לקרוא לזה גם קונספירציה) שלי מתחילה לקבל חיזוקים העסקה עם טב"ח לא נחתה כרעם ביום בהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:26 
שוב, אם הוא רצה את העסקה (מיליון וחצי יורו פלוס שני שחקנים!!), אז מה שהוא עשה לא שירת אותו וזה היה מעשה מטופש. אני לא מתווכח עם הכוונה שלו, רק אומר שפניה עצמאית לשחקן של הקבוצה השנייה שאמור לעבור אליך במסגרת טרייד מורכב זה דבר מטופש.

אולי אני לא מספיק ברור, אבל אני לא מצדיק בשום אופן את ההתנהלות של הקבוצה. להיפך, אני חושב שההתנהלות נוראית, רק שהבעיה היא לא במידת הנחמדות של אוסידון ושל טביב אלא בהתנהלות חובבנית של אנשים זחוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:34 
villa crespo כתב:
שחר כתב:
אתה.
זה בכלל לא קשור למעמד של טועמה, לזהות שלו להפועל להיהסטוריה שלו או לאהבה שלו לקבוצה, טועמה כיום חשוב מקצועית מאוד להפועל בייחוד שהסגל כ"כ דלי בגלל ההנהלה הזונה החברה שלך, זו התמונה הכוללת. בגלל ההתנהלות שלה אנחנו מאבדים גם את טועמה שמקבל את התנאים בהכנעה, התנצל ומתאמן לבד. אם זה נראה לך משהו טריוויאלי ולגיטימי, כנראה שאין בך שום תבונה והגיון וכמו טביב מה שמניע אותך זו פנקסנות ותחושות נקם על דברים שקרו לפני כמה שנים ופוגעים באופן מבהק בקבוצה היום.

שחר, אני לגמרי חושב שההתנהלות של הקבוצה הזו היא שכונתית וכל המהלך הזה היה חובבני והפרסום באתר והפלת התיק על סלים היא אחד הדברים היותר מגעילים שהיו במועדון הזה בשנים האחרונות. והיו הרבה.
אני גם אמרתי שהייתי מאד רוצה שסלים ישחק בהפועל ואני תמיד אעדיף שחקנים שרוצים לשחק בהפועל.
אני יצאתי והתפוצצתי רק כל הבכיינות של סלים. מה לעשות? מבחינתך זו פנקסנות שלי, מבחינתי זה זיכרון קצר שלכם. אף אחד לא יכול להגיד לסלים איפה לשחק, אבל שיפסיק לבכות ולחשוב שכולנו נולדנו אתמול.
ולגבי ההנהלה שלי, אני מקלל את הנהלה כל משחק. אני גם הגעתי ומגיע לאימונים ומקלל את אוסידון ליד המאפיונרים שהוא הביא לקבוצה, כשהוא עושה דברים שלא נראים לי. אבל אני עשיתי אותו דבר גם למוני הראל, שהביא את טביב. אתה לא הכתובת שלי, אבל יש לי בעיה נורא גדולה עם אוהדים שהיו פרו מוני והיום הם מספרים לי מי זה טביב. זו טרפה וזו נבלה.
אבל היום טביב בקבוצה וצריך לצאת נגדו, כשהוא פוגע בהפועל. זה עדיין לא אומר שצריך לעודד את סלים טועמה וכאן כל הדיון הזה התחיל .

שירי עידוד לסלים יבהירו את הכעס שלנו כלפי ההנהלה על הסאגה הזאת(כמו שבעבר שלא רצינו את דוידוביץ' ידענו לשיר את זה כדי להביע את הרצון שלנו).
כך גם במקרה הזה, שירי עידוד לסלים ומיד אחרייהם שירה נגד ההנהלה, תסביר להם טוב מאד מה חושבים עלייהם בבלומפילד.
אבל בינתיים הקהל שלנו שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:36 
אוגוסטוס היל כתב:
שוב, אם הוא רצה את העסקה (מיליון וחצי יורו פלוס שני שחקנים!!), אז מה שהוא עשה לא שירת אותו וזה היה מעשה מטופש. אני לא מתווכח עם הכוונה שלו, רק אומר שפניה עצמאית לשחקן של הקבוצה השנייה שאמור לעבור אליך במסגרת טרייד מורכב זה דבר מטופש.

אולי אני לא מספיק ברור, אבל אני לא מצדיק בשום אופן את ההתנהלות של הקבוצה. להיפך, אני חושב שההתנהלות נוראית, רק שהבעיה היא לא במידת הנחמדות של אוסידון ושל טביב אלא בהתנהלות חובבנית של אנשים זחוחים.

הוא לא רצה את העסקה ללא טועמה. לא קיבל? אין עסקה. מה זה משנה מי פנה למי ומתי? בכל מקרה הוא עשה את זה אחרי שהעסקה סוכמה והפועל פרסמו בלי שום כיסוי את זה.

אני מבין שאתה לא מצדיק, אבל אתה שם את האצבע במקום הלא נכון ומתנהג בתמימות. ההתנהלות היא קמצנית, על סף הגניבה, מפוקפקת ומונעת מאגו ונקמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:42 
לירון האדום כתב:
אני לקחתי צד בבמבי?! אני??
את האמת אני לא זוכר בכלל הודעות שלך בזמן הבמבי...
אני אמרתי ואגיד שוב מה שאמרתי בעבר- נעיף אחד ואחרי זה את השני.
אחד עף והשני? כלום, נאדה.
אפילו בתקשורת אמרתי- אנחנו רוצים בעלים אחד, ולא משנה מי זה יהיה.
אז אל תשקר ותגיד שלקחתי צד !
על שביט היה צריך להילחם, זה לא סותר.
ולא זה לא גשם, משתינים עלייך.
בנודר זהבי וגילי שברו את הדירות שלהם,מוני אשם שאין חיזוק, עכשיו זה סלים שאשם שאין חיזוק.
מי הבא בתור? הקהל?

אז אמרת. אחד בפה, אחד בלב.
אם מוני הראל היה מנצח, היית שוכח מזה.
5 שנים שתקת לו על דברים יותר חמורים, אז למה שפתאום תתחיל לצאת נגדו?
שים לב להודעות שלך במשך השנים על ההנהלה הזו, שאתה יוצא נגדה על כל פיפס, ושים לב לכמות ההודעות שלך נגד ההנהלות הקודמות.
מה, הכל היה ורוד לפני טביב?
ושוב, אל תספר לי מי זה אלי טביב. בתור כפר-סבאי במקור, אני טיפה מכיר את פועלו. כמה שאתה רואה שחור, אני רואה יותר שחור. אנחנו במצב פנטסטי לעומת המצב שנהיה בו עוד שנה-שנתיים, כשטביב אפילו לא ינסה להראות שאיכפת לו. אנחנו עוד נתגעגע לקייץ הזה.
אני חרד לגורלה של הפועל, אבל אני אומר את זה מהיום שמוני הראל הגיע לקבוצה והשיא היה כשהוא הביא את אלי טביב, כדי להמשיך לא לשים שקל בקבוצה. אבל כשאנחנו אמרנו את זה, כולם הגנו על מוני הראל. וממש אין כאן עניין של "אמרנו לכם" או "אנחנו ידענו". זה לא מעניין אף אחד. אבל כשאנשים כאן יוצאים נגד טביב ומספרים לי כמה שאצל מוני יכל להיות טוב יותר, אי אפשר שלא להתעצבן.
אז כן, מוני הראל הוא עדיין האשם העיקרי במצבה של הפועל ואתם יכולים להמשיך לצחוק על זה עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:45 
אני אמרתי שאצל מוני יכל להיות יותר טוב?!
על מה אתה מדבר?
אתה עכשיו גם יודע עליי דברים?!
לא היתי פעיל ומעורב כמו שאני בשנה האחרונה מודע ומתוודה.
ואם מוני היה לוקח את הבמבי והיה ממשיך להתנהל כמו שהתנהל או כמו שטביבי מתנהל עכשיו היתי יוצא נגדו אותו דבר !
"נעיף אחד ואחרי את זה את השני" - בינתיים העפנו אחד ובשני לא נוגעים מדוע?!
מוני אשם שהוא הביא את טביבי להפועל אין ספק על כך- אבל מוני כבר לא בקבוצה, טביבי לא יכול להסתתר מאחורי המשפט מוני אשם.
אז הוא מצא משפט חדש- סלים אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:47 
לירון האדום כתב:
על מה אתה מדבר?
ואם מוני היה לוקח את הבמבי והיה ממשיך להתנהל כמו שהתנהל או כמו שטביבי מתנהל עכשיו היתי יוצא נגדו אותו דבר !
מוני אשם שהוא הביא את טביבי להפועל אין ספק על כך- אבל מוני כבר לא בקבוצה, טביבי לא יכול להסתתר מאחורי המשפט מוני אשם.

לא, רק החלק הראשון של ההודעה התייחס אלייך. החלק השני התייחס לאוהדים פרו מוני, שצוחקים על זה שאני מאשים את מוני הראל במצב של הפועל.
מצטער אם הובן אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:47 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
אני לקחתי צד בבמבי?! אני??
את האמת אני לא זוכר בכלל הודעות שלך בזמן הבמבי...
אני אמרתי ואגיד שוב מה שאמרתי בעבר- נעיף אחד ואחרי זה את השני.
אחד עף והשני? כלום, נאדה.
אפילו בתקשורת אמרתי- אנחנו רוצים בעלים אחד, ולא משנה מי זה יהיה.
אז אל תשקר ותגיד שלקחתי צד !
על שביט היה צריך להילחם, זה לא סותר.
ולא זה לא גשם, משתינים עלייך.
בנודר זהבי וגילי שברו את הדירות שלהם,מוני אשם שאין חיזוק, עכשיו זה סלים שאשם שאין חיזוק.
מי הבא בתור? הקהל?

אז אמרת. אחד בפה, אחד בלב.
אם מוני הראל היה מנצח, היית שוכח מזה.
5 שנים שתקת לו על דברים יותר חמורים, אז למה שפתאום תתחיל לצאת נגדו?
שים לב להודעות שלך במשך השנים על ההנהלה הזו, שאתה יוצא נגדה על כל פיפס, ושים לב לכמות ההודעות שלך נגד ההנהלות הקודמות.
מה, הכל היה ורוד לפני טביב?
ושוב, אל תספר לי מי זה אלי טביב. בתור כפר-סבאי במקור, אני טיפה מכיר את פועלו. כמה שאתה רואה שחור, אני רואה יותר שחור. אנחנו במצב פנטסטי לעומת המצב שנהיה בו עוד שנה-שנתיים, כשטביב אפילו לא ינסה להראות שאיכפת לו. אנחנו עוד נתגעגע לקייץ הזה.
אני חרד לגורלה של הפועל, אבל אני אומר את זה מהיום שמוני הראל הגיע לקבוצה והשיא היה כשהוא הביא את אלי טביב, כדי להמשיך לא לשים שקל בקבוצה. אבל כשאנחנו אמרנו את זה, כולם הגנו על מוני הראל. וממש אין כאן עניין של "אמרנו לכם" או "אנחנו ידענו". זה לא מעניין אף אחד. אבל כשאנשים כאן יוצאים נגד טביב ומספרים לי כמה שאצל מוני יכל להיות טוב יותר, אי אפשר שלא להתעצבן.
אז כן, מוני הראל הוא עדיין האשם העיקרי במצבה של הפועל ואתם יכולים להמשיך לצחוק על זה עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:50 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
על מה אתה מדבר?

לא, רק החלק הראשון של ההודעה התייחס אלייך. החלק השני התייחס לאוהדים פרו מוני, שצוחקים על זה שאני מאשים את מוני הראל במצב של הפועל.
מצטער אם הובן אחרת.

לפחות יש דבר אחד שאנחנו מסכימים עליו וזה שטביב הוא אסון לקבוצה, ההתנהלות עד עכשיו היא ביזיונית, אין חיזוק, רבים עם שי, עכשיו רבים עם סלים.
מאשימים את זהבי בונדר וגילי, קנדה נזרק, דדי נזרק ואין מחליף ועוד עוד ועוד..
יש לי רק שאלה אחת: למה לא עושים בכלום נגד ההנהלה? (שאלה רטורית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:50 
לפי מה שכתוב בלינקים, תיק אחד עדיין פתוח ולגבי השניים האחרים הושג הסדר.

שחר כתב:
ע"פ האתר legalmetric טביב היה מעורב בשנים האחרונות בכמה תיקים בבימ"ש בפלורידה ובטקסס, אני לא מצליח להבין מהקישורים האלה אם יש שם משהו פלילי ואם הוא הואשם.

http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 00057.html
http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 22508.html
http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 00230.html

נערך לאחרונה על ידי יואב כהן בתאריך 09 ספטמבר 2011, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:55 
אני לא חושב שיש מישהו שחושב שטביב הוא לא אסון מהלך. ברור לכולם שברגע שיגמר הכסף
מאירופה לא יושקע שקל בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:56 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הוא לא רצה את העסקה ללא טועמה. לא קיבל? אין עסקה. מה זה משנה מי פנה למי ומתי? בכל מקרה הוא עשה את זה אחרי שהעסקה סוכמה והפועל פרסמו בלי שום כיסוי את זה.

אני מבין שאתה לא מצדיק, אבל אתה שם את האצבע במקום הלא נכון ומתנהג בתמימות. ההתנהלות היא קמצנית, על סף הגניבה, מפוקפקת ומונעת מאגו ונקמה.

אם הוא רצה את העסקה עם טועמה ועל ההסכמה של טועמה יקום וייפול, הפעולה שלו הזיקה לסיכויים שטועמה יסכים. זה הכל.

לגבי ההנהלה,אני מסכים שההאשמה של סלים והפרסום באתר הם התנהגויות מגעילות ונקמניות.
מעבר לכך זו חובבנות נטו (קמצנות בטח לא היתה במקרה הנוכחי, קומבינות נסתרות כנראה היו ועוד ישנן).

ברמה הכללית השאלה היא איך אתה מבין את המטרות של טביב. אם אתה חושב שהמטרה שלו היא לגנוב פה ושם כספים ושהקבוצה תהיה מעל פני המים ותשמש לו כפרה חולבת, אז אתה אולי צודק. אני באופן אישי לא מבין את התאוריה הזאת (אם כי אולי היא נכונה).
אני חושב שלטביב יש אינטרס שהקבוצה תצליח מאיפה שלא תסתכל על זה (מכירה בערך גבוה עוד מספר שנים, מעמד ציבורי, מוניטין , "להראות לכולם" וכו'). לפיכך, השקעה נמוכה, חסכון ברכש, יחס רע לאנשים ולשחקנים וכו' הם אינדיקציה להתנהלות שלא מביאה אותו למטרה ולכן זה ניהול לא מקצועי. כל השאר זה קשקושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:58 
יואב כהן כתב:
לפי מה שכתוב בלינקים, תיק אחד עדיין פתוח ולגבי השניים האחרים הושג הסדר. יכול להיות שבגלל זה הוא הצליח בינתיים להביא תעודת יושר

שחר כתב:
ע"פ האתר legalmetric טביב היה מעורב בשנים האחרונות בכמה תיקים בבימ"ש בפלורידה ובטקסס, אני לא מצליח להבין מהקישורים האלה אם יש שם משהו פלילי ואם הוא הואשם.

הלינק הראשון : כנראה יש הרשאה על פי שינוי כתב אישום (בהסכמת הצדדים). סכסוך מסחרי על זכויות יוצרים.
לינק שני: נסגר התיק בגלל שלא נמצאו הוכחות נגד טביב ושות'.
לינק שלישי: נגמר בפשרה בין הצדדים.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 09 ספטמבר 2011, 14:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:59 
יואב כהן כתב:
לפי מה שכתוב בלינקים, תיק אחד עדיין פתוח ולגבי השניים האחרים הושג הסדר. יכול להיות שבגלל זה הוא הצליח בינתיים להביא תעודת יושר

שחר כתב:

הלינקים המובאים הם קמצוץ מהתביעות שהוגשו נגד טביב בארה"ב ,אני יודע לפחות על מקרה אחד ב 2007 שהוא הורשע בו (הפרת זכויות יוצרים) ועוד מספר מקרים בהם נתבע,לא ידוע לי על תוצאות המשפטים אבל אפילו חברת הייניקן תבעה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:04 
1. תביאו מגן שמאלי יא מזדיינים.

2. איפה נוסא??!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:07 
בואו לשדה!!! נעשה לו קבל פנים חמה חמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:11 
נגמר הנוער כתב:
שאני אבין
אם היינו מדינת חוק מסודרת ולא קומבינהלנד
הפועל היתה הולכת למכרז?

רב הסיכויים שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:11 
משיטוט קצר באתרים של בבונים עולה שהם קנו מלא כרטיסים לשמונה ....איך הם עושים את זה?????.וצריך ליידע את הנוגעים בדבר שיטפלו בנושא הזה...חתיכת הפקירות כוססאממקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:12 
בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:15 
לקשטן יש עכשיו המון אופציות וסגל שנותן לו הרבה אוויר. יש לו שחקני קו איכותיים בשני הצדדים, קשרים אחוריים מודרניים וסקוררים מוכחים בחוד, כך שהמאמן הוותיק מכוסה גם למשחקים בהם יבקש לעלות במערך עם קונוטציה הגנתית יותר. :SHOCK3:

התינוק החדש של קשטן: הכירו את מירקו אורמוש, הזר החדש של הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/?w=//1858606

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
בואו לשדה!!! נעשה לו קבל פנים חמה חמה!

אני דיי בטוח שהוא יטעה את כולם ויברח מיציאה אחורית
ואני עדיין לא מאמין שהוא ינחת בארץ לפני סגירת חלון העברות הישראלי (ה22.9)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:23 
אוריאל כתב:
משיטוט קצר באתרים של בבונים עולה שהם קנו מלא כרטיסים לשמונה ....איך הם עושים את זה?????.וצריך ליידע את הנוגעים בדבר שיטפלו בנושא הזה...חתיכת הפקירות כוססאממקק

אני יודע שבלאן דורשים שם של בעל מנוי ואז דורשים פרטים לגביו. ככה לפחות עשו עם חבר שלי שרצה לקנות כרטיס. אני מתאר לעצמי שחלק נעזרו באוהדי הפועל כפי שאוהדי מכבי עשו לא פעם ולא פעמיים לפני משחקי דרבי. מעבר לכך גם אם כל הבדיקות שבעולם בטוח יש אוהדי בית"ר שהצליחו בדרך עקיפה להשיג כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:27 
בואו נקווה שאורמוש ישחק טוב וזהו
הכתבה בוואלה לא גילתה הרבה, יש לו פוטנציאל והוא לא מימש אותו
אי אפשר לדעת מה נקבל, רק הזמן יגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:27 
סימרוטיץ כתב:
לקשטן יש עכשיו המון אופציות וסגל שנותן לו הרבה אוויר. יש לו שחקני קו איכותיים בשני הצדדים, קשרים אחוריים מודרניים וסקוררים מוכחים בחוד, כך שהמאמן הוותיק מכוסה גם למשחקים בהם יבקש לעלות במערך עם קונוטציה הגנתית יותר. :SHOCK3:

התינוק החדש של קשטן: הכירו את מירקו אורמוש, הזר החדש של הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/?w=//1858606

חשבתי שזה עוד משפט ציני שלך ;)
לא ייאמן שהוא אשכרה כתב את זה.
המון אופציות?
סגל שנותן הרבה אוויר?
מי זה הענבל מנור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:28 
יואב כהן כתב:
אוריאל כתב:

אני יודע שבלאן דורשים שם של בעל מנוי ואז דורשים פרטים לגביו. ככה לפחות עשו עם חבר שלי שרצה לקנות כרטיס. אני מתאר לעצמי שחלק נעזרו באוהדי הפועל כפי שאוהדי מכבי עשו לא פעם ולא פעמיים לפני משחקי דרבי. מעבר לכך גם אם כל הבדיקות שבעולם בטוח יש אוהדי בית"ר שהצליחו בדרך עקיפה להשיג כרטיסים.

החוצפה הכי גדולה שאחד מהם השתמש בשם של אסף אייל לקנות כרטיסים..קיצור צריך שהמערכת של המכירה במשחקים כאלו תעבור לאולטראס כמו שהיה לפני כמה שנים לפני דרבי ככה זכור לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:31 
אוריאל כתב:
יואב כהן כתב:
אוריאל כתב:

החוצפה הכי גדולה שאחד מהם השתמש בשם של אסף אייל לקנות כרטיסים.. קיצור צריך שהמערכת של המכירה במשחקים כאלו תעבור לאולטראס כמו שהיה לפני כמה שנים לפני דרבי ככה זכור לי

בוא לא נגזים..
ולדעתי במצב הנוכחי פשוט צריך להראות מנוי תקף של הפועל.
+
תמיד אומרים שאוהדי בית"ר קנו מאות כרטיסים לשערים 8 13... הרבה פעמים זה עשרות ולא מאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:31 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם הוא רצה את העסקה עם טועמה ועל ההסכמה של טועמה יקום וייפול, הפעולה שלו הזיקה לסיכויים שטועמה יסכים. זה הכל.

לגבי ההנהלה,אני מסכים שההאשמה של סלים והפרסום באתר הם התנהגויות מגעילות ונקמניות.
מעבר לכך זו חובבנות נטו (קמצנות בטח לא היתה במקרה הנוכחי, קומבינות נסתרות כנראה היו ועוד ישנן).

ברמה הכללית השאלה היא איך אתה מבין את המטרות של טביב. אם אתה חושב שהמטרה שלו היא לגנוב פה ושם כספים ושהקבוצה תהיה מעל פני המים ותשמש לו כפרה חולבת, אז אתה אולי צודק. אני באופן אישי לא מבין את התאוריה הזאת (אם כי אולי היא נכונה).
אני חושב שלטביב יש אינטרס שהקבוצה תצליח מאיפה שלא תסתכל על זה (מכירה בערך גבוה עוד מספר שנים, מעמד ציבורי, מוניטין , "להראות לכולם" וכו'). לפיכך, השקעה נמוכה, חסכון ברכש, יחס רע לאנשים ולשחקנים וכו' הם אינדיקציה להתנהלות שלא מביאה אותו למטרה ולכן זה ניהול לא מקצועי. כל השאר זה קשקושים.

מצטער, לא הצלחתי היבין בפעם האלף איך הפעולה שלו הזיקה לסיכויים שטועמה יסכים.
אני בכלל לא מדבר על האשמה והפרסום באתר.
מה חובבני בדיוק בלהשפיל אותו ולהוציא אותו מהסגל ממשחק מול בית"ר?

לגבי הפסקה האחרונה, יש עובדות בשטח שלא תואמות למה שאתה חושב גם אם תכתוב את ההגייה קשקושים ובלבולי מח, אלף פעם.
הסגל שלך הוא הדליל והעני ביותר מבין קבוצות הצמרת בהפרש עצום למרות שהקופה של הקבוצה היתה הכי גדולה התחילת העונה.
ואני לא מדבר על המעשים מעבר למספרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: