לירון האדום כתב:
ויללה קרספו- אתה כותב דברים ואחרי זה סותר אותם.
סלים בלה בלה בלה בלה אני אוהב את סלים, לא כועס עליו אבל מבין אותו ואוהב אותו.
בקיצור כמו שתדמור אמר- אל תשיר את השיר לסלים, אני מעדיף במשחק מול בית"ר וגם בדרבי את סלים מאשר של טב"ח.
כמה שחקנים יש בקבוצה שלנו שמזוהים עם הפועל? שי,סלים וגל. שלושה שחקנים (אולי גם וואליד).
אז עכשיו גם את סלים להעיף? את שי ניסו ולא הצליחו, עם סלים זה עוד לא ברור.
לך תשאל כל אוהד מכבי\חיפה\בית"ר ותשאל אותו מי מבין כל השחקנים שיש בהפועל הוא הכי שונא\מפחד\מגדיר את אותו שחקן כהפועל.
הרוב יענו לך סלים (ושי מבחינת הדגרה של שחקן שמזוהה עם הפועל).
זה אומר דרשני.
וקרספו- אני אגלה לך סוד קטן, זה לא גשם זה טביב משתין עליינו ממיאמי.
אני לא סותר את עצמי, אני פשוט מפריד בין הדברים.
אין ויכוח על כך שסלים אוהב את הפועל ורוצה לשחק בה
היום וטוב שיש לנו כאלה שחקנים. הייתי מאד רוצה שימשיך.
בנוסף, גם כשקשטן החליט שמקצועית הוא רוצה את טל בן-חיים על חשבון טועמה, זכותו של הקהל לצאת נגד זה וזכותו של סלים טועמה לא להסכים לשחק במקום שהוא לא רוצה לשחק בו.
עד כאן אנחנו מסכימים.
הבעיה שלי מתחילה כשסלים טועמה מתחיל לבכות בכל כלי תקשורת על מה שעשו לו והקהל הופך אותו למשהו שהוא לא. בפעם המיליון, כשסלים היה שחקן טוב והפועל רצתה אותו, הוא בחר ללכת. אחרי שנים שאוהדים ביקשו להחזיר אותו, הפועל עשתה את זה ועוד שילמה הרבה כסף ללמכבי פ"ת בשביל זה, אחרי שהם שילמו לנו עליו מעט מאד. ואחרי כל זה, חלפה לה שנה אחת בלבד ואז הוא הלך לנהל מו"מ מאחורי הגב של הפועל עם סטנדרד ליאז' והתחנן במשך שבועיים תחת כל כלי תקשורת שהפועל תשחרר אותו ותיתן לו להתקדם מקצועית וכלכלית. ולא רק זה שסלים הלך פעמיים, הוא עשה את זה בשני קייצים נורא קשים מבחינתנו, שכל הסגל התפרק.
אז אני מציע לכולם לראות את התמונה הכוללת ולא רק את המקרה הנוכחי. סלים טועמה הוא האחרון שיכול לבכות על מה שעשו לו. האחרון.
אז מי כאן חושב שיורד גשם, כשמשתינים עליו? אתה או אני?