אוסידון: "ללכלך על הפועל הפך לדבר סקסי. מחכים לנו בפינה"
מערכת אתר ערוץ הספורט|13:46|09/09/2011
יו"ר הפועל עלה להתקפה בראיון לרדיו י-ם: "אחרי השנה האחרונה כולם מדברים על כולם ואנחנו מנסים לעצור את זה. היה פה תוהו ובבוהו". טועמה? "תלוי בקשטן, יש סיכוי גדול שימשיך". וקנדה? "טענותיו מופרכות, שיילחם על מקומו"אחד המשחקים בעלי היריבות הגדולה ביותר ואולי גם המשמעות הגדולה יייערך ביום ראשון, כשהפועל תל אביב תארח בבלומפילד את בית"ר ירושלים. האדומים של דרור קשטן עברו תקופה סוערת לאחרונה, כשהגיעה לשיאה בשבוע שעבר כאשר עיסקת רכישת טל בן חיים נפלה ברגע האחרון עקב סירובו של סלים טועמה לעבור למכבי פ"ת. מיד אחר כך החלה סאגה נוספת בקבוצה, כשהמאמן דרור קשטן החליט כי טועמה לא יתאמן עד הודעה חדשה.
לקראת המשחק מחרתיים התראיין היום דורון אוסידון, יו"ר הפועל, ברדיו ירושלים ודיבר על כל העניינים החמים הסובבים את הקבוצה, וכמובן על המפגש מול בית"ר. "זה רק עוד משחק ליגה מבחינתנו. ברור שיש יריבות אבל היחס למשחק הזה הוא כמו למשחק ליגה נוסף", אמר אוסידון, "עבורנו זה משחק שחובה לנצח ונבוא מוכנים אליו".
"נפגשנו מספר פעמים עם המשטרה ועם חברת האבטחה ותיגברנו בתוספת של 100 אחוזים את הכוחות ממשחק רגיל", סיפר אוסידון על הכנות הפועל למשחק מבחינה לוגיסטית, "אני בטוח שהמשחק יעבור בשלום. נתנו לבית"ר את מקסימום הכרטיסים - 500 כרטיסים ליציעים 10-11. זה משחק בית שלנו, יש לנו 8500 מנויים ועוד אוהדים שרוצים להגיע. יהיה איזור חיץ בין האוהדים של בית"ר לאוהדים שלנו. מה יהיה על המגרש? בבית שלנו אנחנו צריכים לנצח את בית"ר. בית"ר נתנה שני משחקים טובים ויש לה רוח לחימה. יובל נעים עושה שם דברים מדהימים, אבל למרות הכל בבית אנחנו אמורים לנצח".
1בנושא טועמה אמר אוסידון: "דיברנו עם מכבי פ"ת ושמענו מה הם דרשו. ישבתי עם טועמה אחרי שדיברתי עם עמוס לוזון. אמרתי לו שהוא לא ייפגע בשכר והוא יקבל חוזה ארוך טווח למכבי פ"ת. הוא אמר שאין לו בעיה לעבור כי הוא לא רוצה להיות במקום שלא רוצים אותו, ושהוא חבר של לוזון. עמוס עשה משהו שהוא לא צריך לעשות, הוא התקשר לסלים ואמר לו מה נסגר איתנו. עמוס התבקש במפורש לא לדבר עם השחקן עד שלא נדבר איתו. יום קודם דיברתי עם סלים והכל היה בסדר. סלים החליט אחרי השיחה עם לוזון כי הוא לא רוצה לעבור וגם עמוס לקח כמה צעדים אחורה".
"למה קשטן כועס על טועמה? כי כשעושים שיחה עם מאמן ב-4 עיניים היא אמורה להיות ב-4 עיניים ולא לצאת לתקשורת. כל פרטי השיחה יצאו לתקשורת. באותו בוקר כשהוא כבר התנצל, סלים לא הגיע על דעת עצמו לאימון הבוקר. כרגע הוא מושעה מאימונים. אני מעריך שבימים הקרובים תהיה שיחה בינו ולבין דרור. להגיד שאנחנו רוצים להיפטר מסלים טועמה זה לא נכון. הוא עשה שתי עבירות משמעת שהמאמן לא מוכן לעבור עליהן לסדר היום. אני מקווה שהם ידברו ביניהם ויתקדמו הלאה".
"יש סיכוי, וגדול אפילו, שטועמה ימשיך בהפועל אבל הכל תלוי בדרור קשטן. מה שהוא יחליט אנחנו נעשה", הוסיף אוסידון בעניין, "טביב מאוד רוצה את טל בן חיים. האם זה ייצא לפועל? אני לא יודע. אבל זה כבר לא תלוי בסלים טועמה".
1
"יש כמה אנשים שמחכים לנו בפינה", אמר עוד היו"ר, "נהיה סקסי ללכלך על הפועל תל אביב. בעקבות המצב בשנה האחרונה כולם התרגלו לפתוח את הפה על כולם ואת זה אנחנו מנסים לעצור. כל הטענות של כולם כולל כולם, ואני מתכוון לשכטר, זהבי ושחקנים אחרים, הן לא נכונות. שחקן שעוזב את הפועל ת"א ישר מדבר. גם בנושא אבוטבול, הוא הבין והוא יודע שכל ההבטחות שניתנו לו על ידי גורמים בקבוצה, אלי טביב לא ידע עליהן. טביב רצה כל הזמן את שי והחליט לבוא לקראתו בצורה משמעותית. נכון שתמיד יש מקום לשפר ולתקן, אבל מה שהיה בהפועל זה תוהו ובבוהו. היו שני בעלים שהבטיחו הבטחות מבלי לעדכן אחד את השני".
על הבעיה החדשה של קשטן, זו מול עומרי קנדה, אמר אוסידון: "כל טענותיו של עומרי קנדה מופרכות לגמרי. מבחינת משמעת אין איתו שום בעיה. מקצועית זו החלטה של קשטן. עומרי קנדה יכול להישאר בקבוצה ולהילחם על מקומו בהרכב. חוטבא בתקופה טובה ועומרי יכול להיאבק על המקום שלו. דדי בן דיין? זו החלטה מקצועית של דרור, שהחליט שהוא לא מתאים לו כרגע".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06596.html