אמיר ונונו כתב:
Charlie כתב:
כל העכברים יוצאים מהחורים...
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה . אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.
אבל להפוך אותו לבובה בשל כך? נו, מישהו רצה לעקוץ את המאמן ולפגוע בהפועל וקישקש משהו בעיתון. מחר יעטפו בזה דגים (וכמו שאמרו כאן לפני - להאשים את דרור בהפרות המשמעת של טוטו, בטמטום של עומרי או בתסכולים של ידין זה ממש מגוחך).
מלבד פלג, עוד כמה כתבים נהנים לשפוך שמן למדורה בוולפסון - חלקם משנאה טהורה להפועל וחלקם בשל העובדה כי ממדרים אותם והם לא מקבלים יותר מידע ראשוני והדלפות (ע"ע הרוש וצנציפר בהתאמה). אני לא מתרגש. הכלבים נובחים והפועל ממשיכה.
אבל על הדרך אין לו שליטה? לקשטן, שמאז ומעולם הקפיד על הדרך לפני כל דבר אחר?
הוא לא יכול להגיד לבוס שלו משהו כמו: "טוב, אם אין ברירה נוותר על סלים, אבל זה ילד שגידלתי ושאוהב את המועדון. תן לי חצי שעה לדבר איתו בארבע עיניים, ואסביר לו למה כדאי לכל הצדדים שהוא יעבור"?
מתחילת השנה הוא לא עומד על שלו בשום נושא ומקבל כל תכתיב של הבוס. האם מישהו באמת חושב שהמצב בו מול הבבונים נעלה עם שחקן התקפה טבעי אחד על הספסל הוא תוצאה של תכנון של קשטן?
1. לא על הכל יש לו שליטה. בתקופת תאומים זה היה אולי נכון, כי היה נוח לתאומים שקשטן יהיה מאמן-מנג'ר-נציג הנהלה. לטביב זה אולי לא מתאים והוא הבוס ואם הוא רוצה שקשטן יתמקד רק באימון זה מה שיהיה. הפועל 2012 זה לא הפועל 2001.
2. קשטן קיבל טלפון מטביב כשהיה בחופשה בארה"ב והצעה לאמן את הפועל. הוא שאל מה עם יוסי וטביב הבטיח כי הנושא יסודר ויסבירו לו. קשטן האמין והשאר היסטוריה. אני מניח גם כאן קשטן הסכים למהלך ולא אתפלא אם ביקש או ציפה שאוסידון ידבר עם טועמה, בטח לפני שעמוס לוזון יתקשר אליו. כלומר, לקשטן אולי אין בעיה עם הטרייד אבל אני בטוח שהוא לא שבע רצון מההתנהלות. עם זאת, כדי לא לעורר הדים, קשטן המנוסה יאמר לטביב ואוסידון מה הוא חושב ב-4 עיניים, לא דרך הרוש או צנציפר.
3. איזה תכתיב של הבוס? הבוס הנחית כאן שוער נגד רצונו של קשטן ואף החתים אותו. איך קראו לשמן ההוא, לובוס?! נו, קשטן קיבל את זה?! זה עלה לבוס כמה עשרות אלפי דולרים. הבוס ניסה לעשות קומבינה עם לירון דיאמנט והחתים אותו. נו, אז דיאמנט החלוץ הרביעי שלנו? עזוב אותך מעיתונאים ואוהדים אינטרסנטים. תראה את העובדות.
4. אני מניח שקשטן קיווה שיהיה לו חלוץ רביעי אבל הוא מספיק ותיק לדעת שלא כל מה שרוצים קורה, ואם חלוץ רביעי יגזול מהתקציב מעבר למה שקשטן מוכן להקריב, אז שחקן כמו טב"ח (או כמו שהצ'כי שלא בא) זה פתרון מצויין - שחקן כנף שבמקרה הצורך יכול לשחק בחוד.