שחר כתב:
redrony כתב:
יש בטור של עמיר פלגהרבה דברים נכונים, אבל גם כרגיל עם עמיר פלג, רשימת שטויות שלא קשורה לכלום. אפשר לחשוב שהפועל אשמים שתמוז עושה עבירות משמעת ורוצה לעזוב לאירופה או שקנדה הוא טיפש.
ברור שכולנו מבינים שמה שקרה עם טועמה זה בזיון, לא צריך את טור פופוליסטי של האדון פלג
הפועל לא אשמה, אבל אם היתה להפועל הנהלה רצינית, דברים כאלה היו נסגרים במועדון ולא יוצאים החוצה. אין בעל בית, יש בובות המועדון מתנהל כמו שכונה וכל אחד מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו.
מציע לך לא להתלות במזל רע , בגורל או במצב הרוח של השחקנים וסוכניהם. הדג מסריח מהראש ומשפיע על כל הקבוצה.
אין ויכוח, אבל רשימה כזו כמו שהוא נתן, היא פופוליזם זול. יש דברים נכונים וברורים שאותם צריך לבקר. בטור הזה הוא באמת לא מחדש שם כלום, הוא די מיותר. ללכת ולמצוא על כל שחקן משהו רע שהמועדון עשה לו, למתוח ולסלף את העובדות, זה עיתונאות בשקל. עם כל ההתנהלות הבאמת גועלית של הפועל בחלק מהמקרים (ושוב, עכשיו זה טביב, הרבה דברים אפשר היה לכתוב גם על מוני), שחקנים עדיין רוצים להגיע להפועל כי כנראה המועדון (לא טביב, הראל או אוסידון) נותן לשחקנים לא פחות ממה שהוא מקבל מהם. אז נכון, הטור הוא נגד טביב, קשטן ואוסידון, אבל אני לא רואה שום דבר (לפחות ממה שאני יודע) שהפועל עושים לא טוב מול טוטו או קנדה. לא תמיד אפשר להשאיר הכל במסגרת המועדון ושדברים לא ידלפו. בחלק גדול מהמקרים הם דולפים גם מהשחקנים כמו עם קנדה עכשיו.
מה שכן, שלא ייצא שאני מגן על האנשים האלה. כמו שאוגוסטוס כתב, אני חושב שזה קשור לחובבנות נטו ולערכי מוסר קלוקלים. חנות מכולת לא הייתי נותן להם לנהל (המו"מ על אלרואי בשנה שעברה מול המצלמות זו שוגמא טובה ומביכה).
ועוד דבר, אני לא יכול להגיד שאני שמח, אבל סוף סוף אנשים קצת מגלים יותר על קשטן. גם בקטע המקצועי וגם בהתנהלות שלו מול שחקנים, האתיקה שלו ויחסי האנשו שלו.