אדום אופטימי כתב:
קראתי את האשכול הזה לפני כשעה ומאז אני חושב על שחר תוך כמה תגובות לנושאים שוליים יחסית ביחס לנושא זה.
שחר ידידי היקר,
אל תאבד אמונה. יהיה טוב, אתה תנצח , כי הטובים בסופו של דבר מנצחים ואתה בהחלט שייך לטובים.
ועכשיו לתכלס.
בחורף שעבר תרמתי לשחר כמות מסויימת של בקבוקים וכמו כן פתחתי אצלי בעסק עמדת איסוף בקבוקים לשחר.
מעכשיו במהלך החודשיים הקרובים,
בשבוע כשיש משחק ליגה בבלומפילד , תביאו לבלומפילד בבקבוקים כמו שעשיתם עד כה . כמו בשבוע הבא.
בשבוע שלאחר מכן ( כשאין משחק בבלומפילד) תוכלו להביא בקבוקים אלי (פרטים בהמשך*) ואני אאסוף לשחר. בקבוקים אלי אין להביא בשקיות תכלת, אלא בכל שקית ובכל צבע אחר. על כל בקבוק שיביאו אלי אני אתרום 2 בקבוקים/פחיות משל עצמי ( עד לכמות של 500 בשבוע מעבר לזה אין לי ואני לא נוהג להתחייב על מה שאיני יכול לפרוע) אז בואו ותגרמו לי בכייף לתת לשחר כ- 500 בקבו'ים /פחיות לשבוע אחת לשבועיים.
אני אקפיץ את האשכול בכל יום ראשון של "השבוע שלי" ( שבוע שבו אין משחק בבלומפילד)
למה אחת לשבועיים ולא כל הזמן ?
סיבה עיקרית, אני צריך להמשיך "לפרנס" את החברות שקונות ממני כיום את הבקבוקים.
(*) העסק שלי נמצא ביד אליהו ליד איצטדיון נוקיה. מאחר ויש כמה "נשמות טובות" שחושבות שאני מנצל את הפורום לצרכי ולצרכי פירסות אני מעדיף שלא לפרט את הכתובת ושם העסק כפי שעשיתי בעבר. מי שמעוניין שיצור קשר בפרטית ואמסור לו פרטים מדוייקים כולל טלפון.
אני מקווה שכולם יירתמו לסייע לשחר בין אם להמשיך להביא לבלומפילד בקבוקים/פחיות ובין באמצעותי.

(אם לא הייתה הגבלה על סמיילים הייתי שם יותר).
וכמובן החלמה מהירה לשחר.