IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:
ברקוביץ' כתב טור דעה שהמסקנה שלה שצריך להביא מאמן זוטר לנבחרת. וואלה שכנעת אותי ברקו. מומי זעפרן לנבחרת!!!
שבוע הבא הוא יפרסם טור שהמאמן הבא צריך להיות עם שם פרטי "אייל" ושם משפחה שנגמר ב"קוביץ'"... אייל איצקוביץ' מ"רמזור" לנבחרת!!!
האם אייל ברקוביץ יביא פחות הישגים מגרנט-קשטן-פרננדז? גם אם ישתדל לא יצליח.
מאז 1970, רק שלמה שרף "עשה משהו" (משחקי הצלבה).
לא רואה סיבה לפסול את ברקוביץ.
הסיבה היא שאי אפשר לתת לבנאדם בלי קבלות להיות מאמן רק כי "הוא רוצה". גם אני רוצה, אז מה?
אז ברקוביץ' היה שחקן ענק... הנה, הגיע מיסייה פרננדז, אומרים שהוא היה שחקן ענק, גם הוא מאמן בלי קבלות (יחסית...), והביא אותנו לשפל חדש.
מה גם שהברטוליות התקשורתית שמקדמת את ברקוביץ' לתפקיד היא סיבה אפילו יותר מוצדקת לא לתת לו את התפקיד.
מילא אם זה היה ספונטני, אבל בדרך שאופירע מלכלכת על המועמדים האחרים ומעצימה את ברקוביץ', מעצים אצלי את תחושת הגועל.
מגיע לגוטמן להיות המאמן. אם ברקוביץ' כל כך רוצה לעזור, שיהיה העוזר שלו. נראה אותו.
לברקוביץ' יש סיכון גדול גם כטירון באימון וגם של התנהגות מטורללת ו/או סקנדליסטית ו/או מבזה.
בנוסף הוא פוליטיקאי ומלא בקשרים. זה מגעיל. וזה בעייתי (ראה נמני) הן בהתנהלות שעלולה לשתק רבים והן בקושי להעיף אותו תוך כדי כישלון.
ברקוביץ' אפשרי בהחלט כניסוי עם סיכוים וסיכונים חריגים רק בתקופה שבה אין מה להפסיד. כלומר באמצע קמפיין כושל. כאשר היתרונות שלו הם חוצפה חיובית (סוג של זהבי) מול האירופאיות, קריאת משחק מהירה ברמה אירופאית וכן גמישות מחשבתית.
לא הבנתי למה אחרי מספר משחקים עם פרננדז לא החליפו אותו בברקוביץ'. יש לי סבלנות, אבל מה לעשות שהכישלון של פרננדז התברר מהר מאוד ובמידה רבה היה ידוע מראש. גם לפרננדז חסרונות בולטים שכולם צצו וההימור עליו היה הימור מראש.
לא מבין את התמיכה בברקוביץ' לפניקמפיין חדש ובעיקר כאשר גוטמן וגם גרנט על הפרק. זו לא הכיתה של ניסוי ברקוביץ'.