villa crespo כתב:
אופטימי, טביב היה צריך להעיף את גוטמן, אבל הרבה לפני שהוא בחר צד.
הגיע הזמן שהשקר המהלך הזה שנקרא אלי גוטמן יתפוצץ.
אין כאן אחד שהיה משאיר את אלי גוטמן, אם הוא היה במקום טביב. גוטמן הביא את זה על עצמו.
ומי שלא יודע, כל הסכסוך בין טביב למוני התחיל בגלל אלי גוטמן התככן, שביקש מענק עלייה ממוני הראל והופנה על-ידו לאלי טביב, שהסכים לתת לו מענק על סכום מסוים לפנים משורת הדין (הסכום לא הופיע בחוזה של גוטמן או משהו). לאלי גוטמן זה לא הספיק והוא הלך למוני הראל ואמר לו שהוא דיבר עם טביב (בלי להגיד לו שהוא סגר איתו סכום) וסגר עם מוני סכום גבוה יותר. כשטביב שמע את זה הוא התפוצץ על שניהם והשאר היסטוריה.
עכשיו, יכול להיות שטביב הגזים, אבל להציג את זה כאילו הוא העיף את גוטמן סתם כי הוא לא בא לו טוב בעין, זה שקר.
כולם כאן צוחקים על שומי שמפטרים אותו מכל מקום. בדקתם פעם למה אלי גוטמן פוטר ממקומות?
כנראה שלא מדובר בצדיק גדול, כמו שאנשים חושבים כאן.
יקירי,
לא משנה אם מה שכתבת נכון או לא. לא אכנס לכך.
בסה"כ מאוד רציתי שגוטמן יגיע להפועל. לדעתי הוא מאמן מצויין ( למרות שהוא מאבד את הצפון ברגעי הלחץ של העונה) .
אני לא מעריך אותו כבנדם. היתה לי שיחה אחת ויחידה איתו בחיי ב- 4 עיניים פניתי אליו בנימוס רב ובבקשה, הוא לא נתן לי לסיים את מה שרציתי לאמר לו וענה לי שאוהדים כמוני הורסים את הקבוצה. שיהיה בריא. אצלי הוא נשרף טוטאלית בעיקבות שיחה זו. גם אם יגיע אלי הביתה עם זר פרחים, אצלי הוא גמר. אני סולד ממתנשאים, מכארלה שחושבים שהם יודעים הכל , וששוכחים שהמעשה הגדול ביותר באנושות הוא בריאת האדם ולא במקרה במעשה הבראיה המופלא (מי שדתי שיאמר אלוהים) קיבלנו שני אזניים ופה אחד כניראה מתוך כוונה שנקשיב כפול ממה שנדבר. מי שאינו כזה, הוא לא אדם בעיני ופיספס את יעוד הבריאה. אלי גוטמן הוא אחד כזה. ואני עדיין מאוד בניסוחי.