תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' 07/09 - דיונים
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:00 
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
בקיצור, בהנחה הגיונית שטועמה מושעה מהמשחק מול בית"ר , אנחנו נשארים עם חילוף התקפי אחד לכל ארבע העמדות (2 קיצוניים ו2 חלוצים), שהוא לאלה.
בלתי נתפס שאנחנו באמצע ספטמבר וזה הספסל של הקבוצה שלנו, גם אם בן חיים יגיע במקום טועמה, אני לא מבין מי אמור להיות הגיבוי של הקבוצה למקרים של הרחקות ופציעות.

קנדה קשר ימני, גורדנה קשר ימני-שמאלי, נוסא

בתיאוריה גם באדיר יכול לשחק חלוץ. זה כבר קרה לא מזמן. חוץ מזה נוסא בהרכב.

אני דברתי על שחקנים אמיתיים ולא אלתורים.

אתה מכניס את אבוטבול (בהנחה שעד אז נוסא שיחק כקשר אחורי) ומעלה את נוסא לשחק יותר למעלה (חילוף הפוך ממה שהיו עושים עם זהבי).
בתיאוריה יש גם את מחמוד עבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
בקיצור, בהנחה הגיונית שטועמה מושעה מהמשחק מול בית"ר , אנחנו נשארים עם חילוף התקפי אחד לכל ארבע העמדות (2 קיצוניים ו2 חלוצים), שהוא לאלה.
בלתי נתפס שאנחנו באמצע ספטמבר וזה הספסל של הקבוצה שלנו, גם אם בן חיים יגיע במקום טועמה, אני לא מבין מי אמור להיות הגיבוי של הקבוצה למקרים של הרחקות ופציעות.

אתה מכניס את אבוטבול (בהנחה שעד אז נוסא שיחק כקשר אחורי) ומעלה את נוסא לשחק יותר למעלה (חילוף הפוך ממה שהיו עושים עם זהבי).

אבל זה חילוף הגנתי, לא חילוף התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:01 
מהכתבה של עמיקם עולה שמי שאשם בעיסקת טב"ח זה גולפיטק ושחר.
הנתק בינם ובין טביב הביא אותו למחשבה שאליפות השנה מובילה ישירות לפליאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
יביאו עוד שחקן התקפי,
ואם גם זה לא ייצא, אז ימצאו דרך לרדת מהעץ לגבי טועמה.
המצב הזה לא יישאר עוד הרבה זמן.
מקסימום לשלושה המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
למה לא לתת לגל מיו לשחק? כי הוא יעשה טעויות? אז יעשה. למה לא לתת לארתור לשחק? למה לא לתת לבן ביטון לשחק?
אני מניח שהסיבה היא שאנחנו רוצים לנצח כמה שיותר משחקים...

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:06 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
שחר, לא שאני מומחה לנוער, אבל עושה רושם שאפשר לעלות שחקנים לקבוצה הבוגרת שיתנו לך גיבוי. אני מבין שרוצים רכש, ואני בעד, אבל מה עם דור המשך? כל שנה תרוץ לקנות שחקנים במיליונים ולא תיתן הזדמנות לשחקנים להוכיח את עצמם? ובוא לא נכנס לכוונות של טביב, קמצן או סתם טיפש, מדוע זה בכלל לא בדיסקט שלכם? לעמדות האלה יש לך כמה שחקנים מאוד מוכשרים שיכולים לתפוס מקום בקבוצה. אתה היית מסכים לשלב שחקנים צעירים, או שאתה תומך רק במדיניות של רכש?

זה מה שאני אומר כבר שבועות.
אנשים פיתחו פה חוסר סבלנות מכביסטי לחלוטין
מוכן להקריב שנה בשביל 2 שחקני נוער בהרכב שנה הבאה
ודווקא מכבי, אלה עם הלחץ וחוסר הסבלנות לצעירים, דווקא הם החליפו עורם השנה.
הפועל מזוהים בעשור האחרון (בעזרה גדולה של הקהל) כמועדון שקל לשחקנים להתפתח בו. רק לראות את היחס לאלרואי כהן מצד הקהל ולהבין כמה השתנינו.

סיסמאות , סיסמאות, בלה ,בלה..

הנוער שלנו כיום מורכב מנערים בני 16, שרק השנה הראשונה עלו לנוער או מכל מיני שחקנים, שאיך לאמר, נראו די זוועה בנוער בשנה שעברה.
במקום לחזור על המנטרה הזו תנו שם של שחקן נוער אחד שיכול לשחק בקבוצת תחתית בבוגרים.
גם מכבי היו צריכים להשקיע הון תועפות במשך 3 ו4 שנים כדי להנות משחקני הבית שעלו לבוגרים השנה, הם לא לקחו אליפות קלה במקרה.

במקום להתפכח אתם מנסים להמשיך במסע השכנוע העצמי שלכם וה"חכו בסבלנות, יש עוד זמן עד לסיום חלון ההעברות" הופך עכשיו ל"למה לא לתת צ'אנס לנוער."
בפועל, אין לנו שום גיבוי חוץ מלאלה לשחקנים ההתקפיים, קשטן לא מסמן אף שחקן והאמת שאני לא יכול להאשים אותו עם העתודה שיש לו ולצערי מה שכתב דיגמי משקף יותר את המציאות שאתם מתכחשים אליה.

"במקום להתפכח אתם מנסים להמשיך במסע השכנוע העצמי שלכם וה"חכו בסבלנות, יש עוד זמן עד לסיום חלון ההעברות" הופך עכשיו ל"למה לא לתת צ'אנס לנוער."

סליחה, אבל איפה הבנת שאני במסע שכנוע עצמי? אתה כל עונה חוזר על מדיניות רכש, ורכש, לא ראיתי פעם אחת שכתבת משהו על השקעה בנוער בשום תקופה. חשבתי לברר איתך אם אתה מסכים שיש עוד דרך שניתן לשלב שחקנים צעירים השנה בהפועל, לאור המצב המייאש שרכש טוב כבר לא נראה בשל ההתנהלות,אז אתה מוצא לנכון לפתוח ב"בלה בלה בלה ססמאות" הרדיו בלה בלה שלך לא פחות עלוב. כל מקרה, תודה הבנתי את התשובה שלך, רכש!!!!! רכש!!!! רכש!!!! קופה מלאה" בלה. אין לך באמת מושג אם יש לך שחקנים טובים השנה בנוער שיכולים להשתלב בקבוצה הבוגרת.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 07 ספטמבר 2011, 10:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:06 
יובל כתב:
בני12 כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:

אבל זה חילוף הגנתי, לא חילוף התקפי.

זה חילוף שמשנה את צורת משחק ההתקפה, לאו דווקא חילוף הגנתי.
לפעמים זה יכול לעזור ולפעמים לתקוע אותנו עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:12 
גבעתיים כתב:
chimpfive כתב:
]

כמה ישראלי לזלזל בהערכת מאמן שבתנאים נורמטיבים הוא מטובי הסקאוטרים בארץ ושהביא אותנו להשגי שיא כולל שדרוג מסיבי של שחקנים. לא צריך לקבל, אבל כל ממזר מלך ?

כמה ישראלי להתייחס לפרט ולא למכלול. יש הבנת הנקרא. אני כתבתי על הנסיבות שנוצרו. ולא שצריך להביא במקום טועמה או בכלל כשבונים סגל, למרות שאגב לא פוסל זאת.

מי כתב חותמת זהב ? יש הבנת הנקרא. אם גוטמן רוצה שחקן א ורוצה להיפטר משחקן ב זה מספיק כדי שלא לזלזל בשחקן א בכלל ובודאי שנחות משחקן ב. זו לא חותמת זהב להביא אותו בכל מקרה.

כמה ישראלי להקשיב לעצמך ולאונן. הבנת הנקרא שלי טובה, גוטמן אליל, מוני משיח, קישוטים בטקסטים שאין לך מושג איך לכוון למסר ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
למה לא לתת לגל מיו לשחק? כי הוא יעשה טעויות? אז יעשה. למה לא לתת לארתור לשחק? למה לא לתת לבן ביטון לשחק?

וזו בדיוק הנקודה.
האוירה בפורום לפחות, ובכלל לדעתי בהפועל, היא כאן ועכשיו.
הפסיקו לבנות לטווח ארוך.
זה לא רק אשמת טביב. יש פה חברה שאני מעריך מאוד בד"כ וחושבים כמוהו.
אז כמו שאמרתי. אני מוכן להקריב שנה. להפסיד משחקים. לראות את ההגנה טועה. הכל בשביל ששנה הבאה יהייו לך שחקני נוער מחושלים בקבוצה.
לא יודע מה איתך. לי לא מתאים כל שנה להחליף 6 שחקני הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:17 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
שחר, לא שאני מומחה לנוער, אבל עושה רושם שאפשר לעלות שחקנים לקבוצה הבוגרת שיתנו לך גיבוי. אני מבין שרוצים רכש, ואני בעד, אבל מה עם דור המשך? כל שנה תרוץ לקנות שחקנים במיליונים ולא תיתן הזדמנות לשחקנים להוכיח את עצמם? ובוא לא נכנס לכוונות של טביב, קמצן או סתם טיפש, מדוע זה בכלל לא בדיסקט שלכם? לעמדות האלה יש לך כמה שחקנים מאוד מוכשרים שיכולים לתפוס מקום בקבוצה. אתה היית מסכים לשלב שחקנים צעירים, או שאתה תומך רק במדיניות של רכש?

הפועל מזוהים בעשור האחרון (בעזרה גדולה של הקהל) כמועדון שקל לשחקנים להתפתח בו. רק לראות את היחס לאלרואי כהן מצד הקהל ולהבין כמה השתנינו.

הנוער שלנו כיום מורכב מנערים בני 16, שרק השנה הראשונה עלו לנוער או מכל מיני שחקנים, שאיך לאמר, נראו די זוועה בנוער בשנה שעברה.
במקום לחזור על המנטרה הזו תנו שם של שחקן נוער אחד שיכול לשחק בקבוצת תחתית בבוגרים.
גם מכבי היו צריכים להשקיע הון תועפות במשך 3 ו4 שנים כדי להנות משחקני הבית שעלו לבוגרים השנה, הם לא לקחו אליפות קלה במקרה.

במקום להתפכח אתם מנסים להמשיך במסע השכנוע העצמי שלכם וה"חכו בסבלנות, יש עוד זמן עד לסיום חלון ההעברות" הופך עכשיו ל"למה לא לתת צ'אנס לנוער."
בפועל, אין לנו שום גיבוי חוץ מלאלה לשחקנים ההתקפיים, קשטן לא מסמן אף שחקן והאמת שאני לא יכול להאשים אותו עם העתודה שיש לו ולצערי מה שכתב דיגמי משקף יותר את המציאות שאתם מתכחשים אליה.

"במקום להתפכח אתם מנסים להמשיך במסע השכנוע העצמי שלכם וה"חכו בסבלנות, יש עוד זמן עד לסיום חלון ההעברות" הופך עכשיו ל"למה לא לתת צ'אנס לנוער."

סליחה, אבל איפה הבנת שאני במסע שכנוע עצמי? אתה כל עונה חוזר על מדיניות רכש, ורכש, לא ראיתי פעם אחת שכתבת משהו על השקעה בנוער בשום תקופה. חשבתי לברר איתך אם אתה מסכים שיש עוד דרך שניתן לשלב שחקנים צעירים השנה בהפועל, לאור המצב המייאש שרכש טוב כבר לא נראה בשל ההתנהלות,אז אתה מוצא לנכון לפתוח ב"בלה בלה בלה ססמאות" הרדיו בלה בלה שלך לא פחות עלוב. כל מקרה, תודה הבנתי את התשובה שלך, רכש!!!!! רכש!!!! רכש!!!! קופה מלאה" בלה. אין לך באמת מושג אם יש לך שחקנים טובים השנה בנוער שיכולים להשתלב בקבוצה הבוגרת.

מה הקשר לרכש? אם היו שחקני נוער טובים ומוכחים , לא היה צריך רכש.
לי ברור שאין שחקני נוער מספיק טובים השנה כדי לעלות לקבוצה הבוגרת וכפי שזה נראה גם לצוות המקצועי.
אני כל הזמן כותב על השקעה בנוער ונותן את מכבי כדוגמא לאיך דברים צריכים להתנהל, אם היית עוקב אחרי באמת היית רואה שכבר לפני שנתיים הזהרתי מהצונאמי שנבנה שם. אבל מה לעשות שכדי להביא כשונות מהנוער צריך להשקיע שם, צריך לרכוש את דאבור בגיל 17 מנצרת, להשים כסף על אנשי מקצוע ואקדמיות כפי שעושה גולדהאר. נסיעה אחת לחו"ל למחנה האימון לא יכולה להצמיח כשרונות תוך שבוע.
אצלנו לא משקיעים בנוער ומצד שני הסגל שלך דליל להפליא. אתה גם לא מסוגל להביא שם של שחקן אחד שיכול לעלות לבוגרים , לא כתבתי פעם אחת בהודעה הקודמת את המילה רכש ולא דברתי על הקופה. אבל נח לרדת לרמה אישית כשאין תשובה עניינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:20 
אדום נחמד כתב:
noamw כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אני כבר מפחד לחלק לך פרחים.
יש פה כמה נחמדים שזה חורה להם.
בכל זאת :ROSE:

נועם, מה כואב לך אחי? מה מפריע לך בחיים?
שחר, קבוצת הנוער לא צריכה להיות טובה. היא לא צריכה לקחת אליפות. היא רק צריכה להעלות שחקן בשנה לבוגרים. שני מאורעות לא קשורים בעליל.
למה לא לתת לגל מיו לשחק? כי הוא יעשה טעויות? אז יעשה. למה לא לתת לארתור לשחק? למה לא לתת לבן ביטון לשחק? (למרות ששמנו מגן ימני צעיר ומבחינתי זה היינו הך).
לשם הבהרה, כשאני אומר נוער אני לאו דווקא מתכוון לנוער של הפועל. יש מלא שחקנים צעירים עם פוטנציאל שמסתובבים בליגה בקבוצות החלשות. הדוידזאדה הזה מב"ש שנה שעברה היה שייך לנוער אם אני לא טועה. אתה חושב ששנה שעברה מישהו בהפועל (ובפורום) היה שם עליו את תיק המגן הימני? מה פתאום. אנחנו צריכים רק שחקנים מוכחים כוכבים שמרוויחים המון כסף.
אופיסר צודק. שחקנים צעירים לא קיבלו צ'אנס מתוך כוונה אמיתית בהפועל כבר שנים.
אבל כנראה שיש אנשים שלא נעים להם לשמוע את זה.

אני תוך כדי עבודה אז אנא סלחו לי על התגובות המאוחרות...

נחמד יקירי,
ממש לא מפריע לי כלום, בעצם יש דברים אבל הם ממש לא קשורים לכדורגל, להפועל או לפורום.
התגובה שלך אתמול או שלשום לפרח ששלחתי לשחר גרמה לי לאותן התהיות ששאלת, אבל בוא נניח למשהו שולי בצד.
בכל מקרה, שלא תבין לא נכון, אין לי שום דבר נגדך או נגד הדברים שאתה כותב, להיפך, יש בחלקם גם דברים הגיוניים בהחלט ושאת חלקם גם הייתי מיישם.
אני מכבד אותך, את דעותייך ואת תגובותיך בפורום ידידי.

ולסוגייה -
הדרך של שילוב שחקנים צעירים מהנוער זו הדרך הנכונה ביותר לבניית קבוצה לטווח ארוך, מכל ההיבטים, גם הספורטיבי, גם ההצלחה המקצועית ולא פחות חשוב הכלכלית!
אבל, צריך לדעת כיצד לבצע את זה ויותר מכך, צריך להקים תשתית נכונה על מנת ששחקן צעיר ומצליח יצליח להשתלב בקבוצה הבוגרת.
קח לדוג' את גל שיש, עלה מהנוער, שחקן לא רע אבל בוא נגיד את האמת, לא מספיק טוב לטעמי, כרגע.
זו לא חכמה לקחת שחקן מהנוער, לזרוק אותו על המגרש ולחשוב שההצלחה שלו מגיל 17-18 תחזור על עצמה בבוגרים.
אם היו שואלים את דעתי, כל שחקן נוער שרוצים ושמייעדים לו תפקיד משמעותי בקבוצה, צריך לעבור שנת התחשלות בקבוצה אחרת (בוגרים) לפני הגעה לבוגרים שלנו (כפי שקורה לא מעט בענף הכדורסל).
היום הכדורגל זה ביזנס טהור ולביזנס מצליח אין מקום לטעויות וזה מקשר אותי לגל מאיו שהזכרת.
צריך לסדר לו קבוצה בוגרת לשנה (שיתמודד עם הפיזיות, האינטנסיביות, לחץ וכו' של קבוצה בוגרת) ולאחר מכן סיכויי ההצלחה שלו בקבוצת צמרת יהיו גבוהים יותר.
2-3 טעויות היום בהפועל, כשחקן צעיר מאוד, יכולות לגמור לו את הביטחון שנים קדימה, בטח בסיר הלחץ והלא נודע הזה שנקרא הפועל ת"א.
יש לא מעט דוג' של שחקנים צעירים ומבטיחים שכשלו כישלון חרוץ בבוגרים רק בגלל איבוד ביטחון ולחץ עצום שלא עמדו בו בשל גילם הצעיר.
אבל בשורה התחתונה, קבוצה ללא נוער טוב (שממנו יוצאים שחקנים טובים לבוגרים) לא תצליח לאורך זמן כי ההוצאות הכלכליות שלה רק יעלו ויטפחו בעקבות רכישות יקרות, בטח במצב השוק הישראלי כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לי ברור שאין שחקני נוער מספיק טובים השנה כדי לעלות לקבוצה הבוגרת וכפי שזה נראה גם לצוות המקצועי.
אני כל הזמן כותב על השקעה בנוער ונותן את מכבי כדוגמא לאיך דברים צריכים להתנהל, אם היית עוקב אחרי באמת היית רואה שכבר לפני שנתיים הזהרתי מהצונאמי שנבנה שם. אבל מה לעשות שכדי להביא כשונות מהנוער צריך להשקיע שם, צריך לרכוש את דאבור בגיל 17 מנצרת, להשים כסף על אנשי מקצוע ואקדמיות כפי שעושה גולדהאר. נסיעה אחת לחו"ל למחנה האימון לא יכולה להצמיח כשרונות תוך שבוע.
אצלנו לא משקיעים בנוער ומצד שני הסגל שלך דליל להפליא. אתה גם לא מסוגל להביא שם של שחקן אחד שיכול לעלות לבוגרים , לא כתבתי פעם אחת בהודעה הקודמת את המילה רכש ולא דברתי על הקופה. אבל נח לרדת לרמה אישית כשאין תשובה עניינית.

אף אחד לא ירד לרמה אישית. בואו נשמור על השיחה ברמה סבירה.
אני לא מבין למה ברור לך שאין אף אחד בנוער. גם לא צריך 7. צריך רק אחד. שחקן אחד בשנה ולא תשמע ממני ציוץ.
אני חושב שגל מיו ובן ביטון שחקנים לגיטימיים לגמרי.
כמו שאמרתי (והתעלמת), דוידזאדה מב"ש בשנה שעברה היה אלמוני. עכשיו אחרי שב"ש נתנו לו צ'אנס, כולם פה רוצים אותו. אני רק אומר שפתרון ההשאלה הוא לא תורה מסיני. אפשר גם לתת לילדים לשחק אצלנו, בדיוק כמו במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:

וזו בדיוק הנקודה.
האוירה בפורום לפחות, ובכלל לדעתי בהפועל, היא כאן ועכשיו.
הפסיקו לבנות לטווח ארוך.
זה לא רק אשמת טביב. יש פה חברה שאני מעריך מאוד בד"כ וחושבים כמוהו.
אז כמו שאמרתי. אני מוכן להקריב שנה. להפסיד משחקים. לראות את ההגנה טועה. הכל בשביל ששנה הבאה יהייו לך שחקני נוער מחושלים בקבוצה.
לא יודע מה איתך. לי לא מתאים כל שנה להחליף 6 שחקני הרכב.
אין שום הבדל בין שחקן מהנוער לשחקן רכש מהבחינה של השינויים בהרכב. מי שיצטיין יברח לאירופה בכל מקרה, מי שלא יהיה מספיק טוב ייפטרו ממנו מתישהו או שיירד לספסל.
להבנתי מה שהנוער נותן זה חסכון בעלויות והזדהות יתר של האוהדים עם השחקן. מה שידבר לטביב זה בעיקר החסכון.
אני בהחלט בעד קידום שחקני בית- אבל זה צריך לבוא מול קבוצות חלשות וביתרון שני שערים. כשלון במגרש לא יעזור לאף שחקן להיבנות, להיפך. לדעתי בשביל ששחקן יפרוץ קדימה הוא צריך להיות חלק מקבוצה טובה ומנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:25 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

רוצה תשובה עניינית? לא לרדת לרמה אישית? תיישם את זה על עצמך, ותקבל תשובה עניינית. אתה זה שידרת לרמה האישית, "בלה בלה ססמאות, להתפכח מסע שכנוע עצמי" זה הכל חוץ מתשובה עניינית, באמת עם כל הכבוד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:27 
אגב, פרט לקישור שמאל וחלוץ, יש לנו היום בסגל 2 שחקנים על כל עמדה, גם בלי שבחון, סלים ודדי.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 07 ספטמבר 2011, 10:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין שום הבדל בין שחקן מהנוער לשחקן רכש מהבחינה של השינויים בהרכב. מי שיצטיין יברח לאירופה בכל מקרה, מי שלא יהיה מספיק טוב ייפטרו ממנו מתישהו או שיירד לספסל.
להבנתי מה שהנוער נותן זה חסכון בעלויות והזדהות יתר של האוהדים עם השחקן. מה שידבר לטביב זה בעיקר החסכון.
אני בהחלט בעד קידום שחקני בית- אבל זה צריך לבוא מול קבוצות חלשות וביתרון שני שערים. כשלון במגרש לא יעזור לאף שחקן להיבנות, להיפך. לדעתי בשביל ששחקן יפרוץ קדימה הוא צריך להיות חלק מקבוצה טובה ומנצחת.

מעבר לעניין הכספי והחיבור לקהל, אני לא חושב ששחקן בית שקיבל צ'אנס בבוגרים והצטיין בסיכון לעזוב כמו שחקן רכש שנקנה במליונים.
אבל בוא נבדוק את הסוגיה הזו בקיץ, אחרי שבשורות מכבי יצטיינו שלושה ילדים בני 18. גם אם מכבי לוקחת דאבל ועליה משלב הבתים-אני חותם לך שהם נשארים במכבי שנה הבאה.
לעומת זאת, אלירן עטר ישוחרר בלי מחשבה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:

מעבר לעניין הכספי והחיבור לקהל, אני לא חושב ששחקן בית שקיבל צ'אנס בבוגרים והצטיין בסיכון לעזוב כמו שחקן רכש שנקנה במליונים.
אבל בוא נבדוק את הסוגיה הזו בקיץ, אחרי שבשורות מכבי יצטיינו שלושה ילדים בני 18. גם אם מכבי לוקחת דאבל ועליה משלב הבתים-אני חותם לך שהם נשארים במכבי שנה הבאה.
אולי זה יחזיק אותם עוד שנה אחת, לא יותר. ועדיין, לא ענית לנימוק העיקרי שלי. אי אפשר "לוותר על עונה". בשביל ששחקנים יתקדמו צריך קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:

אולי זה יחזיק אותם עוד שנה אחת, לא יותר. ועדיין, לא ענית לנימוק העיקרי שלי. אי אפשר "לוותר על עונה". בשביל ששחקנים יתקדמו צריך קבוצה טובה.

אז מה תגיד על מכבי (מגעיל אותי לדבר עליהם כל כך הרבה)? אותם 3-4 שחקנים שלקחו אליפות בנוער שנה שעברה ולא ראו דקת בוגרים, מקבלים קרדיט בהרכב גם מול פנתנאייקוס במשחק החשוב ביותר של הקבוצה בעשור האחרון.
אם הפועל היו עושים את זה השנה מול קבוצה איכותית לא פחות מפנתנאייקוס-אקרנאס-הייתם אוכלים לטביב את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:

אז מה תגיד על מכבי (מגעיל אותי לדבר עליהם כל כך הרבה)? אותם 3-4 שחקנים שלקחו אליפות בנוער שנה שעברה ולא ראו דקת בוגרים, מקבלים קרדיט בהרכב גם מול פנתנאייקוס במשחק החשוב ביותר של הקבוצה בעשור האחרון.
אני רוצה לראות את זה מחזיק עונה שלמה. חכה למשחק לא טוב באחד הדרבים כשאחר כך הקהל שלהם שוחט את השחקנים הצעירים שלא מקבלים אחרי זה זיקפה במשך שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אני רוצה לראות את זה מחזיק עונה שלמה. חכה למשחק לא טוב באחד הדרבים כשאחר כך הקהל שלהם שוחט את השחקנים הצעירים שלא מקבלים אחרי זה זיקפה במשך שנתיים.

יכול להיות שזה לא יחזיק. אני לא נביא. והקהל של מכבי בהחלט ידוע בחוסר הסבלנות שלו.
זה מה שאמור להבדיל אותנו מהם, ואני מרגיש שזה קצת נעלם.
אלרואי זכה פה ליחס משפיל ומחפיר שאני לא זוכר שחקן שקיבל כמותו בעשור וחצי האחרונים.

אבל אם זה ילך להם-זה יגיע להם ובגדול (עם כל הגועל והצער שבדבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:40 
אנשים פה נתנו כדוגמא את בן ביטון וגל מאיו - שני שחקנים שמושאלים השנה וישחקו בליגה הלאומית, דבר שעדיף בעיני עשרות מונים מכך שיחממו את הספסל בהפועל.

מזכירים פה את זהבי ושוכחים שזהבי שיחק שתי עונות ברמת השרון, בנה אתה עצמו, התחשל וצבר נסיון, ורק אז חזר להפועל והתחיל לתת תפוקה.

לזרוק שמות של שחקני נוער גם אני יכול, אבל בסופו של דבר כדי לשלב שחקן נוער בקבוצה הוא צריך להיות שחקן מספיק טוב בשביל לתת תפוקה כאן ועכשיו. אנחנו לא הפועל כפ"ס או הפועל פ"ת, אנחנו קבוצה שנלחמת על האליפות כל עונה.

אם מאיו וביטון כשרוניים, אז מה שהם צריכים זה דקות משחק והרבה, ולא להגמר על הספסל שלנו בתקופה הכי חשובה. שיוכיחו את עצמם וישתפשפו בלאומית, ואז נדע אם הם מתאימים לנו.

לגבי מאור אסור, כמו שאמרתי בעבר, אם הוא נזרק ממכבי נתניה, אז זה לא רציני לבנות עליו בתור שחקן סגל אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנשים פה נתנו כדוגמא את בן ביטון וגל מאיו - שני שחקנים שמושאלים השנה וישחקו בליגה הלאומית, דבר שעדיף בעיני עשרות מונים מכך שיחממו את הספסל בהפועל.

מזכירים פה את זהבי ושוכחים שזהבי שיחק שתי עונות ברמת השרון, בנה אתה עצמו, התחשל וצבר נסיון, ורק אז חזר להפועל והתחיל לתת תפוקה.

לזרוק שמות של שחקני נוער גם אני יכול, אבל בסופו של דבר כדי לשלב שחקן נוער בקבוצה הוא צריך להיות שחקן מספיק טוב בשביל לתת תפוקה כאן ועכשיו. אנחנו לא הפועל כפ"ס או הפועל פ"ת, אנחנו קבוצה שנלחמת על האליפות כל עונה.

אם מאיו וביטון כשרוניים, אז מה שהם צריכים זה דקות משחק והרבה, ולא להגמר על הספסל שלנו בתקופה הכי חשובה. שיוכיחו את עצמם וישתפשפו בלאומית, ואז נדע אם הם מתאימים לנו.

לגבי מאור אסור, כמו שאמרתי בעבר, אם הוא נזרק ממכבי נתניה, אז זה לא רציני לבנות עליו בתור שחקן סגל אצלנו.

נועם, אתה גורם לי לחזור על ההודעה שלי פעם נוספת.
מכבי משלבים היום שחקני נוער שלא ראו דקת בוגרים עד העונה, ואני לא מבין מה הבעיה עם זה.
אני משוכנע שאף אחד במכבי לא ציפה שהם יובילו את הקבוצה אבל הם משתלבים יפה מאוד.
השאלה זה פתרון נחמד. יש בזה פלוסים, ויש בזה מינוסים. בדיוק כמו לשלב שחקני נוער בהרכב.
שחקן מושאל לקבוצה קטנה, בה אין שאיפות ואין קהל, יכול בקלות להעלם שם כמו רבים וטובים (אני חושב שיש לנו משהו כמו 30 שחקנים מושאלים ב2 הליגות הראשונות שלעולם לא יחזרו להפועל).

בדבר אחד אתה צודק. אין טעם לייבש שחקנים צעירים בספסל. בגלל זה אני טוען שצריך לשלב אותם בהרכב. תן לגל מיו למשל לשחק עם פצ'אלקה. אז הוא יטעה פעם. ויטעה שוב. ונפסיד (אולי אפילו דרבי רחמנא ליצלן). ובסוף נרוויח בלם. הכל תלוי בסבלנות שנשרה עליו. פעם היינו ידועים בסבלנות הזו. היום אנחנו הכי רחוקים משם.

אגב, אני אישית לא נתתי את זהבי כדוגמא. אבל נאתכו בונדר שיש ומרעי (תחסכו ממני סמיילי מתגלגל) עלו ישר לבוגרים של הפועל. כנ"ל שי, ואחורה עד שמעון גרשון ימח שמו וזכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:07 
נועם שחם כתב:

יש גם דוגמאות אחרות, שיש, בונדר, נאתכו, שי, מאלה שאני זוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:10 
למה לעזעזל הכותרת הראשית בONE היא על שחקן ספסל שלא ראה דקה כבר 6-7 משחקים?
עומרי קנדה נמאסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:12 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

נועם, אתה גורם לי לחזור על ההודעה שלי פעם נוספת.
מכבי משלבים היום שחקני נוער שלא ראו דקת בוגרים עד העונה, ואני לא מבין מה הבעיה עם זה.
אני משוכנע שאף אחד במכבי לא ציפה שהם יובילו את הקבוצה אבל הם משתלבים יפה מאוד.
השאלה זה פתרון נחמד. יש בזה פלוסים, ויש בזה מינוסים. בדיוק כמו לשלב שחקני נוער בהרכב.
שחקן מושאל לקבוצה קטנה, בה אין שאיפות ואין קהל, יכול בקלות להעלם שם כמו רבים וטובים (אני חושב שיש לנו משהו כמו 30 שחקנים מושאלים ב2 הליגות הראשונות שלעולם לא יחזרו להפועל).

בדבר אחד אתה צודק. אין טעם לייבש שחקנים צעירים בספסל. בגלל זה אני טוען שצריך לשלב אותם בהרכב. תן לגל מיו למשל לשחק עם פצ'אלקה. אז הוא יטעה פעם. ויטעה שוב. ונפסיד (אולי אפילו דרבי רחמנא ליצלן). ובסוף נרוויח בלם. הכל תלוי בסבלנות שנשרה עליו. פעם היינו ידועים בסבלנות הזו. היום אנחנו הכי רחוקים משם.

אגב, אני אישית לא נתתי את זהבי כדוגמא. אבל נאתכו בונדר שיש ומרעי (תחסכו ממני סמיילי מתגלגל) עלו ישר לבוגרים של הפועל. כנ"ל שי, ואחורה עד שמעון גרשון ימח שמו וזכרו.

דווקא טוב שאתה נותן את מכבי כדוגמא לשילוב שחקני נוער.

קודם כל, בוא נזכיר ששחקני הנוער שמכבי משלבת הם כולם שחקני נבחרות, שזכו בדאבל מרשים בשנה שעברה ומדובר במחזור יוצא דופן. לנו לעומת זאת אין כרגע כשרונות שמתקרבים למה שיש למכבי.
במכבי לא רק משלבים נוער, אלא שמעדיפים את שחקני הנוער הללו על הכוכבים שיש להם בסגל, משום שהשחקנים מוכיחים את עצמם.

בנוער שלנו אין כרגע את הכשרון הזה.

אם נתת את מכבי כדוגמא, אז כדאי שתעקוב גם מה קרה למכבי כששילבה שחקני נוער בינוניים, ולאיזה "הישגים" היא הגיע עם שחקנים שלא מתאימים.

לגבי הדוגמאות שנתת, של שחקני נוער ששילבנו בעבר, אז גם כאן הדוגמאות מאד בעייתיות:

1. ביבראס - מקרה חריג של שחקן שנחשב לכשרון יוצא דופן בכל הגילאים ושימש כשחקן מוביל גם בנבחרת הנוער. אין לך כרגע אף שחקן ברמתו במחלקת הנוער.
2. . בונדר - גם בונדר כמו ביבראס שייך לשנתון מאד מוצלח בנוער (שגם הוא לא זכה בתארים, אבל היה שנתון מצויין). גם הוא בילה לא מעט על הספסל עד שקיבל צ'אנס.

3. מרעי - לא שחקן נוער שלנו ולא עלה מהנוער.

4. גרשון - שוב, מקרה חריג, של כשרון יוצא דופן, וממילא מדובר במשהו שקרה לפני 14 שנה. איך זה רלוונטי להיום?

אף אחד לא אומר ששחקני נוער לא יכולים לעלות ולהצליח, אבל באופן עקרוני, רק כשרונות יוצאי דופן או שחקנים בעלי אופי מיוחד יכולים לעלות ישר מהנוער לבוגרים. כרגע אין במחלקת הנוער אף אחד שמתאים.

אגב, נתנו פה גם כדוגמא את זידאן, שזה שחקן שרק סיים גיל נערים. בואו ניתן לו קצת זמן בנוער לפני שרצים לשלוח אותו לבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
ההישגים של קבוצת הנוער לא רלוונטיים. כמו שאמרתי, צריך שחקן אחד טוב שיצא מהנוער, לא יותר.
לפני שאתחיל, נכון שמרעי לא שחקן נוער, אבל הוא קיבל את טבילת האש שלו בבוגרים בהפועל. זה מבחינתי שקול (כאילו דאבור שנקנה מנצרת לפני שנה כן נחשב שחקן בית של מכבי)..
מור שושן אמנם שיחק בנצרת עילית, אבל הוא בסטטוס דומה בעיני, ואם אני לא טועה הוא היה קפטן בנבחרות הצעירות.
גל מיו פתח בהרכב הנבחרת הצעירה נגד אנגליה והיה בסדר גמור.

בשורה התחתונה, אתה לא תדע מה הם שוים עד שלא תשתף אותם
שחקן יכול להיות מעולה באימונים, לעלות למגרש ולחרבן משחקים.

מה שקרה למכבי כאשר הצעירים ששיתפו לא סיפקו את הסחורה, זה תוצר של קהל מלחיץ ומועדון חסר סבלנות. אופי שלא היה לנו עד לא מזמן, ואהבנו לצחוק עליהם בעקבותיו.
היום אין בקהל שלנו טיפה סבלנות (בפעם השישית-ראה ערך אלרואי כהן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:24 
אדום נחמד כתב:
ההישגים של קבוצת הנוער לא רלוונטיים. כמו שאמרתי, צריך שחקן אחד טוב שיצא מהנוער, לא יותר.
לפני שאתחיל, נכון שמרעי לא שחקן נוער, אבל הוא קיבל את טבילת האש שלו בבוגרים בהפועל. זה מבחינתי שקול (כאילו דאבור שנקנה מנצרת לפני שנה כן נחשב שחקן בית של מכבי)..
מור שושן אמנם שיחק בנצרת עילית, אבל הוא בסטטוס דומה בעיני, ואם אני לא טועה הוא היה קפטן בנבחרות הצעירות.
גל מיו פתח בהרכב הנבחרת הצעירה נגד אנגליה והיה בסדר גמור.

בשורה התחתונה, אתה לא תדע מה הם שוים עד שלא תשתף אותם
שחקן יכול להיות מעולה באימונים, לעלות למגרש ולחרבן משחקים.

מה שקרה למכבי כאשר הצעירים ששיתפו לא סיפקו את הסחורה, זה תוצר של קהל מלחיץ ומועדון חסר סבלנות. אופי שלא היה לנו עד לא מזמן, ואהבנו לצחוק עליהם בעקבותיו.
היום אין בקהל שלנו טיפה סבלנות (בפעם השישית-ראה ערך אלרואי כהן).

:ROSE: (אבל מור שושן לא שיחק בנבחרות)
ויש כמה שמות שלדעתי יכולים לעבור טבילת אש: כפיר איזנשטיין, מור שושן,אולי שון מלכה
אגב משקיעים בנוער יש משטח חדש - http://red-fans.com/Article.asp?id=2992

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
מישו יודע אם אסור עדיין שייך לנו?
הוא הושאל או שוחרר מהחוזה שלו איתנו סופית וחתם על אחד חדש בנס ציונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:43 
תגידו,
בוני סגל גדולים,

שחררנו את בן דיין כי אומרים שעטיה בסה"כ מגן שמאלי.
אז אם קנדה עוזב, מי המגן הימני השני אחרי חוטבא? סבתא של קשטן?

הנהלה בדיחה.
תביאו את דוידזואדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 11:45 
אנטיגונה כתב:
יביאו עוד שחקן התקפי,
ואם גם זה לא ייצא, אז ימצאו דרך לרדת מהעץ לגבי טועמה.
המצב הזה לא יישאר עוד הרבה זמן.
מקסימום לשלושה המשחקים הקרובים.

9 נקודות.

והקבוצה הזאת נבנת כבר מיוני. הגענו לאמצע ספטמבר.
ושוב. 9 נקודות. תזכיר לי באיזה הפרש לקחנו את האליפות הקודמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: