אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
שחר, לא שאני מומחה לנוער, אבל עושה רושם שאפשר לעלות שחקנים לקבוצה הבוגרת שיתנו לך גיבוי. אני מבין שרוצים רכש, ואני בעד, אבל מה עם דור המשך? כל שנה תרוץ לקנות שחקנים במיליונים ולא תיתן הזדמנות לשחקנים להוכיח את עצמם? ובוא לא נכנס לכוונות של טביב, קמצן או סתם טיפש, מדוע זה בכלל לא בדיסקט שלכם? לעמדות האלה יש לך כמה שחקנים מאוד מוכשרים שיכולים לתפוס מקום בקבוצה. אתה היית מסכים לשלב שחקנים צעירים, או שאתה תומך רק במדיניות של רכש?
זה מה שאני אומר כבר שבועות.
אנשים פיתחו פה חוסר סבלנות מכביסטי לחלוטין
מוכן להקריב שנה בשביל 2 שחקני נוער בהרכב שנה הבאה
ודווקא מכבי, אלה עם הלחץ וחוסר הסבלנות לצעירים, דווקא הם החליפו עורם השנה.
הפועל מזוהים בעשור האחרון (בעזרה גדולה של הקהל) כמועדון שקל לשחקנים להתפתח בו. רק לראות את היחס לאלרואי כהן מצד הקהל ולהבין כמה השתנינו.
סיסמאות , סיסמאות, בלה ,בלה..
הנוער שלנו כיום מורכב מנערים בני 16, שרק השנה הראשונה עלו לנוער או מכל מיני שחקנים, שאיך לאמר, נראו די זוועה בנוער בשנה שעברה.
במקום לחזור על המנטרה הזו תנו שם של שחקן נוער אחד שיכול לשחק בקבוצת תחתית בבוגרים.
גם מכבי היו צריכים להשקיע הון תועפות במשך 3 ו4 שנים כדי להנות משחקני הבית שעלו לבוגרים השנה, הם לא לקחו אליפות קלה במקרה.
במקום להתפכח אתם מנסים להמשיך במסע השכנוע העצמי שלכם וה"חכו בסבלנות, יש עוד זמן עד לסיום חלון ההעברות" הופך עכשיו ל"למה לא לתת צ'אנס לנוער."
בפועל, אין לנו שום גיבוי חוץ מלאלה לשחקנים ההתקפיים, קשטן לא מסמן אף שחקן והאמת שאני לא יכול להאשים אותו עם העתודה שיש לו ולצערי מה שכתב דיגמי משקף יותר את המציאות שאתם מתכחשים אליה.