Adom Esh כתב:
pelegs כתב:
ואתה חושב שהשנאה של טורקים לאומנים-מפגרים לישראלים שונה, עכשיו לאור ההתדרדרות במצב בין שתי המדינות, מהשנאה של ישראלים לאומנים-מפגרים לטורקים? יש בנו משהו מיוחד שגורם לנו להיות לא מסוכנים, או הפוך - לטורקים להיות מסוכנים במיוחד?..
אני חושב שבטורקיה יהיה קצת יותר מסוכן בגלל המוסלמים הקיצונים. אני פשוט לא זוכר מתי ראיתי פינגווין עושה בלאגן במגרש כדורגל.
אתה חולק על העובדה שאיסלאם קיצוני מסוגל ליותר מאוהדי בית"ר ערסים שזורקים רימוני עשן על שגרירות טורקיה?
כמובן שאני רק מדבר בפוטנציה כי בסופו של דבר, יהיה בסדר בשתי המדינות לשחקני שני הקבוצות. מקסימום איזה אידיוט שייכנס עם דגל פלסטין למגרש וההפך, לא יותר, בהנחה שהאבטחה תעשה את העבודה שלה.
אם תרצה את זה בפשטות - כן. אני חולק על העובדה שאיסלאם(יזם) קיצוני מסוכן יותר מיהודיזם קיצוני. עומדות בפני אינספור עדויות, עובדות, מקרים היסטוריים ומה לא כדי להוכיח את זה. דתיים/לאומניים קיצוניים הם אותו זבל בכל מקום. קצת נואשתי מלקשר לכם לכתבות שעוסקות בנושא כי אתם פוסלים את הקישורים בלי לענות לי לדברים בצורה מעמיקה במיוחד, אז אני פשוט אכתוב את צמדי המילים "המחתרת היהודית" ו"כהנא חי", ואתן לכם לעשות את הקישור בעצמכם.
לגבי הליגה נטו - כן, האוהדים שלהם מופרעים יותר. אבל מה אתה יודע על אוהדי בשיקטאש? פתאום כל הטורקים הם לאומנים שמושפעים מהסכסוך בין ישראל לטורקיה? מאיפה לך שהם לא מכילים קבוצות גדולות של אוהדים שמבינים, כמונו (או לפחות ככה הייתי רוצה להאמין), שזה סכסוך בין פוליטיקאים על אגו ולמי יש זין גדול יותר (ושליטה גודלה יותר באיזור) - ואין להם שום אינטרס לפגוע בישראלים ו/או יהודים?.. ההכללה שלך כאילו כל אוהדי הספורט בטורקיה הם מופרעים לאומנים-איסלמיסטים שרק מחכים להזדמנות להתפוצץ על יהודים שוות ערך להנחה שכל אוהדי מ*בי הם כאלה, רק בגרסה יהודית. זה בולשיט. וכן, יש את הסכנה שאחדים יחליטו לעשות מעשי איבה - אבל היא זהה לדעתי לסכנה דומה בישראל (אני וחברים הותקפנו ע"י אזרחים ישראלים "תמימים" בתקופה שלאחר מקרה מאווי מרמרה, רק כי העזנו לטעון שיש כאן עסק מורכב יותר מ"הבני זונות הטורקים הללו ניסו להרוג את טובי בנינו!!!!111". ואנחנו יהודים נחמדים, תאר לך מה יקרה לטורקים בישראל, שהם במקרה גם אוהדי קבוצה טורקית שמשחקת נגד הקבוצה של המדינה - מ*בי).