תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 18:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוסטרליה
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 22:17 
לא תתפוס אותי כתב:
לא חושב שתהיה לפותח האשכול בעיה, הם נותנים ויזות לרופאים כי זה מקצוע נדרש

אולי לרפא אותך אדוני :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 22:19 
הרוש הודף כתב:
עבודה מובטחת + מקום לגור + אישה יהודייה כשרה והכל מובטח באוסטרליה
:LAGUH!:

הרוש יש מצב לסדר גם משחק אליפות של הפועל בסידני?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:

היי מאמי, יש פייס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
לישראלים מותר לעבוד באוסטרליה לתקופה מסויימת (אני חושב שעד שנה). פרטים בשגרירות בת"א.

מחר סוגרים את השגרירות ומנתקים את היחסים.

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 22:49 
ProfessorChaos כתב:
הרוש הודף כתב:

היי מאמי, יש פייס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 13:02 
גרמנרי כתב:
אדום מטלי כתב:
אוריאל כתב:
גרמנרי כתב:
אני נוסע באוקטובר לאיזור.
במה אתה מתכנן לעבוד?

אין לי משו מיוחד אבל אני נוסע להיות חוקי בגלל אזרחות אירופאית אם יש לך הצעות בתחום אני אמשח אני נוסע באיזור דצבמר בעזרת ה'

.If you want to work in Australia you need to apply for working visa, no matter if you are Israeli or Europe
You don't have any advantage with european passport.

בטח שכן.
ל90% ממדינות אירופה יש הסכם עבודה עם אוסטרליה .
אתה מוציא תוך 3 ימים דרך האינטרנט WORKING HOLIDAY VISA שתקפה לשנה.
הויזה הזאת היא לאנשים עד גיל 30 , ואפשר לממש אותה כל שנה אם עבדת בעבודה נדרשת 3 חודשים בתקופה של הויזה.

נכון (לא יודע אם כל מה שכתבת, לפחות הבסיס). לא הכרתי את זה קודם. אם אתה יש לך דרכון של המדינות הללו:
Belgium
Canada
Cyprus, Republic of
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
HKSAR*
Ireland, Republic of
Italy
Japan
Korea, Republic of
Malta
Netherlands
Norway
Sweden
Taiwan
United Kingdom

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
לידע כללי (אין לי לינק תמותו),
היה נסיון לחתום הסכם כזה גם עם ישראל, שדחתה אותו.
בריחת מוחות מישהו? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 18:33 
אחרי כל כך הרבה תגובות חלקם ציניות חלקם מאנשים שחבל שההורים שלהם לא השתמשו בגומי מישהו פה רוצה להגיד לי איך החיי לילה שם?פרטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
אוריאל כתב:
אחרי כל כך הרבה תגובות חלקם ציניות חלקם מאנשים שחבל שההורים שלהם לא השתמשו בגומי מישהו פה רוצה להגיד לי איך החיי לילה שם?פרטים?
הייתי בעיקר במלבורן.
שם בין חמש אחר הצהריים לתשע בערב הכל סגור וקשה למצוא מקום לשתות בו קפה שלא לדבר על ארוחה.
אבל אין ספק שהאוסטרלים הם שיכורים לתפארת. בלילה יש המון פאבים ומועדונים. האוסטרלים הם חיות חברתיות באופן אפילו די מוגזם, הבילוי הוא התחביב הלאומי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אוריאל כתב:

האוסטרלים דפוקים כמעט ברמת אמריקאים אם לא יותר במקומות מסויימים.
באיסט קואסט (הצד של סידני ומעלה) אתה תמצא מלא מקומות לצאת אליהם כל לילה גם באמצע שבוע (למרות שאין לך מה לצאת בשני לדוגמא), וגם פאבים ביום (להיות שיכור ביום זה להיט).
בסידני אפשר לצאת בכל שעות היום לבירה. לדוגמא יש מקום שנקרא kings cross שמה אתה תוכל למצוא מסיבה כל יום בשבוע וגם יהיה סבבה לא לשמוע דודו אהרון סוף סוף :)
יש גם עוד מקומות שהם נועדו למסיבה נטו כמו byron bay שהיא חולה לגמרי, אבל אתה כבר יכול לקרוא על זה במספיק מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2011, 22:47 
תודה רבה על התגובותת :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 01:08 
its-sick כתב:
אוריאל כתב:
הייתי בעיקר במלבורן.
שם בין חמש אחר הצהריים לתשע בערב הכל סגור וקשה למצוא מקום לשתות בו קפה שלא לדבר על ארוחה.
אבל אין ספק שהאוסטרלים הם שיכורים לתפארת. בלילה יש המון פאבים ומועדונים. האוסטרלים הם חיות חברתיות באופן אפילו די מוגזם, הבילוי הוא התחביב הלאומי.

לא ממש מדויק. בשעה חמש הרבה עסקים נסגרים, ויש בזה הגיון: אנשים רוצים ללכת הביתה ולא לעבוד סביב השעון. עדיין, קפה תמצא תמיד, כי זו העיר ששותים בה הכי הרבה קפה בעולם (פר ראש), ותרבות הקפה כאן מטורפת.
לגבי אוכל, כאן יש אתנחתא אחה"צ, אבל שוב, יש כאן אוכל מעולה, מכל העולם, זמין בכל מקום 10 דקות מהבית.
אם כבר, הבעיה דווקא בלילה: הרבה ברים ואפילו מסעדות סוגרות את המטבח בשעה שבישראל רק מתלבשים לצאת. אתה יכול להגיע לפאב בשעה 10 בערב ויגידו לך שהמטבח כבר סגור (לשתות תמיד אפשר).
לגבי 'לצאת לבירה' כמו שמישהו כתב כאן, זה כבר קצת מצחיק. כי שותים בירה כל הזמן, זה לא ממש קשור ליציאה. אנשים ונשים בכל הגילאים קונים 3 קרטונים של 24 בירות כשהם עושים את הקניות השבועיות, ובבית זה כמו מים או קולה, לא משהו לדבר עליו.

ולפותח האשכול, לשאול איך אוסטרליה זה קצת בעייתי. אוסטרליה יותר גדולה מבלומפילד ואפילו מישראל. כשאתה בערים הגדולות (בעיקר סידני ומלבורן) אתה בערים עם קצב חיים מעולה, המון אפשרויות בילוי ותרבות, ובלי לחץ. כשאתה עובד בחווה אתה יכול לעשות כסף, אבל אז כדי לראות סרט בקולנוע לפעמים תצטרך ליסוע 4 שעות לעיירה הקרובה.
כשחורף במלבורן ויש 2-10 מעלות, בקווינסלנד יש 30 מעלות וחופים טרופיים, ובצפון WA או NT זה אותם 30 מעלות, רק יבש ומדברי. בקיצור - השאלה מה אתה מחפש - תמצא כאן הכל להערכתי (חוץ מצבא), אפילו דוסים ובית חב"ד, ואם תתעקש יש גם פלאפל די גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
its-sick כתב:
אוריאל כתב:
הייתי בעיקר במלבורן.

לא ממש מדויק. בשעה חמש הרבה עסקים נסגרים, ויש בזה הגיון: אנשים רוצים ללכת הביתה ולא לעבוד סביב השעון. עדיין, קפה תמצא תמיד, כי זו העיר ששותים בה הכי הרבה קפה בעולם (פר ראש), ותרבות הקפה כאן מטורפת.
לא אמרתי שלא מצאנו כלל קפה, אלא שהיה מאד קשה למצוא אותו. במרכז מלבורן זה לקח לנו בערב שעה של הקפות עד שמצאנו מקום בשביל קפה וקרואסון (בעיקר כי היינו רעבים).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: