כפי שכתבתי בסופה"ש (כאן:
viewtopic.php?f=4&t=62815&p=1096879#p1096879) אם הלא די בכך שהפועל לא הצליחה להביא את טב"ח, היא אף איבדה הלכה למעשה את טועמה וכעת היא זקוקה נואשות לקשר קדמי, לא רק לאירופה, אלא ובעיקר לליגה.
סכום הראשוני שדרשו על עזרא היה מיליון דולר עבור מלוא הכרטיס. נתניה תשמח לקלוט שחקן בסדר גודל כמו טועמה ואני מניח שסלים יעדיף לשחק בקבוצת צמרת, שמשחקת כדורגל שמח עם מאמן כמו עטר, מאשר לחזור ולשחק בכלא של לוזון ממנו בקושי יצא לפני כמה שנים. כמו כן פורסם שבעקבות מכירתו של דגני רוצה נתניה בלם חלופי והשם של מור שושן עלה.\
משכך, נכון יהיה לקחת מהם את עזרא, להעביר את טועמה (עם כל הצער, הוא גמר בהפועל ואני לא רואה את קשטן או טביב עוזבים כך שדי ברור שהוא יהיה זה שיצטרך ללכת) להוסיף עוד כמה מאות אלפי דולרים ולהשאיל את מור שושן, ועל הדרך לקבל גם זכות ראשונים על בן הרוש לקיץ הבא.
זו עיסקה שתהיה טובה לכל הצדדים: נתניה תקבל בלם צעיר ומוכשר וקשר ותיק ואיכותי בנוסף לסכום כסף יפה שמאד חסר לה, הפועל תקבל קשר כשרוני וזכות ראשונים להביא בקיץ את אחד המגינים הטובים בארץ.
אם עדיין ירצו את טב"ח, שידברו עם לוזון בקיץ הבא. אני לא רואה את טב"ח נמכר לקבוצה באירופה בסכום הגבוה ממה שנמכרו רפאלוב או שכטר. וגם אם ימצאו איזו קבוצה רוסית או אוקראינית שכוחת אל שתסכים, מי אמר שהשחקן ירצה ללכת. אולי לוזון ירגיש את מה שטביב הרגיש, ואולי יבין, את אשר סלים חש.
בלי קשר לנ"ל, עכשיו כשאין לחץ, הפועל צריכה לנהל מו"מ עם הבלגים ולהביא את אוחיון לרוטציה של הבלמים ולא להתפשר על כל מיני מימונים.