its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הבנתי. אני יכול להבין. אני רק חושב שאצל חלק מהאוהדים האג'נדה כל כך חזקה שלא משנה מה יקרה, הם יפרשו את המציאות בדרך שרק תחזק את אותה אג'נדה. לא אצל כולם, אבך אצל חלק. פארטו פועל גם כאן
זה קצת טפשי להאשים את האוהדים שמתנגדים לטביב בכל נימי נשמתם כשהעובדות תואמות כל כך את המרירות שלהם.
במקום להגיד "וואלה צדקתם" לכל האנשים שחזו את הניהול הטביבי הכושל (לא שזו חכמה גדולה, בכל זאת קצת קשה היה לפספס את הכתבות מתקופתו בכ"ס) מתקיפים אותם כאילו שהם הסיבה לעליבות שנפלה על הקבוצה.
רוב האנשים בפורום אמרו שטביב זבל. עכשיו יש יום יום עוד ועוד הוכחות בשטח שטביב אכן זבל. המסקנה המתבקשת היא שהאזהרות שלהם לגבי טביב היו מוצדקות.
רק בפורום השדים אפשר להתקיף אנשים שמדאגה לקבוצה הזהירו מראש דווקא כשמתברר שהם צדקו. זה פשוט פריקי ברמות על.
לא לא. על זה שטביב זבל כמעט אין וויכוח. מה שאמרו זה שטביב נוכל/גנב/בא לחרב את הקבוצה. נכון לעכשיו אני לא יכול להגיד שזה נכון או לא.
אגב, אף אחד לא טען פה שהוא איש חביב והגון, אלא שיש לו אינטרס שהקבוצה תצליח.
אני עדין לא רואה שום נתון שמאשש חד משמעית את הטענה שהוא בא לחרב את המועדון. אפילו לא קרוב.
עם כל הביקורת, הביא כמה שחקנים מצויינים, משקיע יותר בנוער (כך אומרים. אין לי מושג אמיתי), לא משחרר שחקנים רק כדי להרוויח עוד כמה גרושים.
זה שהעסק של טועמה-טב"ח בוצע בצורה שלומיאלית ולא מכבדת לא משנה שום דבר בנוגע לשאלת הנוכלות.
הטענה שלי היא בחבורה של שלומיאלים חסרי מושג שבטוחים שם מלכי העולם. זה צירוף קטלני אבל לא קשור למניע.