תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:09 
Noam כתב:
בן חיים יהיה בהפועל בגלל שלוזון להוט למכור אותו לפני תום החוזה בסוף העונה הבאה, והוא יודע טוב מאוד שסכומים כמו שטביב מוכן לשלם לו אף אחד אחר בארץ לא ייתן (גולדהאר במגמת צמצום, יענקל לא מספיק מטומטם)
הקיץ אני מניח שזה כבר לא יקרה, אולי בינואר או בקיץ הבא, אבל טב"ח יהיה בהפועל.

עם הסכומים שיעקב שחר הוציא השנה , הוא כבר לא כזה רחוק
עוד אליפות והוא אולי כן יוציא סכומים קרובים לזה בחיזוק לקראת ליגת אלופות

ודרך אגב מניסיון העבר , מתישהו יכנס הרי עוד איזה משוגע לעסק ויהפוך את הכול מחדש
בית"ר לא תישאר לעד בלי בעל בית מיליונר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה
רק תיקון קל- בלומי האדום גר באוסטריה ולא בגרמניה (פגשתי אותו כששיחקנו בזלצבורג).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:19 
סימרוטיץ כתב:
הרבה פעמיים קראתי פה מכל מיני משתמשים (בעיקר בעידן הבמבי ) על מבחן התוצאה , במבחן הזה (ולא משנה באיזה תאוריה בחרתם לעצמכם) ההנהלה נכשלה כישלון חרוץ, במקום להתחזק נחלשנו משמעותית בזמן הכי קריטי לקבוצה.
אני מבין שלחלק ממכם אנלוגית "מבחן התוצאה" לא במקום עכשיו ופתאום אין בה צורך, בדיוק כמו הססמה "נעיף אחד ואת השני אחריו" שהפכה ללא רלוונטית אחרי שאחד עף .

סתם שאלה, ראית כאן מישהו שחושב שההתנהלות אתמול היתה טובה?

אתה אשכרה מתווכח על כלום.

אגב, כשמשתמשים במושג "מבחן התוצאה" מתכוונים בד"כ לשורה התחתונה. אנחנו בקושי בשורה השניה.

במקרה הספציפי מדובר בהתנהלות חובבנית וארוגנטית במקביל , וזה דבר הרסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
חתול אדום האופציה השניה שכתבת היא הנכונה, איך אני יודע?
כי כבר ביום רביעי התפרסמו בכל האתרים תחילה שהעסקה כוללת את מעברו של סלים טועמה, לאחר שהרבה מאד אנשים פה בפורום הביאו את זעמם הגדול ובצדק את סילוקו של סלים, יצאה הודעה באתר ONE שסלים אינו קשור לעסקה, ושאף טביב הסכים עם לוזון שבמידה וסלים לא ירצה לעבור זה לא ישפיע על העסקה של טב"ח(ואז אני כתבתי כבר שזה בולשיט).
רק אתר YNET השאיר את הידיעה סלים יעבור למ.פ"ת בתמורה למעברו של טב"ח.
ניסו לעבוד על האוהדים, אמרו בן חיים יהיה בהפועל , ולגבי סלים "יהיה בסדר", קצת לחץ עליו והוא יסכים לעבור "מרצונו".
כל מי שחושב אחרת הוא תמים במקרה הטוב.

ולא בפעם הראשונה. להנהלה הזאת אין בעייה לשקר לאוהדים ולתקשורת כשצריך.
זה קרה במהלך הבמב"י, כשאוסידון סיפר לכל הכתבים שטביב משתוקק להיפטר מהקבוצה, זה קרה אחר כך כשאוסידון אמר לכתבים שההפגנה תשנה מיקום ותהיה ליד ביתו, ולא ליד הבית של טביב. אפשר להוסיף גם את הניסיון לרמות את ק. שמונה ונתניה בנושא דמי ההעברה של איתי שכטר.
בקיצור, מתחיל להזכיר את מה שאמרו בזמנו על שאול אייזנברג ("איך יודעים ששאול משקר? אם הוא מדבר, הוא משקר").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה חייבת לעשות סוויץ' בראש ולהבין שברגע שהגעת לשלב הבתים כל שאר הריצה שלך באירופה לעונה הזאת היא בגדר בונוס, בטח אחרי שעבר המועד לרישום לשלב הבתים. חוץ מזה, אם תעבור את שלב הבתים, וזה לא תרחיש מופרך, אתה תוכל להשתמש בשחקנים שתנחית פה עד ה- 22 בשלב הבא. הדרך היחידה לקחת אליפות ולשמור על סיכוי להגיע לשלב הבתים של הצ'מפיונס עוברת דרך חיזוק ראוי לליגה.

אז מה צריך ואפשר לעשות? לוזון ביקש או את טועמה או את פרנסמן. לדבר עם פרנסמן ולבדוק אם יש לו נכונות לעבור ללוזוניה. אם הוא מסכים להוציא לפועל את עסקת טב"ח עם אחד פרנסמן אחד. בשוק הזרים מסתובבים לא מעט בלמים חופשיים ברמה גבוהה, כבר הבאתי פה שם של אחד מהם לפני שבוע. לסגור עם בלם זר או ישראלי כתחליף לפרנסמן ולסגור את הסגל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
ההנהלה חייבת לעשות סוויץ' בראש ולהבין שברגע שהגעת לשלב הבתים כל שאר הריצה שלך באירופה לעונה הזאת היא בגדר בונוס, בטח אחרי שעבר המועד לרישום לשלב הבתים. חוץ מזה, אם תעבור את שלב הבתים, וזה לא תרחיש מופרך, אתה תוכל להשתמש בשחקנים שתנחית פה עד ה- 22 בשלב הבא. הדרך היחידה לקחת אליפות ולשמור על סיכוי להגיע לשלב הבתים של הצ'מפיונס עוברת דרך חיזוק ראוי לליגה.

אז מה צריך ואפשר לעשות? לוזון ביקש או את טועמה או את פרנסמן. לדבר עם פרנסמן ולבדוק אם יש לו נכונות לעבור ללוזוניה. אם הוא מסכים להוציא לפועל את עסקת טב"ח עם אחד פרנסמן אחד. בשוק הזרים מסתובבים לא מעט בלמים חופשיים ברמה גבוהה, כבר הבאתי פה שם של אחד מהם לפני שבוע. לסגור עם בלם זר או ישראלי כתחליף לפרנסמן ולסגור את הסגל.

נכון. מקווה אבל שהם חושבים בגדול ולא חיזוקים קטנים כדוגמת עטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:36 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
הרבה פעמיים קראתי פה מכל מיני משתמשים (בעיקר בעידן הבמבי ) על מבחן התוצאה , במבחן הזה (ולא משנה באיזה תאוריה בחרתם לעצמכם) ההנהלה נכשלה כישלון חרוץ, במקום להתחזק נחלשנו משמעותית בזמן הכי קריטי לקבוצה.
אני מבין שלחלק ממכם אנלוגית "מבחן התוצאה" לא במקום עכשיו ופתאום אין בה צורך, בדיוק כמו הססמה "נעיף אחד ואת השני אחריו" שהפכה ללא רלוונטית אחרי שאחד עף .

סתם שאלה, ראית כאן מישהו שחושב שההתנהלות אתמול היתה טובה?

אתה אשכרה מתווכח על כלום.

אגב, כשמשתמשים במושג "מבחן התוצאה" מתכוונים בד"כ לשורה התחתונה. אנחנו בקושי בשורה השניה.

במקרה הספציפי מדובר בהתנהלות חובבנית וארוגנטית במקביל , וזה דבר הרסני.

אוגוסטוס אתה צודק, אבל אני מתרעם על כך שיש המון משתמשים שהייתי מצפה מהם לצאת במוצהר שההנהלה לא בסדר ולא להסתתר מאחורי כל מני ויכוחי צד,האם טועמה סמל או לא (זו זכותם ואני מקבל את זה, אבל מעלה את זה כתזכורת למה שקורה כשהמצב הפוך)
דרך אגב גם אתה מקל מאוד עם ההנעלה בכך שאתה אומר שהם פועלים מתוך טמטום חוסר יכולת או כל דבר אחר, הם פועלים כך כי הם נוכלים ,רמאים,שקרנים והגרוע מכל עבריינים !
ומי שלא מבין את זה עדיין לא התעורר למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מוותרים על מתן אוחיון ומביאים בלם לליגה בלבד = מוותרים על בלם טוב שעולה כסף ויכול לשדרג אותנו ומביאים בלם פח רק כדי למלא את החור שנוצר AKA שי מימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
שי מימון בהפועל. סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מוותרים על מתן אוחיון ומביאים בלם לליגה בלבד = מוותרים על בלם טוב שעולה כסף ויכול לשדרג אותנו ומביאים בלם פח רק כדי למלא את החור שנוצר AKA שי מימון.

אני משוכנע שאני מיעוט בנושא, אבל אני דווקא מחזיק משי מימון. עד שאלישע רצח לו את הביטחון, בגלל הטעות שלו במשחק העונה מולנו, הוא היה בדרך המלך להפוך לבלם ענק, נתן הופעות נהדרות בשמפיונס וקיבל זימון לנבחרת. בקיץ שעבר הרבה אנשים קיוו שנביא אותו ובמשך העונה המניות שלו ירדו, לא ממש באשמתו. מבחינתי אוחיון נחשב חתול בשק ביחס אליו, וגם יקר משמעותית. אם כבר הולכים על שי מימון אז לנסות להביא יחד איתו את גאדיר בעסקת חבילה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:
שי מימון בהפועל. סגור

הא אז אתה נמני, הסוכן שלו.
עכשיו הכל ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:58 
סמור כתב:
שי מימון בהפועל. סגור

גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו סוכני הסחי ממיאמי מנסים לשכנע ששי מימון זה טוב.
יפה.
גם ערן לוי לצד שמאל זה טוב.

שתחתמו בטעות על הסכם הסגרה לצפון קוריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 16:07 
שחר כתב:
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.
עמוס לוזון התקשר אליו והודיע לו שהוא שחקן שלו - כאילו זה עבד שעובר בין שני אדונים.
מינימום של כבוד בין בני אדם אין לחלאות שמנהלות אותנו.

מאיפה אתה יודע, שזה מה שהתרחש במציאות ?
למה, כי היה רשום בכל אתרי האינטרנט ?
אולי למישהו שמפרסם שיחות ב- 4 עינים, ומדליף מחודרוב באופן קבוע היה אינטרס לפרסם את האירועים ככאלו. להעלות ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
אולי באמת ישבו במו"מ, והשם של טועמה עלה לדיון. שאלו את קשטן והוא אישר. לוזון שמח וטוב לב, אומר לחברים סביב השולחן, סלים חבר טוב תנו לי לדבר איתו.
לוזון עם ההומור המתוחכם שלו, מודיע לטועמה בצחוק שהוא משחק אצלו ומשם הכל מתגלגל עקום. שוב ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.

עובדתית חוץ מהמעורבים, שלהם אינטרסים, אף אחד לא יודע מה באמת התרחש במהלך יום האתמול בין המשתתפים.

דבר אחד כן ברור, שביקשו בצורה כזו או אחרת מסלים לעבור ללוזונים והוא סרב.
אם העיסקה נפלה על אותו סרוב, רק הנוכחים בדיון יודעים. כל השאר זה ספקולציות.

לגיטימי לבקש משחקן לעזוב, כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.
אני יכול להבין את טועמה הנפגע, אבל הוא לא מגיע עם עבר נקי בתחום.
אולי באמת הגיע הזמן שהקבוצה תתנהג אחרת עם שחקנים, אחרי שבעונה שעברה כל שחקן בזמן שלו בעט למועדון שלנו בישבן.
אני בטוח שלא צריך לתת רשימה על שביתות איטלקיות, פציעות מדומות, ראיונות לעיתונות, נסיעות להתרשמות במסווה של טיפולים ועוד יריקות של כל העוזבים למינהם.

הגיע הזמן שאוהדים יפסיקו להפוך שחקנים לסמלים, אלוהים, לבנות להם פסלים, לשיר להם שירים, כשבפועל לא ממש מעניין אותם כלום מעבר לכיס שלהם.
היום הם אצלנו, ומחר בשביל עוד קצת כסף מנקים את הספסל אצל מכבי.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא יודע מה עובר עליך לאחרונה, אבל הגיע הזמן שתפסיק לגבות את כל המעשים הדוחים של ההנהלה באוטפן אוטומאטי כשכל בר דעת רואה שמדובר בחבורה דוחה, לא אמינה עם יחסי אנוש מגעילים. אף אחד בכלל לא מדבר על המעמד של סלים ואף אחד לא מדבר בהקשר של סמל או לא, אלא כבוד בסיסי לבן אדם, אתה פשוט ממשיך או נשאב לתוך הספין ששהנהלה יוצרת ומסיתה את הדיון למעמד של סלים, מי תרם יותר למי וכו' במקום להתנהגות הדוחה, השקרנית והנלוזה שלה.
מאוד מקווה שאם אתה עובד בחברה ויש לך בוסים, הם לא יתייחסו אליך כפי שפוסידון ושות' מתייחסים לשחקני הפועל תל אביב.
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה, אני מציע שתלך ותשאל באופן אישי את שחקני הקבוצה, שחקני הבית, שחקני הרכש, זונות הקהל, טרמפיסטים ומה שאתה לא רוצה את דעתם על החבורה המנהלת את הקבוצה.

שתהיה לך שבת נפלאה ושקטה א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.

שחר :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:11 
מאיפה אתם יודעים ששי מימון יחתום בקבוצה?
חיפה צריכים לשלם לנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.
עמוס לוזון התקשר אליו והודיע לו שהוא שחקן שלו - כאילו זה עבד שעובר בין שני אדונים.

אולי למישהו שמפרסם שיחות ב- 4 עינים, ומדליף מחודרוב באופן קבוע היה אינטרס לפרסם את האירועים ככאלו. להעלות ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
אולי באמת ישבו במו"מ, והשם של טועמה עלה לדיון. שאלו את קשטן והוא אישר. לוזון שמח וטוב לב, אומר לחברים סביב השולחן, סלים חבר טוב תנו לי לדבר איתו.
לוזון עם ההומור המתוחכם שלו, מודיע לטועמה בצחוק שהוא משחק אצלו ומשם הכל מתגלגל עקום. שוב ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.

עובדתית חוץ מהמעורבים, שלהם אינטרסים, אף אחד לא יודע מה באמת התרחש במהלך יום האתמול בין המשתתפים.

לגיטימי לבקש משחקן לעזוב, כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.
אולי באמת הגיע הזמן שהקבוצה תתנהג אחרת עם שחקנים, אחרי שבעונה שעברה כל שחקן בזמן שלו בעט למועדון שלנו בישבן.
אני בטוח שלא צריך לתת רשימה על שביתות איטלקיות, פציעות מדומות, ראיונות לעיתונות, נסיעות להתרשמות במסווה של טיפולים ועוד יריקות של כל העוזבים למינהם.

הגיע הזמן שאוהדים יפסיקו להפוך שחקנים לסמלים, אלוהים, לבנות להם פסלים, לשיר להם שירים, כשבפועל לא ממש מעניין אותם כלום מעבר לכיס שלהם.

אני לא יודע מה עובר עליך לאחרונה, אבל הגיע הזמן שתפסיק לגבות את כל המעשים הדוחים של ההנהלה באוטפן אוטומאטי כשכל בר דעת רואה שמדובר בחבורה דוחה, לא אמינה עם יחסי אנוש מגעילים. אף אחד בכלל לא מדבר על המעמד של סלים ואף אחד לא מדבר בהקשר של סמל או לא, אלא כבוד בסיסי לבן אדם, אתה פשוט ממשיך או נשאב לתוך הספין ששהנהלה יוצרת ומסיתה את הדיון למעמד של סלים, מי תרם יותר למי וכו' במקום להתנהגות הדוחה, השקרנית והנלוזה שלה.
מאוד מקווה שאם אתה עובד בחברה ויש לך בוסים, הם לא יתייחסו אליך כפי שפוסידון ושות' מתייחסים לשחקני הפועל תל אביב.
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה, אני מציע שתלך ותשאל באופן אישי את שחקני הקבוצה, שחקני הבית, שחקני הרכש, זונות הקהל, טרמפיסטים ומה שאתה לא רוצה את דעתם על החבורה המנהלת את הקבוצה.

שתהיה לך שבת נפלאה ושקטה א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.

שחר :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:32 
לא רק הקטע הזה עם סלים ,עכשיו גם הסיכוי הקוסמי לגוטמן חזרה נגוז :cry: איזה סופ"ס חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:39 
סימרוטיץ כתב:
לא רק הקטע הזה עם סלים ,עכשיו גם הסיכוי הקוסמי לגוטמן חזרה נגוז :cry: איזה סופ"ס חרא

אתה אשכרה מומחה בלעשות לימון מלימונדה, הא?
להפועל הוא גם ככה לא יחזור עם טביב. עכשיו הוא גם לא יגיע לחיפה או מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:42 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא רק הקטע הזה עם סלים ,עכשיו גם הסיכוי הקוסמי לגוטמן חזרה נגוז :cry: איזה סופ"ש חרא

אתה אשכרה מומחה בלעשות לימון מלימונדה, הא?
להפועל הוא גם ככה לא יחזור עם טביב. עכשיו הוא גם לא יגיע לחיפה או מכבי.

ביטוי נחמד רק לא כלכך הבנתי אותו ?
ברור שעם טביב הוא לא יגיע בגלל זה כתבתי קוסמי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 17:55 
הסיכוי שגוטמן יגיע לא היה קיים בכל מקרה לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.

לגיטימי לבקש משחקן לעזוב , כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.

:ROSE:

הערה: לגיטמי לבקש משחקן לעזוב , לא לגיטימי לדרוש זאת בתוקף ולנסות להאשים אותו בפיצוץ העיסקה.
לגבי השאר מחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
שימשיכו להתעסק בקקה
בנוסף לעסקת בן חיים שהתפוצצה עכשיו גם שרפת לעצמך שחקן בסגל שאין סיכוי שישחק העונה אחרי הריב עם קשטן
אין עכשיו שום שחקן בספסל שיכול לעלות כמחליף בכנף לאלרואי כהן ולזר החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 18:56 
סימרוטיץ כתב:

תשמע,
אני מעריץ איך אתה יכול להתבאס מכל דבר קיים בעולם הזה.
מדהים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
פייסבוק:
עדכונים לאוהדי הפועל תל אביב
טל בן חיים לאתר שלנו:''תעשו את מה שאתם יכולים בשביל שאני יבוא''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:07 
gibu כתב:
שימשיכו להתעסק בקקה
בנוסף לעסקת בן חיים שהתפוצצה עכשיו גם שרפת לעצמך שחקן בסגל שאין סיכוי שישחק העונה אחרי הריב עם קשטן
אין עכשיו שום שחקן בספסל שיכול לעלות כמחליף בכנף לאלרואי כהן ולזר החדש

חייים להביא קשר שמאלי נוסף (אלא אם כן יעשו סולחה עם משפחת טועמה...). בימין יש קצת יותר אופציות. גורדנה, עבאס, נוסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:09 
MaRtIn kay כתב:
פייסבוק:

זה יותר תלוי בבוסים שלו.
שיעשה בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
לכל האופטימים לחלוץ רביעי כולל אני,בעיקר להחתמת תומר סוויסה
היום הוא חתם לעונה אחת ברמת השרון

ציטוט:
פייסבוק:

בן חיים לחבריו: אני גמור ומרוסק, עצוב לי מאוד
חלוץ מכבי פ"ת, שעסקת העברתו להפועל ת"א פוצצה כפי שפורסם לראשונה ב-ONE: "זה קשה, הייתי עם רגל וחצי שם, זה יכול היה להיות שדרוג חשוב לקריירה"

נערך לאחרונה על ידי gibu בתאריך 02 ספטמבר 2011, 19:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
לכל האופטימים לחלוץ רביעי כולל אני,בעיקר להחתמת תומר סוויסה
היום הוא חתם לעונה אחת ברמת השרון

זה טועמה אשם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:55 
לא ייאמן איזה תחת יש למכבי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06239.html

פרסום ראשון: בשיקטאש לא מוכנה לארח את מכבי בבית

שירלי בר דיין|19:56|02/09/2011

הטורקים יפנו לאופ"א ויבקש לשחק במדינה ניטראלית מחשש למהומות. גורמים קוראים לאסור את כניסת הצהובים למדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 19:55 
הגלמוד מלוד כתב:
סימרוטיץ כתב:

תשמע,
אני מעריץ איך אתה יכול להתבאס מכל דבר קיים בעולם הזה.
מדהים :BOW:

תשמע אני בחור די אופטימי ושמח בכללי ,ויש מספיק משתמשים פה שמכירים אותי ויכולים להעיד על כך , אבל הפסימיות אצלי חוגגת רק בנושא אחד , כשזה מגיע לאנשים רעים,נוכלים,רמאים ועבריינים ,שם אין שום מקום לאופטימיות או תקווה , אז בתור אחד שאוהב להתעסק בטפל , האם בכלל הכרת את היוזר שלי לפני שטביב התחיל במסע ההרס ?
כנראה שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: