תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 1/9 [מידע]
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טל בן חיים אדום
הפועל ת"א עשתה אתמול רכש משמעותי כשסיכמה עם החלוץ טל בן חיים ממכבי פ"ת ל5- העונות הקרובות תמורת כמיליון וחצי יורו עבור מחצית מכרטיס השחקן שלו. בן חיים ירוויח 120 אלף דולר לעונה והיום הוא צפוי לחתום על חוזהו.
האדומים גם סיכמו עם מתן אוחיון את תנאיו בקבוצה ופתחו במו"מ עם קבוצתו הבלגית שרלרואה.
הקשר הקרואטי מירקו אורמוש (22) עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות ויושאל מהיידוק לספליט לעונה אחת תמורת 200 אלף יורו. גם עומרי עטיה מהפועל רעננה הצטרף וחתם בקבוצה לשלוש עונות.

ראיון עם ערן זהבי

"אחרי הבוררות, הפועל ת"א ייצאו השקרנים"
רגע על הסיכוי לפני המשחק לנצח ") הקריטי לא נופלים מול מהם יוון, ערן (" • זהבי על מדבר המעבר על לבלומפילד הפרידה המכוערת ")איך לא מהאקסית עברנו לשם • קודם("? • אמש: מאמנו של זהבי בפאלרמו, סילביו פיולי, פוטר מתפקידו
רותם גרוסמן
איך שלא תסתכלו על זה בין שלל הלגיונרים הישראלים שמשחקים בחו"ל ערן זהבי הוא המניה שעשתה את הזינוק הכי גדול. לפני ארבע שנים עוד שיחק ברמה"ש בתחתית הלאומית והקיץ עבר לפאלרמו האיטלקית. כעת הוא מקווה להסתער על הסריה אה ולקחת חלק פעיל במשחק המכריע ביום ו' מול יוון שעל פי כל הסימנים אם יש מישהו שמתאים למעמדים כאלה זה הוא. רגע לפני שריקת הפתיחה תפסנו אותו לשיחה על הכל.
אפשר להשוות את הרמה באיטליה לישראל?
"רק לפי האימונים הטובים והקשים שיש שם רואים באיזו רמה גבוהה אתה צריך להית כדי לשרוד כשחקן וגם כקבוצה. אני רוצה להיכנס לעניינים ומקווה שנפתח טוב את העונה ונשתלב בצמרת.
אתה צובט את עצמך לבדוק שאתה לא חולם?
"בימים הראשונים הייתי קצת בשוק ולא האמנתי אבל גם כשכבשתי את שער האליפות ואת הגול בליגת האלופות הרגשתי ככה ולמדתי שבצורה הזו אתה כובש עוד פיסגה. אני צריך להתאים את עצמי לרמה הכללית ואפילו יותר ולכן זה לא בשמיים."
מה עם מכשול השפה הבדידות והמנטליות?
"לפעמים גם מתורגמנים באיטליה לא ממש יודעים אנגלית. אני מתחיל להבין איטלקית וכשאחזור אקבל שיעורים פרטיים בבית. לגבי הבדידות מצבי טוב כי ארוסתי נמצאת איתי והמשפחה באה הרבה. ברור שיש געגוע לאווירה בישראל אבל בשלב הזה אני מפוקס בהצלחה שלי פה ומנסה להשתלב כאילו נולדתי באיטליה." "רציתי לגמור בהפועל יפה"
למרות שהביא להפועל ת"א כמעט במו רגליו את האליפות בעונת הדאבל והגביע בעונה הקודמת עזב זהבי את האדומים בטונים צורמים. תביעת הבוררות שהגיש בגין כספים שלטענתו לא קיבל עדיין ממתינה לדיון האדומים מבחינתם טוענים כי זהבי הוא זה שחייב למועדון כסף ואף האשימו אותו כי גרם נזקים בדירה שקיבל.
אי אפשר לסגור את זה יפה?
"אני לא הייתי הגורם שדירדר את היחסים. רציתי לגמור את זה יפה ולקבל את מה שמגיע לי מבחינה כספית וגם בפן האנושי והמקצועי . כמו שכיבדתי את המועדון שנתן לי את ההזדמנות ציפיתי ליחס דומה כשאני קיבלתי את ההזדמנות שלי אבל זו כנראה לא הדרך שלהם.
"הבנתי שהם מדברים בתקשורת ואומרים שאני בכלל חייב להם. תהיה בוררות וכשיחליטו שהכסף מגיע לי הם ייצאו השקרנים ואלה שהתנהגו לא בסדר. אמרו שהרסתי דירה במטרה לפגוע בשם שלי וליצור לי תדמית של בן אדם שלילי. אמרו שאני שקרן. אם לטענתם אני חייב להם כסף למה הם ביקשו שאחתום על נייר שאני מוותר על כספים שחייבים לי."?
נשמע שאתה פגוע קשות.
"לא נעים לגלות שכאשר צריכים אותך אז הם סחבקים שלך וכשלא צריכים אותך אז מתנהגים ככה. כל שחקן שעזב אותם השנה יצא בתחושה כזו וזה רק מוכיח שאני לא יוצא מהכלל. החוזה שעליו חתמתי לא כובד ושחקנים אחרים שראו מה קורה בהפועל חשבו פעמיים אם להגיע לשם."
מהפועל ת"א נמסר: "בחוזה החדש עליו חתום ערן זהבי אין פיצוי כספי לשחקן במקרה של מכירה. לגבי הדירה נדגיש כי האגודה נתבעה על ידי בעלי הדירה על נזקים בדירתו השכורה והסכום נוכה מהשכר של זהבי." "מקווה שיאמינו כמונו"
גם עם המאמן הלאומי הספיק זהבי להסתבך בתקרית החינה המפורסמת של אחיו לפני גאורגיה. זהבי לא חזר למלון בלילה ולאחר מכן טען כי הוא פצוע וביקש להשתחרר. בסופו של דבר הוא נופה מהסגל ואף הורחק ממשחק ליגה.
הכל הסתדר עם פרננדז?
"היה קצר בתקשורת וחוסר הבנה שעליו הצטערתי והסברתי למאמן בארבע עיניים. אם היינו נפגשים בהתחלה ולא עוברים דרך מתווכים והתקשורת זה לא היה קורה בכלל."
לא ניצחנו נבחרת שמדורגת גבוה מאיתנו כבר שנים זה ישתנה בשישי?
"מתישהו הסטטיסטיקה צריכה להשתנות. הפערים בינינו לא גדולים שנינו בדרג ב' באירופה ואנחנו לא נופלים מהם באף פרמטר. אני שומע כבר כמה ימים שזה לא בשמיים וצריך לנצח את יוון אבל יותר מדי דיבורים יזיקו לנו. כיף שהמשחק בבלומפילד המגרש הכי ביתי שיש. איך לא שיחקנו שם קודם? נראה לי שהיינו יכולים להוציא יותר נקודות שם."
יש לנו מקום ביורו?
"רק אם ננצח את יוון. אם ננצח אני מאמין שניסע לקרואטיה וננצח גם שם. גם הדיבור ברחוב סביב הנבחרת חזר אז אני מקווה שכולם יאמינו כמונו." מחכה למאמן חדש
אמש החליט הנשיא הקפריזי של פאלרמו מאוריציו זמפאריני לפטר את המאמן סילביו פיולי. הפיטורין לא הגיעו על רקע ההדחה מהליגה האירופית אלא בשל חילוקי דעות והכעס של המאמן על כך שהנשיא מכר מספר רב של שחקנים. בתשע שנותיו במועדון פיטר זמפאריני 30 מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 1/9 [מידע]
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
שער ידיעות אחרונות

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

כחודשיים אחרי העברת עומר דמארי, סגרו אמש עמוס לוזון ואלי טביב עסקת ענק נוספת, כשסיכמו על העברתו של טל בן חיים ממכבי פתח תקוה להפועל תל אביב. הפועל תשלם 1.5 מיליון יורו עבור מחצית מכרטיסו של החלוץ, בנוסף לכרטיס השחקן של ויקטור מרעי ולהעברתו של סלים טועמה.
תמונה
בן חיים, שחתם אתמול על חוזה לחמש שנים ויעבור היום בבקרה, צפוי להשתכר כ-130 אלף דולר בעונה. "אני מאושר", אמר השחקן לאחר החתימה, "לא ציפיתי לזה, הכל קרה בהפתעה תוך שעות. אני מגיע כדי לכבוש שערים, לבשל, ולתת את מה שמצפים ממני". היו"ר דורון אוסידון הוסיף כי "הצלחנו למצוא את נוסחת הזהב להשלמת העסקה. טביב התחייב הקיץ להעמיד סגל נוצץ ואיכותי שיתמודד על כל התארים, והיום הושלם הפאזל". במהלך השיחות הציע אוסידון להעביר את יוסי שבחון במקום את טועמה, אולם בפתח תקוה פסלו את הרעיון. בסביבתו של טועמה טענו כי הוא "המום מהעסקה. הוא לא ציפה שהפועל תשלח אותו למקום אחר". ייתכן כי במהלך היום יעשו ניסיונות לשכנע את ראשי פתח תקוה לוותר על טועמה.

עד השעות המאוחרות פעלו ראשי הפועל בניסיון לסגור גם את שאילתו של מתן אוחיון משרלרואה. תנאי ההשאלה כבר סוכמו, אולם קיימים עדיין פערים על המחיר לרכישתו האופציונלית בתום העונה. בנוסף, השלימו האדומים את החתמתו של קשר היידוק ספליט, מירקו אורומוס בן ה-22, שהושאל תמורת 150 אלף יורו. מגן הפועל רעננה עמרי עטיה הוחתם אף הוא. עמרי קנדה נשאר בינתיים בקבוצה, אך בהפועל מעוניינים לשחררו לקבוצה ישראלית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

כתוב על המעבר של טב"ח אלינו.
במסגרת העסקה : מרעי וטועמה עוברים (לא מושאלים) למכבי פ"ת.
טועמה בהלם מהמהלך, הוא קיבל אתמול טלפון מעמוס לוזון שהוא עובר אליהם לפני בכלל שמישהו מהפועל דיבר איתו.
טועמה דיבר עם קשטן וזה אמר לו שיהיה לו קשה לקבל דקות משחק.
שבחון יעבור כנראה היום לב"ש.
מתן אוחיון אמור לנחות היום ולחתום בהפועל.
אורמוש יערוך היום אימון ראשון במדים האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 07:14 
באינטרנט אין שום איזכור למעבר של סלים היה כתוב בוואן שניסו להעביר אותו ללא קשר לעסקת טל בן חיים

ציטוט:
לאחר שסגרו את עסקת בן חיים, לוזון ביקש מטביב אישור לנסות ולהחתים את הקשר, סלים טועמה, וקיבל לכך אישור, אך טביב הבהיר כי העברה כזו תתבצע רק אם השחקן יסכים ובכל מקרה ללא קשר לעסקת בן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 10:05 
בהפועל ת"א ירכזו מאמצים לצרף את אוחיון
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06168.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש

אוואט להפועל ת"א: "שחררו את תמוז למאיורקה"

שוער הנבחרת פנה ליו"ר האדומים, דורון אוסידון, וביקש לאפשר לחלוץ לעבור לקבוצתו בספרד. אוסידון סירב ואמר לאוואט: "טוטו נשאר, מי ידאג להפועל? אתה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116546,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 10:46 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116553,00.html

הפועל ת"א לטועמה: "אם לא תעבור תעלה ליציע"
העימות בין טועמה להפועל ת"א עולה מדרגה: האדומים הודיעו לחלוץ שאם לא יסכים לעבור למכבי פ"ת הוא לא ישותף במשחקים. טועמה: "לא יכריחו אותי לעבור לשום מקום, לא רוצה לשחק בפ"ת". שכרו של בן חיים בהפועל: 130,000 דולר

"אני מבחינתי נשאר בהפועל ת"א. זה הבית שלי ואף אחד לא יכריח אותי לעבור לשום מקום. אני לא רוצה לשחק במכבי פ"ת, רק בבית שלי וזה הפועל ת"א". כך הבהיר אמש (ד') סלים טועמה, ששמו הועלה כחלק מעסקת הבאתו של טל בן חיים להפועל תל אביב.
טועמה עבר מסע לחצים על ידי עמוס לוזון ודרור קשטן, כדי שיעבור למכבי פ"ת, ולכן הוא החליט לנתק את הטלפון הנייד והבהיר כי הוא חתום על חוזה שצריך לכבד.
בהפועל ת"א, שהחתימה אתמול את הקרואטי מירקו אומרוש, טל בן-חיים ועומרי עטיה, הבהירו היום: "בסופו של דבר טועמה ייקבל את ההחלטה, אבל אסור לשכוח לו שזה מועדון שבסופו של דבר לא בונה עליו מהבחינה המקצועית והוא ימצא את עצמו ישוב תקופה ארוכה ביציע". אוהדי הקבוצה מוחים על ההתנהגות כלפי טועמה: "זה דבר מגעיל".
אחרי שמתן אוחיון כבר סיכם את תנאיו, נראה כי בסופו של דבר הוא לא יחתום. "פצ'לקה, פרנסמן ובאדיר זה מתאים לליגה האירופית. נחתים בלם ישראלי לליגה הישראלית ויש לנו עוד שלושה שבועות".
בן חיים יקבל שכר זהה לזה של עומר דמארי, כלומר בעונתו הראשונה 130 אלף דולר עם העלאה של עשרה אחוזים בכל שנה. "עשינו קופי-פייסט אחד לאחד בין העסקאות של דמארי ובן חיים. כולל שכר ודמי מעבר". הסבירו בהפועל.
מאמן הפועל באר שבע, ניר קלינגר, שוחח עם יוסי שבחון ונראה כי במהלך היום הקשר יעבור לדרום. דדי בן דיין בדרך החוצה מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 11:22 
הפועל ת"א מוותרת על מתן אוחיון
בלם שרלרואה לא עלה על הטיסה מבלגיה ולא יוכל לעבור את הבדיקות הרפואיות. סוכנו, דודו דהאן: "הפועל ויתרה עליו". המועדון: "הוא לא הגיע ולכן לא ניתן היה להשלים את העסקה"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/278 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב: מתן אוחיון מתרחק

בקבוצה הבינו שיהיה קשה לרשום את הבלם לאירופה. טועמה התבקש לעבור למכבי פ"ת ואמר לחבריו: "ככה מעזיבים אותי?"

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1856196

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
ONE

דמארי: כיף שבן חיים אדום, ביחד נעשה משהו יפה
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, חלוץ הפועל חוזר לשתף פעולה עם חברו ממכבי פ"ת, בהפועל מאושרים: "ההתקפה הטובה בליגה". טועמה לחבריו: "לא אעזוב"

שחקני הפועל ת"א קיבלו בהפתעה גמורה ובשמחה רבה את החתמתו הדרמטית של חלוץ מכבי פתח תקווה, טל בן חיים, עליה פורסם לראשונה ב-ONE, כאשר אף אחד מהם לא ציפה לחיזוק כל כך משמעותי רגע לפני סיום מועד הרישום לליגה האירופית, חיזוק שהוא גם הצהרת כוונות רצינית לקראת המאבקים בליגה.

בן חיים, שחתם אמש (רביעי) על חוזה לחמש שנים בשורות האדומים, בהן ירוויח 130,000 דולרים ויזכה לשדרוג בשכרו מדי עונה, בדיוק כמו עומר דמארי, צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה בשבוע הבא לאחר משחקיה של נבחרת ישראל.

אוהדי הקבוצה כבר מחככים ידיהם לקראת הצפייה בשיתוף הפעולה בין צמד הכישרונות שהגיע ממכבי פ"ת, לצד טוטו תמוז, נוסא איגייבור והקרואטי, מירקו אורמוש, שיערוך הערב את אימון הבכורה שלו באדום.

הבוקר (חמישי) אמר דמארי ל-ONE על הצטרפותו של בן חיים אליו במתחם חודורוב: "כיף גדול שטל גם כן עובר להפועל, קיוויתי שנחזור לשתף פעולה בעתיד, אבל לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר. טל שחקן מצוין שיוסיף לנו המון".

דמארי המשיך: "אני מקווה שנוכל לשחזר את שיתוף הפעולה בינינו ממכבי פ"ת וברור שזו תוספת כח משמעותית, יש לנו המון שחקנים טובים בקבוצה וביחד נוכל לעשות דברים יפים. אני אעזור לו להשתלב כמה שיותר מהר".

במועדון מצפים בקוצר רוח להצטרפותו של החלוץ החדש לאימונים וגורמים בקבוצה כבר אמרו בנושא: "יש לנו חלק קדמי יוצא מן הכלל, על הנייר זו ההתקפה הטובה ביותר בליגה. אפשר אפילו לומר שזו התקפה טובה מאוד גם בסדר גודל של הליגה האירופית, נקווה שכולם ישתלבו במהרה ושנקצור את הפירות על ההשקעה הגדולה כבר בעתיד הקרוב".

מי שבפ"ת קיוו כי יעשה את הדרך ההפוכה, אל הקבוצה של מרקו בלבול, הוא קשר האדומים, סלים טועמה, אך השחקן הוותיק מסרב בתוקף לחזור לקבוצה בה שיחק בעבר. לחבריו לקבוצה אמר טועמה: "אין לי שום מו"מ עם פ"ת ואני לא מתכוון לשחק שם. יש לי חוזה בהפועל, כאן זה הבית שלי ואני לא רוצה לעזוב".

המאמן, דרור קשטן, כבר שוחח עם טועמה ואמר לו כי הוא לא יוכל להבטיח לו שישחק באופן קבוע לאור העובדה שמלבדו מתחרים על המקום בהרכב גם בן חיים, אלרואי כהן, מירקו אורמוש, נוסא איגייבור, מחמוד עבאס ובינתיים גם יוסי שיבחון, שטרם מצא קבוצה חדשה. כך או כך, במועדון הבהירו אתמול כי נתנו לעמוס לוזון אישור לנסות ולצרף את טועמה, אך כי הקשר יעזוב רק אם יחפוץ בכך.

בהפועל רוצים בלם, בן דיין בדרך החוצה
על אף ההתחזקות המשמעותית ביומיים האחרונים, בהפועל עדיין מעוניינים להתחזק בבלם, אולם מאחר שהלילה מסתיים הרישום לשלב הבתים של הליגה האירופית, האדומים ינסו לצרף בלם ישראלי עד סיום חלון ההעברות בישראל ב-22 בספטמבר, כאשר הם יודעים כי הוא יוכל לשחק רק בליגה.

מו"מ מול שרלואה בנוגע למתן אוחיון נמשך, אך הפערים בין הצדדים עדיין גדולים. אוחיון כבר סיכם את תנאיו לפני מספר ימים ואם יגיע, ירוויח כ-150 אלף יורו לעונה, אך הבלגים דורשים עבורו דמי השאלה של כ-175 אלף יורו והם מוכנים להכניס לעסקה אפשרות רכישה תמורת 600 אלף יורו, סכומים שבהפועל מוצאים מוגזמים מדי עבור בלם בסדר גודל של אוחיון.

בליגה הישראלית קיים עניין במספר שחקני הפועל, כאשר מלבד טועמה שמבוקש במכבי פ"ת ובשיבחון שמבוקש במספר קבוצות, גם דדי בן דיין עשוי לעזוב לאור הגעתו של עומרי עטיה, שיכול לשחק בשני צידי ההגנה. מבן דיין קיימת אכזבה גדולה כבר תקופה ארוכה ועד כה הוא נשאר רק בשל החוזה הגבוה שלו.

עם זאת, אם תגיע עבורו הצעה, האדומים עשויים לשחררו. טוטו תמוז ועומרי קנדה, שהיו מבוקשים באירופה, לא צפויים לעזוב נכון לעכשיו, אולם האחרון עוד עשוי להשלים מעבר לקבוצה מאחת הליגות באירופה בהן חלון ההעברות עדיין פתוח, כגון אוקראינה.

גם הבלם הצעיר, מור שושן, מקווה לעבור בהשאלה לקבוצה בה יוכל לקבל דקות משחק רבות, כשבין המעוניינות בו עירוני רמה"ש, מכבי נתניה והפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א לדדי בן דיין: "רשאי לחפש קבוצה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116780,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 16:03 
חשבתם שנגמר?
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/278 ... 7101&loc=0
עסקת טב"ח על סף פצוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 16:05 
http://one.co.il/Article/186219.html
טועמה מסרב לעבור, עסקת בן-חיים עלולה להתפוצץ
פרסום ראשון: למרות שהקשר הסכים לעבור למכ' פ"ת, הוא שינה את דרישותיו וביקש חוזה שלוזון לא מוכן להיענות לו. הפועל חייבת לפתור את הסאגה עד חצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 17:57 
פתרון לעסקה?
הפועל העלתה הצעה לשלם לפ"ת עוד 400 אלף יורו במקום טועמה שלא מוכן לעבור
בנוסף מעריכים בקבוצה שאוחיון יחתום בימים הקרובים ולא יירשם לאירופה כמובן, כאשר אם לא אופציית שי מימון (שירדה מהפרק) תעלה שוב ( :bang: )

(זה לא ייאמן כמה פראיירים אפשר לצאת בעסקה הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
אחרי בן דיין
גם יוסי שבחון קיבל הודעה שהוא רשאי לחפש לו קבוצה
ONE

http://www.one.co.il/Article/186225.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י YNET

פוצצה עסקת בן חיים, יישאר בפ"ת

על אף הסיכום שהושג בין הפועל ת"א למכבי פ"ת, העסקה טורפדה בשל סירובו של טועמה לעבור למלאבס. אימון בכורה לאורמוס: "המטרה - אליפות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 19:37 
פגישה לילית בנסיון לסגור את עיסקת בן-חיים
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/278 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
הודעת דובר: העסקה פוצצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 19:49 
פוצצה עסקת בן חיים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
NRG

הפועל ת"א: לצערנו עסקת בן חיים פוצצה

לאחר שסלים טועמה סרב לעבור למכבי פ"ת, נערכה פגישה אחרונה במשרדי ההתאחדות בין הצדדים, אך בסופו של דבר הודיעו האדומים כי השחקן לא יעבור לשורותיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 20:01 
עטיה ואורמוש עברו בבקרה ויוכלו לשחק בליגה האירופית. אם לא יקרה דבר בלתי צפוי
הפיצוץ שדובר עליו לגבי עסקת בין חיים הוא נכון.

אני אישית שמח שסלים סרב לעבור למרות שבן חיים היה יכול להיות חיזוק לא רע.

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 20:02 
יואב כהן כתב:
עטיה ואורמוש עברו בבקרה ויוכלו לשחק בליגה האירופית. אם לא יקרה דבר בלתי צפוי
הפיצוץ שדובר עליו לגבי עסקת בין חיים הוא נכון.

אני אישית שמח שסלים סרב לעבור למרות שבן חיים היה יכול להיות חיזוק לא רע.

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

תמות כבר גם אתה והאתר המפגר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
טועמה: "ברור שהפועל ת"א תמרר לי את החיים"
חילופי האשמות בין הקשר שסירב לעבור למכבי פ"ת לבין גורמים במועדון האדום, בעקבות פיצוץ עסקת טל בן חיים. מקורביו של טועמה: "שיבדקו איך מתייחסים לסמלים בהפועל ת"א". בוולפסון הגיבו: "סלים עזב פעמיים בשביל כסף - הוא לא סמל". בן חיים: "אני גמור, כל כך רציתי לשחק בהפועל"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116908,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:17 
גביזון כתב:
טועמה: "ברור שהפועל ת"א תמרר לי את החיים"
חילופי האשמות בין הקשר שסירב לעבור למכבי פ"ת לבין גורמים במועדון האדום, בעקבות פיצוץ עסקת טל בן חיים. מקורביו של טועמה: "שיבדקו איך מתייחסים לסמלים בהפועל ת"א". בוולפסון הגיבו: "סלים עזב פעמיים בשביל כסף - הוא לא סמל". בן חיים: "אני גמור, כל כך רציתי לשחק בהפועל"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116908,00.html

כבר פרסמו את זה הורדת לי את הלב לביצים אני יושב מ10 ומכה לחדשות בקשר להפועל
חדשות יום שישי תגיעו כבר תנו לי משהו אופטימי

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: