תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תוכנית סיכום מחזור
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:12 
כמידי שנה צריך להמשיך ולחזור על המחדל הזה. אני באמת לא מאלה שמתבכיין על שידורים בתשלום ובעיניי חלק מהשידורים הם לגיטימיים.

אבל רבאק, תוקעים איזה תוכנית בערוץ PAY ב11 בלילה, שמחוברים אליו במקרה הטוב 5 אחוז מחובבי הכדורגל בישראל.
יש קבוצות בארץ שאף אחד לא מודע לקיומם בכלל, הילדים בפרפוריות אפילו לא יודעים שיש כדורגל וההכרות עם השחקנים היא רק מהקלפים של סופרגול ובאמת שבמקרה הזה, כמה שזה נשמע קלישאתי, פשוט לקחו את הכדורגל מהעם.

בזיון שאין תוכנית כזו בערוץ פתוח ומחדל עצום של ההתאחדות והרגולטור שלא מחייבים את הטלויזיה במסגרת ההסכמים לשדר תוכנית כזו.
לא פלא שהכדורגל הולך ומאבד פופלאריות מידי שנה, זה לא בגלל הרמה, לא בגלל המתקנים ולא בגלל שיטת הליגה, זה בעיקר בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תוכנית סיכום מחזור
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:13 
והפרחים ללוזון+איצ'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה, כשיש את ברצלונה בערוץ פתוח. אנשים בארץ מבינים כדורגל, אז הם אוהדים את ברצלונה ויונייטד.
מדינה אומללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
זה באמת מדהים
במיוחד כשברור לכל ילד שאינטרס של ההתאחדות במקרה הזה, הוא שיהיה שידור פתוח.
איך רוצים להגדיל את החשיפה, העניין וכמות הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:19 
גנבים מסריחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:19 
קורמאק מקארתי כתב:
מה זה משנה, כשיש את ברצלונה בערוץ פתוח. אנשים בארץ מבינים כדורגל, אז הם אוהדים את ברצלונה ויונייטד.
מדינה אומללה.

את ברצלונה ומנצ'סטר תמיד היה אפשר לראות בערוץ פתוח.
הבעיה כשהאלטרנטיבה מול משחקים של הקבוצות האלה היא ידיעה באינטרנט על משחק בין סכנין ובאר שבע שהסתיים בתוצאה 4-3 כשאין בכלל שום עדות לקיום משחק כזה, אז מן הסתם הבחירה היא ברורה מאליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:26 
אם לשים קצת דברים בפרופורציה..
אם אני מבין נכון אז רוח הדברים של פותח האשכול נאמרה תוך הסתכלות רומנטית לעבר הדקה ה91 ומשחק השבת המיתולוגיים.
גם אני בא משם, ואני מבין לגמרי.
צריך לזכור שהמצב שונה היום, אין צורך לחכות בכיליון עיניים לתוכנית שכל התקצירים כבר עלו לרשת.
להגיד שבזה שאין תוכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח זה לקחת את הכדורגל מהעם זה קצת תמים.
כמו שנאמר פה, לשידור חוזר של ברצלונה יהיה יותר רייטינג משידור ישיר בליגת העל. מי שמתעניין בכדורגל הישראלי, יודע כיצד להזין את מוחו ואיפה לחפש ולבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
קורמאק מקארתי כתב:
מדינה אומללה.

את ברצלונה ומנצ'סטר תמיד היה אפשר לראות בערוץ פתוח.
הבעיה כשהאלטרנטיבה מול משחקים של הקבוצות האלה היא ידיעה באינטרנט על משחק בין סכנין ובאר שבע שהסתיים בתוצאה 4-3 כשאין בכלל שום עדות לקיום משחק כזה, אז מן הסתם הבחירה היא ברורה מאליה.

הכל התחיל כשהשידור המרכזי עבר מיום שבת לראשון או שני ושאר המשחקים שודרו בצ'רלטון.
אט אט התחילה הירידה בעניין בליגה המקומית ועברה לליגה הגרמנית והבלגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:28 
idan כתב:
אם אני מבין נכון אז רוח הדברים של פותח האשכול נאמרה תוך הסתכלות רומנטית לעבר הדקה ה91 ומשחק השבת המיתולוגיים.
צריך לזכור שהמצב שונה היום, אין צורך לחכות בכיליון עיניים לתוכנית שכל התקצירים כבר עלו לרשת.
להגיד שבזה שאין תוכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח זה לקחת את הכדורגל מהעם זה קצת תמים.
כמו שנאמר פה, לשידור חוזר של ברצלונה יהיה יותר רייטינג משידור ישיר בליגת העל. מי שמתעניין בכדורגל הישראלי, יודע כיצד להזין את מוחו ואיפה לחפש ולבדוק.

מה הסתכלות רומנטית?
עד לפני 3 שנים הייתה תכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח.
ברגע שהיא עברה לערוץ הספורט הם החליטו להעביר אותה לערוץ בתשלום בתרגיל מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
מה שמשאיר תקווה לדעתי זה דווקא הערוץ של המכשפה, שכן מתכוון ללכת למכרז על שידורים של ליגת העל (לפחות חלקה) כשהוא יפתח, לדעתי בסוף השנה הנוכחית. היו גם דיבורים על להכליל את הערוץ של ONE ב"עידן פלוס", ואם כל זה יקרה זה יגדיל משמעותית את החשיפה של הענף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:34 
zink כתב:
idan כתב:

מה הסתכלות רומנטית?

ההסתכלות הרומנטית כוונה לתוכניות האלה כתוכניות ולא לשידורן בערוץ פתוח.
היום הצורך בהן הולך ופוחת, אם כי, כולנו מתגעגעים למוצאי השבת שהיינו מחכים ומצפים בכיליון עיניים לראות את אורלי יניב או עינב גלילי ומקליטים בוידאו וחוזרים ורואים את התקצירים של הפועל שוב ושוב.
היום יש את מושקוביץ ויוטיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:38 
idan כתב:
zink כתב:
idan כתב:

מה הסתכלות רומנטית?

ההסתכלות הרומנטית כוונה לתוכניות האלה כתוכניות ולא לשידורן בערוץ פתוח.
היום הצורך בהן הולך ופוחת, אם כי, כולנו מתגעגעים למוצאי השבת שהיינו מחכים ומצפים בכיליון עיניים לראות את אורלי יניב או עינב גלילי ומקליטים בוידאו וחוזרים ורואים את התקצירים של הפועל שוב ושוב.
היום יש את מושקוביץ ויוטיוב.

עדיין הליגה כליגה זקוקה לתכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח.
זו פשוט איוולת מבחינת שיווק ומיתוג שאף אחד לא יכול לצפות בכל המחזור באריזה אחת.
אני מדבר כרגע כחובב כדורגל ישראלי ולא אוהד הפועל.
חוץ מזה כשגונבים ממני זה מרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מי רואה את התכנית הקיקיונית הזאת של שער השבת?
רואים את השערים בחדשות ספורט של ראשון,ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:57 
ראיתי שהיו שידורים חוזרים של שער השבת בערוץ הפתוח במהלך יום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:58 
בני12 כתב:
ראיתי שהיו שידורים חוזרים של שער השבת בערוץ הפתוח במהלך יום ראשון.

ככה הם עוקפים את זה שהם מחוייבים לשדר את תכנית הסיכום בערוץ פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
מה גם שרמת איכות השידור מהמגרשים, נראית כמו במיקרונזיה לכל היותר.
אין לכם כסף ערוץ הספורט? תוותרו על העניין ותמשיכו לשדר תחרויות "חיי שרה" מקומיות או באולינג. פשוט מביכים את עצמם באיכות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
גדל כאן דור של ילדים,
שאין להם הורים משוגעים כמונו על כדורגל ישראלי שדוחפים אותם להתעניין בליגת העל.
מה שיוצא הוא שלא מעט כיתות ביסודי מחולקות בין אוהדי בארסה לריאל.
ככה זה אצל האחיין שלי.
והכדורגל הישראלי לא יכול לאבד רבים כל כך מהדור הבא.
מספיק יש פה 90 אחוז של אוהבי כדורגל מהעליה מחבר העמים, אבל עם שום עניין בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 11:23 
idan כתב:

סליחה, אבל אתה מדבר שטויות. אם לא היה צורך במוצר הזה ערוץ הספורט לא היה מחזיק ערוץ שלם סביב התוכנית הזו והתקצירים של ליגת העל.
היום גם חדשות אפשר לראות באינטרנט, אז אולי גם את התוכנית הזו יעבירו לערוץ בתשלום? גם את תקצירי ליגת האלופות אפשר לראות באינטרנט אז למה לשדר אותם בכלל אחרי השידור הישיר?
העובדה שהפכו את התוכנית הזו למשהו שהיום לא קיים ונחשב לרומנטי ונוסטלגי היא עצובה.
זה משהו טריוויאלי , בסיסי. ואמור להיות חלק בלתי נפרד מליגה מקומית. בכל מדינה נורמאלית באירופה יש תוכנית כזו.
מוצר כזה הוא הבסיס והפלטפורמה המרכזית של הליגה לכדורגל וגם אמור לשמש פרומו למשחקים קרובים.
בוא נודה בזה, אפילו אנחנו שנחשבים קצת יותר מכורים מאוהד בסיסי של כדורגל, לא חשופים בכלל לקבוצות אחרות, לא מכירים אותם ולא יודעים איפה הם ממוקמים בליגה. אלא אם מדובר במהמרים חוקיים או לא חוקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:26 
שחר כתב:
idan כתב:

סליחה, אבל אתה מדבר שטויות. אם לא היה צורך במוצר הזה ערוץ הספורט לא היה מחזיק ערוץ שלם סביב התוכנית הזו והתקצירים של ליגת העל.
היום גם חדשות אפשר לראות באינטרנט, אז אולי גם את התוכנית הזו יעבירו לערוץ בתשלום? גם את תקצירי ליגת האלופות אפשר לראות באינטרנט אז למה לשדר אותם בכלל אחרי השידור הישיר?
העובדה שהפכו את התוכנית הזו למשהו שהיום לא קיים ונחשב לרומנטי ונוסטלגי היא עצובה.
זה משהו טריוויאלי , בסיסי. ואמור להיות חלק בלתי נפרד מליגה מקומית. בכל מדינה נורמאלית באירופה יש תוכנית כזו.
מוצר כזה הוא הבסיס והפלטפורמה המרכזית של הליגה לכדורגל וגם אמור לשמש פרומו למשחקים קרובים.
בוא נודה בזה, אפילו אנחנו שנחשבים קצת יותר מכורים מאוהד בסיסי של כדורגל, לא חשופים בכלל לקבוצות אחרות, לא מכירים אותם ולא יודעים איפה הם ממוקמים בליגה. אלא אם מדובר במהמרים חוקיים או לא חוקיים.

סבבה אני מקבל את מה שאתה אומר.
באותו עניין לעניין אחר,
מה תגיד על אוהד קבוצה, שהקבוצה שלו בכלל משחקת ביום ראשון, והיריבה המושבעת שלו משחקת ביום שני?
איזה טעם יש לו לצפות בתוכנית לאקונית בשבת?
אני ואתה פחות או יותר מסכימים, גם אני חושב שראוי וצריך שתהיה תוכנית טובה מסכמת גם בשבילי וגם בשביל "הילדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:18 
זה נושא אחר לגמרי.
לדעתי בכלל לא צריך להיות משחק נוסף מעבר למשחק המרכזי באמצע שבוע וגם אם כן, אפשר לעשות תוכנית סיכום מזחור ביום ראשון או שני, זה כבר היה פעם למיטב זכרוני.
בכל מקרה, זו בעייה מינורית ביחס לעובדה שאין תוכנית סיכום מחזור בכלל , חוץ מערוץ פלוס פלוס פלוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 09:16 
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/277/868.html?hp=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: