תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב קמצן ?!?
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:12 
Red&White כתב:
לירון האדום כתב:
Red&White כתב:
יש פה אנשים שצריכים להיבדק על פיצול אישיות , או סתם טמטום.
אני שומע פה כבר 3 חודשים , כל דקה וחצי בערך , "איפה הכסף".
עכשיו שטביב מוציא עוד כמה מליונים ( נכון לא מהכיס שלו אלא של המועדון ) אז עדיין אנשים לא מרוצים.

מחר בית ספר סוף סוף .
:BOW:

אחותך ביה"ס- אני לא בטוח שאני לא יותר מבוגר ממך, ואני מהמר שפאביו יותר מבוגר ממך.
תלמד קצת לקרוא, אין עניין של הזריקה של הכסף, יש את העניין על סלים פה.

אין לי אחות.
ואני מבוגר ממך.
לא יודע בן כמה פאביו.
למדתי לקרוא לפני שידעת מה זה מטרנה.
התגובה הראשונה שלך בשירשור היתה " אתה יודע שזה לא כסף שלו".
לזה ההתייחסות.

אחלה- תמשיך להיות תמים- טביב קיבל תמורת 8 מיליון קופה מפוצצת בכסף...
עכשיו הוא מפזר את זה כמו שצריך(בלי ציניות).
יש בעיה עם היחס לשחקנים וותיקים.
אני גם לא תמים, פתאום 2 עסקאות ענק של לוזון וטביבי...
1+1=2 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:16 
מענין כמה זמן הקופה הזאת תחזיק מעמד..
פשוט נפלנו מהפח של מוני הראל אל הפחת של טביב, רק שאלוהים יעזור לנו עם הליצן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
קומבינה מארץ הקומבינות. איזו סיבה יש לטביב לשלם 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס? בוא נראה.
1. כולם יודעים מי זה לוזון ואף אחד לא רוצה לעשות עסקים איתו. שחר לא עובד איתו ובטח לא גולדהאר של השנה. למי לוזון יכול למכור את דאמרי ובן חיים בסכומים גבוהים? הפועל או אירופה. רק שבאירופה אף אחד לא שמע על שני אלה.
2. לוזון צריך את הפועל. הרי חלק מהסיבה למכירת חצי כרטיס היא שהוא בעצם משתמש בהפועל שתשביח לו את השחקן באירופה מה שיכול להוביל להתעניינות של קבוצות מאירופה בשחקן. ככה שיש לו אינטרס גדול שהשחקן יגיע להפועל.
3. מכבי פ"ת זו קבוצה ללא אוהדים ושאיפות. הקבוצה קיימת בשביל שהלוזונים יצברו כח בכדורגל הישראלי ובנוסף זה עסק טוב למכירת שחקנים, פרסום, וקומבינות. הם לא מכוונים לתארים, מכירת שחקנים הרבה יותר חשובה.
4. הפועל יכולה להסתדר בלי לוזון. בסכומים האלה אפשר להנחית כאן הרבה כוכבים ולא שחקן ספסל מהליגה הקרואטית.

מכבי פ"ת היתה מוכרת חצי כרטיס של דמארי ובן חיים אפילו בחצי מחיר. אין שום גאדמיאק כרגע בכדורגל הישראלי (גולדהאר היה בטירוף לפני שנה אבל עכשיו מכבי חנוקים בגלל כל ההשקעות והחוזים המפוצצים ואין סיכוי שהם ישלמו סכומים כאלה על שחקן ישראלי). פתאום טביב זורק כספים כמו מטורף בעוד שעל זרים הוא לא מוכן לשלם כמעט כלום.

לא מריח כמו האמא של הקומבינות? ואני בטוח שכבר בעסקת דמארי הם סגרו את כל הפרטים אבל העדיפו לחכות כדי שלא יראה חשוד מדי (כולל הדלפות למדיה שהעסקה "פוצצה"). אני אומר לכם, מריח אחושרמוטה מריח.

נערך לאחרונה על ידי ישנוני בתאריך 31 אוגוסט 2011, 22:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:21 
ישנוני- עכשיו יגידו שאתה שייך למחנה הראל..
תן להם לחיות בבועה שלהם.
טביבי הוא מלך, מתקמצן עם זרים אבל מביא 2 ישראלים תותחים(לא בציניות) בהרבה כסף עם אחד כמו לוזון...
מוזר לי מאד, לדעתי אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
אני נאלץ להסכים שהעסק קצת מסריח. כמו שמוני עשה קומבינה על הגב של הפועל בעיסקה של אלרואי כהן עם שרצקי, ככה אני חושש שגם במקרה של מכבי פ"ת, שולמו 15 מיליון שקל בערך עבור 50% מכל שחקן כחלק ממשהו שאנחנו לא יודעים על קיומו.

הרי הפועל תצטרך למכור כל אחד מהם ביותר מ-3 מיליון יורו כדי לכסות את ההשקעה.
האם הם שווים את זה? האם דמארי או טב"ח יימכרו ביותר ממה שנמכרו רפאלוב או שכטר? אני מסופק. זו עיסקת הפסד. אין לה היגיון כלכלי בכלל. אז נכון שבכדורגל לא מרוויחים אבל פה זה כבר מסריח יותר מחיריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:25 
יכול להיות קומבינה , יכול להיות שהוא טיפש ,אחרי ההחתמה היום , בתקווה שטועמה נשאר ( אחרת תשכחו מכל מה שאמרתי ) , אני אומר שאפו ענק לטביב . תאמינו לי שקשה לי להגיד את זה וצריך להמשיך ובדוק אותו ב 100 זוגות עיניים , אבל כרגע אין לי תלונות . חבל שלא בא בלם , אבל בסך הכל אני אומר כל הכבוד , כל קנייה בומבה , רק השוער הוא עדיין חידה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:25 
איך טביב יקבל את הכסף חזרה אבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:27 
zink כתב:
איך טביב יקבל את הכסף חזרה אבל?

מתחת לבלטה

הראל מתהפך בביתו ..

שילכן להזדיין העיקר שאני יוכל להנות מהקבוצה שלי על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:28 
אתם יודעים מה הבעיה שלכם ? שאתם חפרנים מהסוג הקשה ביותר.
בספורט לא תמיד עסקאות נחשבות לטובות עתידית. לפעמים אתה מביא שחקן או שניים במחיר חרא רק כדי לחזק את הקבוצה שלך שתתמודד על תארים.
לא אומר שטביב עכשיו הוא אוהד הפועל מוצהר שחושב רק על טובת הקבוצה , אבל רבאק. תנו צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ישנוני כתב:
קומבינה מארץ הקומבינות. איזו סיבה יש לטביב לשלם 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס? בוא נראה.
1. כולם יודעים מי זה לוזון ואף אחד לא רוצה לעשות עסקים איתו. שחר לא עובד איתו ובטח לא גולדהאר של השנה. למי לוזון יכול למכור את דאמרי ובן חיים בסכומים גבוהים? הפועל או אירופה. רק שבאירופה אף אחד לא שמע על שני אלה.
2. לוזון צריך את הפועל. הרי חלק מהסיבה למכירת חצי כרטיס היא שהוא בעצם משתמש בהפועל שתשביח לו את השחקן באירופה מה שיכול להוביל להתעניינות של קבוצות מאירופה בשחקן. ככה שיש לו אינטרס גדול שהשחקן יגיע להפועל.
3. מכבי פ"ת זו קבוצה ללא אוהדים ושאיפות. הקבוצה קיימת בשביל שהלוזונים יצברו כח בכדורגל הישראלי ובנוסף זה עסק טוב למכירת שחקנים, פרסום, וקומבינות. הם לא מכוונים לתארים, מכירת שחקנים הרבה יותר חשובה.
4. הפועל יכולה להסתדר בלי לוזון. בסכומים האלה אפשר להנחית כאן הרבה כוכבים ולא שחקן ספסל מהליגה הקרואטית.

מכבי פ"ת היתה מוכרת חצי כרטיס של דמארי ובן חיים אפילו בחצי מחיר. אין שום גאדמיאק כרגע בכדורגל הישראלי (גולדהאר היה בטירוף לפני שנה אבל עכשיו מכבי חנוקים בגלל כל ההשקעות והחוזים המפוצצים ואין סיכוי שהם ישלמו סכומים כאלה על שחקן ישראלי). פתאום טביב זורק כספים כמו מטורף בעוד שעל זרים הוא לא מוכן לשלם כמעט כלום.

לא מריח כמו האמא של הקומבינות? ואני בטוח שכבר בעסקת דמארי הם סגרו את כל הפרטים אבל העדיפו לחכות כדי שלא יראה חשוד מדי (כולל הדלפות למדיה שהעסקה "פוצצה"). אני אומר לכם, מריח אחושרמוטה מריח.

אין ספק שכל העסק הזה לא נראה טוב למרות שטל בן חיים הוא באמת כשרון גדול שבעזרת טיפול נכון יכול להתפתח לשחקן משמעותי
יחד עם זאת אני לא חושב שנוכל א פעם לדעת מה באמת קרה בין טביב ללוזון
ובינינו, אני לא בטוח שאנחנו באמת רוצים לגלות מה קורה ביניהם.. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קמצן לא קמצן. כל זה לא מעניין כרגע

שורה תחתונה- העמיד קבוצה חזקה מאוד בניגוד לכל הציפיות
אף אחד לא האמין שזה יהיה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:29 
לירון האדום כתב:
ישנוני- עכשיו יגידו שאתה שייך למחנה הראל..
תן להם לחיות בבועה שלהם.
טביבי הוא מלך, מתקמצן עם זרים אבל מביא 2 ישראלים תותחים(לא בציניות) בהרבה כסף עם אחד כמו לוזון...
מוזר לי מאד, לדעתי אתה צודק.

אחי, אני לא מבין מה הפתיחת עיניים הזאת
מה זה קומבינה? טביב לא יכול לגנוב כסף מהקבוצה בלי לקנות שחקנים? טביב לא יכול לארגן טובות הנאה בלי קשר להפועל? אני בטוח שהוא עושה מספיק דברים מפוקפקים בזמנו הפנוי

ומי שחושב שלוזון היה מוכר את השחקנים האלה בחצי מחיר הוא לא שפוי
לוזון פשוט מבין שהוא לא יכול למכור את השחקנים האלה לאירופה במחירים גבוהים ממכבי פ"ת, וכדי להרוויח עליהם (כל עוד הם צעירים וזה אפשרי) הם חייבים לשחק בקבוצה גדולה
ללוזון יש אינטרס אחד וזה להוציא כמה שיותר כסף עליהם, בשביל זה הוא צריך את הפועל והוא צריך לעשות את זה מהר ולפני שנגמר להם החוזה ולפני שהערך שלהם יורד (מה לעשות שכל שנת גיל מורידה ערך של שחקן)

מילא אמרתם שגוטמן עושה קומבינות כאלה, אבל טביב תאמין לי שלא צריך לקנות שחקן בשביל קומבינה

וכל עוד ה-"קומבינות" האלה מביאות לנו את דמארי ובן חיים הלוואי שיהיו הרבה כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אני נאלץ להסכים שהעסק קצת מסריח. כמו שמוני עשה קומבינה על הגב של הפועל בעיסקה של אלרואי כהן עם שרצקי, ככה אני חושש שגם במקרה של מכבי פ"ת, שולמו 15 מיליון שקל בערך עבור 50% מכל שחקן כחלק ממשהו שאנחנו לא יודעים על קיומו.

האם הם שווים את זה? האם דמארי או טב"ח יימכרו ביותר ממה שנמכרו רפאלוב או שכטר? אני מסופק. זו עיסקת הפסד. אין לה היגיון כלכלי בכלל. אז נכון שבכדורגל לא מרוויחים אבל פה זה כבר מסריח יותר מחיריה.

עזבו את זה שזו עסקת הפסד. הפועל היא לא מכבי פ"ת שהעיקר זה להרוויח על שחקנים. אם תהיה קבוצה טובה שתביא תארים ותצליח באירופה אז הכסף כבר יוחזר בדרך עקיפה. זה פחות העניין. העניין הוא שבמשא ומתן יש תמיד חסרון לצד שיש לו יותר מה להפסיד. במקרה הזה לוזון הוא בהחלט הצד הזה ולכן תמוה לי שכבר שני שחקנים שהוא מצליח להוציא עסקת שיא שאפילו עסקת בוזגלו פתאום נראית שפויה לידה. וזה עוד יותר תמוה כשמדובר בטביב שמאוד מחושב ברכש עד כה כל עוד מדובר בשחקנים שהם לא של מכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:31 
Charlie כתב:

מי שאין לו פה היגיון כלכלי זה אתה
אם דמארי וטל בן חיים מביאים את הפועל לליגת האלופות אז גם אם יום אחרי זה הם יגמרו את הקריירה, הם היו עסקה כלכלית מדהימה שהכניסה למועדון מיליונים
פשוט אין לך מושג גבר, אין לך מושג

מה שמביא כסף זה תארים והצלחות באירופה ולא למכור שחקן בעוד חצי מיליון או פחות חצי מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Charlie כתב:

אם דמארי וטל בן חיים מביאים את הפועל לליגת האלופות אז גם אם יום אחרי זה הם יגמרו את הקריירה, הם היו עסקה כלכלית מדהימה שהכניסה למועדון מיליונים

מה שמביא כסף זה תארים והצלחות באירופה ולא למכור שחקן בעוד חצי מיליון או פחות חצי מיליון

אבל אם אפשר להביא שחקן טוב ועל הדרך לקחת כסף מהמועדון לכיס - זה הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:35 
Fez כתב:
Charlie כתב:

נכון מאוד.
אנשים פה לא מבינים שגול אחד קריטי של שחקן שהבאת בתחילת העונה , יכול לכסות לך את המיליון וחצי יורו האלה ברגע.
אתם מסתכלים על כסף קטן , אין לכם חצי מושג כמה יעקב שחר הפסיד בכדורגל. אז מה ? הוא לא נשיא מועדון טוב ?
היו עסקאות מוצלחות יותר וכאלה שפחות , כמו כל מועדון בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Charlie כתב:

דמארי ובן חיים לבד לא יביאו אותך לליגת האלופות. אם היו משלמים מחיר שפוי על חצי הכרטיס שלהם אז היה נשאר כסף להביא עוד זר תותח ולא ללכת על איזו ברירת מחדל מהספסל של היידוק (אני לא רוצה לרדת עליו לפני שראיתי אותו משחק אבל אני לא אופטימי).
חוץ מזה, אם זו קומבינה אז זה מדאיג מאוד. כי הקומבינות האלה יפגעו בקבוצה בסופו של דבר גם אם עכשיו זה נראה ורוד ואיזה יופי קיבלנו שני סטארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:38 
טב"ח ודמארי הגיעו להפועל בשביל להימכר בסכום דומה
זאת ממש לא עסקה גרועה מבחינה כלכלית. למעשה קיבלנו את שני הישראלים הכי טובים שיכולנו להביא השנה בהשאלה לכמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:44 
Oleg Neduda כתב:
טב"ח ודמארי הגיעו להפועל בשביל להימכר בסכום דומה
זאת ממש לא עסקה גרועה מבחינה כלכלית. למעשה קיבלנו את שני הישראלים הכי טובים שיכולנו להביא השנה בהשאלה לכמה שנים.

חחח כמה שנים שלוזון ירצה למכור אותם , כן לוזון אז הם ימכרו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 22:53 
חברה לא יודע מה יש לכם נגד טביב
תיהיו אמיתיים עם עצמכם
תסתכלו סביב ותיראו את שאר הקבוצות והבעלים שלהם
חוץ מחיפה ודון שחר אין הרבה מציאות אז חלאס עם הבכיינות נגד טביב
בסופו של דבר הוא עושה את העבודה
מה שיהיה בשנים הבאות עוד ניראה בינתיים קצת פירגון
עברנו טלטלה בקיץ הרבה שחקנים עזבו
צריך למלא את השורות וזה לאט לאט קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:
תצחק עד מחר.
ברגע שהוא הבעלים הוא יכל לקחת את ה60 מיליון שקל האלה מהאלופות ולשים אותם בכיס ולהאכיל אותך חרא כל העונה עד שהגרון שלך היה בוער.

האמת שהוא לא יכול. הוא צריך לעשות קומבינות לשם כך אבל לקחת ככה ולשים בכיס (או בחשבון הבנק הפרטי שלו), לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אני בן זונה אם אין פה קומבינה עם משפחת לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:48 
red_gamba כתב:
השתגע?
פראייר

אין ספק שזה משמח לדעת שטב"ח בהפועל ושטועמה נשאר אבל בסכומים כאלו אפשר להביא רכשים מטורפים
הפועל קבוצה בינונית שמתקמצנת על הדברים הבסיסיים ומבזבזת על עסקאות מטופשות

בסכומים של דמארי טב"ח וכהן היינו משאירים את אניימה וורמוט (שלא נדבר על זהבי או שכטר)

מה הטעם בלהפסיד שחקנים וכסף לשם ההעברות? אז מכרנו וקנינו הפסדנו כסף ונחלשנו
טפשי ומיותר

למה שזהבי ורמוט ושכטר יישארו פה? כשיש להם הצעות מאיטליה וגרמניה?
אתה אמיתי?
ובכלל למה לי להשאיר פה שחקנים שמיצו עצמם מקצועית בקבוצה בשביל עוד כסף?
תלמד לשחרר זה עוזר בחיים.
יבואו חדשים וחוזר חלילה, מעגל החיים קוראים לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
red_gamba כתב:
השתגע?
פראייר

אין ספק שזה משמח לדעת שטב"ח בהפועל ושטועמה נשאר אבל בסכומים כאלו אפשר להביא רכשים מטורפים

בסכומים של דמארי טב"ח וכהן היינו משאירים את אניימה וורמוט (שלא נדבר על זהבי או שכטר)

טפשי ומיותר

אתה אמיתי?

ומה עם וינסנט שאמר מפורשות שאם היו מציעים לו הצעה מכובדת הוא היה נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:56 
ישנוני כתב:
Charlie כתב:

עזבו את זה שזו עסקת הפסד. הפועל היא לא מכבי פ"ת שהעיקר זה להרוויח על שחקנים. אם תהיה קבוצה טובה שתביא תארים ותצליח באירופה אז הכסף כבר יוחזר בדרך עקיפה. זה פחות העניין. העניין הוא שבמשא ומתן יש תמיד חסרון לצד שיש לו יותר מה להפסיד. במקרה הזה לוזון הוא בהחלט הצד הזה ולכן תמוה לי שכבר שני שחקנים שהוא מצליח להוציא עסקת שיא שאפילו עסקת בוזגלו פתאום נראית שפויה לידה. וזה עוד יותר תמוה כשמדובר בטביב שמאוד מחושב ברכש עד כה כל עוד מדובר בשחקנים שהם לא של מכבי פ"ת.

מעבר למה שכתב FEZ, אתה גם טועה בהערכת הכח שיש לכל צד.
הפועל שחררו 5 "כוכבי על" במונחים ישראלים (ויני, גילי, שכטר, ערן, סהר) שצריך למלא את מקומם כשיש מגבלה של 5 זרים.
בוזגלו הלך, ובעצם, פרט לבן חיים אין שחקן ישראלי בקליבר שהפועל מחפשת. מכאן שללוזון יש קלף חזק (שהיה דומה גם במקרה דמארי).
במונחי שוק, יש לו פשוט מוצר איכותי וייחודי והוא מבין את זה ומנצל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 23:59 
הרוש הודף כתב:
bruno conti כתב:
red_gamba כתב:
השתגע?
פראייר

טפשי ומיותר

אתה אמיתי?

אתה ראית וידאו שהוא אומר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
הרוש הודף כתב:
bruno conti כתב:
red_gamba כתב:
השתגע?
פראייר

טפשי ומיותר

אתה אמיתי?

אתה ראית וידאו שהוא אומר את זה?

קראתי 2-3 ראיונות איתו שהוא בהם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
YO-הב כתב:
טביב טיפש

אתם טפשים אם אתם מאמינים שהוא באמת שילם 3 מיליון יורו על 2 חצאי שחקנים ממכבי פ"ת.
לפחות חצי מהסכום שמכבי פ"ת תקבל בסוף הוא יראה בחזרה בעסקים עם לוזון שלא קשורים לכדורגל, וככה הוא הוציא בקלות כסף מקופת הקבוצה ועל הדרך גם ריצה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
הרוש הודף כתב:
YO-הב כתב:
טביב טיפש

אתם טפשים אם אתם מאמינים שהוא באמת שילם 3 מיליון יורו על 2 חצאי שחקנים ממכבי פ"ת.
לפחות חצי מהסכום שמכבי פ"ת תקבל בסוף הוא יראה בחזרה בעסקים עם לוזון שלא קשורים לכדורגל, וככה הוא הוציא בקלות כסף מקופת הקבוצה ועל הדרך גם ריצה אוהדים.

מדוייק.
טביב לא קמצן - אלא נוכל.
שילם סכומים על שחקנים ממכבי בפ"ת שבמקומות באירופה לא משלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
האם בעל קבוצה אחר (מלבד לוזון) קיבל את המחירים המופקעים
או שרק מי שטביבי חייב לו על הצירוף לליגה למרות הבעיות המשפטיות
מי פה מספיק טיפש לא להבחין שקניה של שחקנים "יקרים" היא רק של לוזון
מדוע רק לוזון
ומדוע יש עיוורים שאומרים לי עכשיו לא קמצן
ממש כן
ואכבר קומבינטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: