אמיר ונונו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עם כל האהבה שלי לסלים, ואני כל כך רוצה שהוא ישאר, אבל העיסקה הזאת טובה להפועל.
סלים שחקן די גמור, לעומת טל בן חיים שהוא דור העתיד.
אני אופטימי שאפשר לעשות עיסקה בלי סלים, אבל אם העיסקה הזו תצא לפועל אני אתאכזב אבל זו עסקה טובה להפועל.
מקצועית, אני לא מסכים איתך. סלים שחקן שכמעט אין כמוהו בארץ, ווינגר אמיתי, לוחם, יודע להגביה, חכם ומנוסה. ולא אמרתי מילה על בעיטות חופשיות. טל בן חיים הוא כשרון צעיר ובלתי מלוטש שצריך לידו מישהו כמו סלים שיחנוך אותו. יכול מאוד להיות שבעוד שנתיים הוא יהיה הרבה יותר טוב מסלים היום, אבל כרגע זה לא המצב.
כמובן שזו רק דעתי ויש עוד דעות שונות, אבל כל זה לא חשוב, כי אסור לנו לסתום את הפה כשמגרשים מהקבוצה כל מי שיש לו זהות אדומה. ניסו את שי, עכשיו סלים ומהראן? לא!
הרגש בא קודם. למה? כי זו קבוצת כדורגל, לא חנות בגדי ים.
ווינגר אמיתי? ווינגר חייב להיות שחקן מהיר וסלים ממש לא מהיר, הוא קשר שמאל אבל לא ווינגר! מתי ראית אותו עובר שחקן באגף ומרים כדור תוך כדי תנועה?
אין עוד שחקן בארץ עם רגל שמאל כמו של סלים אבל בזה מסתכמת התועלת המקצועית ממנו ( כמובן שסמל שחקן בית וכו׳) ולחימה.
מקצועית, טב״ח עדיף על טועמה בלי למצמץ בכלל ואין ויכוח על כך.
כמובן שהייתי מעדיף את טב״ח ולהשאיר את סלים אך חילוף עם סלים עדיף על חילוף עם לאלה!!
את לאלה אסור לשחרר!
לעניין הרגש, זה קשה אין מה לדבר בעיקר שזה די ברור שאם סלים עובר לשם הקריירה שלו רשמית הסתיימה ולכן זה צורם.
טב״ח זו החתמה שיכולה לעשות את ההבדל העונה מבחינה מקצועית, פשוט הברקה.
אבל זה לא יקרה לדעתי