תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3369 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 113  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2011/12 - מחזור 3 [פריימיר ליג]
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:28 
פרופורציה -
רומא לא נהרסה אחרי ה- 7-1. להפך כעבור 2 עונות זכתה במקום השני ובהפרש קטן מאינטר.
וגם ל-MU זה לא הועיל ב-2 הגמרים מול ברצלונה.

מה שמעניין, ובוודאי אותי כאוהד הקבוצה, זה שמעבר לשחקן זה או אחר המשחק הקבוצתי השתפר והסגנון מהנה.
ברמת הפרט, מעבר לידוע כמו רוני, הייתי מציין את סמולינג שבעמדת מגן נראה לי לפעמים ממש גאון, וקלברלי שכבר אחרי מספר משחקים נראה דבר אמיתי. וגם האישיות של ג'ונס.
משום מה MU נתנה משל שנים לכל העולם פור בכך שחסרה קישור אמצעי התקפי. גם אם פרגי בעד התקפות מהירות מהאגפים ומתפרצות זה מאוד מגביל. אחרי האכזבה מסניידר ומגוצה, קלברלי מסתמן כפוטנציאל לתפקיד אחרי שנים שחונות (מזה שנים שסקולס לא פקטור מרכזי). ועדין הייתי מוסיף "גוצה" לקראת מפגש עם בארסה שאוכלת את MU בלי מלח בגלל שעוצמתה בדיוק בעמדה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
פרופורציה -
רומא לא נהרסה אחרי ה- 7-1. להפך כעבור 2 עונות זכתה במקום השני ובהפרש קטן מאינטר.
וגם ל-MU זה לא הועיל ב-2 הגמרים מול ברצלונה.

מה שמעניין, ובוודאי אותי כאוהד הקבוצה, זה שמעבר לשחקן זה או אחר המשחק הקבוצתי השתפר והסגנון מהנה.
ברמת הפרט, מעבר לידוע כמו רוני, הייתי מציין את סמולינג שבעמדת מגן נראה לי לפעמים ממש גאון, וקלברלי שכבר אחרי מספר משחקים נראה דבר אמיתי. וגם האישיות של ג'ונס.
משום מה MU נתנה משל שנים לכל העולם פור בכך שחסרה קישור אמצעי התקפי. גם אם פרגי בעד התקפות מהירות מהאגפים ומתפרצות זה מאוד מגביל. אחרי האכזבה מסניידר ומגוצה, קלברלי מסתמן כפוטנציאל לתפקיד אחרי שנים שחונות (מזה שנים שסקולס לא פקטור מרכזי). ועדין הייתי מוסיף "גוצה" לקראת מפגש עם בארסה שאוכלת את MU בלי מלח בגלל שעוצמתה בדיוק בעמדה זו.

פיל ג'ונס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אני חוזר על המנטרה הזאת כבר כמה עונות, אך השנה זה הולך ומתחדד- ארסן ונגר זה אחד מגונבי הדעת הגדולים בהיסטוריה. בלוף, בדיחה, כל תואר מעליב יתאים לו בכבוד. פעם תירצו את זה בבניית האמרויות, היום בכך שהביקורות אחרי הפסדים הן בלתי נסבלות. צ'מאח, בנדטר , עשרות צרפתים זניחים. אף פעם לא סבלתי את ארסנל, אבל איכשהו כל הסיפור שלו מצליח ממש להרגיז אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:57 
קורמאק מקארתי כתב:
אני חוזר על המנטרה הזאת כבר כמה עונות, אך השנה זה הולך ומתחדד- ארסן ונגר זה אחד מגונבי הדעת הגדולים בהיסטוריה. בלוף, בדיחה, כל תואר מעליב יתאים לו בכבוד. פעם תירצו את זה בבניית האמרויות, היום בכך שהביקורות אחרי הפסדים הן בלתי נסבלות. צ'מאח, בנדטר , עשרות צרפתים זניחים. אף פעם לא סבלתי את ארסנל, אבל איכשהו כל הסיפור שלו מצליח ממש להרגיז אותי.

בלוף, בדיחה - בנה כמה קבוצות נהדרות, הוביל את ארסנל לתארים, גילה וטיפח כמה מטובי השחקנים בעולם. נכון שמה שקורה עכשיו בארסנל זו התפרקות, אבל חלק מההתפרקות היא כלכלית נטו, ארסנל הפסידה בכל המאבקים הכלכליים ולא הצליחה לשמור על שחקני מפתח. סיטי לקחה ממנו 4 שחקנים מרכזיים, בנוסף הוא לא הצליח לשמור על פאברגס מול בארסה, וזה מה שהוביל להתרסקות.

בעיני הוא מאמן ענק וגם אישיות יוצאת דופן, וזו חכמה קטנה לשפוט אותו בתקופת שפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קורמאק מקארתי כתב:

בלוף, בדיחה - בנה כמה קבוצות נהדרות, הוביל את ארסנל לתארים, גילה וטיפח כמה מטובי השחקנים בעולם. נכון שמה שקורה עכשיו בארסנל זו התפרקות, אבל חלק מההתפרקות היא כלכלית נטו, ארסנל הפסידה בכל המאבקים הכלכליים ולא הצליחה לשמור על שחקני מפתח. סיטי לקחה ממנו 4 שחקנים מרכזיים, בנוסף הוא לא הצליח לשמור על פאברגס מול בארסה, וזה מה שהוביל להתרסקות.

אם אני לא טועה, הם 6 שנים ללא תואר. זה נכון שהם הציגו לפרקים כדורגל מהנה, אבל הוא לא היה תכליתי ולא הביא תוצאות במשחקים הגדולים. אין מה לעשות, יש רגעים שבו החיבור של המאמן והקבוצה כבר לא עובד. מאז שהנרי עזב, לארסנל לא היה מה למכור מול הגדולות באמת, וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת, התירוץ של הבעיה הכלכלית נראה לי תמוה.
גם מהפן האישי עדיף לונגר לעזוב ולחפש אתגר חדש. יש לו מזל שהמשחק הבא הוא מול סוונזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קורמאק מקארתי כתב:

נועם, תסלח לי על השפה הבוטה, אבל ממש אין לך מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:27 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
קורמאק מקארתי כתב:

נועם, תסלח לי על השפה הבוטה, אבל ממש אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אין לי בעיה עם השפה הבוטה, אבל אם כבר החלטת ללכת לכיוון הזה, מצופה שלפחות תנמק ותאפשר לי להגיב או להתייחס.

על הדרך, תתייחס לעובדה כי ונגר הוליך את ארסנל ל-3 אליפויות, 4 גביעים (פעמיים זכה בדאבל) גמר צ'מפיונז, גידל שחקנים כמו ג'ורג' וואה, הנרי ופטריק ויירה, והחזיק את ארסנל בצמרת הפרמיירליג במשך 12 שנה ברציפות, כשרק צ'לסי והיונייטד מקדימות אותה.

אגב, בכל התארים שזכה, זה היה עם כדורגל התקפי ושובה עין, ועם שילוב של שחקנים צעירים, וללא רכש מאסיבי.

גם תתייחס לעובדה שהוא איבד את נאסרי, טורה, קלישי ופאברגס לכסף גדול של מועדונים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בנה כמה קבוצות נהדרות, הוביל את ארסנל לתארים, גילה וטיפח כמה מטובי השחקנים בעולם.

כל זה רלוונטי לעבר הרחוק. כבר הרבה שנים שהוא בונה קבוצות מביכות שלא מתקרבות לזכייה בתארים. זה שהוא טיפח שחקנים זה נכון אבל ממש לא רלוונטי, מה זה עוזר לארסנל אם כל שחקן טוב בורח אחרי שנתיים לקבוצה שבה הוא יכול לזכות במשהו.

ציטוט:
נכון שמה שקורה עכשיו בארסנל זו התפרקות, אבל חלק מההתפרקות היא כלכלית נטו

לא נכון. ארסנל שוחה בכסף, והסיבה היחידה שהיא לא מבצעת רכש זה בגלל אידאולוגיה הזויה וקיצונית של ונגר, ששולט באופן מוחלט במועדון.

ציטוט:
ארסנל הפסידה בכל המאבקים הכלכליים ולא הצליחה לשמור על שחקני מפתח.

הסיבות שארסנל לא מצליחה לשמור את שחקני המפתח הן כולן בגלל ונגר. הסיבה המרכזית היא לא כסף, אלא חוסר תחרותיות. למה שפברגס או נאסרי יבזבזו את הקריירה שלהם על קבוצה שלא מנסה לזכות בתארים? וזאת אשמתו הבלעדית של ונגר. ואן פרסי בן 28 ועוד לא זכה בתואר משמעותי, למה שהוא ירצה לגמור את הקריירה שלו במועדון לא תחרותי במקום לנסות לקחת אליפות? עוד סיבה זו תקרת שכר מגוחכת שונגר לא מוכן לשבור, בלי קשר ליכולות הכלכליות של המועדון. הסיבה השלישית זה ניהול גרוע של המועדון, ושלא תטעה - ונגר הוא המנהל של המועדון, הוא אחראי על כך. הדרישות הראשוניות של נאסרי בעונה שעברה היו יותר נמוכות מההצעה הסופית של ונגר, אבל משום מה הוא חיכה להארכת החוזה עד הקיץ, שנה לפני שנאסרי מסיים את החוזה. בדיוק עכשיו קורה אותו מצב עם ואן פרסי ווולקוט, החוזה שלהם נגמר עוד שנתיים אבל ונגר מחכה.

ציטוט:
סיטי לקחה ממנו 4 שחקנים מרכזיים, בנוסף הוא לא הצליח לשמור על פאברגס מול בארסה

למרות שעזיבות השחקנים הם מחדל של ונגר, הוא קיבל מסיטי סכומי עתק על ארבעת השחקנים האלה, אפשר לומר אפילו סכומים מופרכים. 25 מיליון על אדביור, ואף אחד לא בא במקומו. 24 על נאסרי, וגם במקומו אף אחד לא בא. 7 על קלישי, וגם במקומו לא הגיע מחליף. למה? כי ונגר מעדיף לתת לשחקנים בני ה-19 שהוא קונה מקום בהרכב במקום לקנות שחקנים אמיתיים בכסף שהוא קונה. על קלישי, למשל, הוא אמר שהוא לא יביא לא מחליף כי הוא לא רוצה לפגוע בהתפתחות של גיבס, מגן בינוני שפצוע תמיד במשך רוב העונה, והמחליף של הוא מגן מביך, שהיום בכלל נמכר לקבוצה אחרת. על נאסרי הוא אמר לפני כמה ימים שיש לו בקבוצה את המחליפים בשבילו.

וזה באמת על קצה המזלג, כי אפשר לכתוב עוד עמודים שלמים על איך שונגר מפרק את המועדון. בסוף העונה שעברה ונגר אמר שלשלם שינוי, הקיץ הוא יהיה מאוד פעיל בחלון ההעברות. תקציב הרכש המשוער היה 35 מיליון פאונד. בינתיים נמכרו שחקנים בשווי של 70 מיליון פאונד, נקנו שחקנים בשווי של 20 מיליון, אולי קצת יותר. איפה הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:18 
יובל כתב:

וזה באמת על קצה המזלג, כי אפשר לכתוב עוד עמודים שלמים על איך שונגר מפרק את המועדון. בסוף העונה שעברה ונגר אמר שלשלם שינוי, הקיץ הוא יהיה מאוד פעיל בחלון ההעברות. תקציב הרכש המשוער היה 35 מיליון פאונד. בינתיים נמכרו שחקנים בשווי של 70 מיליון פאונד, נקנו שחקנים בשווי של 20 מיליון, אולי קצת יותר. איפה הכסף?

אז איך טביב לא חשב לקנות את ארסנל העונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 16:49 
יובל, אפילו אם כל מה שכתבת נכון, אז ההאשמה כלפי ונגר היא שהוא לא הצליח להתאים את עצמו או לשנות קונספציה, ומה שעבד אצלו בעבר לא עובד היום. הוא עדין מאמן שעשה דברים אדירים בפרמיירליג.

לגבי נושא מדיניות "היד הקפוצה" של ונגר, אני לא יודע מה השיקולים שלו, ויכול להיות שארסנל משלמת מחיר, אבל מצד שני, אני כן יכול להעריך מנג'ר שמסרב לשתף פעולה לאינפלציה המטורפת בשוק ההעברות. זה אולי נאיבי וונגר צריך להתפכח ולהבין שזה לא עובד, אבל אני מעריך גם את העמידה שלו על העקרון, בטח כשהוא משלם על כך מחיר לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל, אפילו אם כל מה שכתבת נכון, אז ההאשמה כלפי ונגר היא שהוא לא הצליח להתאים את עצמו או לשנות קונספציה, ומה שעבד אצלו בעבר לא עובד היום. הוא עדין מאמן שעשה דברים אדירים בפרמיירליג.

לגבי נושא מדיניות "היד הקפוצה" של ונגר, אני לא יודע מה השיקולים שלו, ויכול להיות שארסנל משלמת מחיר, אבל מצד שני, אני כן יכול להעריך מנג'ר שמסרב לשתף פעולה לאינפלציה המטורפת בשוק ההעברות. זה אולי נאיבי וונגר צריך להתפכח ולהבין שזה לא עובד, אבל אני מעריך גם את העמידה שלו על העקרון, בטח כשהוא משלם על כך מחיר לא פשוט.

מה יש להעריך? הקבוצה זה הצעצוע הפרטי שלו? על חשבון מי הכשלון, על חשבונו או על חשבון הקבוצה והאוהדים? הוא מפרק את הקבוצה על חשבון האידאולוגיה ההזויה שלו שקורסת כל עונה מחדש בצורה יותר מוחלטת, ומי שממשיכים לסבול הם האוהדים, כשבינתיים הוא ממשיך לקבל יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחו במועדון (תוך השתכרות סכומי עתק).
זה שהוא עשה דברים אדירים זה ממש לא רלוונטי. מאז עבר כמעט עשור, הוא איבד את זה מזמן, כרגע כל מה שהוא עושה זה להסב נזק לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 20:28 
רק באנגליה:
http://www.one.co.il/Article/186028.html

הלוואי עליינו(לא להפסיד אלא פיצוי על עוגמת נפש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 21:39 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

מה יש להעריך? הקבוצה זה הצעצוע הפרטי שלו? על חשבון מי הכשלון, על חשבונו או על חשבון הקבוצה והאוהדים? הוא מפרק את הקבוצה על חשבון האידאולוגיה ההזויה שלו שקורסת כל עונה מחדש בצורה יותר מוחלטת, ומי שממשיכים לסבול הם האוהדים, כשבינתיים הוא ממשיך לקבל יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחו במועדון (תוך השתכרות סכומי עתק).
זה שהוא עשה דברים אדירים זה ממש לא רלוונטי. מאז עבר כמעט עשור, הוא איבד את זה מזמן, כרגע כל מה שהוא עושה זה להסב נזק לקבוצה.

בגדול מסכים.
זה כבר לא רק ענין של תפיסת הצעירים.
האיש התעייף. ורוחו נפלה.
מזה זמן ארסנל שלו נראית הימור בטוח כמו מכמבי של נמני או בית"ר של אוחנה (בעצם כל קבוצה עם אוחנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 23:38 
בתחילת דרכו וונגר הצליח בצורה בלתי רגילה עם שחקנים כמו הנרי, ויירה, ליונברג (ומוקדם יותר גם) אנלקה.
שחקנים שקנה בפרוטות, והפכו לטובים בעולם תחת שרביטו.

הוא כנראה החליט שאם זה הצליח אז, אין שום סיבה שהוא לא יצליח שוב - יקנה בזול, יהנה מהם וימכור ביוקר.
רק שמה שהיה, היה באמת צירוף מקרים נדיר (צמאח זה לא הנרי, פלמיני לא היה ויירה). אי אפשר שזו תהייה המדיניות לאורך זמן. ואת זה הוא עדיין מסרב להבין.

גם למנצ'סטר היה צירוף מקרים נדיר של כשרון בקבוצת הנוער של שנתונים 73-75, ששמו (החזירו) אותה לקדמת הבמה בכדורגל העולמי.
אבל פרגסון, לעומת ונגר הבין שדבר כזה ספק יחזור על עצמו, ועם השנים רכש מחליפים בעשרות מליוני ליש"ט לכל שחקני אותו הדור שהלך ונעלם.
ו-ואללה, זה השתלם. גם ספורטיבית וגם כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 23:39 
חייבים איזון, לא רק רכש ולא רק שחקני בית,
בדיוק מה שקורה עכשיו ביונייטד ובברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 00:10 
חייבים יציבות. ששחקן ברמה עולמית (פאברגס, נאסרי, ויירה, פרדיננד, רוני, וידיץ') שנרכש ע"י מועדון שמתיימר להיות בטופ העולמי, באמת ישאר שם לאורך זמן.
לשחקני בית אין שום קשר לעניין, מלבד אולי חיסכון בסכום הרכישה.

האיטלקיות מצליחות יופי בלי שחקני בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
קפטן אלופת הקופה אמקירה הוצג...
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
בלם ענק!
הם עשו החתמה מצויינת
בכמה הם קנו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
והקוסם כתב:
בלם ענק!
הם עשו החתמה מצויינת
בכמה הם קנו אותו?

4 מיליון יורו בלבד !!!
וסליחה חשבתי שאני באשכול העברות באירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
בניון לטוטנהאם :D

פרנק :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 23:51 
r200 כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 04:20 
r200 כתב:

חבל על טוטנהאם.
כל הקבוצות האנגליות של בניון נקלעו לנאחס בתקופה שהיה שחקן שלהם: צ'לסי שאיבדה את זה, ליברפול שהתרסקה מהצמרת הגבוהה לשיפולי הצמרת ווסטהאם שכמעט ירדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 04:20 
r200 כתב:

חבל על טוטנהאם.
כל הקבוצות האנגליות של בניון נקלעו לנאחס בתקופה שהיה שחקן שלהם: צ'לסי שאיבדה את זה, ליברפול שהתרסקה מהצמרת הגבוהה לשיפולי הצמרת ווסטהאם שכמעט ירדה.

גם הנבחרת לא פרחה בתקופתו.
הוא והצרפתי מתבקשים לפנות את מקומם בהקדם (רק שלא יצליחו נגד יוון בעזרת הצעירים) לגוטמן ולצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
ססעמק על כולכם.

לפחות יהיו לנו שידורים ישירים כל שבת של טוטנהאם ("טוטנהאם של בניון", זה כבר נשמע לי רע). גם זה משהו.
תקנאו בנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
סקוט פארקר בטוטנהאם.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/parker-completes-move-310811.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 17:08 
skadiv כתב:
בתחילת דרכו וונגר הצליח בצורה בלתי רגילה עם שחקנים כמו הנרי, ויירה, ליונברג (ומוקדם יותר גם) אנלקה.

הוא כנראה החליט שאם זה הצליח אז, אין שום סיבה שהוא לא יצליח שוב - יקנה בזול, יהנה מהם וימכור ביוקר.
רק שמה שהיה, היה באמת צירוף מקרים נדיר (צמאח זה לא הנרי, פלמיני לא היה ויירה). אי אפשר שזו תהייה המדיניות לאורך זמן. ואת זה הוא עדיין מסרב להבין.

גם למנצ'סטר היה צירוף מקרים נדיר של כשרון בקבוצת הנוער של שנתונים 73-75, ששמו (החזירו) אותה לקדמת הבמה בכדורגל העולמי.
אבל פרגסון, לעומת ונגר הבין שדבר כזה ספק יחזור על עצמו, ועם השנים רכש מחליפים בעשרות מליוני ליש"ט לכל שחקני אותו הדור שהלך ונעלם.

לא יודע אם פרגוסון הוציא יותר מונגר. לא היו לו כאלו רכישות בומבסטיות, למעט ברבאטוב, שדווקא הוא שחקן פחות משמעותי כרגע ביונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שלמישהו נמאס מהפתיחת עונה הטובה שלנו...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116284,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 19:09 
נועם שחם כתב:
skadiv כתב:

לא יודע אם פרגוסון הוציא יותר מונגר. לא היו לו כאלו רכישות בומבסטיות, למעט ברבאטוב, שדווקא הוא שחקן פחות משמעותי כרגע ביונייטד.

בנוסף לברבאטוב היה את רוני, פרדידנד (היה בזמנו ההעברה היקרה בתולדות הליגה האנגלית), קאריק, ואן ניסטלרוי, ולנסיה ושתי השחקנים שחתמו העונה (יאנג ועוד מישהו) ובטוח היו עוד ששכחתי. על כולם שולם מעל 20 מיליון יורו, ורובם אגב נרכשו בגיל המושלם 24-26. ואני לא מדבק עוד על גניבות כמו וידיץ ואברה, שאם ונגר היה בכלל חושב על שחקנים בגיל הזה אולי היה מוצא אותם.
ונגר הביא שחקן אחד יקר בדיוק לפני השיא וגם הוא היה פלופ (רייס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
כנראה שלמישהו נמאס מהפתיחת עונה הטובה שלנו...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116284,00.html

מלבד הקונפליקט הקטן שקשור לשידורים ישירים בצ'רלטון, אני לגמרי מעדיף שילך לדוחא.

אם הוא זה שבא להציל אותם, אז כנראה באמת מצבם לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 20:23 
ערסנל משוועת לשחקני ת'כלס שמשחקים לעומק בקישור וליברפול צריכה שם יצירותיות, אבל הוא הכי מתאים לטוטנהאם.

ועוד קצת לספיחי יום ראשון... :DEVIL4:

Wenger's wife: Are you hungry?
Wenger: No, I don't feel like eating.
Wife: Me neither, I 8-2.

I'd H8 - 2 be Arsene wenger right now

ותאריך המשחק
2-8/8-2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3369 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 113  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: