Eros Ramazzotti כתב:
סימרוטיץ כתב:
הסיבות לחרם :
1.הזילות שבה המועדון מתייחס לאינטליגנציה של הקהל
2.חוסר היכולת להביא רכש ראוי למרות השפע הכלכלי של המועדון
3.שחרור שחקנים ללא הבאת מחליף
4.מחירי המנויים
5.חוסר היכולת לעמוד פעם אחת במילה שלכם ! דיסקרטיות עלק ? בימים הקרובים יגיע חיזוק עלק ?
בוא תסביר לי, אקטיביסט אוהב הפועל בכל רמ"ח איבריו שכמוך,
מי מבין השחקנים שהגיע הוא לא רכש ראוי. ברצינות אני שואל. לגבי אדל יש סימן שאלה גדול, אבל לגבי הרקורד שלו אין ויכוח, ואתה היית מחתים אותו בעיניים עצומות. כן כן, אתה.
כל השאר - מסתמנים כרכש נהדר, כנ"ל לגבי הקשר הקרואטי שעל הנייר הוא רכש טוב.
גם השונאים הגדולים ביותר של אלי טביב לא ציפו שבחודש אוגוסט הפועל החדשה תיראה כמו זו של עונת הדאבל, פשוט כי זה בלתי אפשרי. הלכו שחקנים בקנה מידה אירופי והגיעו להם מחליפים, שוב פעם - ראויים. נקווה שזה יתחבר שוב לקבוצה גדולה.
מכיוון שהכנסת את אותו נושא בשלושה סעיפים שונים כדי לייצר נפח, אדלג לסעיף הרביעי - מחירי המנויים.
האם לדעתך מחיר שנע בין 60 ל90 שקלים למשחק בליגה האירופית הוא לא הוגן? כנראה שאתה לא מגיע למשחקי חוץ.
האם אי-פעם נתקלת בדיסקרטיות מוחלטת לאורך עונת העברות שלמה? למרות שאת רוב ההעברות אכן ביצעו בדיסקרטיות, לא ניתן לצפות בעידן של היום בו נעשה שימוש אינטרסנטי בלתי פוסק באמצעי התקשורת שהקבוצה תתנהל כאילו הייתה השב"כ.
תשמע, אני שונא את אלי טביב. כן כן, לא פחות, שונא. אני חושב שהוא דמות מפוקפקת אשר לא ראויה לעמוד בראש המועדון שלנו.
מרגע שהוכרז כקונה בהליך הבמבי וכבעלים של הפועל, כל שאני רוצה כאוהד הוא שקט תעשייתי ואת הצלחת המועדון. אתם מעלים כאן כבר חודשים ארוכים טענות קשות מאוד, אשר לא הוכחו ולו פעם אחת. מבחינתי כאוהד, הקבוצה מתנהלת באופן ראוי מאותו יום בו רות רונן הפכה להיות הרכש הכי טוב שלנו העונה. אז עוד פעם, אשמח מאוד לראות את טביב זז הצידה, אך כל עוד הוא הבעלים והוא לא עושה משהו שאמור לגרום לי להתעצבן ברמות כמו שאתה מתאר פה, אני פשוט תומך בקבוצה וקונה מנוי. ואני מציע לכל אחד ואחד כאן לשאול את עצמו את השאלות הקשות: האם המועדון היה מתנהל אחרת בידי מוני הראל או כל בעלים אחר, איך זה שקבוצה כמו מכבי עם תקציב שנושק ל100 מיליון משחקת עם ילדים בהרכב וכאן בפורום בוכים שהפועל עובדת עליהם בעיניים ואף שומרת על מחירי מנויים נמוכים יותר, ושאלת השאלות - האם מדובר במחאה מהבית שהייתה מתקיימת גם במחיר של 100 שקל למנוי, או מחאה אמיתית?
תגובה מרשימה אבל קלה לניתוח.
1. אדל : יפה שאתה לוקח רק את הנתון של איפה הוא שיחק כנתון היחיד שיש להתייחס אליו , יש פה אנשים מוכשרים ממני בסקאוטינג שעוד לפני שהוא הגיע אמרו עליו מספיק דברים רעים , אני מציע לך לבחון את כל המשתנים ביכולתו של אדל ומה הסיבות ששחקן עם חוזה משוחרר מהקבוצה שלו ללא תמורה אחרי שאתה בוחן את אלו פנה לסרטונים שלו וגם אתה לא היית לוקח אותו,עדיין אני לא אומר שהוא כזה גרוע אבל היה לך את אינוגבה ביד ומשום מה הוא לא הגיע .
2. על איזה מחליפים אתה בדיוק מדבר ? דמארי שבשיאו אולי יהיה חצי שכטר ? נוסא שהוא שחקן מוכשר וכנראה גם טוב מאוד אבל לא שחקן כנף ? אין לי טענות למי שהגיע ,יש לי טענות למי שלא הגיע , מגן שמאלי,בלם,חלוץ רביעי וקשר כנף ימין או כהגדרתו של אוגוסטוס "זר תותח".
3. כמה זה 100% משקל ? ,כשיש לך כלכך הרבה כסף מצופה שהמחליפים היו גם בכמות וגם באיכות טובה יותר.
4. אני לא זה שהצהרתי על דיסקרטיות או שבימים הקרובים יוחתמו שחקנים , אתם לא יכולים לעמוד במילה שלכם אחלה אבל על תסבנו אותנו .
5. בוא נבהיר משהו קטן אני תומך בקבוצה לא בטביב ,לשיטתי הדרך הכי נכונה לתמוך בקבוצה זה דווקא לא לתת יד להתנהלות שיש היום במועדון ואתה מוזמן לא להסכים איתי.
6. לא רואה שום סיבה בעולם לכך שהמחירים של הפועל יקרים ממכבי .
7 זו מחאה אמיתית, ההבדל האמיתי בין הפועל למכבי זה מי שם את הכסף, אם טביב היה מביא כסף מהבית כמו גולדאהר בחיים לא הייתי מעלה בדעתי למחות אבל בהפועל זה נטו כסף (מעל 15 מליון יורו) שהגיע מהצלחת הקבוצה ומכירת שחקנים .
כמו שאמרתי יש עוד המון סיבות למה לעשות חרם והם אפילו יותר מוצדקות מאלו שהעליתי כאן , אבל אלו המרכזיים שבהם