chaiel49 כתב:
אדמדם כתב:
כי כל עיתון צריך להיות בעד המחאה, היא הכי אמיתית שיש, אבל זה לא הנושא. יש כעס על ישראל היום כי הוא שם זין על העם ומשרת את האינטרסים של ראש הממשלה בנושא הזה. שאר העיתונים משרתים את העם, לעומת ישראל היום, שבמקרה הזה החליט לשים זין על העם ולשרת את אדונו נתניהו בלבד.
היא הכי אמיתית שיש, לדעתך.
אני הייתי בעד המחאה הרבה לפני (רק אתמול החלטתי שאני בעדה כי למרות כל החסרונות שלה יש לה יותר יתרונות וכמובן שיש עלמה למחות) אם הייתי שומע "ביבי תתקן את המצב" ולא "ביבי תתפטר".
יש כעס על ישראל עוד הרבה לפני זה, בגלל שהוא ימני. והכעס הזה הוא מכיוון השמאל, אני מאוד אוהב את העיתון הזה.
ולעניין המחאה עצמה. אני מסכים עם יוקר המחיה בישראל ואני מסכים עם זה שזוג צעיר לא יכול לחסוך לדירה ברוב המקרים (או משהו בסיגנון)
לא מסכים עם איך שהיא התחילה , מהצעירים שרוצים לגור בת"א.
דבר ראשון אם אין לך כסף אל תעשה טיול בחו"ל של חצי שנה + תוכל לעבוד באותו זמן.
אם אין לך כסף אל תגור בת"א, תגור ברחובות.
אם אין לך כסף אל תקנה אייפון ב3000+ ש"ח.
אם אין לך כסף אל תקנה ג'ינס ב400 ש"ח.
אם אין לך כסף אל תקנה משקפי שמש ב1000 ש"ח.
ומנסיון, אני לא עושה אפחד מהדברים האלה ואני חי טוב מאוד.
1. הרבה אומרים ביבי תתפטר כי ביבי לא הולך לשנות שום דבר. ביבי הוא אחד האנשים שהביאו אותנו למצב הזה, וגם למרות המחאה הוא עדיין לא מעוניין לשנות שום דבר, אלא לחכות לאט לאט שהמחאה תעבור, בגלל זה צועקים ביבי תתפטר. כשהוא יתייחס למחאה הזו ברצינות, יקחו אותו ברצינות.
2. איזה כעס? הכעס שוב נובע בגלל שהוא הביביתון. גם אם הוא יהיה שמאלני, עדיין יכעסו עליו כי הוא הביביתון.
3. תל אביב היא העיר השנייה בגודלה בארץ. כל אחד שרוצה אמור לגור שם, זה לא כפר שמריהו. שם אנשים גדלו ושם אנשים עובדים. זה דיי מרתיח שליד המחאה יש שלט שאומר "אתה לא רוטשילד, אבל אתה יכול לגור דקה משם. דירות 2 חדרים החל מ1.5 מיליון שקל!". זה כל כך מרתיח...
4. אגב, מה שרשמת למטה זה דמוגיגה יותר זולה ממאכל חלב, למרות שזה לא ממש קשה להיות זול יותר ממאכל חלב. (פעם מה שהייתי אוכל עלה 3-3.5 שקל, כיום 5 שקל במינימום, מזה הדבר הזה?) בכל מקרה, אנשים רוצים לחיות. אותך לא מעניין הדברים האלה, אחרים כן. לא רוצה לחיות ולאכול רק שניצל מאמאעוף ולגור ברחובות. בחו"ל אנשים שמרוויחים בצורה זהה חיים הרבה יותר טוב, אבל הרבה יותר. המשקפי שמש והג'ינס האלה אגב, עולים בחו"ל פי 2 פחות.