אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אגוסטוס היל ההדועה שכתבת זאת האמא של הגניבת דעות.
איזה 10 שחקנים? ספרתי 5 ונניח שיגיעו עוד 2 זה 7.
עזבו אותך 6 שחקנים משמעותיים מאוד ו-7 עם ויקטור, להביא 7 זה המינימום שאתה צריך בשביל לנסות לשחזר את הקבוצה.
שלא תבין אותי לא נכון, חסרים לנו עוד 3 שחקנים רציניים, רק המנטרה כאילו כלום לא עשו מוגזמת.
5 שחקנים פלוס 2 שחזרו לסגל (ללה וגורדנה) פלוס 2 שאני מעריך שיגיעו (ולא שלא צריך 3 לפחות)
שחקן כמו נוסא מזמן לא נחת כאן (פרט לנמה), דמארי תותח, חוטבא ואבעס כשרונות צעירים, גורדנה שחקן בית, וללה הוא ללה. גם אדל (תאורטית) הוא שחקן עם רזומה טוב ...
זה לא שהכל דבש, אבל נמאס מהיבבת הבלתי נגמרת פה.
אני לא מכיר דוגמא לקבוצה ששחררו כמעט את כל הכוכבים שלה בשנה אחת והביאה אחד לאחד שחקנים באותה רמה.
הבעיה המרכזית היא בהתנהלות שהביאה אותנו למצב הזה ובהתנהלות האיטית והמעצבנת של קשטן את אוסידון, ובתרבות הניהולית הדוחה של טביב.
בקיצור, נהיהתה פה חגיגה של ילדים (ו 831) שמתבכיינים על כל דבר ומהצד השני כל האיציק כהנים שמגיעים למכבי
וחיפה הופכים מיד לכוכבי על.
די כבר.
וסימרוטיץ, זה גם אליך
כל מילה אוגוסטוס!
האמת היא מאד פשוטה, טביב לא יכול לנצח את הסיטואציה הקיימת כמו שקשטן לא יכול לנצח אותה.
גם אם יהיה פה דאבל או רחמנא ליצלן רק אליפות ימשיכו להשוות את זה לכדורגל של גוטמן ולעונות שעברו.
הפועל של גוטמן מעבר להצלחה בארץ הצליחה מאד באירופה בשני המפעלים שנה אחרי שנה תוך כדי תצוגות ענק ( בעיקר באירופית) גל העזיבות זה המחיר שהפועל משלמת על ההצלחה הזאת, ונשאר לנו רק להיות גאים על כך. לא היתה בהיסטוריה בליגה שלנו קבוצה מפוארת כזו ש״סבלה ״ מגל עזיבות שכזה, מכיוון שגם לא היתה קבוצה שהצליחה ככה( באירופה) והציגה רמה גבוהה כזאת.
השחקנים הללו רצו להתקדם מקצועית וכלכלית ואי אפשר לעצור אותם( גם לא את ויני ומי שחושב שכסף היה משאיר אותו חולה נפש).
הקבוצה שהיתה כאן האדירה את השם שלנו באירופה וזו הסיבה ששחקנים כמו נוסא או פנין( הצכי) חושבים על להגיע לכאן. ככה זה עובד, זה תהליך, והפועל כרגע בתחילתו של תהליך חדש . אין הוקוס פוקוס ודברים לא קורים בשניה, גם אם התקציב היה גבוה יותר לא יכול להיות כאן שחזור שכזה במהירות שכזו. זה קורה רק בבארסה מנצ׳סטר וגם שם לא תמיד( ושם גם אין לשחקנים לאן להתקדם...)
עכשיו יש לנו כאוהדים שתי ברירות, האחת לשקוע בילדותיות במרה השחורה ולחיות את העבר והקבוצה של גוטמן שלא תחזור ויהי מה, או לתת אמון בתהליך(מודה שגם לי זה קשה מאד!!!) המחודש בצוות החדש, בשחקנים וגם בבעלים... ( לא חובה...) כי בתכלס מה שאנחנו משדרים עובר לשחקנים ואז אנחנו בעצם כורתים את הענף שעליו אנחנו יושבים.
שיהיה לנו בהצלחה
קצת קשה לקבל שהפועל היא קבוצה בשביל השנה הבאה.
בייחוד ששנה הבאה טוטו ועוד מספר שחקנים יעזבו.
מכבי חיפה כל שנה בצמרת למרות עזיבות שונות של שחקנים.
התנהלות נכונה יכולה הייתה להוביל שהתחליפים היו מגיעים כבר השנה.