בוקר טוב לכל הפסימיסטים באדום!
אני אקח הימור רציני הבוקר ואומר, שמרטין פנין יילבש את החולצה האדומה עם סמל הפטיש והמגל בעונה הקרובה.
כל הדיווחים בתקשורת הגרמנית, בפרנקפורט, במדינת הסן ובפייסבוק של מרטין פנין, נותנים לי את ההרגשה שהבחור יעביר את העונה הבאה אצלנו.
1. אינטרכט הראתה לו את הדרך החוצה. הוא קיבל רמזים לכך בע"פ ממובילי המועדון, באי שיתוף במשחקים מהמאמן, ורק אתמול באופן פומבי, כשמנהל הספורט ( Sportdirektor) במועדון ציין לגביו, ואני מצטט:
"יש לגביו הצעה קונקרטית ממועדון מחו"ל. ההחלטה נמצאת בידיו של השחקן בלבד. ההתקדמות שלו בשנתיים האחרונות היא שלילית." יותר ברור מזה אי אפשר להיות.
2. השחקן לא הגיב באופן רשמי, אבל באתר הפייסבוק שלו הוא שלח מספר קליפים, שבהם הוא שולח רמזים עבים על עזיבה.
http://de-de.facebook.com/pages/Martin- ... 42303952283. קיימים גם ציטוטים לא רשמיים, שהוא נפרד אחרי המשחק האחרון של איינטרכט מחבריו לקבוצה, כשהוא עצמו אמר לתקשורת, שהקבוצה לא רוצה אותו יותר.
4. מלבד הפועל השחקן קיבל הצעות מ- 3 קבוצות נוספות: קוטבוס, פרייבורג ואאוסבורג.
אף אחת מהן לא באמת יכולה להתמודד עם הפועל, ואיינטרכט מעדיפה את הפועל על כל השלושה. 5. לא פשוט לשחקן שהיה כישרון גדול לפני 4 שנים, שקבוצות גדולות מאיינטרכט רצו בשירותיו, לקבל החלטה על עזיבה של הבונדסליגה. הוא בוודאי היה רוצה להמשיך באיינטרכט. לא מדובר רק במשכורת, אלא בעיקר בסיכון שמשהו יכול שוב להשתבש.
6. מצד שני הוא מקבל הזדמנות לשחק, הזדמנות לחשיפה בליגה האירופית, והסיכון במקרה הזה הוא כבר יותר מחושב.
7. ייקח עוד כמה שעות, והבחור יעבור באופן רשמי לאדום.
אם הוא עובר, מדובר באחת ההעברות הגדולות שנעשו פה בכיוון פנימה.
זו לדעתי גניבת השנה ואולי העשור של הפועל.
לכל מי שמזלזל בהשתתפות האירופית שלנו, זו ההעברה שאם תצא לפועל, זה רק בזכות השם של הפועל באירופה.
שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.