redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony- לא רלוונטי, פשוט עשו השוואות עם עונת קיזוז שכולם היו בשאנטי שעל הזין הנקודות בסוף זה יתקזז, או לפחות זו הרוח שהיתה בהפועל באותה תקופה, בלי קיזוז כל נקודה יקרה, וחבל שאיבדנו נקודות מול קבוצה עם חלוץ וחצי.
עם הניתוח שלך לגבי מצבנו העגום בעמדת הקשר אני מחזק וכותב כבר תקופה ארוכה מאז העונה שעברה שעם שי וידין אין לנו מה לחפש בליגת הפח שלנו. ולא נראה לי שיביאו קשר במקומו וידין אני כבר מיואש לגבי היכולת שלו. גם גורדנה מתגלה כטנק לא קטן איטי להחריד, עדיין אני תופס ממנו יותר משניהם.
ברור שכל איבוד נקודות חשוב, אבל כרגע אין מה להסתכל על זה. יותר חשוב זה איך אתה נראה ומה הפוטנציאל של הסגל שלך. ברור שהייתי יוצא מהמשחק אתמול במצב רוח יותר טוב אם הפועל היו מנצחים, אבל לא איבוד הנקודות אתמול הוא הבעיה כרגע.
לגבי הקישור, גורדנה שחקן טוב, אבל צריך לבנות אותו לאט. הסיכוי שהוא יהיה מספיק יציב בשביל להיות שחקן הרכב קבוע בעמדה כל כך חשובה הוא קלוש.
הקישור של הפועל צריך להיות במצב אופטימלי: ידין/שי, נוסא, זר בימין ואלרואי כהן. גורדנה חילוף התקפי במקום שי או ידין שמתמודדים על מקום אחד בהרכב. יש לך על הספסל את עבאס וטועמה וזה מספיק עמוק בשביל להתמודד על האליפות בליגה הזו, כמובן בתנאי שתפגע בקשר הזר ושאלרואי כהן (שאני מאוד מחבב, אבל עדיין הוא תעלומה בשבילי) ישדרג את עצמו לשחקן שמסוגל לשים את הכסף על השולחן.
חברים
הפועל לא יכולה לקחת השנה אליפות! צאו מהסרט .
הקבוצה עברה זעזוע קשה מדי עם גל העזיבות בקיץ, מעבר להיותם שחקנים טובים מאד מדובר במנהיגים על המגרש! דאגלאס בהגנה עבור לגילי וערן בקישור ואיתי בהתקפה , שלא לדבר על אניימה.
בשביל לנסות ולהיאבק השנה על האליפות הדבר החשוב ביותר היה להביא זרים ברמה גבוהה עם נסיון מוכח במעמדים שכאלה. מיום ליום הערך של פאצלקה יורד בעיני כולנו , על פרנסמן באמת שמיותר להרחיב . אדל זה כרגע 50/50 עד שתתבהר התמונה, נשארנו עם נוסא שאולי יש לו פוטנציאל להיות שחקן ענק אבל מדובר בילד בן 20 בלי שום נסיון במאבקי צמרת. כרגע מחכים לזר חמישי וכבר אני אומר שמי שזה לא יהיה זה לא יספיק.
הפועל נחלשה מאד בקאדר הישראלים שלה ולכן הזרים השנה היו חייבים להיות ברמה מעל הליגה וכמובן עם נסיון.
חיפה קטפה את הישראלים הטובים בשוק , למכבי יש את הילדים שלהם, ואנחנו עם שחקנים שידוע מה נקבל מהם ( בינוניות מוחלטת ) כמו טועמה שי וידין , אלרואי עם המשקולות על הרגליים , עבאס ואת שבחון לא נזכיר.
כרגע גורדנה זה הדבר היחיד הנראה לעין שיש להפועל מה להרוויח העונה.
ברצלונה מוכיחה בשנים האחרונות שאפשר להצליח גם עם סגל קצר יחסית אך הוא חייב להיות איכותי מאד, אצלנו הסגל קצר ובינוני מאד.