תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השיפוצים בבלומפילד 2008-2011
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
אני פותח אשכול חדש כי האשכול הקודם הלך בטבעיות לכיוון כרטיסים ומנויים.

באוגוסט 2008, אחרי השיפוץ הגדול הקודם, כתבתי בעיתון "העיר" את הטור הבא. סליחה מראש על הציטוט העצמי, אני לא עושה את זה ברגיל.

תמונה

אין בנ"ל אבחנות השמורות ליודעי דבר בלבד. כל מישהו עם היגיון יכול היה לראות את האיוולת והטמטום שבתוצאה שהתקבלה.
הדברים אמורים בעיקר לגבי הפיסקה על הכניסה בשער 6.
עם זאת, התקשורת המשיכה לפמפם את ניר פרצלינה כמביא בשורת המתקנים המודרניים לארץ. זה אפילו עזר לו לקבל ג'וב דנדש בפרויקט הארנה הירושלמית שמוקמת כעת.

שלוש שנים עברו, לוזון מצליח לקבל את אירוח יורו 2013, ומשקיפי אופ"א נותנים ריג'קטים שלמעשה הפוכים מהשיפוץ שבוצע אז.

הלאה. היום התבשרנו שהגדלת הכניסה משער 6 גרמה לכך שמשרד התמ"ת לא יאשר יותר מ-1800 איש בכל אחד מהשערים 7 ו-8.
נודע שעד השנה נכנסו בהם 2700 צופים.
מה שמוזר זה שממבט לשער 7 הריק היום אפשר לראות בבירור שלא נגזלו לטובת הכניסה הזו יותר מכמה עשרות כיסאות.
כלומר, מישהו מורח אותנו.
או ששער 7 לא היה תיקני במשך שלוש שנים, או שמישהו פישל בשיפוץ הנוכחי.

לדעתי נדרש שימנו מישהו לחקור את תהליכי קבלת ההחלטות לגבי בלומפילד בשלוש השנים האחרונות.
זו שערוריה ומנהל לא תקין.
פרצלינה כבר חטף על הראש ממבקר המדינה לגבי שיפוץ היכל נוקיה, מעניין מה יהיה כשיבדקו את בלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השיפוצים בבלומפילד 2008-2011
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים מה נהיה מהמקדש שלנו
איפה האיצטדיון הישן עם הכיסאות האדומים איפה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:22 
השיפוצים של 2008-2009,9-10,10-11 היו אמורים להיות שיפוצים אחרונים אבל מה שקרה זה שהחליטו לארח את היורו וכל השיפוצים האלו למעשה לא תקפים.
השיפוצים החדשים הורסים את הישנים ומשפרים קצת את בלומפילד.
כניסה ישנה ? הייתה כבר לפני השיפוץ האחרון
שער 5 ו11 גבוהים? היה גם לפני השיפוץ האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עניין של שיפור. זה עניין של תקניות. השיפוצים ב-2008, כפי שמוכח עכשיו, נעשו בסטנדרט לא תקין לפי אופ"א ולפי תו התקן של משרד התמ"ת.

בסופו של דבר איצטדיון שהכיל 17-18 אלף איש לפני ארבע שנים מסוגל להכיל היום 4000 איש פחות. וזה לא בגלל שהוא הפך להיות לא שמיש, להפך - זה בגלל ש"שיפצו" אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
Nestea כתב:
אלוהים מה נהיה מהמקדש שלנו
איפה האיצטדיון הישן עם הכיסאות האדומים איפה :cry:

איפה האצטדיון הישן בלי הכיסאות איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 00:38 
"הרחבה"
:mad: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 02:04 
לפני איזה שנה-שנתיים-שלוש הם הרסו את הכניסות של שערים 6 ו-9 ובנו חדשות, ועכשיו הכל תקוע כי הם הרסו את הכניסות החדשות שוב ובונים את הכניסות הישנות מחדש, כלומר בטוח שהיתה פה איזשהי חלמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
ביציאה 6 לפחות מדובר בשיפוץ הכי מטומטם שראיתי, כי גם אם היציאה הורחבה, ה"מסדרון" אליה עדיין צר ועדיין יסבול מצוואר בקבוק עד לסיום המדרגות.
וכן, תמוה מאוד למה אומרים שירדו 900 מקומות בכל יציע, כשמספר הכיסאות שעקרו לטובת היציאות לא עולה על 30.
בנוסף, יש למעלה בכל יציע איזה שתי "מרפסות" דפוקות וחסרות שימוש, שלא רק שלקחו מקום לכיסאות פוטנציאליים, גם לא מאפשרים לעמוד עליהם בשל חשש שמשם יקפצו מעל הגדר לשער הסמוך.

ערן, אני חושב שכדאי לך גם כעיתונאי, גם כאוהד הפועל וגם כאזרח הגון לעשות כתבה חדשה בנושא, ובה להזכיר את כתבתך הקודמת (מגיע לך קרדיט ענק על הממצאים שמשרד התמ"ת והיכלי הספורט המהוללים לא ידעו להסיק) ולהעלות שאלות חשובות כמו מי האחראים ההדיוטים, מי יפצה את האוהדים המסכנים ומה התכנון להמשך השיפוצים, כדי אולי למנוע ביזיונות נוספים מבעוד מועד.

ובהזדמנות, בהנחה שאני לא מתבלבל - שאפו על אחד הטורים המרגשים שקראתי; "השחקן המסכן בעולם". :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:23 
רואה שחורות כתב:
ביציאה 6 לפחות מדובר בשיפוץ הכי מטומטם שראיתי, כי גם אם היציאה הורחבה, ה"מסדרון" אליה עדיין צר ועדיין יסבול מצוואר בקבוק עד לסיום המדרגות.
וכן, תמוה מאוד למה אומרים שירדו 900 מקומות בכל יציע, כשמספר הכיסאות שעקרו לטובת היציאות לא עולה על 30.
בנוסף, יש למעלה בכל יציע איזה שתי "מרפסות" דפוקות וחסרות שימוש, שלא רק שלקחו מקום לכיסאות פוטנציאליים, גם לא מאפשרים לעמוד עליהם בשל חשש שמשם יקפצו מעל הגדר לשער הסמוך.

ערן, אני חושב שכדאי לך גם כעיתונאי, גם כאוהד הפועל וגם כאזרח הגון לעשות כתבה חדשה בנושא, ובה להזכיר את כתבתך הקודמת (מגיע לך קרדיט ענק על הממצאים שמשרד התמ"ת והיכלי הספורט המהוללים לא ידעו להסיק) ולהעלות שאלות חשובות כמו מי האחראים ההדיוטים, מי יפצה את האוהדים המסכנים ומה התכנון להמשך השיפוצים, כדי אולי למנוע ביזיונות נוספים מבעוד מועד.

ובהזדמנות, בהנחה שאני לא מתבלבל - שאפו על אחד הטורים המרגשים שקראתי; "השחקן המסכן בעולם". :ROSE:

אני חושב שה-900 זה לגבי המקומות שלא ניתן יהיה לאכלס עד שהשיפוץ יושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:24 
האמת שלא יצא לי לראות את הטור בזמנו, ואני רק יכול לומר שאני מזדהה עם כל מילה בו.

אני טענתי מייד אחרי אותו שיפוץ אומלל, שלא ברור לי כיצד ניתן אישור של המשטרה וכיבוי האש לשיפוץ, שכן המעברים ביציע הוצרו משמעותית, ובמקרה אסון, הצרת המעברים והיציאות הופכת את בלומפילד (או לפחות את שער 7, לא בדקתי בשערים אחרים) למלכודת מוות, פשוטו כמשמעו.

הלוואי שייעשה תחקיר רציני בנושא, יש בפורום הזה מספיק עיתונאים שיכולים להרים את הכפפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
רואה שחורות כתב:

אני חושב שה-900 זה לגבי המקומות שלא ניתן יהיה לאכלס עד שהשיפוץ יושלם.

קשה לי להאמין. במשחק מול אקרנס 7 כמעט היה מלא, כך שאם מה שאתה אומר נכון, מדובר על 900 המקומות בשער 8. עם זאת, דיברו על הורדה של 1800 מקומות, משמע גם משער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:00 
אם מישהו יוריד באמת בסופו של יום 900 מנויים מ7 אז מצפה פה תביעת ענק מול היכלי הספורט המועדון וכל
הגורמים הנוגעים בדבר!!
גם חולדאי לא ישאר נקי מזה... אני אישית לא מתכוון לשבת בשום שער אחר כיוון שקניתי מנוי ל7 ושם אני רוצה לשבת!!
אם רוצים שיעבירו אותי לשער 1 במקום כל האוכלי סושי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:17 
החולדה רוצה לאבד כל צביון אדום ולהפוך את הבית שלנו לבית של מקקי
אני עדיין לא הבנתי איך האצטדיון, שנבנה בכספי תורמים קנדיים נפלאים כדי שמעמד הפועלים יוכל לראות כדורגל בתנאים טובים, הפך לאצטדיון עירוני המנוהל ע"י החולדה ועושי דברו
אז מה אם הקרקע היתה בחכירה ל 49 שנה, תמיד מאריכים את החכירות של אדמת מינהל.
אני מאמין שאם בלומפילד היה בית של ביט"ר או בבוני יהודה, בחיים העיריה לא היתה משתלטת עליו. יש דייר מוגן, יש חזקה, ויש אוהדים לוחמניים.
החולדה ועושי דברו יעשו מבלומפילד "נוקיע"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:35 
גניבת השערים משער 4 לשער 2 זה פשוט עבודה על אנשים בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:42 
זה היה ברור לכולם שהשיפוץ ההוא מ-2008 היה לא תקני.
כמה כסף זה עלה החרא ההזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:44 
http://www.one.co.il/Article/186019.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:51 
ofer23 כתב:

למחרימים וכו", הנה כותרות הכתבה הזו בוואן:

נמצא פתרון: בלומפילד יכיל 15 אלף מקומות מול יוון
גרמי מדרגות שיוצבו ביציעים הבעייתיים יאפשרו תפוסה מלאה ויבטלו את ההוראה של משרד התמ"ת להקטינם. עדיין נדרש אישור סופי. גרינשפן: "הנושא נפתר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:53 
ofer23 כתב:
ofer23 כתב:

למחרימים וכו", הנה כותרות הכתבה הזו בוואן:

נמצא פתרון: בלומפילד יכיל 15 אלף מקומות מול יוון
גרמי מדרגות שיוצבו ביציעים הבעייתיים יאפשרו תפוסה מלאה ויבטלו את ההוראה של משרד התמ"ת להקטינם. עדיין נדרש אישור סופי. גרינשפן: "הנושא נפתר"

מדינת ישראל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:41 
פעם ראשונה שאני שמח שיש משחק של נבחרת ישראל
תהיו בטוחים שאם זה היה רק בשבילינו הם לא היו עושים כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
רגע זה זמני או שסופית לא יקטינו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:45 
MaRtIn kay כתב:

עד סוף העונה הנוכחית לפחות
שנה הבאה גם ככה יש שיפוצים נרחבים ולא נשחק בבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
kobiko כתב:
MaRtIn kay כתב:

עד סוף העונה הנוכחית לפחות
שנה הבאה גם ככה יש שיפוצים נרחבים ולא נשחק בבלומפילד

נו אז למה לאן ביטלו לי את ההזמנה של המנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום עתיק כתב:
החולדה רוצה לאבד כל צביון אדום ולהפוך את הבית שלנו לבית של מקקי
אני עדיין לא הבנתי איך האצטדיון, שנבנה בכספי תורמים קנדיים נפלאים כדי שמעמד הפועלים יוכל לראות כדורגל בתנאים טובים, הפך לאצטדיון עירוני המנוהל ע"י החולדה ועושי דברו
אז מה אם הקרקע היתה בחכירה ל 49 שנה, תמיד מאריכים את החכירות של אדמת מינהל.
אני מאמין שאם בלומפילד היה בית של ביט"ר או בבוני יהודה, בחיים העיריה לא היתה משתלטת עליו. יש דייר מוגן, יש חזקה, ויש אוהדים לוחמניים.
החולדה ועושי דברו יעשו מבלומפילד "נוקיע"

פרטים אצל משה תאומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:28 
מחדל בלתי נתפס.
מבקר המדינה צריך לקבל מכתב אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: