תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 29/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הרבה כדורגל לא היה אתמול
בבלומפילד. לא מהקבוצה של דרור קשטן ולא מהכתומים שאותם הדריך יעקב אסייג שהחליף את יוסי אבוקסיס השרוי באבל על מות אמו. התוצאה בסופו של המשחק החלש הזה היתה בהתאם.
תחילה היה זה כפיר אדרי שהפליא בנגיחה קשתית אחורית והמשיך את ההגבהה של חוטבא לשערו; מנגד היה זה סלים טועמה שספק הכשיל את אנדלובו ברחבה אבל לתבריזי זה הספיק כדי לשרוק לפנדל ולסגור משחק שאף אחד לא ירצה לזכור. בטח כשחצי שעה לפני שריקת הפתיחה כולם דיברו על ה2:8- של מנצ'סטר יונייטד על ארסנל.
מבחינת האדומים אחרי שני משחקים שבהם כבשו 4 שערים בכל אחד חלה נסיגה חדה ביכולת ובשטף המשחק. כנראה המשחקים האחרונים היו יוצאי הדופן. האם האוהדים האדומים צריכים להתרגל למשחק החדגוני שכופה קשטן על שחקניו כשהמגינים חוטבא וגל שיש (שנפצע והוחלף ע"י בן דיין) לא מורשים לעבור את החצי? תוסיפו לכך את העובדה ששי אבוטבול ביום רע במיוחד התקשה לייצר את המסירות החכמות שלו קדימה וכשלא מסר אחורה פשוט איבד כדורים
בני יהודה הפועל ת"א
בסיטונות - וכך המשחק של הפועל נתקע. גם נוסא איגייבור שהראה בשבועות האחרונים ניצוצות של יצירתיות נתקע אינספור פעמים עם הכדור ולא ייצר כמעט אף מצב לדמארי ותמוז המתוסכלים.
מבחינת בני יהודה הבעיות שאפיינו אותה בכל משחקיה עד כה - מגביע הטוטו דרך מוקדמות הליגה האירופית ועד ההפסד לעכו בשבוע שעבר - עדיין קיימות. גלבאן שאמור להוביל את המשחק קדימה לא מזכיר את השחקן הסוחף מהעונות הקודמות וללא שלו מנשה הפצוע הכתומים התקשו לייצר התקפות.
בבני יהודה ישראל זגורי הראה שיש לו מה לתת אבל ברור שאבוקסיס חייב לחזק את הקישור אחרת המשחק של הכתומים פשוט לא יזרום. גם החזרה של אביב חדד למרכז ההגנה ייצבה במשהו את הרחבה של איינגובה ואין ספק שעם החיזוק הנכון הקבוצה משכונת התקווה יכולה להיות הסוס השחור בחלק העליון של הטבלה. בסיום המשחק נרשם עימות מכוער בין אוהדי בני יהודה לבין חלוץ הפועל ת"א טוטו תמוז שסימן לעברם אצבע משולשת. תמוז טען כי הם נהמו לעברו לאחר שריקת הסיום.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 29/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
האם הקינג מוזס נחת כבר בשעה טובה ומוצלחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
מרטין פאנין
תמונה

תאריך לידה : 16/4/1987
גובה : 1.81
אזרחות : צ'כית
נבחרת צ'כיה : 16 משחקים | 3 שערים
שיחק 2003-2007 בטפליצ'ה (צ'כיה) 77 בהן הבקיע 15 שערים
מ-2008 משחק בפרנקפורט שם שיחק 90 והבקיע 14 שערים

ממעריב
מרטין פנין, שמשחק בשלוש השנים וחצי האחרונות באיינטרכט פרנקפורט (נשרה בסיום העונה שעברה מהבונדסליגה). פנין, שכבר החל לשחק בליגה השניה, מעוניין לעזוב והפועל כבר יצרה קשר.
פנין, שיכול לשחק גם כשחקן כנף, המתהדר בבעיטה מצוינת בשתי רגליים, היה מועמד למכבי ת"א לפני ארבע שנים. החלוץ (24) נחשב לאחד הכשרונות הגדולים בצ'כיה והחל את הקריירה בגיל 16 וחצי בטפליצה (15 שערים).

בגיל 20, אחרי 62 הופעות בנבחרות הצעירות ואחרי שיובנטוס חשבה לרכוש ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת בליגה האיטלקית, נמכר פנין לפרנקפורט תמורת 3.5 מיליון
יורו. בפרנקפורט כבש 14 שערים ב-90 הופעות ויש לו שלושה שערים ב-16 הופעות בנבחרת צ'כיה. הוא היה חבר סגל הנבחרת ליורו 2008.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:51 
פז, שחר, רדפוקס - איך המרטין פנין הזה? איך אוסנגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מגיע אני חותך תבולבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מוכן להסביר לי את השטות הזאת שבה אוסידון הלך לצפות בשחקן?
הוא עושה גם חלטורות?
מה זה השוק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:59 
שער 7 הוא אדום כתב:
מישהו מוכן להסביר לי את השטות הזאת שבה אוסידון הלך לצפות בשחקן?
הוא עושה גם חלטורות?
מה זה השוק הזה?

הוא גם בלם, גם חלוץ, גם יו"ר וגם סקאוט

ברצינות עכשיו, מרטין פנין מוכר לי היטב מהמנג'ר בתור שחקן מעולה אבל עם הוא חלוץ הוא קצת מיותר או שנפטרים מטוטו?
אני אשמח לקצת הבהרות אם הוא יכול לשחק בעמדות האחרות ומה היכולות שלו שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

פערים כספיים בגובה 400 אלף יורו מונעים בשלב זה מהפועל את החתמתו של מתן אוחיון משרלרואה. במידה שהבלגים, שדורשים 700 אלף יורו, לא יתגמשו, בקבוצה ינסו להחתים את שי מימון ממכבי חיפה. היו"ר דורון אוסידון יצא לסלובניה במטרה לבחון שחקן, ומשם ימשיך לגרמניה במטרה לנסות לצרף את קשר פרנקפורט מרטין פנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:10 

0:57

1:52

1:44

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:13 
שער ניצחון ענק נגד באיירן מינכן:

1:26

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:20 
אם מביאים את שי מימון זו בדיחה. אני לא יודע מי זה מתן אוחיון, אבל אם הוא טוב, שיביאו אותו להרככב עם פצ'אלקה ואז אני אישית הייתי משחרר את פרנסמן (זה משהו מדהים, הוא לא קשור לכלום) ומביא עוד חלוץ זר בנוסף לקשר שצריכים להביא.
הפועל צריכים בלם ברמה גבוהה לה-ר-כ-ב והוא חייב להיות ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:26 
redrony כתב:
אם מביאים את שי מימון זו בדיחה. אני לא יודע מי זה מתן אוחיון, אבל אם הוא טוב, שיביאו אותו להרככב עם פצ'אלקה ואז אני אישית הייתי משחרר את פרנסמן (זה משהו מדהים, הוא לא קשור לכלום) ומביא עוד חלוץ זר בנוסף לקשר שצריכים להביא.

משחרר את פרנסמן, מביא את אוסנגה ומרטין פאנין (אם הם באמת טובים, אין לי מושג). מביא את אוחיון ואת המגן השמאלי ההוא מב"ש שכולם כאן חרמנים עליו (אם הוא באמת טוב) ולהפרד מדדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:30 
יביאו את פאנין, אם הוא לא יסכים להוריד בשכר שלו -850,000 יורו ברוטו, יחתימו את אוסנגה.
יחתימו את אוחיון או מיימון וזהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:34 
שחר כתב:
יביאו את פאנין, אם הוא לא יסכים להוריד בשכר שלו -850,000 יורו ברוטו, יחתימו את אוסנגה.

שוב, לא יודע מי זה מתן אוחיון, שי מיימון לא שווה הרכב בהפועל והבלם היחיד בסגל שכן, זה פצ'אלקה.
אם הפועל לא יביאו חלוץ רביעי זה כבר באמת יהיה בדיחה. 3 חלוצים בסגל שמשחק בליגה האירופית עד דצמבר, שאחד מהם מאוד בינוני כמו לאלא, זה לעג לרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:35 
הבעיה היא שיותר מדי מערכים אצלנו לא יציבים. יכולים לתת 2-3 משחקים טובים ולהעלם, וזה הופך את הפאזל למסובך מאד.

שי אבוטבול שפתח את העונה מצויין, מציג יכולת מאד ירודה במשחקים האחרונים, כשאתמול היה שיא השפל, ויכול להיות שהוא לא בנוי להיות שחקן הרכב קבוע.

גורדנה שהיה מצויין בשני המשחקים הקודמים גם הוא נעלם.

באגפים, אין לנו אף שחקן שבאמת אפשר לסמוך עליו. אלרואי וטועמה לא יציבים, ונוסא לא שחקן אגף.

בהגנה, גם באדיר, גם פרנסמן, גם פצ'אלקה וגם שני המגנים השמאליים, הם כאלו שאתה לא יודע מה תקבל מהם.

אז ביום טוב, הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה בבית ובחוץ, אבל חוץ משני חלוצים, בכל עמדה יש סימני שאלה. לא יודע איך פותרים את הפאזל הזה. מביאים קשר התקפי? על חשבון מי? מביאים קשר לאמצע? מביאים בלם או מגן שמאלי?

חתיכת כאב ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:35 
redrony כתב:
שחר כתב:

שוב, לא יודע מי זה מתן אוחיון, שי מיימון לא שווה הרכב בהפועל והבלם היחיד בסגל שכן, זה פצ'אלקה.
אם הפועל לא יביאו חלוץ רביעי זה כבר באמת יהיה בדיחה. 3 חלוצים בסגל שמשחק בליגה האירופית עד דצמבר, שאחד מהם מאוד בינוני כמו לאלא, זה לעג לרש.

החלוצים זו הבעיה הקטנה שלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
הצ'כי הזה נשמע כמו ספין. הפועל תשלם לשחקן 800 אלף יורו? וכמה הוא יסכים לקזז, 75% מהשכר, מה, הוא שחקן בית'ר?!

ואוסידון הולך לעקוב אחרי שחקנים? מי הדביל שחתום על ידיעה כזו שברור שאין לה קשר למציאות. רק קשטן ישלח בעלים של פאב תל אביבי לדווח לו על מועמדים לקבוצה. טוב שהכתב לא טען שאם השחקן ירשים את אוסידון, קשטן יחתים אותו ללא מבחנים.... :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:39 
Charlie כתב:
הצ'כי הזה נשמע כמו ספין. הפועל תשלם לשחקן 800 אלף יורו? וכמה הוא יסכים לקזז, 75% מהשכר, מה, הוא שחקן בית'ר?!

ואוסידון הולך לעקוב אחרי שחקנים? מי הדביל שחתום על ידיעה כזו שברור שאין לה קשר למציאות. רק קשטן ישלח בעלים של פאב תל אביבי לדווח לו על מועמדים לקבוצה. טוב שהכתב לא טען שאם השחקן ירשים את אוסידון, קשטן יחתים אותו ללא מבחנים.... :SMOKE:

יש הבדל בין ברוטו לנטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:39 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

זו לא. זו בעיה קטנה בכל מה שקשור להרכב. אני מסתכל גם מטר קדימה. אם אתה רוצה אליפות, אתה צריך לפחות 4 חלוצים בסגל. מה אתה עושה אם חו"ח דמארי, טוטו או אפילו לאלא נפצעים. לא מדבר על פציעה של חצי שנה, אפילו 3 שבועות בחוץ.
ברור שמבחינת שחקנים להרכב דחוף יותר קשר ובלם, אבל הפועל חייבים עוד חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:40 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:

משחרר את פרנסמן, מביא את אוסנגה ומרטין פאנין (אם הם באמת טובים, אין לי מושג). מביא את אוחיון ואת המגן השמאלי ההוא מב"ש שכולם כאן חרמנים עליו (אם הוא באמת טוב) ולהפרד מדדי.

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:43 
אם מרטין פנין יחזור לעצמו יהיה לנו שחקן עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:45 
Charlie כתב:

אוסידון היה אתמול בסלובניה כדי לבחון שחקן, יכול להיות שהילל היה איתו אבל זו המציאות ואלה העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:47 
עם הנהלה מושלמת אנחנו כבר עם חלוץ רביעי, ווינגר ימני, מגן שמאלי ובלם . מה לעשות...
כרגע אני קונה בלם ווינגר .ואני בספק אם מישהו מהם יגיע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:57 
1. מזמן אבל מזמן קשטן הוא לא הקובע היחידי במועדון בנושא הרכש
2. על פי הסרטונים אוסנגה לא נראה כזה חיזוק טוב וזה עוד בליגה הלובית .
3. ביום טוב של הפועל היא יכולה לנצח כל קבוצה בליגה ,אבל כמה ימים כאלו יהיו ?
4. לא מבין למה להביא חלוץ ולתת לו לשחק בכנף ,מה ההיגיון בזה . (פנין)
5. עד מתי אפשר להביא רכש לליגה ולאירופה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:57 
שחם ניתח את המצב הנוכחי נכונה, כל המערכים בקבוצה הזאת בינוניים מינוס, אפילו ויביאו שלושה שחקנים זה לא יהפוך אותנו לקבוצה שרצה לאליפות. הבעיה הכי גדולה שלנו כמו בעונה שעברה זה הקשרים, שי אבוטבול עם כל הכבוד לא יכול לפתוח, הוא איטי להחריד משחק מסירות ארוכות ללא כתובת בהגנה הוא חור, למרות העשר דקות האחרונות אתמול, גורדנה למרות היכולת החלשה מאתמול יכול וצריך להמשיך לעלות במקום ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:59 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

זו לא. זו בעיה קטנה בכל מה שקשור להרכב. אני מסתכל גם מטר קדימה. אם אתה רוצה אליפות, אתה צריך לפחות 4 חלוצים בסגל. מה אתה עושה אם חו"ח דמארי, טוטו או אפילו לאלא נפצעים. לא מדבר על פציעה של חצי שנה, אפילו 3 שבועות בחוץ.

בוא נתחיל מזה שיהיה לנו הרכב נורמאלי. אחר כך ננהל דיונים על מה צריך בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:00 
נועם שחם כתב:
הבעיה היא שיותר מדי מערכים אצלנו לא יציבים. יכולים לתת 2-3 משחקים טובים ולהעלם, וזה הופך את הפאזל למסובך מאד.

שי אבוטבול שפתח את העונה מצויין, מציג יכולת מאד ירודה במשחקים האחרונים, כשאתמול היה שיא השפל, ויכול להיות שהוא לא בנוי להיות שחקן הרכב קבוע.

באגפים, אין לנו אף שחקן שבאמת אפשר לסמוך עליו. אלרואי וטועמה לא יציבים, ונוסא לא שחקן אגף.

בהגנה, גם באדיר, גם פרנסמן, גם פצ'אלקה וגם שני המגנים השמאליים, הם כאלו שאתה לא יודע מה תקבל מהם.

אז ביום טוב, הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה בבית ובחוץ, אבל חוץ משני חלוצים, בכל עמדה יש סימני שאלה. לא יודע איך פותרים את הפאזל הזה. מביאים קשר התקפי? על חשבון מי? מביאים קשר לאמצע? מביאים בלם או מגן שמאלי?

חתיכת כאב ראש.

אני מניח שברגע שיגיע קשר ימני, איגבור ישחק קשר אחורי יחד עם ידין, כששי וגורדנה יהיו המחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:00 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:

אחלה תכנון אם פצ'אלקה היה הפצ'אלקה של החורף ואם לא היה נתון לפציעות, ואם אוחיון בדוק ובטוח לקבוצה שרוצה להילחם על האליפות.
העונה פצ'אלקה כמעט לא שיחק. אפילו באדיר בתור לפניו.
פצוע ? כושר לקוי ?

בכל מקרה, כרגע גם אם יוסיפו את אוחיון (הייתי שמח לפרטים עליו מעבר סיסמאות) אני לא רואה תכנון רציני של מערך הבלמים.
יותר מזה, לא רואה בלם אחד בדוק ובטוח. ועוד לא דיברנו על עונה ארוכה עם פציעות והרחקות.
לפחות טביב שומר על יציבות, וזה בדוק ובטוח, ובעיקר בדעות שלו על חשיבות מערך ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:10 
נועם שחם כתב:

חתיכת כאב ראש.

להוציא את משחק אתמול, ומשחקים שכל הקבוצה נעלמה, שי וגורדנה משחקים טוב.
מה קרה אתמול ? לא יודע בעיקר שגם בני יהודה הצטרפה ל-3 הקבוצות שחטפו מאיתנו רביעיות ונאותה לשחק ברמה של צמרת הלאומית.
מתחילה להצטייר בעיית חוסר היציבות קבוצתית (שלא קשורה לשניהם) בעיקר כשנזכרים במשחקי החוץ שלנו באירופה נגד הפועל כ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:22 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

בוא נתחיל מזה שיהיה לנו הרכב נורמאלי. אחר כך ננהל דיונים על מה צריך בספסל.

סבבה, אבל זה לא בסתירה. הרכב בלי ספסל לא מביא אליפות מסיבה פשוטה, שאתה לא תמיד משחק עם ההרכב, בטח בעונה של אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: