תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תוצאת המשחק היא אשמתו הבלעדית של קשטן
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 03:55 
moshiko כתב:
Red Nightmare כתב:
משחק משעמם 1-0 קטן, היה הרעיון מאחוריו.
אין תנועה, משחק על כדורים ארוכים.
חילופים לא משהו.

איך פתחנו את העונה אשתקד? מישהו זוכר?

בעלבון של טביב כלפי גוטמן בנושא הבונוס המשפיל.
ולקח לגוטמן מספר מחזורים התאושש.
לפחות אני שיטתי - המאמן הוא ההכי חשוב ורק הבעלים יכול להעיב עליו.
אם אברמוביץ' חיסל את מוריניו ואת אנצ'לוטי, לגוטמן מותר להיחלש למספר שבועות בעיקר שאז שיחקנו באירופה נגד קבוצות טובות יותר.

ואגב, היו גם מספר פשלות משונות של דה סילבה, וזה מקרה חריג אותו איני משייך למאמן.

בקשר לקשטן, ככתוב, מגיע לו עוד זמן התאקלמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 03:56 
moshiko כתב:
Red Nightmare כתב:
חילופים לא משהו.

עם עלייה היסטורית לליגת האלופות, כאשר הכרזנו שההתרכזות כרגע היא העפלה לליגת האלופות.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 04:55 
Red Nightmare כתב:
moshiko כתב:
Red Nightmare כתב:
חילופים לא משהו.

עם עלייה היסטורית לליגת האלופות, כאשר הכרזנו שההתרכזות כרגע היא העפלה לליגת האלופות.

אז כנראה אתה לא זוכר איך גמגמנו בליגה ואיך הגענו לליגת האלופות (לא בדיוק פאר היצירה ).
אנו סיימנו שני מחזורים של ליגת העל וארבעה מחזורים אירופאים. קשה לדעת איזו קבוצה יש לנו: הקבוצה שפירקה את כמבי פ"ח או זו שסיימה עם בני יהודה. קשטן לא החריב שום דבר ולא הקים שום דבר עד כה. רק התחלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 05:53 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אתם יכולים לעשות איזה דהלגיטימציה שאתם רוצים לגוטמן אבל דבר אחד אתם לא תיקחו, את הכדורגל הכי יפה שנראה בארץ ואם היה לנו בעלים נורמליים שמביאים חיזוק בזמן היינו מזמן באשכולות מסוג אחר .

בעונת אירופה של "תינוקות קשטן" שיחקנו כדורגל טוב ויפה בהרבה.
עם שחקנים הרבה פחות מוכשרים.
שורמוט עובר 3 שחקנים זה מדהים אבל אין לזה קשר למאמן,
שבלילי ואודי שוברים הגנות פעם אחר עם בדאבל פס זה מרשים פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גוטמן היה במרחק יריקה מ -0 אליפויות עם הסגל הכי טוב שהיה בישראל בעשור האחרון

אבל בסוף הוא כן לקח אליפות. ושני גביעים. ומקום ראשון בשלב בתים אירופאית והופעה היסטורית בליגת האלופות.

השפיץ של הנעל?
אני לא אומר שהוא לא מאמן טוב. הוא מאמן טוב. לא הרבה יותר מזה.
יש לו הרבה חסרונות והברבה מגבלות.
מאמן טוב היה לוקח שתי אליפויות בהליכה
לגוטמן היה רוב הזמן סגל קצר מדי בגלל הנהלה לא מתפקדת, והסגל הזה התקשה לסחוב עם העומס בחלקים לא קצרים של העונות הנ"ל.
מאמן טוב יותר היה מצליח אולי לעבות את הסגל בשחקנים זולים כמו שטביב אוהב.
גם גוטמן וגם קשטן לא נוקטים בגדול בגישה של להשתשמש בשחקנים פחות טובים בשביל להסתדר עם עומס, הם נכנעים בהרכב לעומס רק כשאין ברירה.
גוטמן עשה לא מעט טעויות כמו שקשטן עשה אתמול כשהשאיר את שי על המגרש. היתרון שלו על קשטן היה בשיטת המשחק ולא בתפקוד בזמן אמת.
הערך של גוטמן בעיניי ובעיני אחרים הוא בשיטת משחק שבה הפועל הלכה קדימה וניסתה להבקיע כל הזמן. כאוהד מתסכל אותי לראות את הקבוצה משחקת אחורה ומאבדת נקודות חשובות בשל כך.
גוטמן איבד נקודות כשהקבוצה שיחקה לא טוב וגם בשל שמרנות בהרכב באשמתו הישירה, אבל אי אפשר היה להאשים אותו בזה שהקבוצה לא תוקפת. את קשטן בהחלט אפשר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:01 
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גוטמן היה במרחק יריקה מ -0 אליפויות עם הסגל הכי טוב שהיה בישראל בעשור האחרון

אבל בסוף הוא כן לקח אליפות. ושני גביעים. ומקום ראשון בשלב בתים אירופאית והופעה היסטורית בליגת האלופות.

השפיץ של הנעל?
אני לא אומר שהוא לא מאמן טוב. הוא מאמן טוב. לא הרבה יותר מזה.
יש לו הרבה חסרונות והברבה מגבלות.
מאמן טוב היה לוקח שתי אליפויות בהליכה
לגוטמן היה רוב הזמן סגל קצר מדי בגלל הנהלה לא מתפקדת , והסגל הזה התקשה לסחוב עם העומס בחלקים לא קצרים של העונות הנ"ל.
מאמן טוב יותר היה מצליח אולי לעבות את הסגל בשחקנים זולים כמו שטביב אוהב.
גם גוטמן וגם קשטן לא נוקטים בגדול בגישה של להשתשמש בשחקנים פחות טובים בשביל להסתדר עם עומס, הם נכנעים בהרכב לעומס רק כשאין ברירה.
גוטמן עשה לא מעט טעויות כמו שקשטן עשה אתמול כשהשאיר את שי על המגרש. היתרון שלו על קשטן היה בשיטת המשחק ולא בתפקוד בזמן אמת.
הערך של גוטמן בעיניי ובעיני אחרים הוא בשיטת משחק שבה הפועל הלכה קדימה וניסתה להבקיע כל הזמן. כאוהד מתסכל אותי לראות את הקבוצה משחקת אחורה ומאבדת נקודות חשובות בשל כך.
גוטמן איבד נקודות כשהקבוצה שיחקה לא טוב וגם בשל שמרנות בהרכב באשמתו הישירה, אבל אי אפשר היה להאשים אותו בזה שהקבוצה לא תוקפת. את קשטן בהחלט אפשר.

אגב, רבים עושים רעש סביב ההפסד בחיפה שצריך לסגור את הדלתות והחלונות שלא לשמוע אותו.
ושוכחים בסגל לא היה מחליף לידין, והס מלהזכיר את ההשעיה הערסית שלו.
ועוד לא דיברנו על מי הביא אותו מירידה כמעט בטוחה למעמד זה. ושמשך שנה וחצי עיקרו אותו מיכולת נורמטיבית לרכישת זרים.

אתם יודעים מה ?
עם אוהדים כאלה רק טבעי שטביב הוא הבעלים של הפועל.
תאמינו לי שאוהדי בית"ר, מכמבי ואפילו חיפה לא היו נותנים לתעלולי טביב, מהרגע הראשון שהגיע והתחיל להתעלל בגוטמן ועבור ברכש שלו ובכלל בבלגן, לעבור לסדר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:26 
למרות שנגררתי לכך, מספיק כבר עם המאמן הקודם.

קשטן לא הבריק בניהול המשחק ובאחריות הכוללת לכושר השחקנים במשחק, אבל מגיע לו עוד מספר שבועות קרדיט.
הרבה פעמים ההתחלות קשות ולא מעידות על התוצאה הסופית.
והאשמה שהחליפו מאמן ואנחנו בחבלי לידה לא קשורה לקשטן.

בינתיים, באילוצי טביב, עשה רכש יפה מהמצופה. ואני מתכוון לאיגיבור ולחוטבא.
כיש מצב שמתן אוחיון הוא הטופ עבורנו ויקר מדי עבורנו, אז בודאי שהקרדיט לקשטן במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:34 
el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:
אתם יכולים לעשות איזה דהלגיטימציה שאתם רוצים לגוטמן אבל דבר אחד אתם לא תיקחו, את הכדורגל הכי יפה שנראה בארץ ואם היה לנו בעלים נורמליים שמביאים חיזוק בזמן היינו מזמן באשכולות מסוג אחר .

בעונת אירופה של "תינוקות קשטן" שיחקנו כדורגל טוב ויפה בהרבה.
עם שחקנים הרבה פחות מוכשרים.
שורמוט עובר 3 שחקנים זה מדהים אבל אין לזה קשר למאמן,
שבלילי ואודי שוברים הגנות פעם אחר עם בדאבל פס זה מרשים פי כמה.

על טעם וריח אין מה להתווכח ,ומכיוון שאני זוכר טוב מאוד את שני הדאבלים נראה לי שכתבת את זה רק כקונטרה ,מבחינת יופי משחק והנאה לצופה המרחק שנות אור ,מה שכן הקבוצה ב 99 הייתה הרבה יותר יעילה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
קשטן טועה, זה אין ספק. לא ברור מה גרם לחילוף של אלרואי, ולמה הוציא את דמארי כשכבר ככה בקושי יצרנו מצבים (למרות שעומר היה חלש)
אבל דבר אחד שאני בטוח שקשטן לא עושה, זה לומר להם לא לרוץ.
לא יכול להיות ששי וגורדנה לא עושים לחץ באמצע
לא יכול להיות שדמארי נראה כל כך כבוי וטוטו עושה הכל לבד
לגבי ההגנה דווקא אתמול היינו בסדר. פרט לבישול של פרנסמן, בני יהודה הגיעו לאולי מצב וחצי מסוכנים, ורוב הזמן עמדנו יפה.
הבעיה היתה ונשארה החופש פעולה שנותנים ליריבה והחוסר המוחלט של לחץ.
עייפות, דיכאון, יום ראשון. תקראו לזה איך שאתם רוצים. מבחינתי הקבוצה נראתה כאילו לא בא להם לשחק. בזה קשטן לא אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:16 
אדום נחמד כתב:
קשטן טועה, זה אין ספק. לא ברור מה גרם לחילוף של אלרואי, ולמה הוציא את דמארי כשכבר ככה בקושי יצרנו מצבים (למרות שעומר היה חלש)
אבל דבר אחד שאני בטוח שקשטן לא עושה, זה לומר להם לא לרוץ.
לא יכול להיות ששי וגורדנה לא עושים לחץ באמצע
לא יכול להיות שדמארי נראה כל כך כבוי וטוטו עושה הכל לבד
לגבי ההגנה דווקא אתמול היינו בסדר. פרט לבישול של פרנסמן, בני יהודה הגיעו לאולי מצב וחצי מסוכנים, ורוב הזמן עמדנו יפה.
הבעיה היתה ונשארה החופש פעולה שנותנים ליריבה והחוסר המוחלט של לחץ.
עייפות, דיכאון, יום ראשון. תקראו לזה איך שאתם רוצים. מבחינתי הקבוצה נראתה כאילו לא בא להם לשחק. בזה קשטן לא אשם.

זה שבני יהודה לא עשו מצבים לא קשור להגנה אלא לבני יהודה. הם היו כל כך גרועים אתמול שזה פשוט מדהים.
בכלל, איבודי נקודות כמו אתמול, לא יכולים להמשיך לעבור בשקט. נכון, זו רק תחילת הליגה ואני לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה מתיקו, אבל בשביל לקחת אליפות להפעל פשוט אסור לאבד נקוות במשחקים כאלו.
כמה שהפועל היו גרועים אתמול, המשחק היה כבר בידיים שלהם. בני יהודה לא היו קשורים לכלום, אבל אין מה לעשות, להפועל אין כרגע מספיק אינטלגנציה וכשרון בשבילך לגמור משחק כזה במצב של 0:1. היה מהלך אחד ששיגע אותי, אפילו לא רואים אותו בתקצירים שטועמה קיבל כדור בחצי המגרש של הפועל ושלח ימינה לאיגבור שהיה מול שחקן הגנה אחד של בני יהודה ואז, במקום להמשיך איתו קדימה ולהביא למצב שאיגבור יכול לשים אותו אחד על אחד טועמה פשוט נעצר באמצע. אלה בדיוק מהלכים שמפרידים בין 3 נקודות קלות גם במשחק פחות טוב לבין איבודי נקודות כמו שהיו אתמול ולא משנה אם היה פנדל או לא, לבני יהודה היו גם 2 מצבים של 100% לפני הפנדל במשחק שהם לא היו קשורים בו לכלום עד דקה 75.
טועמה עם כל הכבוד והאהבה הוא שי אבוטבול, רק בצד. כדורים ארוכים, איטי, לא עושה תנועה בלי כדור וייתן את הכמה בישולים וגולים שלו ממצבים נייחים. למשחק שוטף קשה לו להיכנס ובאמת לא באשמתו. זה השחקן. הפועל צריכים לשחק, בעיקר בכנפיים, עם שחקנים מהירים שמסוגלים גם ליצור יתרון ע"י מעבר שחקן יריב וךהפסיק כבר עם הכדורים הארוכים הנוראיים האלה, זה גומר את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי.
אז שבוע שעבר מכבי פ"ת היו קונוסים (אבל אף אחד בפורום לא אמר ולא חשב את זה לפני), והיום, בדיעבעד, גם בני יהודה פח. איזה כיף זה להיות חכם יום אחרי.
וכן, הפועל לא שיחקו טוב, אבל על משחק רע אפשר להתגבר בעזרת לחימה ומוטיבציה. ובשביל זה אתה לא צריך להיות שחקן טוב.
תן לאוהד משער 5 לשחק והוא לא יתן כל כך הרבה חופש פעולה למובילי הכדור של בני יהודה.
זה היה פשוט מתסכל.
מקצועית, אתמול שי נתן את המשחק הרע בחייו. לא העביר פס אחד כמו שצריך. חבל. קורה. לא צריך להתרגש. לגבי סלים-צריך לראות מה עושים איתו. כי הוא באמת לא תרם כלום העונה עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 08:32 
אדום נחמד כתב:
הבנתי.
אז שבוע שעבר מכבי פ"ת היו קונוסים (אבל אף אחד בפורום לא אמר ולא חשב את זה לפני), והיום, בדיעבעד, גם בני יהודה פח. איזה כיף זה להיות חכם יום אחרי.
וכן, הפועל לא שיחקו טוב, אבל על משחק רע אפשר להתגבר בעזרת לחימה ומוטיבציה. ובשביל זה אתה לא צריך להיות שחקן טוב.
תן לאוהד משער 5 לשחק והוא לא יתן כל כך הרבה חופש פעולה למובילי הכדור של בני יהודה.
זה היה פשוט מתסכל.
מקצועית, אתמול שי נתן את המשחק הרע בחייו. לא העביר פס אחד כמו שצריך. חבל. קורה. לא צריך להתרגש. לגבי סלים-צריך לראות מה עושים איתו. כי הוא באמת לא תרם כלום העונה עדיין.

מה הקשר ללהיות חכם יום אחרי? מי מדבר על בדיעבד? אני מדבר על מה שהיה אתמול. בני יהודה באו לשחק נגדך אתמול, לא עשו עליך דקה לחץ, לא סיכנו את השער. זה משחק שהפועל חייבים לנצח אותו , בטח אחרי שמובילים.
לחימה ומוטיבציה תמיד צריך שיהיו אבל אף פעם הם לא יהיו תחליף לכדורגל. לחימה ומוטיבציה טובים בשביל מכבי פ"ת וקריית שמונה, בשביל לקחת אליפות, אתה צריך הרבה יותר מזה. אתה צריך לדעת להרוג משחק ב 0:1 שהקבוצה מולך מבולבלת ולא מתפקדת.
שי אולי היה אתמול פחות טוב מכרגיל, אבל באמת שלא בהרבה. זה שי אבוטבול, כבר 9 שנים. שחקן ליגה לגיטימי, לא יותר מזה. עם כל הכבוד למסירות העומק וכדורים הארוכים שלו שבאמת נראים יפה לעין לפעמים, זה לא כדורגל ולא משחקים ככה.זה מאט את המשחק ויוצר פערים בין השחקנם במגרש שלא לדבר על אחוזי דיוק במסירות.
אז אם הוא משחק לבד (בלי ידין איתו) ולפניו יש עוד 3 קשרים מוכשרים ומהירים, ניחא, כל עוד הוא ידע לעשות את הפעולות הנכונות. משחק על הדשא, פסים קצרים קדימה ולהתקדם עם ההתקפה. אם הוא ימשיך לתת כדורים על 40 מטר, להיתקע על המקום בעיגול האמצע ולהשאיר את טוטו, דמארי ועוד איזה קשר מול 5 שחקני הגנה, ככה הפועל ייראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
כאחד שנמנה על מעריצי שי הגדולים ביותר,מישהו מוכן להסביר לי למה אלרואי יצא?
למה שי שיחק כל המשחק?
זו הבעיה עם המאמן הזה - פוליטיקה.
ואם חלילה חוטבא היה נפצע,מי היה משחק מגן ימני?קליינמן?
פצאלקה בסדרת חינוך ואיבדנו 2 נקודות אחרי משחק מדהים של אובמה.
מאמן שיידע לעשות טירונות אבל אני בספק אם יידע להריץ אותנו לאליפות,וחבל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 09:57 
פאביו כתב:
למה שי שיחק כל המשחק?

זה היה בציניות לגבי פרנסמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אנשים בוחרים להתעלם מהרבה דברים חשובים, וחבל:

1. אנחנו בתחילת עונה, חם בחוץ, שלושה משחקים קשים בתוך שבוע בשלב כזה של העונה זה קשה להפליא. השחקנים נראו עייפים ומרוקנים ואפשר גם להבין אותם, אם כי לא להצדיק אותם.

2. בני יהודה בחרה לכפות אתמול משחק מגעיל. היא הסתגרה ויצאה למתפרצות, הפעילה לחץ בחצי שלה וצופפה מאוד את האמצע, ובכל פעם ששחקן קיבל כדור באגפים הם נכנסו בו פיזית. שחקן צעיר כמו גורדנה לקח את זה למקומות הלא נכונים והמשחק שלו היה מאוד עצבני אחרי שכיסחו אותו פעמיים בהתחלה. כשקבוצה מסתגרת כדי לגנוב תיקו, בטח קבוצה עם חומר שחקנים טוב כמו של בני יהודה, סיכויים סבירים שהיא תצליח במשימה. ועדיין, בני יהודה כמעט וכשלו ואם לא השופט (שהיה טוב בשאר המשחק) הם היו יוצאים בלי כלום.

3. כולנו מסתכלים כל הזמן לצדדים (חיפה ומכבי) אבל שוכחים שההגרלה שלנו זימנה לנו בשלב הכי גרוע של העונה משחקי מוקש אחד אחרי השני, וליריבות שלנו לצמרת משחקים קלים על הנייר. לא דומה התיקו של חיפה מול אריות הכדורגל של גילי לנדאו ( :HEART2: ) לבני יהודה. באחד האשכולות אנשים הימרו שבתום שלושה מחזורים ניקח נקודה אחת בלבד, בכל זאת שלושת קבוצת הנאחס הרשמיות שלנו מהעונה שעברה - בית"ר, מכבי פ"ת ובני יהודה. אז עברו שני מחזורים ולקחנו ארבע נקודות שבשנה שעברה אני לא בטוח שהשכלנו לקחת במחזורי הפתיחה מול קבוצות קלות יותר.

4. אפשר לדבר מהיום עד מחר על אלי גוטמן, וכבודו במקומו מונח כי הוא באמת מאמן גדול (לפחות בקריירה שלו בהפועל, כי כמעט בכל מקום אחר הוא כשל). אולי בוחרים להתעלם ואולי שוכחים ששנה שעברה עם הרבה כוכבים הפועל הציגה כדורגל מחריד בהרבה משחקים. היו לנו שעמומונים, היו לנו משחקים שהסתגרנו, לא בהרבה משחקים שמרנו על רשת נקייה (וזה כשויני בשער) ומול בני יהודה לצורך העניין הפסדנו בצורה מביכה מגול של צעירי (שלא הגיע מפנדל שלא היה).

5. קשטן חייב זמן. הוא גם ראוי לזמן. מול אקרנאס ופ"ת ואפילו בדקות מסויימות אתמול הפועל הראתה שיש לה הרבה מה למכור גם בחלק ההתקפי, פשוט יקח זמן עד שהכל ידבק יחד. שחקן כמו נוסא זה שחקן שלבד יכול לסיים משחק ותנו לקשטן טיפה זמן ללטש את העופיון הזה כדי שיכבוש פה בצרורות (וזה יקרה). גם הקבוצה עדיין לא נבנתה עד הסוף ושני שחקנים נוספים להרכב יכולים לעשות את ההבדל.

6.אתמול אני שאבתי הרבה עידוד מאלרואי (שלדעתי הוצא מהמגרש כדי להמר על בעיטות חופשיות של טועמה מול משחק צפוף מדי) שלמרות הסטיגמה שנפלה עליו הוכיח שיש לו טכניקה, משיש שנתן משחק לא רע בכלל עד שנפצע (דדי היה מכת חושך), חוטבא שכל מילה נוספת שתאמר עליו מיותרת, מאדל שלדעתי הראה שאם יחזור לו הביטחון הוא יתן לנו נחת, נוסא כמו שציינתי ואפילו מפרנסמן שנתן משחק נהדר עד הטעות שעשה, ולדעתי זו עוד טעות שנובעת מביטחון ירוד שבהחלט יכול להשתפר עם הזמן. הייתי מחכה עם נבואות הזעם וטקסי קבורה לקבוצה עוד חודש-חודשיים, אבל זו מדינה חופשית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 10:56 
[quote="mbracha"]אנשים בוחרים להתעלם מהרבה דברים חשובים, וחבל:

4. אפשר לדבר מהיום עד מחר על אלי גוטמן, וכבודו במקומו מונח כי הוא באמת מאמן גדול (לפחות בקריירה שלו בהפועל, כי כמעט בכל מקום אחר הוא כשל). אולי בוחרים להתעלם ואולי שוכחים ששנה שעברה עם הרבה כוכבים הפועל הציגה כדורגל מחריד בהרבה משחקים. היו לנו שעמומונים, היו לנו משחקים שהסתגרנו, לא בהרבה משחקים שמרנו על רשת נקייה (וזה כשויני בשער) ומול בני יהודה לצורך העניין הפסדנו בצורה מביכה מגול של צעירי (שלא הגיע מפנדל שלא היה).
/quote]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
בוא נאשים אותו נכון?
הוא לא אשם בכלום,אני יותר הייתי מאשים משחק גרוע של השחקנים
הניהול שלו לא היה מאה אחוז במיוחד בקטע שהוא מוציא את דמארי לפני טמוז שזו שגיאה חמורה

אבל גוטמן עם אותו קבוצה היה עושה אותה תוצאה
בלי חיזוק אין מה לדבר בכלל על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
למה שי שיחק כל המשחק?

זה היה בציניות לגבי פרנסמן?

כן,שחקן שכל משחק מארגן גול ליריב - צואה הפרנסמן הזה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
תפסיקו כבר עם הזיזג הזה
פעם אשכול אכילת כובע
פעם אשכול צליבה

דרור קשטן ימדד לאורך כל העונה (וגם לי ברור שהיום החילוף של טועמה לא היה במקום. אז מה)

מה שמזכיר לי את שנת 2000. אז באותה עונה הפועל התארחה בכפר סבא למשחק ליגה בסופו סיימנו בתיקו (אני חושב 0:0). אני זוכר את הקללות וההתלהמות של קהל אוהדינו לעבר קשטן בדרכו לחדר ההלבשה עם ליווי שוטרים ואת המבט הנוקב של קשטן לעבר האוהדים הזועמים ואף את הניסיון של מספר אוהדים לפגוע בו פיזית. בסיום אותה עונה זכינו באליפות וגביע....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
יש חומר שחקנים נהדר.

למה לעזאזל הוא הוציא את אלרואי ?

חילוף מהבית כמובן
(צרה שגם הייתה לגוטמן , אבל לא ברמת אטימות כזו של להוציא את היחיד ששיחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
Yalla Hapoel כתב:
יש חומר שחקנים נהדר.

חילוף מהבית כמובן

בוא תבין משהו פשוט. מאמן כדורגל זה מעבר לחשיבה שלי, שלך ושל כל יתר האוהדים כיצד צריך מאמן לנהל את המשחק, כי אחרת כל אחד ואחד מאיתנו היה פוטנציאל להיות מאמן בליגת העל.
אם קשטן החליט שהוא מוציא אתמול במחצית דווקא את אלרואי ולא את שי (אף על פי שגם לדעתי אלרואי היה טוב מהרבה אחרים על המגרש), אז כנראה שיש לכך סיבה אסטרטגית מוצדקת וחשיבה של מאמן, כזו שלא אני, לא אתה ולא עוד אלף כמונו יכולים להבין כי אנחנו לא מאמנים מקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
nirx כתב:
רועי כתב:
Yalla Hapoel כתב:
יש חומר שחקנים נהדר.

חילוף מהבית כמובן

בוא תבין משהו פשוט. מאמן כדורגל זה מעבר לחשיבה שלי, שלך ושל כל יתר האוהדים כיצד צריך מאמן לנהל את המשחק, כי אחרת כל אחד ואחד מאיתנו היה פוטנציאל להיות מאמן בליגת העל.
אם קשטן החליט שהוא מוציא אתמול במחצית דווקא את אלרואי ולא את שי (אף על פי שגם לדעתי אלרואי היה טוב מהרבה אחרים על המגרש), אז כנראה שיש לכך סיבה אסטרטגית מוצדקת וחשיבה של מאמן, כזו שלא אני, לא אתה ולא עוד אלף כמונו יכולים להבין כי אנחנו לא מאמנים מקצוענים.

אם היא לא מביאה תוצאות , אז איזו הצדקה יש בזה ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
nirx כתב:
רועי כתב:
Yalla Hapoel כתב:
יש חומר שחקנים נהדר.

חילוף מהבית כמובן

אם היא לא מביאה תוצאות , אז איזו הצדקה יש בזה ?!
אולי בזכות זה לא הפסדנו 12:1? איך אתה יודע שזה לא הביא תוצאות?
כל עוד אנחנו בטווח נגיעה מהמקום השלישי ואליפות הליגה שבלי חיפה ומקקי, קשטן עומד בציפיות של תומכיו למיניהם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תפסיד עוד נקודות העונה.
אני מהמר שאין נקודה אחת שנפסיד שלא תהיה באשמתו של קשטן אליבא דפורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
nirx כתב:

נסתרות דרכי הבאבא מכפר סבא, האדמו"ר דרור.
אסור לקלל, אסור לבקר, ואסור אפילו לנסות להבין.
שער חמש, להתחיל לתרגל את ההתעמלות הבאה בפני כבודו :BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: