תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לכל המבינים במחשבים - מבקש מפרט למחשב שנחשב טוב כיום
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
המחשב שלי דיי ישן, ואני רוצה מפרט למחשב טוב, מאז שהתגייסתי הבנתי שיצאו מלא מחשבים טובים ושירדו המחירים יחסית למה שהיה פעם.
אני זוכר שמהקנייה האחרונה של המחשב שלי 2 ליבות היה נחשב הכי טוב שיצא, וזה היה לפני שנתיים בערך, אם לא יותר.
רציתי להביא מחשב עם מעבד של 4 ליבות QUAD, כי זה פשוט מה שהיה זכור לי כמחשב סוס שמריץ הכל, אבל הבנתי שיצאו כל מיני דברים מוזרים כמו I5 או I7 וכאלה ואני ממש לא מבין בהם.
בקיצור, אני רוצה מפרט של מחשב, שפשוט תרשמו לי את סוג המעבד, סוג הכרטיס מסך וכו'..
עזבו מחירים, שיהיה חופשי, זה אמור להיות מתנה, זה בסדר אם זה עובר את ה-4 בערך, פחות או יותר.. שלא יהיה מוגזם.
הדרישות היחידות מהמפרט-
אני פשוט רוצה מחשב שיריץ פשוט את כל המשחקים שיש היום, רצוי באיכות הכי טובה, נמאס לי לקנות מחשבים ממוצעים וכל 3 חודשים להתבאס שהפרו עובד לי על מדיום ושהמשחקים הכבדים יותר אפילו על LOW זזים עם קיטועים.
רוצה משהו שיחזיק להמון זמן, באמת שיהיה הרבה אבל הרבה מעל הממוצע, יותר לכיוון המצוין. שיעבוד מהר, ויריץ כל משחק כמעט שיש היום. [רצוי כל המשחקים שיש היום, אבל הענין הוא שאני לא יודע אם באמת יש משחקים שדורשים מחשב בסכומי עתק שאין לי אפשרות להגיע אליהם, מקווה שהבנתם].
תודה מראש ושבוע מעולה.
ושישרף כל בהלץ.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לכל המבינים במחשבים - מבקש מפרט למחשב שנחשב טוב כיום
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
מה הרזולוציה של המסך? וכמה רעש מפריע לך ואיפה אתה גר? מעניין אותך סאטא 3 ויו אס בי 3?
שיהיה ברור אגב, אל תצפה משום מחשב שתקנה עכשיו להריץ על ההגדרות הכי גבוהות משחקים עוד שנתיים או אפילו עוד שנה, זה פשוט לא אפשרי, השוק מתקדם תמידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שמץ של מושג מה זה סאטא 3 ומה זה יו אס בי 3.
רעש לא כזה מפריע לי בתכלס, וחוץ מזה, אני לא מאמין שמחשב חדש דנדש בטכנולוגיה של ימינו יכול להיות עד כדי כך רעיש בצורה שזה יכול להפריע לי.
אלא אם כן יכול להיות מחשב ממש אבל ממש רעיש? אז אם זה לא באמת משהו קריטי שיפריע מ-מ-ש לישון בלילה, זה לא כזה משנה לי.
רזולוציה של מסך אני לא יודע, אני הולך להביא מסך חדש אבל אחרי שאני הולך להביא את המחשב, אז ככה שאני עוד לא יודע. זה באמת משנה?
מצטער על החוסר ידע וכו'.
תנסה להביא לי מפרט טוב..
תודה .
אה ולא משנה איפה אני גר, תתן לי מפרט טוב ואני כבר אשיג את המחשב.
אגב, מבין המחשבים כאן, איזה מחשב נחשב באמת סוס במשחקים ? כאילו, מה שווה להביא מכאן ? -
http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=1
או מכאן -
http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=3

הראשון זה של אינטל, השני של AMD [אין לי שמץ פשוט שמץ של מושג מה ההבדלים].
תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
יו אס בי 3 זה בעצם יו אס בי רגיך רק יותר מהיר, זה טוב אם יש לך כונן קשיח חיצוני תומך יו אס בי 3 או משהו. סאטא 3 זה בעצם החיבור הפנימי שמחבר בין הכונן הקשיח ללוח אם. בעיקרון סאטא 3 נחשב ליותר מתקדם, אבל כרגע אין כונן אחד שבאמת מנצל אותו והוא אך ורק מיתוג כרגע, בעיקר בשביל אמריקאים מטומטמים שרושמים ליד כל כונן סאטא 3 וחושבים שזה הופך אותו למהיר יותר. אולי אם תקנה כונן ssd (כונן קשיח מהיר במיוחד) עוד 5 שנים תצטרך סאטא 3. קח בחשבון ששני הדברים האלה מייקרים בערך ב150 שקל, אך יחד איתם בא גם לוח אם עמיד יותר (אמור יהיה לשרוד לך יותר זמן פשוט, גם אחרי שתלך האחריות) וגם עוד פיצ'רים חמודים בדרך כלל.
ואכן מחשב לא אמור להיות רועש במידה מוגזמת, אם רעש לא מפריע לך כל כך אז זה בסדר גם.
רזולוציה של מסך זה חשוב יחסית, כי לדוגמא רזולוציה של 1920 על 1080 דורשת כרטיס מסך חזק פי שניים מאשר רזולוציה של 1280 על 1024 למשל. אגב, אני ממליץ לך על המסך dell u2311h, המסך הכי טוב שיש כרגע בשוק וגם זול למדי. 900 שקל בערך וזה מסך עם פאנל ips (אל תתפתה למסכי לד, הם מגיעים עם פאנל tn, מה שהופך אותם לפחות טובים מהדל)
הקישורים לאתר שהבאת לא טובים, אבל מהניסיון בערך של כל העולם אייבורי לא הכי מומלצים גם.

הנה לדוגמא מחשב חזק, שיריץ לך כרגע כל משחק שיש בשוק על רזולוציה של full hd על ההגדרות הכי גבוהות שיש:
מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪849

קירור למעבד:
Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only
כמות: 1 - מחיר: ₪114

לוח אם:
Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155
כמות: 1 - מחיר: ₪476

מארז:
SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 700W- ברכישת מחשב חדש בלבד
כמות: 1 - מחיר: ₪590

קירור למארז:
Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA
כמות: 1 - מחיר: ₪40

זיכרון:
Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם
כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:
Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3
כמות: 1 - מחיר: ₪256

כרטיס מסך:
Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד
כמות: 1 - מחיר: ₪1319

כונן אופטי:
LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:
הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח
כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3951
מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3872 ₪
http://tms.co.il/preview/spec/vurc6qzj
אחד המעבדים החזקים בשוק למשחקים, אולי המעבד ה4 הכי חזק שיש לגיימינג אפילו, ובמחיר מצויין.
קירור מצויין למעבד, יספיק לך בהחלט אם אתה לא מתכנן להעלות את התדר של המעבד ואני מניח שאתה לא. (אני מתכוון מ3.3 ג'יגה הרץ ל4 ג'יגה הרץ לדוגמא)
לוח אם מפוצ'ר מאוד, עם קבלים קשיחים, יו אס בי 3 וכל מה שאתה צריך.
מארז מצויין, שקט למדי גם והוספתי עוד מאוורר בשביל קירור עדיף. שים לב שהוא בא בבאנדל עם ספק 700 וואט. ניתן לרדת ל500 וואט, אבל זה ירידה קטנה יחסית, ועם ספק כזה חזק ומצויין תוכל להישאר ולשדרג כרטיס מסך בקלות עוד כמה שנים, במקום לקנות ספק חדש בעתיד.
הבאתי לך 8 ג'יגה זיכרון, שים לב, רק כי המחיר עכשיו כל כך בקרשים. 104 שקל ל4 ג'יגה, מחיר בדיחה.
הכונן הקשיח הוא מהיר אמין ושקט. אין שום כונן יותר משתלם ממנו בשוק.
הכרטיס מסך הכי משתלם וחזק שיש בשבילך. יותר חזק ממנו יעלה לך כבר 2000 שקל וגם תוספת ביצועים של 15 אחוז בלבד שממש לא מצדיקה עלייה כזו במחיר.
כונן אופטי אמין כמובן גם.
שים לב גם שאם אתה קונה מסך, יש לך שם באתר מבצעים מצויינים בקניית מסך, הרבה יותר זולים מזאפ, לדוגמא על המסך שהמלצתי עליו:
http://tms.co.il/product/10207
החנות הזו ממוקמת בראשון לציון ונתניה. יש גם את rsm שהם מצויינים וממוקמים בתל אביב, כפר סבא ועפולה, אבל מפרט זהה שם יעלה לך 100-200 שקל יותר. גם זיגזג וiqpc מצויינים אם כי יקרים יותר. קיי אס פי נהיו יקרים למדי גם למי שמחפש מחשב גיימינג.
עריכה: אגב, זה שנכתב שם החנות הכי זולה וכל השטויות האלה, זה לא אני רשמתי, זה סתם יש להם טופס העתקה נוח לפורומים שרשום שם את זה, שיהיה ברור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל תודה רבה.
דבר שני, נראה לי שאתה ממש אבל ממש מבין במחשבים.
אז רשמתי את כל מה שכתבת כאן, כמעט סופי שזה המחשב שיהיה לי.
אם יהיה לך חרטות/הצעות/שיפורים אשמח לשמוע.
וזה כנראה יהיה מTMS גם.
תודה רבה רבה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
המפרט של אדמדם מצוין, אחד לאחד מה שאני הייתי נותן לך, רק אל תעשה את הטעות הקטנה שהוא עשה כשהוא קנה מחשב ותתארגן על ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט מוכן לפני הקנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:
המפרט של אדמדם מצוין, אחד לאחד מה שאני הייתי נותן לך, רק אל תעשה את הטעות הקטנה שהוא עשה כשהוא קנה מחשב ותתארגן על ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט מוכן לפני הקנייה.

לא יכלת לפרגן פשוט בלי לעקוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
BLIzZaRd כתב:

לא יכלת לפרגן פשוט בלי לעקוץ?

בעולם הזה זה עקוץ או תיעקץ ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 13:54 
אני יודע שאני לא קשור - אבל למה לעזאזל להשקיע כל כך הרבה כסף במחשב למשחקים בעולם שפס3/אקסבוקס עולים 250$?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני יודע שאני לא קשור - אבל למה לעזאזל להשקיע כל כך הרבה כסף במחשב למשחקים בעולם שפס3/אקסבוקס עולים 250$?

לא כולם אוהבים לשחק דרך הקונסולה. חוץ מזה, מה שהבאתי חזק פי כמה וכמה מהסוני והאקסבוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:31 
תוך שנה גם ככה זה לא מריץ כמעט כלום וכל פעם לפני שאתה משחק אתה צריך להתחיל לחשוב מה אתה יכול לסגור כדי שלא יקרטע לך פתאום בקטע אקשן.
מחשב זה לא למשחקים. גם ככה רוב מסכי המחשב שנמכרים בישראל הם פח אשפה, ולקנות משהו ב4 אלף ש"ח עם פחת של 20-30% בשנה זה המון כסף.

יש בכלל משחקים שהם רק לPC?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
תוך שנה גם ככה זה לא מריץ כמעט כלום וכל פעם לפני שאתה משחק אתה צריך להתחיל לחשוב מה אתה יכול לסגור כדי שלא יקרטע לך פתאום בקטע אקשן.
מחשב זה לא למשחקים. גם ככה רוב מסכי המחשב שנמכרים בישראל הם פח אשפה, ולקנות משהו ב4 אלף ש"ח עם פחת של 20-30% בשנה זה המון כסף.

יש בכלל משחקים שהם רק לPC?

למה לא מריץ כלום? הבאתי לו כרטיס מסך שמריץ כל משחק שיש בשוק על ההגדרות הכי גבוהות, כל משחק. ובקשר לסגירה שטויות, הבאתי לו 8 ג'יגה זיכרון ומעבד אימתני. למה המסכי מחשב פח אשפה? כי אנשים לא יודעים מה לקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:38 
לא הבנת אותי נכון.
הבאת לו אחלה מפרט ואני בטוח שכרטיס המסך מריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות.
תוך שנתיים המחשב הזה שווה 1000 שקל ולא מריץ כל משחק על הגדרות בינוניות, כי ככה השוק מתנהל.

על הסכום הזה שיצא לו שם צריך להוסיף לפחות 1200 ש"ח על מסך נורמאלי. מקלדת ועכבר לגיימרים עולים בארץ הון לכן אין סיבה לרכש אותם. רמקולים למחשב גם עולים הון ברגע שעוברים את הEntry Level

עם הסכום הזה של כל מה שכתוב מעלה, אני דואג שתהיה מסודר עם הקונסולה הכי חדשה עם כל האביזרים ועם כל משחק שתרצה לפחות עשור + תטוס לראות את הפועל באחד מהמשחקים באירופה לבחירתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לא הבנת אותי נכון.
הבאת לו אחלה מפרט ואני בטוח שכרטיס המסך מריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות.
תוך שנתיים המחשב הזה שווה 1000 שקל ולא מריץ כל משחק על הגדרות בינוניות, כי ככה השוק מתנהל.

על הסכום הזה שיצא לו שם צריך להוסיף לפחות 1200 ש"ח על מסך נורמאלי. מקלדת ועכבר לגיימרים עולים בארץ הון לכן אין סיבה לרכש אותם. רמקולים למחשב גם עולים הון ברגע שעוברים את הEntry Level

עם הסכום הזה של כל מה שכתוב מעלה, אני דואג שתהיה מסודר עם הקונסולה הכי חדשה עם כל האביזרים ועם כל משחק שתרצה לפחות עשור + תטוס לראות את הפועל באחד מהמשחקים באירופה לבחירתך.

הכרטיס מסך הזה יוכל להריץ עוד שנתיים כל משחק על הגדרות בינונויות. זו רק הערכה והסתכלות על כרטיסי מסך מעבר, כמובן שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד. למשל הג'י פורס 260 כן מסוגל להריץ מטרו 2033 בהגדרות בינוניות, ומדובר על כרטיס בן שנתיים. מטרו 2033 זה המשחק הכי דורשני שיש גם.
למה 1200 שקל לפחות? אתה לא מעודכן יתכן. המסך ב870 שקל שהבאתי עדיף על כל מסך שתמצא עד 1500 שקל לדוגמא.
לא חייבים מקלדת ועכבר לגיימרים. אני משחק עם סט פשוט של מיקרוסופט וזה סבבה לגמרי. חוץ מזה, מקלדת עכבר ורמקולים אלה דברים שעוברים ממחשב למחשב. רמקולים ברמה של הטלוויזיה עולים 200 שקל רק גם בערך, היום הרמקולים למחשב הם זולים וטובים.
איזה לפחות עשור גם? איזה קונסולה שרדה יותר מעשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 14:56 
לגבי המסך- זה המסך שהתכוונתי אליו (הוא אחד הבודדים בארץ ששווים משהו), זכרתי שהוא עולה יותר.

אני יודע שאתה לא משתמש במקלדת ועכבר לגיימרים. כמעט אף אחד בישראל לא משתמש במקלדת ועכבר לגיימרים כי זה עולה כל כך הרבה מעל למחיר הריאלי של זה, שלא משתלם לאף אחד לקנות. מה שכן, זה מוריד מהחוויה שאתה כן מקבל בקונסולות- בקרים שמיועדים לגיימרים.
בנוגע לרמקולים, שלא יעבדו עליך. על רמקולים יקרים למחשב יש מכס מטורף ולכן כמעט ולא מייבאים אותם. אם גם ככה יש טלויזיה בבית עם מערכת קולנוע ביתי חבל על ההוצאה הכפולה.

הכוונה שלי בנוגע לקונסולות היא שאם אתה נותן לי עכשיו את הסכום הזה להוציא על גיימינג, אני דואג שתמיד תהיה לך הקונסולה הכי חדשה, לא משנה מה יקרה בשוק הקונסולות, למשך עשור, כולל כמעט כל אביזר ומשחק שתרצה.

בכל אופן, עזוב את זה.
כנראה שאני לא גיימר יותר מידי שנים, התמסחרתי ואני חתיכת קמצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אני אתלבש על האשכול. אני מחפש המלצה לנטבוק.
דרישות: אופיס ואינטרנט, אפשר להזמין ולקבל שירות בחנות באיזור המרכז, ושיתקלקל כמה שפחות.
לא ממש קריטי המשקל, פשוט שיהיה נוח לאשתי להשתמש.
אנא הרעיפו עליי מחוכמתכם, אנשי החומרה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לגבי המסך- זה המסך שהתכוונתי אליו (הוא אחד הבודדים בארץ ששווים משהו), זכרתי שהוא עולה יותר.

אני יודע שאתה לא משתמש במקלדת ועכבר לגיימרים. כמעט אף אחד בישראל לא משתמש במקלדת ועכבר לגיימרים כי זה עולה כל כך הרבה מעל למחיר הריאלי של זה, שלא משתלם לאף אחד לקנות. מה שכן, זה מוריד מהחוויה שאתה כן מקבל בקונסולות- בקרים שמיועדים לגיימרים.
בנוגע לרמקולים, שלא יעבדו עליך. על רמקולים יקרים למחשב יש מכס מטורף ולכן כמעט ולא מייבאים אותם. אם גם ככה יש טלויזיה בבית עם מערכת קולנוע ביתי חבל על ההוצאה הכפולה.

הכוונה שלי בנוגע לקונסולות היא שאם אתה נותן לי עכשיו את הסכום הזה להוציא על גיימינג, אני דואג שתמיד תהיה לך הקונסולה הכי חדשה, לא משנה מה יקרה בשוק הקונסולות, למשך עשור, כולל כמעט כל אביזר ומשחק שתרצה.

בכל אופן, עזוב את זה.

מה מיוחד בבקרים שמיועדים לגיימרים? דווקא לפעמים עכבר הרבה יותר נוח, למשחקי תפקידים ואסטרטגיה בעיקר. גם ליריות, בקונסולה יש לך auto aim סודי כזה, כי קשה לכוון עם הג'ויסטיק במדוייק כמו עם העכבר. אישית אני לא הצלחתי לשים לב להבדל גם לעכבר 800 dpi שלי ולעכבר גיימינג המתקדם של razer של חבר שלי. ומקלדות זה בכלל מיותר, אפשר לקחת משהו פשוט לטעמי.
לא עבדו עלי, אבל עדיין רמקולים זולים למדי, לפחות למה שהיה בעבר בארץ, לא השוותי עם חו"ל. למשל לאבא שלי הייתי צריך לקנות רמקולים, והיה לי רק 155 שקל, אז קניתי איזה רמקולים חמודים של מיקרו לאב - איכות מפתיעה לגמרי. לא חלשים כל כך, אם גם לא הכי חזקים, למרות שחוזק אני לא צריך. למרות שאפשר לקנות ב200 שקל 40w שאמורים להספיק לכל משק בית. כמובן שמומלץ להוסיף קצת, הם באיכות טובה יחסית רק, אך עדיין סבבה לגמרי. אחריות שלוש שנים גם, שזה נחמד.
בקשר לקונסולות, אתה צודק. זה אכן הרבה יותר משתלם. לי אישית יש אקס בוקס חמוד בן שנתיים. אך עדיין קניתי גם מחשב למשחקים ב2650. כמובן שהוא החליף את הקודם שהיה איטי אפילו לגלישה באינטרנט, אז הייתי צריך חדש בלי קשר לכלום. על הדרך שידרגתי קצת את הספק כוח והוספתי כרטיס מסך ב600 שקל. אני מתכנן להישאר איתו שנתיים שלוש, לשחק איתו בעיקר משחקי אסטרטגיה ותפקידים כמו oblivion וskyrim העתידי. אחד המשחקים שאני הכי אוהב זה civilization, ולצערי אי אפשר לשחק אותו באקסבוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

בכל אופן, עזוב את זה.

מה מיוחד בבקרים שמיועדים לגיימרים? דווקא לפעמים עכבר הרבה יותר נוח, למשחקי תפקידים ואסטרטגיה בעיקר. גם ליריות, בקונסולה יש לך auto aim סודי כזה, כי קשה לכוון עם הג'ויסטיק במדוייק כמו עם העכבר. אישית אני לא הצלחתי לשים לב להבדל גם לעכבר 800 dpi שלי ולעכבר גיימינג המתקדם של razer של חבר שלי. ומקלדות זה בכלל מיותר, אפשר לקחת משהו פשוט לטעמי.
לא עבדו עלי, אבל עדיין רמקולים זולים למדי, לפחות למה שהיה בעבר בארץ, לא השוותי עם חו"ל. למשל לאבא שלי הייתי צריך לקנות רמקולים, והיה לי רק 155 שקל, אז קניתי איזה רמקולים חמודים של מיקרו לאב - איכות מפתיעה לגמרי. לא חלשים כל כך, אם גם לא הכי חזקים, למרות שחוזק אני לא צריך. למרות שאפשר לקנות ב200 שקל 40w שאמורים להספיק לכל משק בית. כמובן שמומלץ להוסיף קצת, הם באיכות טובה יחסית רק, אך עדיין סבבה לגמרי. אחריות שלוש שנים גם, שזה נחמד.
בקשר לקונסולות, אתה צודק. זה אכן הרבה יותר משתלם. לי אישית יש אקס בוקס חמוד בן שנתיים. אך עדיין קניתי גם מחשב למשחקים ב2650. כמובן שהוא החליף את הקודם שהיה איטי אפילו לגלישה באינטרנט, אז הייתי צריך חדש בלי קשר לכלום. על הדרך שידרגתי קצת את הספק כוח והוספתי כרטיס מסך ב600 שקל. אני מתכנן להישאר איתו שנתיים שלוש, לשחק איתו בעיקר משחקי אסטרטגיה ותפקידים כמו oblivion וskyrim העתידי. אחד המשחקים שאני הכי אוהב זה civilization, ולצערי אי אפשר לשחק אותו באקסבוקס.

אם אפשר להתלבש על האשכול..
אדמדם אני מחפש מחשב + מסך עד לסכום של 3000.
משחק כמעט ורק פוטבול מנג'ר (אני משחק בעיקר באקסבוקס)
משתמש בפוטושופ
רואה סרטים
מדביק תרגומים.

תוכל להביא לי משהו טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
באיזה תוכנות אתה משתמש? אם אלה תוכנות פשוטות אז הכרטיס מסך המובנה במעבד אמור להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2011, 15:40 
אדמדם, הנינטנדו, פלייסטיישן 2 ואטארי 2600 זה קונסולות ששרדו עשור בערך.
אבל זה באמת לא הכי קשור לדיון והן היו די חריגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
באיזה תוכנות אתה משתמש? אם אלה תוכנות פשוטות אז הכרטיס מסך המובנה במעבד אמור להספיק.

AviRecomp
PHOTOSHOP
Football Manager
Fifa
Cubase

זה בעיקר.. אבל בכל זאת אני מעדיף כרטיס מסך שיכול להריץ בערך משחקים כמו GTA IV וCALL OF DUTY
אם זה עובר את המחיר שציינתי (3000 כולל מסך 23) אז עדיף שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
עידן, אני הייתי משקיע עוד טיפה ולוקח את זה:
מעבד:
AMD Phenom 2 945 3.0Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Box
כמות: 1 - מחיר: ₪489

לוח אם:
Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3
כמות: 1 - מחיר: ₪315

מארז:
SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד
כמות: 1 - מחיר: ₪480

זיכרון:
Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם
כמות: 1 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:
Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3
כמות: 1 - מחיר: ₪184

כרטיס מסך:
Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבד
כמות: 1 - מחיר: ₪569

כונן אופטי:
LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
כמות: 1 - מחיר: ₪100

מסך:
Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080
כמות: 1 - מחיר: ₪890

סה"כ: ₪3131
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3069 ₪
http://tms.co.il/preview/spec/58lj1atd

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
בליזארד, עדיף לו את הi3:
תמונה
כמו כן זה כרטיס מסך מעל למה שהוא ביקש, אפשר לרדת בו, יש שם מבצע על הgtx 260, רק ב430 שקל:
http://tms.co.il/product/8577

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
בליזארד, עדיף לו את הi3:
תמונה
כמו כן זה כרטיס מסך מעל למה שהוא ביקש, אפשר לרדת בו, יש שם מבצע על הgtx 260, רק ב430 שקל:

אבל הוא אמר שהוא מעדיף כרטיס מסך שיריץ משחקים, ה460 שם הוא זול מאוד (לפני שנה עלה בערך 750 שקל לפחות).
מה שכן הכרטיס שאתה מציע לא יספיק למשחקים שנה מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:
אדמדם כתב:
בליזארד, עדיף לו את הi3:
תמונה

אבל הוא אמר שהוא מעדיף כרטיס מסך שיריץ משחקים, ה460 שם הוא זול מאוד (לפני שנה עלה בערך 750 שקל לפחות).
מה שכן הכרטיס שאתה מציע לא יספיק למשחקים שנה מעכשיו.

יתכן. אבל אני עדיין צודק בקשר למעבד. למה לא יספיק אבל? הוא כן יוכל להריץ משחקים בהגדרות נמוכות, כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
לא קונים היום מחשב למשחקים עם 4 גיגה זיכרון !!!!
בעוד 104 שקל תשדרגו ל 8 גיגה ותקבלו פי 3 ביצועים !!!!!!
כל השאר סביר בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
rednit כתב:
כל השאר סביר בהחלט

אין בעיה, זה לא דבר שאי אפשר לעשות, אבל הוא ביקש שלא יעבור את ה-3000 (ויש דברים אחרים שבמקומו לא הייתי מתפשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
rednit כתב:
כל השאר סביר בהחלט

פי 3 ביצועים? מה? :LOL2:
מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? 4 ג'יגה ראם מספיקים ולא מגבילים בשיט את הביצועים. לא מובן לי איך הגעת לשטויות האלה. לא ידוע לי על משחק כיום שמנצל
http://www.bit-tech.net/hardware/memory ... y-better/5
אני מקווה מאוד בשבילך שהיית ציני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
לי יש 8GB RAM, זה כיף מאוד אבל לא באמת נחוץ כרגע ואין שום סיבה אמיתית לקנות כבר עכשיו, זה משהו שאפשר לשדרג בקלות בעתיד וכרגע התקציב חשוב לו.
ממליץ בטירוף על המסך מהמפרט של בליזארד, מסך מדהים, לראות עליו סרטים וסדרות ב-HD זה תענוג.

אני חושב שאני פחות מבין מבליזארד ואדמדם אבל הייתי ממליץ לך ללכת על לוח אם מהדגמים החדשים שיצאו לא מזמן Z68X, הבנתי שזה מטורף, הבעיה שהם יקרים ותצטרך לחרוג טיפה מהתקציב.
הייתי מציע לך גם לקנות כרטיס מסך זול יותר מה-570, אין טעם אמיתי לקנות כרטיס מסך ממש יקר כי כרטיס מסך זה משהו שקל לשדרג בעתיד והמחירים יורדים מאוד מהר אחרי כל סדרה חדשה שיוצאת, אתה יכול להסתפק ב-560Ti או ב-6950 של רדאון, שהם כרטיסים מעולים שמריצים כל משחק שיש כרגע בשוק על ההגדרות הכי גבוהות, במקרה הכי גרוע אתה קונה עוד שנה עוד כרטיס מסך מאותו הסוג ועושה Cross Fire או SLI.
ותקנה i5, עזוב אותך מ-i3 או AMD.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
[quote="RedFox"]לי יש 8GB RAM, זה כיף מאוד אבל לא באמת נחוץ כרגע ואין שום סיבה אמיתית לקנות כבר עכשיו, זה משהו שאפשר לשדרג בקלות בעתיד וכרגע התקציב חשוב לו.
ממליץ בטירוף על המסך מהמפרט של בליזארד, מסך מדהים, לראות עליו סרטים וסדרות ב-HD זה תענוג.

אני חושב שאני פחות מבין מבליזארד ואדמדם אבל הייתי ממליץ לך ללכת על לוח אם מהדגמים החדשים שיצאו לא מזמן Z68X, הבנתי שזה מטורף, הבעיה שהם יקרים ותצטרך לחרוג טיפה מהתקציב.
הייתי מציע לך גם לקנות כרטיס מסך זול יותר מה-570, אין טעם אמיתי לקנות כרטיס מסך ממש יקר כי כרטיס מסך זה משהו שקל לשדרג בעתיד והמחירים יורדים מאוד מהר אחרי כל סדרה חדשה שיוצאת, אתה יכול להסתפק ב-560Ti או ב-6950 של רדאון, שהם כרטיסים מעולים שמריצים כל משחק שיש כרגע בשוק על ההגדרות הכי גבוהות, במקרה הכי גרוע אתה קונה עוד שנה עוד כרטיס מסך מאותו הסוג ועושה Cross Fire או SLI.
ותקנה i5, עזוב אותך מ-i3 או AMD.[/quote]
כן, יש לי את המסך הזה, תענוג לראות איתו פורנו, כשאתה עומד בסיום אתה יכול בקלות לכוון את המסך אפילו.
לוחות z68 מיותרים מאוד בשבילו. יש במה שהבאתי את כל הפ'יצרים שהוא צריך בכל מקרה.
רק שתדע, ה570 הזה במחיר מעולה שם. הכי זול בקיי אס פי עולה 1650 שקל לדוגמא. גנבים.... ולא כדי כבר לקנות עוד כרטיס מסך עוד שנה, אם הוא יקנה כרטיס מסך חדש עוד בשנה בסכום של ה570, הוא יהיה טוב יותר מאשר זוג כרטיסים. בעיקר כי בקרוב גם הכרטיסי עוברים לארכיטקטורה מתקדמת יותר של 28 ננו מטר, מה שיגדיל את הביצועים עקב זה שהכרטיס יהיה יותר חסכוני. יכלתי להציע לו גם עכשיו קרוספייר של 6850, שיהיה חזק אפילו מ580, אבל תיארתי לעצמי שהוא לא מאלה שרוצים להסתבך עם זוג כרטיסי מסך. בכל זאת, זה לא לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: