[quote="chimpfive"] [quote="רואה שחורות"] [quote="שחר"] [quote="רואה שחורות"] [quote="mbracha"] [quote="MaorShemesh"] בגלל שידין נפצע וגורדנה נכנס במקומו,לקח את ההזדמנות ונשאר בהרכב..אנשים פה מחשיבים את קשן לארסן ונגר של הכדורגל הישארלי.
לא..זה שגורדנה בפוקס בהרכב לא אומר שכל צעיר שיהיה טוב ישחק..
באדיר איטי מאוד ופרנסמן פשוט בלם גרוע..אם מור שושן איטי מבאדיר וטיפש מפרנסמן..אינלו מקום בסגל של הפועל.
אם הוא מהיר יותר הוא חכם יותר יש לו מקום בהרכב.[/quote]
קודם כל, גורדנה קיבל הזדמנות מקשטן עוד לפני כן, והוכיח את עצמו. שנית, קשטן יכול היה להכניס את עבאס במקום ידין, או להסיט את נוסא למרכז ולהעלות את שבחון לימין. הוא בחר לעלות עם גורדנה כי הוא האמין בשחקן וראה אותו מספיק קרוב באימונים. אם קשטן לא עולה עם מור שושן ומעדיף את באדיר לפניו אפילו במשחק לפרוטוקול (הגומלין בואדוז), כנראה שהוא לא מספיק טוב לטעמו. גם גוטמן בחר שהוא לא מעוניין בשושן אחרי שהחתימו אותו.[/quote]
קשה לי להאמין שבלם הנבחרת הצעירה, צעיר, חזק (יכולות פיזיות) ואני מקווה שגם מהיר, יכול להיות פחות טוב מוואליד ופרנסמן. כמה שזה עצוב, קשה למצוא שחקנים פחות טובים מהם.
צריך לתת לו צ'אנס אמיתי, איזה 90 דקות ליגה עם מריו, ואז נראה מה הוא שווה. כי שוב - אם פגענו בול, זכינו בבלם ישראלי לשנים ארוכות. כנ"ל עם קליינמן, אגב.[/quote]
אתה בכוח נהנה להמציא תיאוריות על בלם שקר כלשהו?
מילא שאתה כותב חזק ומהיר מבלי שראית אותו אי פעם, אבל כמה פעמים תמשיך לכתוב שהוא בלם הנבחרת הצעירה בעוד שהוא מעולם לא שיחק אף משחק בכל נבחרת כלשהי?[/quote]
קראתי את זה פה האמת, בגלל זה אני אומר.
מהיר אמרתי שאני מקווה, וחזק אמרתי כי ראיתי שהוא גבוה וחסון. מה לעשות, בלם זו העמדה שהמבנה הפיזי הוא הכי משמעותי בה.
ובלי קשר לכלום, כמו שכבר אמרתי, מגיע לו צ'אנס. בטח במצב הנוכחי של ההגנה.[/quote]
בסדר, מגיע לו צ'אנס אולי, אבל על שום דבר שאתה המצאת. צ'אנס זה לתת אותו בהשאלה לעונה, עד אז אי אפשר לשחק עם ההגנה שלך שיש לך שוער ליצן, צריך שני בלמים באופטימי, כי לא פאלצ'קה ולא פרנסמן הם סחורה מי יודע מה, לכן נסתפק בבלם אחד, רק אני מקווה שזה לא גל כהן או מתן אוחיון.[/uote]
לא, כי ההגנה של חיפה, כמו גם השוער שלה, הם פשוט ברמה כל כך מדהימה עד שאומרים "נו טוב, אז נכניס איזה ילד חסר נסיון, לקלקל הוא לא יצליח".
מור שושן ראוי לצ'אנס, לכל הפחות. אם הוא יצליח, הוא גם ישדרג אותנו.