אדום נחמד כתב:
JohnnieWalker כתב:
arik8989 כתב:
בתור אחד שהיה רק לפני כמה ימים בפאב ליד סטמפורד ברידג' מכיוון שלא הצלחתי להשיג כרטיסים למשחק של צ'לסי נגד ווסט ברומיץ' אני יכול להגיד לך ש1. באנגליה מרוויחים יותר כך שאפשר לגבות על כרטיס למשחק יותר, 2. לא נדבר על איכות המשחק. בוא נדבר על איכות השירותים במשחק כדורגל בליגה השלישית באנגליה לבין איכות השירותים ב"אצטדיונים" בארץ.
על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר. אתה מדבר על קבוצה בכירה שרצה לאליפות ואני מדבר על קבוצה בליגה שלישית.
איזה שירות אקסטרה אתה מקבל באיצטדיונים בליגה שלישית? אולי יותר נוחות, תאי שירותים ברמה וחניה. מה לעשות, אני לא בא למשחק כדי להשתין וזה לא הפרמטר שלי למחיר.
אז מה הפרמטר שלך בדיוק? רק תנאי צפייה?
המחירים פה הם גבוהים. נקודה.
הייתי בקרואטיה לפניכ מה שנים, כרטיס שם עלה 20 שקל למשחק של היידוק.
אני לא בקיא בכלכלה הקרואטית, אבל אני מניח שאנחנו יותר קרובים אליהם מאשר לאנגליה.
איפה כתבתי שהמחירים פה לא גבוהים?
הפרמטר שלי למחיר הוא כמה אני יכול ומוכן (כנגזרת של הכנסה כמובן) להוציא על כדורגל ועל הפועל בפרט. אני אישית בא למשחק כדי לראות את הפועל. לשירותים אני לא הולך (מנחוס) ואני מגיע בתחבורה ציבורית (ממליץ בחום לכולם ותודה לרפורמה). אילו שירותים נוספים מעניק לי אצטדיון באנגליה?
כתבתי ש50 שקל מחיר אחיד לכל גיל, שער ומין זה מחיר סביר מאוד. בכל פתיחת עונה בדיון על מנויים אומרים פה ש50 שקל זה מחיר ההגיוני לכרטיס מבוגר.
היחס בין התמ"ג בין קרואטיה לישראל דומה לזה שבין ישראל לאנגליה. ושוב, השוותי לקבוצה בליגה שלישית.