תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש-דיונים
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 19:00 
אספניול הנה קבוצה במצב כספי חמור. מאמנה טוען שקטנים מאד הסיכויים להביא חלוץ רכש. בונים על שחקני נוער. הסיכוי ששחקן כמו טוטו יגיע אליהם, אם כרטיסו תעלה להם עד 500 אלף אירו גג (ואני מגזים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:03 
הליין של BWIN לקבוצות שיעלו לשלב הבא:
פ.ס.ו- 1.8
לגיה - 4.5
הפועל- 5.0
ראפיד- 8.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
פ.ס.ו- 1.8
לגיה - 4.5
הפועל- 5.0
ראפיד- 8.0

למה היחס של לגיה כל כך נמוך? ואתה יכול לעשות סקירה על הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שחר כתב:
פ.ס.ו- 1.8
לגיה - 4.5
הפועל- 5.0
ראפיד- 8.0

למה היחס של לגיה כל כך נמוך?
כנראה כי היא דרג שלישי.
אני לא יודע איך הם מעריכים את הפועל, קשה לי להאמין שהם יודעים על הבעיות בהרכב שלנו. מי שלא מכיר היה צריך לחשוב שאנו עדיפים, לא?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
כנראה כי לגיה העיפה קבוצה חזקה בדרך לבתים (ספרטק מוסקבה)
מכבי חיפה מקבלת יחס יותר טוב מאיתנו ובצדק, יש להם בית יותר קל במקצת בעיקר בגלל לרנקה שהיא קבוצה חלשה מאוד.

הבית של חיפה
שאלקה 1.50
סטיוואוה 4
חיפה 7
לרנקה 21

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 26 אוגוסט 2011, 22:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:10 
RedFox כתב:
Fez כתב:
ההונגרי הזה שדיברו עליו זה שחקן שלא מתאים לליגה שניה בארץ, אני לא מבין מאיפה עלה השם שלו אבל אם זו אופציה אמיתית אבוי לנו. אפילו בפרנצוורוש לא סופרים אותו.

לגבי אורמוס (הקרואטי), זה שיש לו מחיר בטרנספרמרקט זה לא אומר יותר מדי אתם ידעים... המאמן החדש בהיידוק לא סופר אותו, יש להם את מרין טומאסוב על אותה עמדה וכרגע הוא לא משחק שם בכלל. כך שהמחיר בטרנספרמרקט לא אומר יותר מדי אלא המצב הנוכחי שלו.
סה"כ שחקן מעניין.

גם מרין טומאסוב הופיע בתחילת החלון כמועמד אלינו, הוא שחקן יותר איכותי מאורמוס הזה.

הרבה יותר, שחקן מצוין וכישרון גדול. לדעתי הפועל צריכה לפתוח את הכיס ולעשות הכל כדי להביא אותו (טומאסוב).
כל השמות שעלו עד עכשיו הם לא שחקנים ברמה שאנחנו צריכים. בשלב הזה כבר מאוחר לחפש "מציאות" וצריך להביא לכאן שחקן שישדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:11 
its-sick כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
פ.ס.ו- 1.8
לגיה - 4.5
הפועל- 5.0
ראפיד- 8.0

למה היחס של לגיה כל כך נמוך?
כנראה כי היא דרג שלישי.
אני לא יודע איך הם מעריכים את הפועל, קשה לי להאמין שהם יודעים על הבעיות בהרכב שלנו. מי שלא מכיר היה צריך לחשוב שאנו עדיפים, לא?

הם יודעים הרבה יותר ממה שאתה חושב שהם יודעים.
אני חושב שסה"כ זו הערכה הגיונית.

אגב, המחלה קיבלה 10.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
RedFox כתב:
Fez כתב:
ההונגרי הזה שדיברו עליו זה שחקן שלא מתאים לליגה שניה בארץ, אני לא מבין מאיפה עלה השם שלו אבל אם זו אופציה אמיתית אבוי לנו. אפילו בפרנצוורוש לא סופרים אותו.

לגבי אורמוס (הקרואטי), זה שיש לו מחיר בטרנספרמרקט זה לא אומר יותר מדי אתם ידעים... המאמן החדש בהיידוק לא סופר אותו, יש להם את מרין טומאסוב על אותה עמדה וכרגע הוא לא משחק שם בכלל. כך שהמחיר בטרנספרמרקט לא אומר יותר מדי אלא המצב הנוכחי שלו.
סה"כ שחקן מעניין.

גם מרין טומאסוב הופיע בתחילת החלון כמועמד אלינו, הוא שחקן יותר איכותי מאורמוס הזה.

הרבה יותר, שחקן מצוין וכישרון גדול. לדעתי הפועל צריכה לפתוח את הכיס ולעשות הכל כדי להביא אותו (טומאסוב).
כל השמות שעלו עד עכשיו הם לא שחקנים ברמה שאנחנו צריכים. בשלב הזה כבר מאוחר לחפש "מציאות" וצריך להביא לכאן שחקן שישדרג אותנו.

הלוואי, אבל הוא יעלה לפחות 1.5 מיליון יורו ועל נוסא בקושי רצו לשים מיליון יורו אז אני בספק שיביאו אותו, בטח ילכו על איזה "מציאה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:16 
הוא התחיל את העונה מצויין ועכשיו הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה, לא נראה לי שהוא ריאלי עבורנו. לפחות לא בעידן טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
עוד כשהוא היה מועמד אמרתי שחייבים לעשות הכל כדי להביא אותו.

חבל :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הוא התחיל את העונה מצויין ועכשיו הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה, לא נראה לי שהוא ריאלי עבורנו. לפחות לא בעידן טביב.

מצד שני בגלל שהוא אכן התחיל את העונה מצויין הוא דיי העיף את אורמוס (המועמד הנוכחי אלינו) מההרכב אז אולי בכל זאת האורמוס הזה שחקן לא רע למרות שהבנתי שהוא לא שחקן התקפי כל כך ולא מבשל וכובש הרבה, אבל אני לא באמת יודע עליו מספיק, פליימיקר הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:26 
אין לי כבר כח לחפור על הספינים האלה, שיהיה משהו תכליתי נבדוק את הסחורה.
בינתיים הם "בודקים" , "ממתינים" , "מתלהבים" , "מגששים"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:26 
RedFox כתב:
מכבי חיפה מקבלת יחס יותר טוב מאיתנו ובצדק, יש להם בית יותר קל במקצת בעיקר בגלל לרנקה שהיא קבוצה חלשה מאוד.

הבית של חיפה
שאלקה 1.50
סטיוואוה 4
חיפה 7
לרנקה 21

סלח לי על השאלה האולי מפגרת כי אני מבין קטן מאוד בהימורי ספורט, אבל איך זה יחס יותר טוב? אנחנו לא 1:5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:

הבית של חיפה
שאלקה 1.50
סטיוואוה 4
חיפה 7
לרנקה 21

סלח לי על השאלה האולי מפגרת כי אני מבין קטן מאוד בהימורי ספורט, אבל איך זה יחס יותר טוב? אנחנו לא 1:5?

צודק טעות שלי, ראיתי בטעות שאנחנו עם 8 וראפיד עם 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לשים 100 אלף על הפועל ולקבל חצי מיליון

לפי המשתמש נתי זה כסף בטוח!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:38 
RedFox כתב:
שחר כתב:

מצד שני בגלל שהוא אכן התחיל את העונה מצויין הוא דיי העיף את אורמוס (המועמד הנוכחי אלינו) מההרכב אז אולי בכל זאת האורמוס הזה שחקן לא רע למרות שהבנתי שהוא לא שחקן התקפי כל כך ולא מבשל וכובש הרבה, אבל אני לא באמת יודע עליו מספיק, פליימיקר הוא לא.

האוהדים שלהם לא כל כך מחזיקים ממנו (אורמוס) וגם המאמן לא. הוא משחק שם בעיקר כמגן ימני והוא די גרוע בעמדה הזאת. כנראה שיש בו איזשהו כישרון אבל אני לא מאוד אופטימי לגביו.

טומאסוב יעלה הרבה (בערך 1.5 מיליון יורו) אבל כדי להביא לפה שחקן ברמה צריך להשקיע. השמות שעלו עד עכשיו (חוץ מאוסנגה אולי) זה שחקנים שתוך חודש עבאס משאיר בחוץ, אין בשביל מה להביא שחקנים כאלה.

אגב, הם גם אומרים שהבוליאט הזה של חיפה זה אחד השחקנים הגרועים שהיו שם. באסה שהוא נפצע :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 22:44 
אפרופו עבאס, אולי אני בדעת יחיד פה, אבל לדעתי כשיתחילו הפציעות והוא יקבל דקות משמעותיות (ולא כקשר אמצע) הוא יתגלה כשחקן מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
הצבעה במעריב על הישראלית שהכי תצליח באירופה, בינתיים הפועל מובילה.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/275 ... 101&loc=54

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אפרופו עבאס, אולי אני בדעת יחיד פה, אבל לדעתי כשיתחילו הפציעות והוא יקבל דקות משמעותיות (ולא כקשר אמצע) הוא יתגלה כשחקן מצויין.

נאחס עכשיו לא יהיו פציעות!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נאחס עכשיו לא יהיו פציעות!!!!!
לא נורא. הנאחס הוא על שחקני שדה שעבאס יכול להחליף, בעוד הפציעה שאנחנו צריכים היא של הדובון שבשער והניחוס לא מוריד את הסיכוי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
יואב כהן,מתי תפסיק ליחצ״ן את הטורים המעצבנים שלך? אם היו כל כך ראויים לקריאה,אז לא לא היית צריך לעשות להם מסע פרסום שלא מבייש את ״תפוזינה״.
חלאס נמאסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 12:21 
קונאטה נחת לראשונה בארץ לפני ארבעה חודשים, כאופציה לחיזוק קבוצת הנוער. קרין, שהביא למכבי את מאיוקה, עקב אחריו ואחרי עוד שחקנים בסנגל. אחרי שהביא את הדיסקים לאיוניר ולכרמלי, הוחלט להנחית את הילד.
ממאיוקה התקבלו 1.7 מליון דולר, וההנחה היא שמקונאטה יתקבל סכום גבוה יותר.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/275 ... 1&cat=7101

סקאוטינג זרים כולל בגילאי הנוער. בכלל ובפרט כחלק ממקצוענות במחלקת הנוער כבר אמרנו ? ושסקאוטינג זרים זה גם קשרים נכונים בחו"ל ?
טביב לא מנהל והלל לא סקאוט (לפחות לא זרים) כבר אמרנו ?
ויעקובו איגביני ?
אפשר להשתגע :bang: שהאגודה אותה אני אוהד לא מעט כי משויכת למלח הארץ :ROSE: היא זבל הארץ :ASS: בנושא ניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אם מושיקו לוגסי ודור מיכה פתחו אתמול בהרכבה של מכבי תל אביב מול פנא ביוון, אז עידן שרם יכול לשמש כחלוץ רביעי.
הקבוצה היום שמה אומנם רביעייה, אבל מול קבוצה חלשה, ובסף הכל לא הצגנו יכולת מי יודע מה.
חייבים קשר אגף ימין ברמה, ובלם במקום פרנסמן (ואם אפשר עד אז, כל עוד פאצ'לקה פצוע, לתת למור שושן הזדמנות בהרכב במקום באדיר יהיה נחמד. לא אמרו שהוא הרשים במחנה אימונים?).
בנוסף, רצוי להביא מגן שמאלי כדוגמאת בן הרוש בכדי להתחרות עם שיש, אך שלא יהיה שבע כמו דדי.
עם כל האהבה שלי לשיש, שעד עכשיו תפסתי ממנו מגן טוב ורציתי ששחקן בית כמוהו יפתח בהרכב, הוא חייב לשפר את היכולות ההתקפיות שלו.

אז אני מבין שאם הייתה לי אחות בגיל של דור מיכה גם היא היתה יכולה לשמש כחלוץ רביעי?
עם כל הכבוד, לוגסי ומיכה כרגע משחקים יותר טוב מהשחקנים שמשחקים אצלנו בעמדות האלה, מה קשור הגיל שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אתה לא בדעת יחיד, ולדעתי הוא יכול להיות מצוין גם כקשר אמצע, בדיוק כמו זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 12:45 
גבעתיים כתב:
קונאטה נחת לראשונה בארץ לפני ארבעה חודשים, כאופציה לחיזוק קבוצת הנוער. קרין, שהביא למכבי את מאיוקה, עקב אחריו ואחרי עוד שחקנים בסנגל. אחרי שהביא את הדיסקים לאיוניר ולכרמלי, הוחלט להנחית את הילד.

סקאוטינג זרים כולל בגילאי הנוער. בכלל ובפרט כחלק ממקצוענות במחלקת הנוער כבר אמרנו ? ושסקאוטינג זרים זה גם קשרים נכונים בחו"ל ?
ויעקובו איגביני ?
אפשר להשתגע :bang: שהאגודה אותה אני אוהד לא מעט כי משויכת למלח הארץ :ROSE: היא זבל הארץ :ASS: בנושא ניהול.

במקרה של קאנוטה אין שום קשר לסקאוטינג. סוכן הביא אותו למכבי בלי שמכבי עקבו אחריו. הוא נבחן כמה שבועות אצלם
אין שום קבוצה עם מערכת סקאוטינג בארץ. לכל היותר סקאוט שמקבל שכר בלי לעשות כלום. אין הבדל בין אסי דומב, יעקב הילל, אלון חזרי או גדי כרמלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 12:51 
שחר כתב:
פ.ס.ו- 1.8
לגיה - 4.5
הפועל- 5.0
ראפיד- 8.0

לגיה קבוצה שהדירוג שלה נמוך רק בגלל שהם הורחקו לכמה שנים מאירופה כי הם עשו בלאגן באיזה משחק.
לדעתי אנחנו נפסיד בפולין ובאנדיהובן,ננצח את ראפיד וורשה בבית עם עזרה של הקהל ואולי נחסוט תיקו מאנדיהובן בארץ,המשחק שיכריע יהיה המשחק בבוקרשט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 16:52 
הקרב החדש בין הפועל לחיפה הפעם על מתן אוחיון , מעניין איך זה יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

איפה כתוב שחיפה רוצה אותו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 17:24 
אל באנדי כתב:
סימרוטיץ כתב:

איפה כתוב שחיפה רוצה אותו ?

בספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2011, 19:07 
Oleg Neduda כתב:
גבעתיים כתב:

ויעקובו איגביני ?

במקרה של קאנוטה אין שום קשר לסקאוטינג. סוכן הביא אותו למכבי בלי שמכבי עקבו אחריו. הוא נבחן כמה שבועות אצלם
אין שום קבוצה עם מערכת סקאוטינג בארץ. לכל היותר סקאוט שמקבל שכר בלי לעשות כלום. אין הבדל בין אסי דומב, יעקב הילל, אלון חזרי או גדי כרמלי

ההצלחה של מכבי מקרית ועדין רואים:
1 קשרים משמעותים עם גום חיצוני שהביא את מאיוקה וקאנוטה.
2 דוגמא לכך שסקאוטינג אינו להביא מישהו מראשלצ אלא בקיאות בחו"ל ובמקרה הזה קשרים בחו"ל. ה"בקיאות הדי טובה בחו"ל" בשנת שבתון ולא נעשה דבר שיטתי למלא את מקומו ובודאי שלא לשדרג את הסקאוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: