תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אהוד ברק "נכנס" ביונית לוי
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
איזה גועל נפש של בן אדם. איכס.

אה ו..
צעיף מעופף כתב:
יצא שפיץ מול הכוס הג'ינג'י

כוס ג'ינג'י :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:18 
ברק מרבה להתבטא לאחרונה בצורה תמוהה ולא הכי מתאימה.
האיש בן שבעים, אולי הוא מתחיל לסבול מסוג מסויים של דמנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ברק מרבה להתבטא לאחרונה בצורה תמוהה ולא הכי מתאימה.
האיש בן שבעים, אולי הוא מתחיל לסבול מסוג מסויים של דמנציה.

הוא יודע שימיו בפוליטיקה הישראלית עברו, אז הוא לא עושה חשבון ואומר את מה שהוא חושב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:30 
Karl Marx כתב:
בדיוק כשחשבתם שהאיש לא מסוגל להיות מאוס יותר. להלן ציטוטים נבחרים מראיון איתו בהארץ לפני כמה חודשים. עצוב. אשכרה עצוב. ותודה לגידי וייץ על הראיון הנוקב.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1227197.html

ציטוט:

ההורים שלך גרו ב-30 מטר.

"נו?"

למה אתה וזוגתך צריכים מאות מטרים מרובעים במגדל יוקרה?

"מה זה הדבר הזה: 'למה אני צריך?'"

היית מנהיג של מפלגה סוציאליסטית במדינה שבה מאסה קריטית של אזרחים לא מגיעה לשכר המינימום. טעית כשרכשת דירה כזו?

"זו לא היתה טעות. קניתי אותה בתום לב ובצורה ישרה כשהייתי אזרח. ברור בדיעבד שהדירה מפריעה להרבה אנשים מבחינה סמלית. אגב, לא לכולם. אני אומר לך שאני מסתובב בפריפריה של מדינת ישראל, אומרים לי: 'שיחקת אותה'. באופן פרדוקסלי, דווקא בסביבה שבעצמה נוהגת באותו אופן, או היתה רוצה להיות באותו מקום, אז יש יותר, ככה, הרגשה לא נוחה. אני גם את זה מבין. זה נכון שברגע שאני מנהיג של מפלגה סוציאליסטית, יותר טוב למכור ולקנות בית על האדמה ברמת השרון או בצהלה. נו, אז מה? אז באותו רגע יש לך מישהו שבא לקנות אותה? אז אני אומר לך שהדירה הזאת עומדת למכירה עוד הרבה לפני שמישהו הכריח אותי כביכול".

החלטת למכור את הדירה בגלל הביקורת?

"לא. אני גם הולך לקנות דירה אחרת באיזה מגדל אחר. אבל זה ייקח בטח חמש שנים, אני בטח אהיה בן 74 כשאני אהיה שם. אז גם בפנסיה אסור לי לגור במגדל?"

נמסר לפני כשנתיים כי תמכור את הדירה. למה לא מכרת?

"מה זה למה לא מכרתי אותה? אני אמכור אותה רק כשיהיה קונה שמוכן לשלם את המחיר. אתה מוכן לשלם אותו?"

הגחת לפני 15 שנה לפוליטיקה: קיבוצניק לשעבר, בית בכוכב יאיר, חולצות פשוטות, לינה במלון "אסטור" הדהוי שברחוב הירקון. שבת בגלגול השני עם דירת יוקרה, שעונים נוצצים, סיגרים וסוויטות. איך כל זה קרה?

"אני אומר לך שאני עישנתי סיגרים גם עשר שנים קודם לכן, ולקנות את השעון הראשון שהוא 'פטק פיליפ', זה אשתי הקודמת קנתה לי מתנה כשסיימתי את השירות הצבאי. מה זה בכלל? אני לא יותר אמיד מביבי נתניהו או מאריק שרון. אני לא מרגיש שאני יותר נהנתן מאהוד אולמרט, או מיצחק רבין או משמעון פרס".

אתה לא מבין את הכמיהה לצניעות של מנהיגי העבר? לבגין ולשמיר?

"ולבן גוריון. אז אני לא רוצה לפגוע; בן גוריון הוא גדול היהודים בעת החדשה, אבל הוא, היו לו בעיות עם התנהגויות הרבה יותר מסובכות מאשר לי. הרבה שנים לפני שהוא הלך לצריף, היה לו את המבנה הזה על דונם, שתי קומות ומרתף, כשההורים שלי גרו בדירה של חדר של שלושה על ארבעה מטרים, בלי ברז, בלי שירותים, בלי כלום. לכן אף אחד לא ילמד אותי גם מה זה לחיות בתנאים קשים. אני ראיתי תנאים קשים מקרוב מאוד".

אז היום זה איזה מין פיצוי שכזה?

"אני לא יודע, אני לא הולך להסביר את זה. אני לא צריך להסביר, אני לא מרגיש חייב".

אתה מיליונר?

"מה זה מיליונר? בשקלים בטח. גם בדולרים. מה זה מיליונר? אני לא טייקון - ולא כלום. אבל האם הרכוש שלי הוא כמה מיליוני דולרים? ברור שכן. הדירה הזאת לבד. ואני לא מתבייש בזה. במשך חמש-שש שנים לא הייתי איש ציבור. אז יש אנשים שיגידו 'אנחנו לא מקבלים. אזרח שלא חי כמו לובה אליאב, לא מקובל עלינו, הוא לא יכול להיות מנהיג'. בוא נעמיד את זה במבחן המעשה. אני אומר לך, תסתכל על נשיאי ישראל בדור האחרון ותמצא לי את זה שלא היה נהנתן ולא נסע במטוסים פרטיים, ולא שתה קוניאק טוב. לא תמצא. אין. אין".

זה קטע שאני לא מבין, את מי זה מעניין כמה דולרים יש לו בבנק? זה שהאיש מאוס, דביל והקשר שלו לכל עמדה חברתית הינה מקרית בהחלט לא קשור לזה שהוא גר במגדל יוקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 11:24 
אני לא מוצא שום דבר פסול בדברים שלו בראיון עם גידי ויץ. לגיטימי בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
הוא לא יצחק תשובה ולא לב לבייב.
כפי שהסביר המראיין, מדובר באדם שהגיע לראשות הממשלה בעומדו בראשות מפלגה עם מצע סוציאליסטי.
ברור שקניית ארמון שכזה היא חוקית, אבל כנראה ששיקר למצביעיו כשעמד מאחורי מצע מפלגתו (כל מילה שלו בראיון הזה מראה שאכן כך הוא).
האם שקר של פוליטיקאי לגבי ערכיו לצורך הצלחה בבחירות הוא לגיטימי? יש שיאמרו שלא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 15:11 
its-sick כתב:
morrissey כתב:
כפי שהסביר המראיין, מדובר באדם שהגיע לראשות הממשלה בעומדו בראשות מפלגה עם מצע סוציאליסטי.
ברור שקניית ארמון שכזה היא חוקית, אבל כנראה ששיקר למצביעיו כשעמד מאחורי מצע מפלגתו (כל מילה שלו בראיון הזה מראה שאכן כך הוא).

לצערנו פוליטקאי שמשקר נחשב לנורמה בישראל.
זה מזכיר את הסיפור של דן מרגלית (המאוס) על רבין ופרשת הדולרים. בזמנו כשהוא (דן מרגלית) שמע על חשבון הדולרים, הוא פנה לרבין ושאל אותו אם זה נכון. רבין אישר. כמה שנים אח"כ הוא פגש את רבין וסיפר לו שאם רבין היה מכחיש, הוא היה יורד מהסיפור. לדבריו, רבין משך בכתפיו, ואמר: "מה רצית? שאני אשקר?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 15:32 
כבר נאמר כאן שהיא כוסית על?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 15:58 
מיום ליום ברק הופך לחולדאי ולהפך, ביחד זה חולדרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 16:20 
its-sick כתב:
morrissey כתב:

איפה בדיוק השקר כאן? נניח ואפשר לייחס לברק את מצע מפלגת העבודה במלואו. איפה במעשיו ברכישת הדירה הזאת הוא עשה משהו שמנוגד למצע הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:

אתה לא מוצא שום דבר פסול אפילו בזה שלזיבורת האנושית יש מספיק חוצפה בשביל לצאת על בן גוריון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אתה מיליונר?

"מה זה מיליונר? בשקלים בטח. גם בדולרים. מה זה מיליונר?

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 17:19 
אין בעייה רצינית עם התשובות של ברק בראיון להארץ. יש בעייה עם השאלות שלא נשאלות.
אין לי בעייה עם זה שמנהיג מפלגת העבודה מתגורר בדירה של 30 מליון שקל. השאלה היא איך מישהו שפרט לתקופה מאוד קצרה חי על משכורת ציבורית (שהגיעה במקסימום לסביבות 30,000 בחודש. תבדקו כמה כאלו צריך לחברבשביל 15 מליון)יש סכומים בשביל לחיות את אורח החיים של ברק.
האם זה קשור לעובדה שהבנות שלו מנהלות בהצלחה מספר חברות ל"ייעוץ בטחוני" ושכר בנשק. והאם זה קשור לזה שאותם חברות עשו עסקים עם משרד הבטחון בזמן שברק היה השר הממונה (אם העיתונאי ממש רוצה להיות חטטן הוא יכול לחקור על השמועות שתחילת הסכסוך בין ברק לאשכנזי הוא בקשר למכרז בטחוני שהיו מוערבות בו הבנות (או אשתו) של ברק והבן של אשכנזי)?
האם כל אותם גופים ששילמו עשרות אלפי דולרים לקבל "ייעוץ" או הרצאה קצרה מברק או אחרי שחזר לחיים הציבוריים מבנותייו קיבלו תמורה לכספם כמו שקיבל דודי אפל מגלעד שרון ומי ששכר את הבת של ליברמן בגיל 22 שתיתן לו ייעוץ עסקי.

הסיפור הוא לא שווי הדירה והמתאם בינה לבין מצע המפלגה (אני לא בטוח אגב שברק קרא אותו אחרי שסיים את יוליסס). הסיפור הוא שחבורת מושחתים גונבים את הקופה הציבורית הפעם בחסות החסיון של תקציב בטחון. תוך ניצול הפחד והבורות של הציבור שמרקיעים לגבהים חדשים כל פעם שמדובר במישהו שאפשר להראות תמונה שלו עם בלורית מדים ואיזה ערבי כפות ברקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 17:47 
בלי שום קשר לאהוד ברק, אני בהחלט מבין את ההתרעמות שלו על התקשורת.
התקשורת במדינה הזאת היא תת-רמה, מתחת לכל ביקורת, אלימה, ומתנהגת כמו אחרון הבאסטיונרים בשוק מחנה יהודה.
יכול להיות שיונית לוי ספציפית לא אשמה והוא סתם הוציא עליה את העצבים, אבל העצבים מוצדקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
ציטוט:
אתה מיליונר?

"מה זה מיליונר? בשקלים בטח. גם בדולרים. מה זה מיליונר?

:BOW: :BOW: :BOW:

משפט שלא היה מבייש את אלון מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 19:33 
its-sick כתב:
morrissey כתב:

הוא עשה הרבה כסף כאשר הוא לא עסק בפוליטיקה. מה אתה מצפה, שהוא יזרוק אותו לפח ? יישמור אותו בבנק ולא יעשה כלום ? יתרום את כולו ?
זכותו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה ללא כל קשר לדעות החברתיות כלכליות שלו, ולמצע שהוא ניסח במפלגת העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 19:39 
אמיר כתב:
morrissey כתב:

אתה לא מוצא שום דבר פסול אפילו בזה שלזיבורת האנושית יש מספיק חוצפה בשביל לצאת על בן גוריון?

אני חושב שזה היה חוצפה, כן.
אבל אני לא חושב שזה היה הרעיון המרכזי של הראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:05 
yair כתב:
אין לי בעייה עם זה שמנהיג מפלגת העבודה מתגורר בדירה של 30 מליון שקל. השאלה היא איך מישהו שפרט לתקופה מאוד קצרה חי על משכורת ציבורית (שהגיעה במקסימום לסביבות 30,000 בחודש. תבדקו כמה כאלו צריך לחברבשביל 15 מליון)יש סכומים בשביל לחיות את אורח החיים של ברק.
האם זה קשור לעובדה שהבנות שלו מנהלות בהצלחה מספר חברות ל"ייעוץ בטחוני" ושכר בנשק. והאם זה קשור לזה שאותם חברות עשו עסקים עם משרד הבטחון בזמן שברק היה השר הממונה (אם העיתונאי ממש רוצה להיות חטטן הוא יכול לחקור על השמועות שתחילת הסכסוך בין ברק לאשכנזי הוא בקשר למכרז בטחוני שהיו מוערבות בו הבנות (או אשתו) של ברק והבן של אשכנזי)?
האם כל אותם גופים ששילמו עשרות אלפי דולרים לקבל "ייעוץ" או הרצאה קצרה מברק או אחרי שחזר לחיים הציבוריים מבנותייו קיבלו תמורה לכספם כמו שקיבל דודי אפל מגלעד שרון ומי ששכר את הבת של ליברמן בגיל 22 שתיתן לו ייעוץ עסקי.

הסיפור הוא לא שווי הדירה והמתאם בינה לבין מצע המפלגה (אני לא בטוח אגב שברק קרא אותו אחרי שסיים את יוליסס). הסיפור הוא שחבורת מושחתים גונבים את הקופה הציבורית הפעם בחסות החסיון של תקציב בטחון. תוך ניצול הפחד והבורות של הציבור שמרקיעים לגבהים חדשים כל פעם שמדובר במישהו שאפשר להראות תמונה שלו עם בלורית מדים ואיזה ערבי כפות ברקע.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
its-sick כתב:
morrissey כתב:

הוא עשה הרבה כסף כאשר הוא לא עסק בפוליטיקה. מה אתה מצפה, שהוא יזרוק אותו לפח ? יישמור אותו בבנק ולא יעשה כלום ? יתרום את כולו ?
זכותו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה ללא כל קשר לדעות החברתיות כלכליות שלו, ולמצע שהוא ניסח במפלגת העבודה.
הכסף הגדול שהוא עשה הוא בחזקת שוחד, בדיוק כמו נתניהו ורבים אחרים כמותם.
עלאק דיירקטורים ויועצים של חברות בתקופות שבין התפקידים הציבוריים. שוחד, שוחד, שוחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:41 
its-sick כתב:
morrissey כתב:
its-sick כתב:
morrissey כתב:

הכסף הגדול שהוא עשה הוא בחזקת שוחד, בדיוק כמו נתניהו ורבים אחרים כמותם.
עלאק דיירקטורים ויועצים של חברות בתקופות שבין התפקידים הציבוריים. שוחד, שוחד, שוחד!

תראה, אני ממש לא מתומכיו של ברק, אבל לא הייתי רץ וצועק בריש גלי שהכסף הגדול שהוא הרוויח היה שוחד.
למיטב הבנתי הוא היה נותן הרצאות מסביב לעולם, כשלכל הרצאה הוא היה מקבל סכומי עתק. בנוסף לכך הוא היה יועץ לכל מיני חברות (בטחוניות בעיקר), ומנכ"ל של איזשהי חברה.
אני מניח שהחברות הללו בחרו בו לא רק בשל היכולות שלו אלא גם בגלל הקשרים שלו בצמרת המדינית ולכן יש פה איזשהו שוחד (בעקיפין בעקיפין). אבל לא שוחד כמו במקרים של טורבוביץ' ודומיו שאר פקידי האוצר שנתנו הטבות לטייקונים בתמורה למשכורות עתק שהובטחו להם כאשר יעזבו את תפקידיהם באוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
במקום משכורת עתק על תפקיד שימלא אצלם אחרי שיפרוש מהשירות הציבורי, שילמו לו מאה אלף דולר "על הרצאה" בחודשים הספורים בהם היה אזרח מן השורה.
זה לא פחות חמור מלרמוז למישהו שתעסיק אותו (או את ביתו) בעתיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:21 
yair כתב:

אני לא מכיר את העובדות באשר לבנותיו של ברק וכו' אבל אלו שאלות סופר לגיטימיות ומאוד חשובות וחבל (מאוד) שלא נשאלו.
אני לא בטוח שב6 שנים באזרחות אדם עם העבר של ברק לא מסוגל להרוויח כמה מליוני דולרים אבל לגיטימי וטוב לחקור ולשאול אותו איך בדיוק הוא עשה את זה. ביל קלינטון (שאמנם יש לו יותר קריזמה בזרת מכל פוליטיקאי ישראלי) מרוויח את הסכומים האלו בשנה רק ממתן הרצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... No=1119696
תחקיר: גילויים חדשים על העסקים של אהוד ברק, בימיו כאזרח מן השורה
אלה העובדות והמספרים שאהוד ברק לא אוהב לשתף בהם את הציבור: כשנכנס לממשלת אולמרט העביר "במתנה" לשלוש בנותיו את חברת "אהוד ברק בע"מ" שהקים לצורך עסקים בתקופת היותו אזרח. מאז, ובמשך כהונתו כשר הביטחון, זרמו לחשבונה של החברה כחמישה מיליון שקל ולחברה הבת שלה, שעדיין פעילה, נכנסו עוד 1.5 מיליון שקל. למקור הכסף ועבור אילו שירותים ניתן, מסרב ברק להתייחס. הוא מסרב להתייחס גם לפגישה עסקית שניהל עם אזרח אחר בשעתו: אחד, גבי אשכנזי

ציטוט:
כך, למשל, נסע ברק עם עופר גלזר (אז בעלה של שרי אריסון) לפגישה עם עבדאללה מלך ירדן, שבה דובר על פטנט ייחודי להפקת נפט מפצלי שמן, שירדן משופעת בהם. ברק, בשיתוף עם גלזר ועם איש העסקים דוד דודאי ומקורבו של ברק לוני רפאלי, יזמו גם הקמת מערך חניונים באיסטנבול. ברק ניסה את מזלו גם עם איל היהלומים בני שטיינמץ, חברו הטוב של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט, שעמו טס בין השאר למזרח אירופה כדי לבדוק אפשרויות לשיתופי פעולה שונים, בין השאר בתחום הנדל"ן.
בנוסף מונה ברק לתפקיד "נשיא ללא תפקיד" בחברת גילת-סאטקום , אז בבעלות צבי ברינבוים;
היה חבר דירקטוריון בבנק ההשקעות וקרן ההון סיכון תמיר-פישמן;
יועץ לחברת "קנדה ישראל" השייכת לאסף טוכמאייר ולברק רוזן;
יועץ לקרן השווייצרית סי-אם-איי ו קרן ההון סיכון סטאר ונצ'רס , שבבעלות איש העסקים מאיר בראל;
שותף בק רן ההשקעות האמריקאית אס-סי-פי שבבעלות איש עסקים ששמו ווינסטון צ'רצ'יל ועוד.
כמה מהאנשים הללו, שעמם עבד ברק איש העסקים, תרמו כספים לברק הפוליטיקאי, כשהתמודד בפריימריז מול עמי אילון על ראשות מפלגת העבודה. ברק רוזן תרם לו 35 אלף שקל; מירית טוכמאייר (רעייתו של שותפו אסף) תרמה סכום זהה; ווינסטון צ'רצ'יל תרם 38 אלף שקל; מאיר בראל ורעייתו תרמו 17 אלף שקל ונתן חץ, שניהל עם ברק מגעים לשיתוף פעולה עסקי, תרם 36 אלף שקל.
לרוב התפקידים האלה אם לא כולם אין לברק שום כישורים למלא. שוחד נטו.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/862489.html
אהוד ברק בע"מ
בשש השנים מאז הובס בבחירות, עשה ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק לפחות 30 מיליון שקל לביתו, בעיקר בעסקאות תיווך וייעוץ בינלאומיות. בדרכו המהירה לאלפיון העליון, קידם ברק הקמת מפעל אנרגיה בירדן עם עופר גלזר, ויזם פגישה בינו לבין המלך עבדאללה. ברק לא חושב שהוא צריך לחשוף בפני הציבור את האינטרסים הכלכליים שלו לפני חזרתו לפוליטיקה. איך אומר מקורבו ויצמן שירי: "אני מעדיף ראש ממשלה שלא בא רעב לתפקיד"

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 23 אוגוסט 2011, 21:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:44 
yair כתב:

אתה צודק.
למה התקשורת לא שואלת את השאלות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
האופן בו מגיבים כמה מהמשתתפים בדיו הזה הוא כמובן חלק מן הבעיה, ומלמד אולי יותר מכל עד כמה רעוע החינוך הערכי בישראל וכמה נמוכות הן הציפיות שלנו ממנהיגינו.
מדהים שלאנשים פה לא מפריעה העובדה שמנהיג של מפלגת פועלים בוחר לגור 40 קומות ו-30 מליון שקל מעל לעם בו הוא מבקש למשול. שבמגדל הבדולח שלו הוא מעסיק עובדת זרה, במקום לשלם כמו שצריך לישראלית.
האם העובדה שהוא עשה את הכסף הזה לכאורה על-פי חוק הופכת את אורח החיים הראוותני והחזירי הזה למוסרי? האם החוק משקף גם בהכרח מוסר? האם אנשים בוחרים במנהיגים על-מנת שאלה יפיקו מכך עושר בלתי פרופורציונאלי, במדינה עם הפערים הגדולים ביותר בין עשירים לעניים בעולם המפותח? רבאק, אתם לא קולטים שזו בדיוק הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:58 
הוא סיים תואר ראשון בפיזיקה ובמתמטיקה באוניברסיטה העברית בירושלים ב-1968 ותואר שני בניתוח מערכות באוניברסיטת סטנפורד בקליפורניה ב-1978.
הוא גם היה ראש ממשלה של מדינה לא פשוטה בכלל. ורמטכ"ל. אני חושב שכיום כאשר נותנים משרות מטורפות לכל אל"מ ותא"ל שמשתחרר מצה"ל, המשרות הללו הן משרות שבהחלט אדם כמו ברק יכול לאייש.
עם זאת, התרומות שהוא קיבל מחלק מהאנשים שהעסיקו אותו בהחלט מעוררות חשד וגם העובדה שהמשיך לקבל כסף בעת כהונתו כשר וכחבר כנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
עם זאת, התרומות שהוא קיבל מחלק מהאנשים שהעסיקו אותו בהחלט מעוררות חשד וגם העובדה שהמשיך לקבל כסף בעת כהונתו כשר וכחבר כנסת.

אם אכן הוכח שהוא קיבל כסף בעת שהיה ח"כ\שר הרי שמדובר בשוחד לכל דבר (יכול להיות שההגדרה החוקית היא אחרת, אבל זו איזושהי עבירה על חובת האמון).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
הוא סיים תואר ראשון בפיזיקה ובמתמטיקה באוניברסיטה העברית בירושלים ב-1968 ותואר שני בניתוח מערכות באוניברסיטת סטנפורד בקליפורניה ב-1978.
הוא גם היה ראש ממשלה של מדינה לא פשוטה בכלל. ורמטכ"ל. אני חושב שכיום כאשר נותנים משרות מטורפות לכל אל"מ ותא"ל שמשתחרר מצה"ל, המשרות הללו הן משרות שבהחלט אדם כמו ברק יכול לאייש.
למדתי פחות או יותר את הדברים שהוא למד, ואין בהם שום דבר שמכשיר לתפקידים הנ"ל.
אני מסכים שיש לו את הכישורים להיות "נשיא ללא תפקיד", אבל את זה יש אפילו למישהו חסר כל השכלה כמו כל היודונאצים מהאשכולות הפוליטיים המקבילים (רק שאף אחד לא ירצה לתת להם שוחד).
בשביל להיות יועץ בחברת השקעות צריך שנים רבות של נסיון בתחום, מה שאין לברק. זה שמחלקים שוחד להרבה פקידים וקצינים אחרים לא אומר שגם ברק מתאים לתפקידים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:09 
its-sick כתב:
morrissey כתב:
אני מסכים שיש לו את הכישורים להיות "נשיא ללא תפקיד", אבל את זה יש אפילו למישהו חסר כל השכלה כמו כל היודונאצים מהאשכולות הפוליטיים המקבילים (רק שאף אחד לא ירצה לתת להם שוחד).
בשביל להיות יועץ בחברת השקעות צריך שנים רבות של נסיון בתחום, מה שאין לברק. זה שמחלקים שוחד להרבה פקידים וקצינים אחרים לא אומר שגם ברק מתאים לתפקידים האלה.

נשיא הדור הרבי מנחם מענדל שניאורסון.
שום תואר לא יוכל להביא אף אחד לדרגה כמו שלו.

אנחנו צריכים רבי.
ראש בני ישראל.

תארים זה תאווה לכבוד זה לא מראה על כושר מנהיגות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
its-sick כתב:
morrissey כתב:

נשיא הדור הרבי מנחם מענדל שניאורסון.
שום תואר לא יוכל להביא אף אחד לדרגה כמו שלו.

אנחנו צריכים רבי.
ראש בני ישראל.

תארים זה תאווה לכבוד זה לא מראה על כושר מנהיגות.

ואוו, אתה כבר אפילו לא טורח להעמיד פנים שמה שאתה כותב קשור לאשכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: