הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:
לא מבין כל מיני יצוריפורום כמו שמוליקיפוד והגלמוד מלוד, אתם מרוצים מהסגל שיש להפועל? אתם מרוצים מהתנהלות ההנהלה? אני באמת לא מבין על מי אתם מגוננים פה, על אלי טביב העבריין? דורון אוסידון השקרן והעסקן?
אני מגונן?!
חס וחלילה
תאמינו לי שיש לי בטן מלאה בדיוק כמוכם,
אבל מה לעשות, שאתה ידועים בתור אנשים שאוהבים לגמור שחקנים לפני שהם בהפועל ולפני שידוע אם הם יממשו את הפוטנציאל, אתם כבר קובעים שהם בלופים ושמה מנחיתים עלינו את החארות האלה.
גיא אסולין היה אמור להיות הדבר הבא, ניפחו את הבלון הזה עד שהוא אשכרה חשב שהוא מסי.
בתכלס, בכל פעם שראיתי אותו בנבחרת הצעירה הוא היה בין השחקנים הפחות טובים על המגרש, לא סתם מהחלום הגדול להיות המסי הישראלי הוא מוצא את עצמו מחמם את הספסל של מילואי הסיטי.
חן עזרא, שחקן ליגה סביר ככל הנראה אני אישית לא מבין מה ההתלהבות ממנו, הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה, בכמעט 40 משחקים בליגת העל יש לו 6 בישולים ו-4 גולים.
לא גיא אסולין ולא חן עזרא מסוגלים להחזיק את הפועל תל אביב על הכתפיים, והעונה אנחנו חייבים שחקנים שיחזיקו אותנו על הכתפיים אחרת אנחנו נקרוס.
זה רק מה שיש לי להגיד בנוגע לרכש, לא התחלתי לפתח פה את הפה על קשטן והשחקנים הנוכחיים בקבוצה.
אבל זה לא סיבה לגמור אותם ולהגיד (לא אתה אמרת את זה, אני מודה) שבעוד עשר שנים אולי הוא יהיה שחקן וכבר לטעון שהוא יהיה בלוף אם הוא יבוא.