חתול אדום כתב:
Woody Allen כתב:
גם אם מכבי היו מחתימים את מסי, רונאלדו וסוארז
הם צריכים לשקשק לפני המפגש מולנו אחרי השנים האחרונות.
שאפילו ברוב העונות הגרועות שלנו זיינו אותם בתחת.
אז תפסיקו לבלבל את המוח ולהוציא להורג שחקנים ומאמנים לפני המחזור הראשון בליגה.
אז הבנו ממך שמכבי לא כאלו טובים וכל מי שחושב שהם ינצחו אותנו בדרבי/ם ו/או יקחו אליפות הוא לוזר וכו' וכו' וכו'.
דיעה על מה שקורה בקבוצה יש לך? על איך שהסגל נראה? על איך שהרכש מתנהל? על הבעלים? על המאמן? על איך שהכדורגל נראה? על ההפסדים לואזוד ולאיפריה מליטא?
כשאתה כותב "אחרי השנים האחרונות" אתה מתכוון ל"מסורת" שהתגבשה כאן בשנים האחרונות בדרבים.
אתה שוכח שלמועדון הזה יש גם "מסורת" באירופה.
אתה גם שוכח שבשבוע האחרון המסורת הזאת הושמה ללעג.
מאיפה הבטחון שלמסורת הדרבים יש משקל ומשמעות העונה?
בוא אני אסביר לך.
לפי דעתי אין שום קשר למסורת. מסורת זה חרטא, גם באירופה וגם בליגה.
יכול להיות שמכבי יהיו יותר טובים מאיתנו העונה. יכול להיות שלא. יכול להיות שניקח אליפות. יכול להיות שנסיים מקום 7. אי אפשר לדעת כלום בשלב הזה של העונה, ואי אפשר גם להיות כל כך בטוחים שאנחנו קבוצה פח. קל לעשות את זה, בעיקר כשקשטן על הקווים. אמרו על השוער שאחרי אניימה שהוא השוער המסכן בעולם? אז לפי דעתי המאמן שאחרי גוטמן הוא הרבה יותר מסכן. שום צ'אנס ושום כלום אוהדים לא נותנים לו.
איך הסגל נראה? פחות טוב מעונה שעברה. אין מה לעשות, ככה זה שחצי הרכב עוזב אותך.
איך מתנהל הרכש? באיטיות מעצבנת, אבל אני בטוח שיגיעו 2 שחקנים לפני סגירת מועד ההעברות. אולי אני נאיבי, ימים יגידו.
בעלים? זבל. אבל זה לא הפריע פה לאף אחד כשלקחנו דאבל וכשהיינו בליגת האלופות. מה השתנה מאז? ברגע שנתנו לו להיכנס לקבוצה, יהיה קשה מאוד להוציא אותו. לי בטח אין פתרונות, אז אני מקווה להצליח גם איתו.
מאמן? קשטן מאמן ענק, ואני בטוח שגם העונה תהיה איתו עונה טובה.
הכדורגל כרגע לא נראה משהו, אבל זאת פתיחת עונה אחרי שחצי מההרכב הראשון עזב. ברור שייקח קצת זמן להתחבר.
ההפסדים באירופה? קרה גם לקבוצות יותר גדולות מאיתנו. עדיין לא הודחנו, אז בינתיים זה באמת לא סוף העולם.
זהו, עכשיו אפשר לחזור לשקשק ממכבי.