לירון האדום כתב:
red-toro כתב:
שוהם יפת כתב:
אצל מוני זה לא היה קורה ואני רציני לגמרי .
מגיע לנו .
אצל מוני זה לא היה קורה?
בגלל הזין הזה, בכלל הגענו למצב שאנחנו שקועים בו היום.
אם יש מישהו שבאמת הצליח לפרק קבוצה כל כך טובה, זה מוני הראל. אבל עם קהל כמו שלנו, ממש לא מפתיע אותי שעדיין אנשים סוגדים לנבלה הזה.
צודק, מוני אשם בהפסד אתמול, מוני אשם גם בשיפוצים של שער 7, ומוני גם אשם שהפסדנו לואדוז.
הכל זה מוני.
חה חה חה.
איזה מצחיק זה שכשאירגנת הפגנות נגד טביב, סיפרת לכולם שאתה לא בעד מוני. איזה שקרן.
אתה עוד בובה עייוורת של מוני הראל בקהל. מקווה שלא תסיים כמוהו, האוהד הדגול מוני הראל, שלא מגיע למשחקים יחד עם אנשיו הסמרטוטים (איך אני מחכה לפגוש אותם ולהגיד להם מה אני חושב עליהם), כדי לא לתת כסף לטביב. פתאום זו לא הפועל ת"א, פתאום זו הקבוצה של טביב. אותו טביב, אגב, שמוני הראל הביא.
אמרתי לכם כבר, כל דבר הכי גרוע שטביב יעשה בהפועל, למוני הראל תהיה אשמה. הוא הביא את טביב. הוא חיפש את הקומבינות והוא ניהל את הפועל בצורה שערורייתית הרבה לפני שטביב הגיע. לא טביב סגר את שער 2, לא טביב העיף את שביט, לא טביב לקח מחיר מופקע לטוטנהאם (אבל כן שתי החלאות לקחו מחיר מופקע לליגת האלופות. אני מתערב שאתה גם קנית במחיר המופקע הזה), לא טביב סחט את סמי סגול ולא טביב דרך והשתין על כוכבי העבר של המועדון.
זיכרון קצר יש לכם. מוני הראל הוא החלאה הכי גדולה שדרכה במועדון הזה. לכו תסגדו לו. מקווה שטביב לא יגיע ל- 10% מהנזק שעשה מוני הראל, אבל גם כשהוא יעשה 1% מהנזק, נצא עליו. אם טביב לא בסדר, זה לא אומר שמוני הראל כן. אבל אחרי שסתמתם את הפה כל השנים האלה, כדאי שתשבו קצת בשקט גם עכשיו.
חבורה של צבועים. למה מי אתם בכלל שתגידו לנו מי זה אלי טביב? אנחנו יודעים טוב מאד מי זה. בגלל קהל של סמרטוטים כמוכם הגענו למצב הזה בכלל, אז עכשיו אתם מטיפים לנו מוסר?