עד המ!!ת הפועל כתב:
IceY כתב:
azran כתב:
אה אוקיי.
לא אכפת לי שיגיד ששמלאנים הם הסרטן של המדינה,יותר מפריע לי הקטע של הגזנות ושזה בעייניו נתפס כדבר טוב.
מה גם שבגלל אותה גזענות נטבחו 6 מיליון מבני עמו והוא עדיין לא מבין.
אז לי אכפת.. כשאני כבר שנים נותן מהזמן החופשי שלי, ומילא אני, ההורים שלי שלהם יש משרות מלאות.. ואבא שלי תורם כל שנה לארגונים שונים כמו מלחמה בסרטן, תמיכה לאוטוסטים
משכיר את הדירות שלו במחירים שיצחיקו פה כל אחד וגם כל אוהל ברוטשילד
ואחרי כל זה הוא טוען שאנחנו הסרטן והוא עוד אומר "למי אני חייב משהו", זה מרגיז אותי ברמות שאני לא יכול לתאר
זה שאתה תורם מזמנך והכל זה יפה. זה חשוב. כל הכבוד, מוריד את הכובע בפניך.
אבל נראה לי שכל הקטע של התנדבות זה להישאר צנוע. אתה יודע מה אתה עושה ואתה גאה בזה. זה שמישהו אחר לא מתנדב כמוך, יכולות להיות מיליון ואחת סיבות. אם אתה חושב שאתה יותר טוב ממני אז תהנה. כל אחד עושה מה שטוב לו.
אתם, השמאלנים, אתם הסרטן של המדינה.
הדעות שלכם יביאו אותנו לאסון. לא ההתנדבויות יביאו אותנו לאסון. אין שום קשר בין להתנדב למקום מסויים לבין הדעות הפוליטיות שלך.
אני לא חושב שאני יותר טוב מאף אחד.. ואני לא מתפאר בכך שאני מתנדב, אני מנסה להעביר כאן נקודה.
אנחנו, השמאלים, הסרטן של המדינה בדיוק כמוכם, הימנים, אם לא פחות. אתה ראית כאן דוגמא לדעה שלי (נתינה לחברה, והרבה ממנה), ואני לא מבין איך אתה יכול להגיד שככה נגיע לאסון.
דווקא החשיבה הימנית, כוח כוח ועוד כוח, היא שתביא לאסון. בנתיים "אתם" בממשלה והתוצאות לא טובות בלשון המעטה.