אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום אופטימי כתב:
אולי לא תהפכו את הויכוח לכל כך אישי.
ולמרות שאני לא מהצעירים בפורום , אשמח להתעדכן לגבי ההתערבות ההיא. לא זוכר כלום.
לא יודע האם קשטן יצליח העונה או לא.
מה שברור שאם לא יתנו לו זמן הוא יכשל.
אם חלילה נפסיד נגד הלוזוניה, והלך הרוח של כלל הקהל הוא כמו בפורום אזי יש סיכוי שנהיה הקבוצה הראשונה שקהלה דורש מהמאמן להיתפטר אחרי הפסד ליגה ראשון במחזור הראשון.
תרגיעו .
אני אזכיר לך.
לפני מספר שנים, אחרי ששוב בתחילת העונה אחרי איזה 2-3 משחקים כל הפורום הזה היה באבל וכולם היו בטוחים שאנחנו נרד ליגה, אני הצהרתי בפורום (חד צדדית, כשיש לי רק מה להפסיד) שאם הפועל לא תרוץ לאליפות השנה, אני אצביע לחד"ש ואצטרף לפנתרים השחורים.
מה שקרה בסוף באותה עונה זה שכל נבואות הזעם לא התרחשו, הפועל היתה בצמרת ומשהו כמו 8-10 מחזורים לסוף היינו במקום השני, נקודה-שתיים מהמקום הראשון.
במחזורים האחרונים היה לנו פיניש רע וסיימנו נדמה לי במקום 5.
אני טענתי שרצנו לאליפות, חכמי הפורום (לא כולם, אגב) טענו שלא.
בכל מקרה, עכשיו אני מציע התערבות עם קריטריונים הכי ברורים שיש: מקומות 1-3 אני מנצח, מקומות 4 ומטה אני מפסיד.
כמו שאתה רואה, כולם פה עסוקים בלדבר ולאף אחד אין את הביצים לשים את הכסף.
תודה , הצלחתי להיזכר .
לטעמי , לפי איך שאתה מתאר את ההתערבות ההיא הפסדת. אלה אם כן שני מחזורים לפנ י הסיום היינו במקום שני והידרדרנו בשני מחזורים לחמישי.
לטעמי גם לסיים במקום שני ובפער של נניח 10-12 נקודות מהמוליכה אינו נחשב להאבק על אליפות.
כפי שמישהו כאן כתב, ההתערבות שהצעת אינה הגיונית מבחינת הצד השני שאמור להתערב איתך, במיוחד על סכום גדול.
אני כן מוכן להתערב איתך שלא נסיים באחד משני המקומות הראשונים
על כוס בירה ללא תחתית, על ארוחה מזינה במסעדה באזור נוקיה , או על כל דבר בסיגנון שכזה.
ואני מאוד מקווה להפסיד לך.