אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
פשוט לא ייאמן שכל שנה יש את הקטע הזה של "אם לא עולים לבתים, אין רכש". אין לי מושג אם זה נכון או ספקולציות של עיתונאים, אבל שמכריזים על תקציב של 60 מיליון שקל שיעמדו בו גם. כרגע מה שהביאו שווה אולי 30. גם אם זה עלה יותר, זה עדיין סגל בינוני.
שיכניסו להם לראש פעם אחת ולתמיד, כולנו אוהבים הצלחות באירופה, זה כיף, אבל הליגה זה הדבר הכי חשוב. לשם צריך לכוון והסגל שנבנה צריך להיות כזה שיוכל להתמודד על האליפות. כרגע, זה רחוק מלהספיק.
אתה מבין. קודם כל לא מביאים רכש, גורמים לקבוצה להכשל, ואחר כך מחליטים לא להביא רכש כי היא נכשלה..
אשכרה. ומי ישמע יוציאו עוד 10 מיליןן על רכש. פחחחח. גם אם נעבור לא יגיעו לחצי מזה (כולל שכר).
העצוב הוא שאפשר עדיין לבנות פה קבוצה מצויינת בלי דרמות גדולות. עוד 2-3 שחקנים רציניים ויש לנו יופי של קבוצה.
זה נכון שהסגל הנוכחי הוא לא רע (אני חושב שהוא יותר מבינוני), אבל לאליפות זה כמעט בוודאות לא יספיק.
אתם אוהבים להסתכל על דברים מהצד של האוהד ( מוני ניהל ככה)
בוא נגיד ומביאים את ה2-3 שחקנים האלה בX כסף ( והX הזה הוא כנראה הרבה כסף)
והקבוצה לא לוקחת אליפות
אתם מבינים את הבור הכלכלי נכון ?
וכן אני גם אוהד ואמן ויביאו 3 שחקני רכש
לא תמיד אפשר לדעת אם רכש יצליח ומה יהיו התוצאות
אני למשל חשבתי בעונת הדאבל שאם פרנסמן היה מגיע בתחילת השנה כמו שהיה מתוכנן , והיה משחק במקום באדיר אז היינו מגיעים גם רחוק יותר באירופה וגם לוקחים דאבל ( עוד לפני שלקחנו אותו בדקה ה90 )
שנה אחר-כך הבנתי שכנראה שפרנסמן לא באמת היה מוסיף לנו מה שחשבתי