תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קישור לוידאו לשער בכורה בליגה של שכטר מהיום
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 17:33 

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 17:43 
Charlie כתב:
ככל שהזמן יעבור ושכטר יכבוש עוד ויצליח עוד - אנשים פה יבינו את גודל הטמטום של מוני, שסגר מראש עם קצב, שאיתי יימכר בסכום מגוחך של 2.5 מיליון יורו בקירוב, ואולי יעריכו את הצרות שעשה טביב שהבין את גודל הטעות ואת שוויו האמיתי של השחקן והצליח להוציא להפועל עוד אקסטרה 20% מהמכירה העתידית, שאולי באמצעותה תקבל הפועל את מה שבאמת מגיע לה על שכטר .

אתה מתכוון שטביב יקבל, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
pelegs כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
היי !

איתי שכטר נ-ש-מ-ה

מישהו יכול לדאוג בבקשה לתקציר מעט יותר נורמאלי... כזה אחד שזז כמו שצריך (או שזה רק המחשב שלי??) או שמדבר שפה אחרת חוץ מערבית?....

והערבית מפריעה לך כי?..

כי זה שפה מגעילה, הוא חייב לך הסבר או משהו?

הגלמוד מלוד כתב:

זה פגע בך אישית?
זה הרס לך את היום?
זה שינה לך את החיים?

הוא לא חייב לי הסבר, אבל מעניין מה ירגישו אוהדים ערבים שלנו (ויש לא מעט). בכלל, מעניין איך הוא היה מרגיש אם היו אומרים את זה על עברית באותו הקונטקסט.
חלאס, אנחנו הפועל כאן, לא בית"ר. קצת סולידריות בינ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 02:42 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מהרמות הגבוהות ביותר באירופה, ממש כמו אניימה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 10:02 
http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=48196

מזל טוב נשמה :ROSE:
(למחרימים - הבחור מתחתן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 11:57 
redead כתב:
פרויס שורט כתב:
קיבלנו את דמארי,שכטר התימני, עוד שנה לא פחות טוב ממנו והשנה מלך השערים בליגה

מדהים איך הלוזון הזה משווק שחקנים
לא פחות טוב ממנו ? למה כי הוא הבקיע בגביע הטוטו נגד הפועל עכו ?
יש לו עוד כולכך הרבה לעשות ואז אולי הוא בכלל יוכל להגיע למצב שמשווים בינו לבין שכטר

אותי יותר מדהים איך לוזון ממקסם את הרווחים שלו מכל עסקה. דמארי לא צריך שיווק. מי שראה אותו בשנתיים האחרונות במכבי פ"ת יודע שמדובר בשחקן ששני רק לשכטר ברמה של החלוצים הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 12:04 
Charlie כתב:
ככל שהזמן יעבור ושכטר יכבוש עוד ויצליח עוד - אנשים פה יבינו את גודל הטמטום של מוני, שסגר מראש עם קצב, שאיתי יימכר בסכום מגוחך של 2.5 מיליון יורו בקירוב, ואולי יעריכו את הצרות שעשה טביב שהבין את גודל הטעות ואת שוויו האמיתי של השחקן והצליח להוציא להפועל עוד אקסטרה 20% מהמכירה העתידית, שאולי באמצעותה תקבל הפועל את מה שבאמת מגיע לה על שכטר.

2.5 מיליון יורו בשביל שחקן ישראלי זה סכום מכובד ביותר. לדעתי זה אפילו שיא לשחקן שיצא מישראל (להבדיל, יעקובו נמכר אחרי ששיחק בהשאלה באנגליה).
בטח בשביל שחקן שלא שיחק בשנה החולפת בגלל פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר שכטר. איתי אתמול הציע לליז חברה שלו נישואין והיא כמובן הסכימה.
מזל טוב והרבה נחת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 15:28 
pelegs כתב:
Idandosh כתב:
pelegs כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
היי !

איתי שכטר נ-ש-מ-ה

מישהו יכול לדאוג בבקשה לתקציר מעט יותר נורמאלי... כזה אחד שזז כמו שצריך (או שזה רק המחשב שלי??) או שמדבר שפה אחרת חוץ מערבית?....

והערבית מפריעה לך כי?..

כי זה שפה מגעילה, הוא חייב לך הסבר או משהו?

הגלמוד מלוד כתב:

זה פגע בך אישית?
זה הרס לך את היום?
זה שינה לך את החיים?

הוא לא חייב לי הסבר, אבל מעניין מה ירגישו אוהדים ערבים שלנו (ויש לא מעט). בכלל, מעניין איך הוא היה מרגיש אם היו אומרים את זה על עברית באותו הקונטקסט.
חלאס, אנחנו הפועל כאן, לא בית"ר. קצת סולידריות בינ"ל.

הגזמת, אפשר לחשוב איזה פגיעה זה שאומרים לך שהשפה שלך מגעילה. מזכיר לי את האנשים שמתעצבנים כשאומרים להם בן-זונה...
וסתם שאלה, אני לא אוהב את השפה הגרמנית, מותר לי לבקש תקציר בשפה אחרת(כמובן שמותר לי, אני מדבר על נימוס וכו')?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
כן, שים לב להבדל הקטן בין עם שהוא חלק מיבשת שרואה בעצמה עליונה על שאר העולם (והתרבות הספציפית הזו אפילו עוד יותר - והיא גם עשתה מעשים מצערים בנידון), שדיכאה עולם שלם באימפריאליזם וקולוניאליזם במשך מאות שנים - לבין קבוצת אנשים שייכת לקבוצת מיעוט, מדוכאת, בארץ כאן. זה לא דומה ללהגיד שגרמנית זו שפה מגעילה - זה מקביל ללהגיד לפני מאה שנים באירופה שיידיש זו שפה מגעילה. וזה, לדעתי, מכיל לא מעט גזענות חבויה ופוגע בלא מעט אנשים (שחלק מהם הם חבריך לקבוצה).

:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 17:06 
אתה יודע זה שאתה עושה אותם כאלה קטנים ומסכנים (והם ממש לא קטנים וספק אם מסכנים) זה שווה ערך לגזענות, אתה עושה לערבים אפליה שממש לא מתקנת שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
זה שאני טוען שיש אפליה כלפי ערבים בישראל עושה אותם קטנים? תודה על השיעור בדמגוגיה. אולי גם היהודים באירופה לא סבלו, כי להגיד את זה זה לעשות אותם קטנים ולהיות אנטישמי? בטח גם נשים לא מקופחות בחברה - למה להגיד את זה, הן יכולות לדבר בשביל עצמן! אסור לנו להזכיר את השוביניזם. שלא לדבר על גזענות כלפי מזרחים (אלה, בכלל מתבכיינים אלה, לא?), רוסים, אתיופים... עזוב, אסור להתלונן בכלל - זה רק גורם לך להיראות חלש או להציג אחר כחלש, וזה אפליה לכשעצמה.

נו באמת.

עריכה: אם אתה גם טוען שהעובדה שאני מציג אותם כמיעוט היא לא בסדר ("עושה אותם כאלה קטנים") אז אשמח אם תסביר לי איך אתה רואה את הערבים בישראל, כקבוצה. לפי הלמ"ס, כ-19.4% מהאזרחים בישראל הם ערבים. זה מיעוט גדול, אבל עדיין מיעוט (האוכלוסיה היהודית בישראל, לשם השוואה, מונה כ-76% מהאזרחים, שזה בערך פי-4 מהאוכלוסיה הערבית), ע"פ כל הגדרה מקובלת.

נערך לאחרונה על ידי pelegs בתאריך 16 אוגוסט 2011, 17:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 17:23 
מזל טוב לשכטר על חתונה בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
זה שאני טוען שיש אפליה כלפי ערבים בישראל עושה אותם קטנים? תודה על השיעור בדמגוגיה. אולי גם היהודים באירופה לא סבלו, כי להגיד את זה זה לעשות אותם קטנים ולהיות אנטישמי? בטח גם נשים לא מקופחות בחברה - למה להגיד את זה, הן יכולות לדבר בשביל עצמן! אסור לנו להזכיר את השוביניזם. שלא לדבר על גזענות כלפי מזרחים (אלה, בכלל מתבכיינים אלה, לא?), רוסים, אתיופים... עזוב, אסור להתלונן בכלל - זה רק גורם לך להיראות חלש או להציג אחר כחלש, וזה אפליה לכשעצמה.

נו באמת.

עריכה: אם אתה גם טוען שהעובדה שאני מציג אותם כמיעוט היא לא בסדר ("עושה אותם כאלה קטנים") אז אשמח אם תסביר לי איך אתה רואה את הערבים בישראל, כקבוצה. לפי הלמ"ס, כ-19.4% מהאזרחים בישראל הם ערבים. זה מיעוט גדול, אבל עדיין מיעוט (האוכלוסיה היהודית בישראל, לשם השוואה, מונה כ-76% מהאזרחים, שזה בערך פי-4 מהאוכלוסיה הערבית), ע"פ כל הגדרה מקובלת.

כל מילה שאמרת, לכל אורך הדיון הזה, אולי חוץ מההכללה בנושא ההתנשאות האירופית (קיים, לא בהכללה), נכונה.
אבל בסך הכל, הבחור אמר שהוא לא אוהב את השפה הערבית.
הוא לא קילל, לא שר "שתי גדות לירדן" ולא צעק יאללה ביט"ר.
אני מכיר כמה וכמה פנאטים ימנים שהשליטה שלהם בערבית מעולה ויכולים לספר לך על הניואנסים היפים בשפה הערבית.
זה לא הופך אותם לאנשים נאורים.
גם ההיפך תופס.
המלחמה שלך צודקת לגמרי, רק שלפי מה שקראתי פה (ורק לפי מה שקראתי פה), אתה לא מנהל אותה מול אדם שזה מגיע לו.
אני, אגב, לא יכול לשאת את השפה ההולנדית. גם גרמנית לא מוצאת חן בעיני. זה לא אומר כלום על דוברי השפות האלה, רק עלי ועל האוזן שלי.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אולי קצת הגזמתי בחריפות של התגובה שלי, ואני בהחלט לא רוצה להפוך את זה להשתלחות - אבל יש דברים שמוציאים אותי מ"שגרה". וגזענות סמויה בקרב אוהדי הפועל (כלפי ערבים, מזרחים, רוסים, וואטאבר) מחרפנת אותי - בגלל שהם אוהדי הפועל ואני חושב שהאידיאולוגיה שקיימת מאחורי המועדון הזה היא כ"כ יפה ונכונה (וכן, אני מודע לעובדה שרוב האוהדים הם פשוט אוהדים ולא מעניין אותם מעבר לזה, ועד כמה שהייתי רוצה שהמצב יהיה שונה, זה מקובל עלי). ספציפית היו כמה אנשים שהתווכחו איתי, ככה שהתגובה לעיל היתה ישירות למי שכתב לי שאני מקטין את הערבים בישראל (danired), אבל ההתפרצות הראשונית והעיקרית שלי היא כלפי מי שרמז שלטעמו ערבית היא שפה מגעילה (אבל בהחלט יכול מאד להיות שלא פירשתי אותו נכון).

לגבי המשפט האחרון שלך - "אני, אגב, לא יכול לשאת את השפה ההולנדית. גם גרמנית לא מוצאת חן בעיני. זה לא אומר כלום על דוברי השפות האלה, רק עלי ועל האוזן שלי", כבר הסברתי למה לטעמי זה לא תופס, ואני אמשיך להתעקש על זה שלהגיד את זה על ערבית בישראל ועל יידיש באירופה זה אחרת מאשר להגיד את זה על הולנדית בישראל ועל אנגלית באפריקה, למשל (ואני בהחלט מסכים איתך לגבי הולנדית, פשוט מזעזע ;) ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2011, 19:13 
pelegs כתב:
אולי קצת הגזמתי בחריפות של התגובה שלי, ואני בהחלט לא רוצה להפוך את זה להשתלחות - אבל יש דברים שמוציאים אותי מ"שגרה". וגזענות סמויה בקרב אוהדי הפועל (כלפי ערבים, מזרחים, רוסים, וואטאבר) מחרפנת אותי - בגלל שהם אוהדי הפועל ואני חושב שהאידיאולוגיה שקיימת מאחורי המועדון הזה היא כ"כ יפה ונכונה (וכן, אני מודע לעובדה שרוב האוהדים הם פשוט אוהדים ולא מעניין אותם מעבר לזה, ועד כמה שהייתי רוצה שהמצב יהיה שונה, זה מקובל עלי). ספציפית היו כמה אנשים שהתווכחו איתי, ככה שהתגובה לעיל היתה ישירות למי שכתב לי שאני מקטין את הערבים בישראל (danired), אבל ההתפרצות הראשונית והעיקרית שלי היא כלפי מי שרמז שלטעמו ערבית היא שפה מגעילה (אבל בהחלט יכול מאד להיות שלא פירשתי אותו נכון).

לגבי המשפט האחרון שלך - "אני, אגב, לא יכול לשאת את השפה ההולנדית. גם גרמנית לא מוצאת חן בעיני. זה לא אומר כלום על דוברי השפות האלה, רק עלי ועל האוזן שלי", כבר הסברתי למה לטעמי זה לא תופס, ואני אמשיך להתעקש על זה שלהגיד את זה על ערבית בישראל ועל יידיש באירופה זה אחרת מאשר להגיד את זה על הולנדית בישראל ועל אנגלית באפריקה, למשל (ואני בהחלט מסכים איתך לגבי הולנדית, פשוט מזעזע ;) ).

מסכים איתכם בקשר להולנדית..
הנה הוכחה כמה השפה הזאת מגעילה :
http://www.youtube.com/watch?v=XHEFbX81 ... r_embedded

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
מזעזע. זה פשוט כאילו לקחו שפה יפה (גרמנית), אנסו אותה, רצחו אותה, ביתרו אותה לחלקים והרכיבו אותה בחזרה פרנקנשטיין-סטייל.

הגעתי למשחק בואדוז דרך אמסטרדם*. ככה יצא שחוץ מהיומיים נסיעה באוטובאן (טוב גרמניה!) הלוך ושוב, הייתי ארבעה ימים במצב שבו 50% ויותר מהאנשים שסביבי מדברים את הזוועה הזו. נורא, נורא.

*מצד שני, באמסטרדם כמו באמסטרדם, עישנתי את זעמי החוצה מהר מאד... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2011, 19:52 
pelegs כתב:
מזעזע. זה פשוט כאילו לקחו שפה יפה (גרמנית), אנסו אותה, רצחו אותה, ביתרו אותה לחלקים והרכיבו אותה בחזרה פרנקנשטיין-סטייל.

הגעתי למשחק בואדוז דרך אמסטרדם*. ככה יצא שחוץ מהיומיים נסיעה באוטובאן (טוב גרמניה!) הלוך ושוב, הייתי ארבעה ימים במצב שבו 50% ויותר מהאנשים שסביבי מדברים את הזוועה הזו. נורא, נורא.

*מצד שני, באמסטרדם כמו באמסטרדם, עישנתי את זעמי החוצה מהר מאד... ;)

חחח..
אבא שלי דובר גרמנית, שהוא שמע את השיר הזה הוא חשב שהוא שכח גרמנית (הוא לא דיבר שוטף מאז שהוא 1970 בערך), עד שהתחילו עם האותיות ההולנדיות שאין בגרמנית, כל ה"חחח" האלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: