אוגוסטוס היל כתב:
אז ידיעות ומעריב זה שטויות והביביתון עיתון אמין? טוב.
ואפרופו התערבות של בעלים, לכו לאליל שלכם יקוב שחר ותראו מה זה התערבות. לא בטוח שהוא בכלל מתייעץ עפ אלישע.
שחר? הרי כל מועמד לבחירות בריאל או ברסה "מביא" איתו שם. אני זוכר איך הנחיתו על הראש של ואן-חאל (שם "קצת" יותר גדול מדרור קשטן...) את חואן רומן ריקלמה שעלה הרבה כסף. ואן חאל נאלץ לבלוע את זה. הרי גם בריאל זה ככה ובעוד מקומות. נכון, כולל במכבי חיפה. אבל כל עוד זה בחיפה או באירופה זה בסדר, זה מקובל, אבל אם טביב עושה את זה אז זו "התערבות בוטה בסמכויות הדרג המקצועי".
בכלל הטביב הזה ממש מגזים, קודם הוא התערב לגוטמן והנחית לו על הראש שחקנים כמו
ידין, יבואה, דה-סילבה ותמוז ,
התערב והוביל את המאמן להחתים אחד כמו מריו . ועכשיו הוא עושה את זה לקשטן. מה יצא לנו מהשחקנים האלה שהוא הביא? נפל אחד אחד. רואים שאין לו מושג. להביא את בלם כמו דוגלס שירד ליגה? להעדיף חלוץ שמן כמו תמוז על פני עילוי כמו
שריקי אותו רצה גוטמן? או שמא להתערב בהחלטתו של המאמן כמו בעניין מריו אחרי שגוטמן הוכיח כי אם נותנים לו יד חופשית וכסף הוא מביא זר איכותי כמו
ורוצ'ינה .
ולסיום - מעניין שמה שכותבים ב"ישראל היום" הופך לפתע ל"תורה מסיני" כשמדובר במשהו נגד
טביב , אחרי שחודשים אנשים טוענים כאן כי אין בכלל בשביל מה להביא ידיעות משם, שאין להם מחלקת ספורט נורמלית ושהעיתון הזה, אילו היה עולה כסף, לא היה מוכר אפילו 100 עותקים. מעניין מה קרה פתאום שהוא הפך לאורים ותומים של כמה מהאנשים כאן.
זו לא פעם ראשונה שאני רואה מישהו שכותב על זה (הגעת פאצ'לקה) , לא ברור לי מאיפה המידע כאילו טביב דחף את גוטמן לעסקה הזו ?