תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עיר האוהלים - מחאת מחירי השכירות
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.facebook.com/video/video.php?v=148168021907706&comments

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
סייד קשוע מתרכז בכך שלא מדברים במחאה על הדברים שצריך לדבר עליהם:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1237876.html

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/?w=/1/1850028
כל כך שונא את יצחק אוחיון. הפך את פ"ת לעיר עוד יותר מטומטמת. החל מהתאורה שלא פועלת כמו שצריך בגשר ליד הקניון(הושקעו שם מאות אלפי שקלים בתאורה, כן....), ממשיכים עד הנתיב לתחבורה הציבורית שיושב סגור כבר מעל לחצי שנה(הרכבת אמורה לעבור שם עוד שנה רק, תכננו להפוך את זה לנתיב תחבורה ציבורית בינתיים, הכינו הכל, שילוט, תחנות, מרצפות, ניקו, אבל עדיין לא מפעילים את זה, כי בעירייה המטומטמת אומרים שזו עלות חודשית גבוהה מדי...) , ממשיכים שוב עם ההשקעה רק בשכונות החדשות בלבד וגם שם בצורה חרא ועד הברזיות המיוחדות ששמו לכלבים בכל כפר גנים ג' שאף אף אחד מהם לא עובדת כמו שצריך. מבן אדם כמוהו לא הייתי מצפה לתשובה שונה ממה שהביאו בסוף הכתבה גם. לפחות הוא לא יוכל להיבחר בעתיד שוב רק כי מעמידים אותו לדין על קבלת שוחד כנראה בקרוב. חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך נתיב יהפוך בעוד שנה למסילת רכבת. תוכל להרחיב יותר על הנושא הזה?

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:

אתה מכיר את הנת"צ בזבוטינסקי?
אז בקרוב ישימו שם מסילות, פשוט למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
היום בצהריים ראיתי את ההרצאה של ד'ר זליכה אחרי שישבה לי במועדפים משהו כמו שבועיים. במשך כל השבועיים האחרונים ניסיתי להבין מה המטרה האמיתית של המחאה ולא ממש הצלחתי להבין
הסכמתי שצריך להוריד את מחירי הדירות, שצריך לסבסד דירות לצעירים, שצריך להוריד את המחירים של המזון והשתייה ושאר הבסיסיים ובגדול עודדתי אותם מרחוק
אחרי שראיתי את ההרצאה שלו הבנתי שהפתרון היחיד הוא מהומות אלימות, שלצערנו אין להן לגיטמציה ע"י הציבור הישראלי, שלא מבין כמה מחרבנים עליו והורגים אותו. סבסבתא של החברי כנסת המזדיינים בתחת האלה
לשרוף אותם אחד אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:35 
אדמדם כתב:
RedBullet כתב:

אתה מכיר את הנת"צ בזבוטינסקי?
אז בקרוב ישימו שם מסילות, פשוט למדי.

במקרה הטוב בעוד כמה עשורים, איזה שנה ואיזה נעליים.
זה לא יהפוך לנתיב רכבות עד שלא ייבנה כזה ברמת גן ובתל אביב כדי שיהיה לרכבת לאן לנסוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:44 
קלדרון כתב:
בארץ ? מי עוקף את זה ? איזה סמכויות יש לו ?
אתה רואה את נוחי דנקנר בכלא ? עופרה שטראוס ? מי יאשר את זה, ביבי ? מקבלי השוחד של קדימה ? משרת האוליגרכים מישראל ביתנו ? מקבלי ה"תרומות" מש"ס ?

יש בכנסת שני אנשים ישרים אבל כל מה שמענין את הציבור זה שאחד הומו והשני קומוניסט.
בהצלחה לנו.

כולם עוקפים את זה
אף אחד לא אוכף

;)

וברצינות רגע - אמר לי מישהו לפני כמה ימים, אני לא זוכר מי, שאם היה פה קפיטליזם אמיתי, כזה כמו שמלמדים בספרי הלימוד, עם תחרות ומחירים נמוכים - אז אולי לא היה פה מי יודע מה טוב, אבל בטוח שהיה יותר טוב מעכשיו. מה שיש לנו עכשיו זה לא קפיטליזם אלא קריקטורה של קפיטליזם. חבורת מונופולים וקרטלים ששודדים את הציבור ומתחזים לשוק חופשי. לעשות ממה שהולך פה מאבק של קפיטליזם נגד סוציאליזם זה לעשות צחוק מהעבודה. מה שיש פה הוא מאבק של אוליגרכיה נצלנית כנגד העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:45 
עם כל הכבוד אפילו בגרמניה אין מודל שעובד בדיוק כמו שכתוב בספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:59 
לא תתפוס אותי כתב:
עם כל הכבוד אפילו בגרמניה אין מודל שעובד בדיוק כמו שכתוב בספר.

זה מוביל לוויכוח אחר - האם בכלל קפיטליזם יכול להיות מיושם על פי התיאוריות הטהורות (המבוססות על הנחות פשטניות) של ספרי הלימוד.
מה שאני טוען הוא שבלי קשר לשאלה הזו - בישראל אנחנו עדיין רחוקים מהוויכוח הזה שנות אור.
המצב בישראל הוא מצב שבהגזמה הייתי קורא לו על גבול הטרום-קפיטליסטי, משטר פיאודלי כמעט. לא שוק חופשי ולא בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
ישראל פשוט קטנה מדי בשביל שוק חופשי. במקום כל כך קטן תמיד יהיו מעט מדי מתחרים ויהיה קל מדי לתאם מחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:25 
its-sick כתב:
ישראל פשוט קטנה מדי בשביל שוק חופשי. במקום כל כך קטן תמיד יהיו מעט מדי מתחרים ויהיה קל מדי לתאם מחירים.

וזו הסיבה שאני חושש שאין מנוס מפתיחה לייבוא כדי לרסן, לטווח ארוך, את העלוקות האלה. כואב לי על הרפתנים שלא עשו שום דבר רע, אני חצוי בנושא הזה.
אגב - אילו היה כאן איזור סחר חופשי עם העולם הערבי חלק מהבעיות האלה היו נפתרות. אתה יודע כמה עולה קוקה קולה בבילעין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
בלונדיני תפסיק להנתנשא! (סתם, פדיחה).

איציק, שבעה מליון זה ממש לא קטן מדי.
יש הרבה מאוד כסף בשוק , גם בבנקים, גם במזון, גם בדיור, גם בתקשורת... הבעיה היא שהריכוזיות נשארה מהימים בהם הישוב היה 600 אלף אנשים תחת מנדט זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
וברצינות רגע - אמר לי מישהו לפני כמה ימים, אני לא זוכר מי, שאם היה פה קפיטליזם אמיתי , כזה כמו שמלמדים בספרי הלימוד, עם תחרות ומחירים נמוכים - אז אולי לא היה פה מי יודע מה טוב, אבל בטוח שהיה יותר טוב מעכשיו. מה שיש לנו עכשיו זה לא קפיטליזם אלא קריקטורה של קפיטליזם. חבורת מונופולים וקרטלים ששודדים את הציבור ומתחזים לשוק חופשי. לעשות ממה שהולך פה מאבק של קפיטליזם נגד סוציאליזם זה לעשות צחוק מהעבודה. מה שיש פה הוא מאבק של אוליגרכיה נצלנית כנגד העם.

http://news.walla.co.il/?w=/90/1849847

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

יש הרבה מאוד כסף בשוק , גם בבנקים, גם במזון, גם בדיור, גם בתקשורת... הבעיה היא שהריכוזיות נשארה מהימים בהם הישוב היה 600 אלף אנשים תחת מנדט זר.
חוץ ממזון יש בכל התחומים שהזכרת חסמי כניסה גבוהים כתוצאה מרגולציה, דבר המבטיח מיעוט מתחרים. זו המשמעות של הריכוזיות- אי אפשר להתחרות כי המדינה לא מאפשרת.
בדיור הריכוזיות היא של המדינה ששולטת בקרקעות, בתקשורת ובבנקאות אי אפשר בלי רגולציה בשביל להגן על הצרכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
קלדרון כתב:

חוץ ממזון יש בכל התחומים שהזכרת חסמי כניסה גבוהים כתוצאה מרגולציה, דבר המבטיח מיעוט מתחרים. זו המשמעות של הריכוזיות- אי אפשר להתחרות כי המדינה לא מאפשרת.
בדיור הריכוזיות היא של המדינה ששולטת בקרקעות, בתקשורת ובבנקאות אי אפשר בלי רגולציה בשביל להגן על הצרכנים.

לא, אי אפשר להתחרות כי יש קרטל שחוסם כניסה. הכשלון של הממשלה הוא בכך שהיא לא מכניסה לכלא ראשי קרטל ומפרקת מונופולים.
שלושה בנקים גדולים ושישה קטנים זה מספיק בשביל תחרות - כל זמן שהם לא מתנהגים כקרטל.
שלושה מפעילים גדולים ואחד קטן זה מספיק בשביל תחרות - כל זמן שהם לא פועלים כקרטל.
אתה יודע למה הזוכים במעיל הויטואלי נפלו עוד לפני שהתחילו ? כי אף בנק מקומי לא היה מוכן לתת להם ערבויות כמו שהוא נותן למשל לבן דוב מפרטנר....למה ? כי לבעלי הבנקים יש אינטרסים צולבים שבגללם הם מכשילים את המפעיל הוירטואלי.
השוק גדול מספיק, יש מספיק מתחרים - אין תחרות כי יש כשל שוק = קרטל.
וקרטל מתקיים במקום בו השלטון משרת את הקרטל במקום לשרת את האזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
קלדרון כתב:

גם מה שקלדרון אמר, וגם:
ההסבר הזה לא מסביר בשיט למה אין תחרותיות ברשתות שיווק מזון, למשל, או בעוד אלף ואחד ענפים אחרים שאין בהם תחרותיות, יש בהם ריכוזיות ואף מונופול\קרטל ואין בהם רגולטור.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 14 אוגוסט 2011, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הסיבה היא הגודל. במדינה קטנה יש מעט מדי מתחרים. ככל שיש פחות מתחרים שיתוף הפעולה הסמוי מן העין קל יותר למימוש.
אני לא חושב שהבנקים מדברים ביניהם על תיאום העמלות, אבל קל מאד לשנות מחירים למחיר של המתחרה כשאתה יודע שכולם יעשו את זה.
בתורת המשחקים רואים שיתופי פעולה שכאלה גם ללא תקשורת בין המשתתפים (דילמת האסיר היא דוגמא פופולרית).
כשיש הרבה משתתפים הסיכוי שאחד "יבגוד" כי אין לו דרך אחרת להתחרות גדול יותר. כשיש מעט משתתפים קל יותר להגיע לשיתוף פעולה שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לדעתי הסיבה היא הגודל. במדינה קטנה יש מעט מדי מתחרים. ככל שיש פחות מתחרים שיתוף הפעולה הסמוי מן העין קל יותר למימוש.
אני לא חושב שהבנקים מדברים ביניהם על תיאום העמלות, אבל קל מאד לשנות מחירים למחיר של המתחרה כשאתה יודע שכולם יעשו את זה.
בתורת המשחקים רואים שיתופי פעולה שכאלה גם ללא תקשורת בין המשתתפים (דילמת האסיר היא דוגמא פופולרית).
כשיש הרבה משתתפים הסיכוי שאחד "יבגוד" כי אין לו דרך אחרת להתחרות גדול יותר. כשיש מעט משתתפים קל יותר להגיע לשיתוף פעולה שכזה.

יש הטוענים (ירון זליכה) שמחקרים מראים שהגודל האופטימלי למדינה מבחינת כלכלה הוא כשבה עד שמונה מיליון אזרחים.

אגב, מי ערך את האשכול? נראה לי שנמחקה לי הודעה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:49 
its-sick כתב:

אני יפתיע אותך.
ב-1.7 2008 התחילה רפורמה בנק ישראל בעמלות הבנקים וכרטיסי האשראי.
בתחום כרטיסי האשראי, בעצם בוטלו מלא סוגים של עמלות ונוצרה עמלה תפעולית חודשית אחת שנקראת "דמי כרטיס"(מה שאתה רואה כל חודש יורד לך בדף הפירוט).
במקרה העמלות של חברת כ.א.ל על הכרטיסים החוץ בנקאיים שלה היה 12.9, של לאומיקרד 12.9, ישראכרט אני חושב היה קצת יותר יקר אבל סכום דומה.
כמובן שזה בכללי, כי היו מבצעים על כרטיסים מסוימים, פטורים, הנחות, כרטיסים בנקאיים. אבל בגדול? העמלה הזאתי נעה היום בין 0-20 ש''ח, ובממוצע הלקוח משלם 12-14 ש''ח בחודש.
המבצעים, כמעט אותם מבצעים(תעשה כרטיס אשראי מתגלגל- תקבל פטור, או תעשה כרטיס מועדון תקבל פטוור/הנחה).

וזה רק העמלות, אם תשים לב, אין הבדל מהותי בין שלושת החברות כמו בענפים אחרים. הבידול הוא אפסי.

בתחרות אמיתית הייתה מצפה לשוני מסוים, בישראל כמעט ואין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:27 
ריכוזיות היא שליטה של מספר בעלי הון מצומצמים בפלח גדול של המשק.
בישראל הן נעשות בעזרת פירמידות שליטה, כ-20 קבוצות שליטה שולטות על כ-50 אחוז משוק ההון בארץ.

אופן ההתעשרות של הטייקון:
עסקים עם המדינה- הפרטה כשלהי שמבוצעת על ידי המדינה דרך מכרזים וזכיונות דיי תפורים בו מעטים האנשים שיכולים לעמוד בו. למעשה הפוליטיקאים מפקיעים נכסים של כולנו בידי בעלי ההון מצומצמים. לדוגמא: משפחת עופר והפוספטים, ששלמו לאורך שנים תמלוגים נמוכים מין המקובל בעולם.

מינוף- הטייקון לווה כסף מחברה פיננסית, ומשתלט בצורה הזו על חברות. באם יכשל הציבור שדרך קרנות הפנסיה וקופות הגמל לווה לטייקון יפגעו יותר מכל (אין פסול בדפוס הפעולה הזה אלא כאשר כשאין הפרדה בין בעלות צולבת על נכסים ריאלים ופיננסים, ארחיב בהמשך)

למה זה לא טוב:

א. הריכוזיות פוגעת בתחרותיות דרך היווצרותם של מונופולים ענפיים וקרטלים, כתוצאה מזה האזרח הפשוט משלם מחירים גבוהים על מוצרים.
כאשר ההון מרוכז בידי אנשים מצומצם הוא לא מתגלגל במשק בצריכה הבסיסית ולכן פוגע בצמיחה.

ב. אי הפרדה בין גופים פיננסים לריאלים בקבוצות שליטה, מצב בו הטייקון הלכה למעשה מלווה לעצמו כסף דרך קופות הגמל, קרנות הפנסיה, ההשתלמות, וביטוחי המנהלים של הציבור
מעלה תהיות מה הם השיקולים של הגופים הפיננסים בבחירת אפיקי השקעה שונים. ומה האינטרסים של הבנקים להלוות כסף לשחקנים שונים בשוק. שכן יש פה משחק כפול של חלק מהשחקנים (מנכ"ל הפניקס שהבוס שלו הוא תשובה, עומד בראש גוף שמנהל כספים של הציבור, למה לווה כסף לדלק? שכן בעליו של דלק הוא גם הבעלים של הפניקס, והבוס שלו- ניגוד אינטרסים מובהק)

ג. אותם טייקונים ששולטים בנתח רב במשק נמצאים במינוף גבוה, מה שמעמיד בסכנה את יציבות המשק במשברים.

הבעיה היא לא בגודל המדינה (ראו ערך אירלנד שהיא מדינה באותו סדר גודל שלנו אך הרבה פחות ריכוזית מישראל), אלא ברגולציה.
למשל פריצות במיסוי גורם לפרמידות השליטה להתקיים ולהעביר כספים למעלה הפרמידה תוך מיסוי מינימלי (אחת הדרכים בה פירקה ארה"ב את פרמידות השליטה שהיו אצלה היא דרך מיסוי של העברת כספים בפרמידות)
כל עוד פולטיקאים ימשיכו לפעול לטובת אנשים מצומצמים ולא לטובת הכלל, המצב יונצח.
כל עוד הציבור יבחר את אותם פוליטיקאים מתרפסים, המצב יונצח.

לביבי כרגע יש הזדמנות פז לטפל במה שנזעק כבר שנים (על ידי דה מרקר) ופריבלגיה שלא ניתנה לאף נבחר פה לפניו, לטפל בבעיית הריכוזיות, עם רוח גבית מהעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 20:37 

אתמול בחיפה
איזה יופי, יא אללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 22:52 
כל כך חבל שהם עשו את ועדת החשיבה שמורכבת מאנשי שמאל כמו טליה שושן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
צודק,רק ימנים לשים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 22:55 
אורנה אוסטפלד כתב:
צודק,רק ימנים לשים שם

לא אבל לא צריך לשים אנשים שמראים שבאמת מארגני המאבק מהשמאל הקיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
ואין ספק שזה בדיוק מה שקרה היום
לא שיש קשר פה לדעות מדיניות-ביטחוניות,מצד שני למדתי כבר ששמאל הפך פה לכינוי גנאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 22:59 
אורנה אוסטפלד כתב:
ואין ספק שזה בדיוק מה שקרה היום
לא שיש קשר פה לדעות מדיניות-ביטחוניות,מצד שני למדתי כבר ששמאל הפך פה לכינוי גנאי

לא זה בדיוק כמו שימין הפך למילת גנאי , וממארגני המחאה יש אנשים שהבנתי שחברים ובחד"ש זה לא שמאל קיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי על מה הטרוניה פה
מארגני מחאת המילואימניקים שהיתה אחת הסיבות לנפילת אולמרט היו ממומנים ומאורגנים ע"י אנשים של נתניהו כפי שנחשף לאחרונה,אז?
יש שם אנשי שמאל,אנשי ימין,הכל מהכל וטוב שכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 23:04 
אורנה אוסטפלד כתב:
לא הבנתי על מה הטרוניה פה
מארגני מחאת המילואימניקים שהיתה אחת הסיבות לנפילת אולמרט היו ממומנים ומאורגנים ע"י אנשים של נתניהו כפי שנחשף לאחרונה,אז?
יש שם אנשי שמאל,אנשי ימין,הכל מהכל וטוב שכך

....

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 14 אוגוסט 2011, 23:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: