אדום עד לגרדום כתב:
אני לא יודע להבדיל אם אתה חמור גרם או פשוט חרא של בן אדם.
הוא לא רוצה אפרטהייד, הוא רוצה לחיות בארץ ישראל שלנו, בלי שכל מיני הניות או משעלים ירצחו אותנו יומם ולילה..[/quote]
תן להם עצמאות
או תן להם אזרחות
הם בני אדם כמוך - לא עבדים, לא כלבים, לא שפני מעבדה (ושחס וחלילה אף אחד לא יבין שאני מצדיק התאכזרות לחיות)
עצמאות - או אזרחות
אתה מסוגל להבין שאין ברירה מוסרית אחרת?
תבחר.[/quote]
חרטא בריבוע!!
עצמאות- על חשבוני! לא בארצי! לא כשלב ביניים בדרך לרצח כולנו והשתלטות עויינת על ארצנו שלנו!
אם העולם רוצה למצוא להם פתרון בדמות הקמת מדינה- שיעשו זאת בכל מקום אחר בעולם, למה אצלנו?
אזרחות?
להזכירך המדינה הזאת קמה על מנת לתת פתרון לעם היהודי באשר הוא, ולא לאומות העולם באשר הם.
אבל אתה מבחינתך כבר מאמן את פלוגות צה"ל החדשות- עזאדין אל קאסם.[/quote]
תקשיב לי טוב יא זין מלוח
את ההזיות הפסיכוטיות שלך תפטור עם מרשמים מהדוקטור
2.5 מיליון איש שחיים פה לא חייבים לך כלום, אם אתה מחליט לשלוט על חייהם ולדכא אותם בלי לתת להם זכויות אז אני מתפלל שהאל שאתה מאמין בו באמת קיים, והוא ישלם לך מה שמגיע לך
הערבים והפנטזיות שלהם לא מעניינים אותי יותר מהפנטזיות שלך, לך תאונן על מפות ארץ ישראל השלמה יחד עם איזה מופתי (הוא יאונן על מפות של דרום ספרד).
על פניו זה נראה שיש אותם כמות מופרעים גם פה וגם שם.
לאף אדם אין זכות לדכא אדם אחר.
רשע אחד.[/quote]
אני מבין שמישהו עצבני כאן מה קרה? למה לקלל משו בוער בך?
אם כןם אתה יכול לעשות את זה במשרדי חמאס\פת"ח גם הם רוצים לגרש אותנו מפה לך תעזור להם ותוציא תעצבנים שלך לא עלינו.
חוץ מיזה שזה מצחיק שאתה אומר שפנטזיות שלהם לא מענייות אותך, למרות שמה שאתה עושה 24 שעות הוא להגשים אותם.[/quote]
את המקבילים של קומוניסים אצל החמאס - אין לי טעם לקלל. מה יש להתעצבן? הם אויב שרוצה להשמיד אותי, וזהו. איתם אני מדבר רק בכדורים. קומוניסים והזוהמה הגזענית שלו, לעומת זאת, זה רעל פנימי שמנסה לחסל אותי מבפנים.