תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תלונה במח"ש - הפגנה בוולפסון - תגובת המשטרה
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
עמית אזולאי כתב:
שניה אני רוצה להבין משהו..
השוטר לא לבש תג שמי , אבל הוא הוציא תעודת שוטר ונתן לך את כל הפרטים שלו.
הוא לא השתמש באלימות כנגדך ( אתה אמרת ) , ובעצם חוץ מאי ענידת התג, הוא לא עשה לך כלום.

מה ציפת ? התלוננת על זה שאין לו תג שם אבל מצד שני הוא הזדהה בצורה מקיפה.

ואני אישית שואל את עצמי ? למה לדפוק בן אדם ? מילא הוא השתמש באלימות אני יכל להבין.
עדיף הייתה מתלונן על המג"בניק שהשתולל שם ...

שוטר מגן על שוטר :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 12:00 
azran כתב:
עמית אזולאי כתב:
שניה אני רוצה להבין משהו..
השוטר לא לבש תג שמי , אבל הוא הוציא תעודת שוטר ונתן לך את כל הפרטים שלו.
הוא לא השתמש באלימות כנגדך ( אתה אמרת ) , ובעצם חוץ מאי ענידת התג, הוא לא עשה לך כלום.

מה ציפת ? התלוננת על זה שאין לו תג שם אבל מצד שני הוא הזדהה בצורה מקיפה.

ואני אישית שואל את עצמי ? למה לדפוק בן אדם ? מילא הוא השתמש באלימות אני יכל להבין.
עדיף הייתה מתלונן על המג"בניק שהשתולל שם ...

שוטר מגן על שוטר :BOW:

בוא נעמיד דברים על דיוקים בבקשה.

1. הוא לא הזדהה בצורה מקיפה הוא זרק לי את השם שלו, כמו שהוא יכול להמציא שם. דרך אגב אין קשר בין השניים. כמו שחובה עליו ללבוש תג שם חובה עליו להזדהות ולהציג כתב מינוי לכל דורש. כן חברים גם אם אתם מסתובבים ברחוב ורואים שוטר על מדים מותר לכם לבקש ממנו לראות תעודה (מה יקרה הלאה? זה כבר אני לא אחראי)
2. דבר שני אם החלטת להגיב בבקשה תקרא את האשכול לפני. זה לא נוהל של המשטרה ללבוש תג שם. זה חוק מדינה. חוק! ועצוב שגם במכתב תגובה מנסים לצייר את זה (כמו שאתה עושה) כמשהו פעוט ולא נורא שהוא רק בעצם נוהל שלא רוענן. אתה חושב על מכתב תגובה בעקבות נסיעה באור אדום רועננו הנהלים לנהג?

ובתגובה -
למה לדפוק בן אדם הוא כולה לא לבש מדים שהוא נתן לך דו"ח למה אתה קטנוני?
או לחילופין -
למה לדפוק בן אדם? כולה נסעתי 20 קמ"ש/כולה דיברתי בטלפון בנסיעה/כולה הסתובבתי עם בירה מחוץ לבלומפילד (שזה דרך אגב ניצול לרעה שהם עושים בסמכויות שלהם)

לא יכול להיות שאדם ששומר על החוק מפר אותו בצורה כל כך בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
תיקון קטן למה שאמרת.
שוטר על מדים לא חייב להציג שום תעודה לאף אחד חוץ משומרים בקניון וכו'

ובנוגע לשוטרים שדופקים סתם.. טיפשים משועממים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 00:22 
עמית אזולאי כתב:
תיקון קטן למה שאמרת.
שוטר על מדים לא חייב להציג שום תעודה לאף אחד חוץ משומרים בקניון וכו'

ובנוגע לשוטרים שדופקים סתם.. טיפשים משועממים...

זה שהשוטרים חושבים שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד זה משהו אחד.

החוק אומר -
חובת הזדהות –
- יענוד תג זיהוי גלוי לעין הנושא את שמו ואת שם משפחתו.
- שוטר המשתמש כלפי אדם בסמכויות שיטור קודם יזהה עצמו בציון שמו והיותו שוטר.
- על אף האמור שוטר המשתמש כלפי אדם בסמכויות שיטור יהיה פטור מחובת ההזדהות בנסיבות הבאות –
א. ברור כי זהות השוטר ידועה לאותו אדם.
ב. השוטר מעכב כלי רכב בדרך לשם חיפוש
- שוטר המשתמש כלפי אדם בסמכויות שיטור כשהוא נדרש לכך על ידי אותו אדם – יציג מיד גם את תעודת המינוי שלו.
- שוטר לבוש מדים, לבקשת כל אדם, בכל עניין הקשור להיותו שוטר – ימסור את פרטי זהותו ואת מספרו האישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב,כל אחד שרואה מקרה כזה או שעתיד להתפתח לכזה,עשו טובה,שלפו את הטלפון הנייד תפעילו את המצלמה ותצלמו.
ככה הסיכויים שיצא מזה משהו הרבה יותר גבוהיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 04:12 
יקירי, זה די לחפש את אותו שוטר בקטנה. אם הוא לא הפעיל אלימות ונתן לך את שמו, שלסופו של דבר זהו שמו, כאשר ברור שהוא שוטר ולא אדם שמתחזה, זה לחפש אותו בקטנה.
בתלונה כתוב שהולכים לחדד לאותו שוטר את הנהלים. יש הרבה חוקים שיש להם סייגים שהפואנטה שלהם היא לא לחפש בקטנה.

רק לשם דוגמא בנושא אחר, אני יכול לומר לך בענייני ביקורת חשבונאית למשל, שיש תקנים ברורים כיצד על רואה חשבון לנהוג בעת ביקורת כמו
שאסור לרו''ח לבצע ביקורת למשל לחברה שקרוב משפחתו מחזיק מעל 10 אחוז ממניות החברה. עם זאת, אם הוא מחזיק ב-12 אחוז, ובכל זאת נעשה ביקורת,
התובעים את הרואה חשבון, אחד הסעיפים מתיר לו לטעון שזה חיפוש בקטנות על אף החוק(מכאן יש כבר שיקול דעת של המועצה לראיית חשבון).

סביר להניח שיש דבר דומה גם בתקנים/חוקים להתנהגות של שוטר, ככה שזה חוקי(במידה ויש) וכן זה לחפש בקטנה.
זה שיש קורלציה חיובית בין אלימות משטרה(בזמן שאוהדים לא שומעים להוראות השוטרים...) וחוסר ענידה של תג מזהה לא רלוונטי.
מח''ש חייבת לבחון את המקרי באופן פרטני ולא כולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 04:12 
יקירי, זה די לחפש את אותו שוטר בקטנה. אם הוא לא הפעיל אלימות ונתן לך את שמו, שלסופו של דבר זהו שמו, כאשר ברור שהוא שוטר ולא אדם שמתחזה, זה לחפש אותו בקטנה.
בתלונה כתוב שהולכים לחדד לאותו שוטר את הנהלים. יש הרבה חוקים שיש להם סייגים שהפואנטה שלהם היא לא לחפש בקטנה.

רק לשם דוגמא בנושא אחר, אני יכול לומר לך בענייני ביקורת חשבונאית למשל, שיש תקנים ברורים כיצד על רואה חשבון לנהוג בעת ביקורת כמו
שאסור לרו''ח לבצע ביקורת למשל לחברה שקרוב משפחתו מחזיק מעל 10 אחוז ממניות החברה. עם זאת, אם הוא מחזיק ב-12 אחוז, ובכל זאת נעשה ביקורת,
התובעים את הרואה חשבון, אחד הסעיפים מתיר לו לטעון שזה חיפוש בקטנות על אף החוק(מכאן יש כבר שיקול דעת של המועצה לראיית חשבון).

סביר להניח שיש דבר דומה גם בתקנים/חוקים להתנהגות של שוטר, ככה שזה חוקי(במידה ויש) וכן זה לחפש בקטנה.
זה שיש קורלציה חיובית בין אלימות משטרה(בזמן שאוהדים לא שומעים להוראות השוטרים...) וחוסר ענידה של תג מזהה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 00:13 
סתם כי בא לי אדום כתב:

תגיד אתה אמיתי?

מי אתה שתקבע מה זה קטנות ומה זה לא?
אני חושב שחנייה 6 מטר ממדרכה זה מספיק, זה שהם רוצים 12 זה סתם להיטפל לקטנות... מה עם 10 מטר? זה לא קטנה?
בשביל זה נועד החוק.

תקרא את החוק שוב ושוב ושוב... ואם אתה רוצה שוב... ותראה שאין פה שום סייג.
ותפסיק לקרוא לזה תקנה/נוהל/אימרה... זה חוק... בספר החוקים.

בנוסף במכתב של המשטרה מצויין שחור על גבי לבן - "חלה חובה על כל שוטר לשאת תג שמי"

במשפט המודגש הצגת את בורותך בנושא.
הקורלציה היא בין אלימות משטרתית לא רק במגרשי הכדורגל אלה עם כל האוכלוסיות.
וקורלציה זו חשובה בשביל להבין את החשיבות שבדבר ענידת תגי השם.

ניחוש אחד אם לשוטר הזה היה עליו תג שם או שלא...

או שגם כאן אוהדים פשוט לא הקשיבו להוראות שלו...

ובבקשה אל תשתמש בתירוץ הנפוץ שהתג נפל לו במהלך המהומה אותה הוא יצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: