תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע - דיונים
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 19:13 
לדעתי תסגרו על פתיחת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 19:25 
הגלמוד מלוד כתב:

אני מוכן לשים גם את הבית שלי וגם את המכונית על זה שבשבוע הקרוב הם לא יגיעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

נו מה אתה אומר על ההצעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 19:54 
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

נו מה אתה אומר על ההצעה?

עד המשחק הקרוב נגד מכבי פ"ת
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

נו מה אתה אומר על ההצעה?

עד המשחק הקרוב נגד מכבי פ"ת
?

עד תום חלון העברות האירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 22:04 
שחר כתב:
RedFox כתב:
שחר כתב:
MaRtIn kay כתב:
מה הקשר וורמוט עכשיו? אפשר להיות שחקן מצויין גם בלי להשתוות לוורמוט

אז לא ורמוט.
הגיע יולי ואתה רואה מאלרואי משהו שונה מעידן סרור למשל?

תשמע אני מסכים איתך שמאז שהוא בהפועל לא ראיתי ממנו שום דבר והוא רק מאכזב בכל דקה שהוא על המגרש אבל אי אפשר להתכחש לזה שבחצי עונה שלו בליגת העל עם קריית שמונה הוא היה אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה.
אי אפשר להשוות אותו לעידן סרור, יש לו פוטנציאל גדול אבל מאז שהוא בהפועל הוא לא מתקדם לשום מקום ואולי הולך אפילו כמה צעדים אחורה.
אני חושב שאין מנוס מלהשאיל אותו לקבוצה אחרת במידה ונצליח להביא את בוזגלו ועזרא או בוזגלו/עזרא ושחקן אגף זר, בהפועל הוא רק נעצר.

השימוש במילה פוטנציאל הוא בעייתי ומסוכן.
גם על סרור אמרו שיש פוטנציאל ואפילו נמני הגאון רצה אותו במכבי.
אני באמת שלא זוכר ממנו יותר מידי בק"ש , אז קשה לי להביע דעה. הוא כולה שיקח שם חצי עונה.

אני מסכים אתך בזה שיש משהו מתעתע במילה "פוטנציאל". בוא נאמר שהגבול בין פוטנציאל לאשליה הוא גבול עדין מאוד. ומה שיכריע את הכף זה מבחן התוצאה.
אני מסכים שלאלרואי יש בעיה בקבלת החלטות, אבל לדעתי זה בגלל 3 גורמים- חוסר בטחון, ניסיון לרצות כל העולם והעובדה שהוא משחק בעמדה שלא מתאימה ליכולות שלו (פיזית).
כדי לנטרל את שלושת אתה צריך לעשות כמה דברים-לעבוד איתו ברמה האישית-מנטאלית, לתת לו לשחק באופן רציף (גם, ואולי בעיקר אחרי משחקים גרועים) ולתת לו לשחק בצד שמאל ולא בימין.
אם אחרי חודשיים כאלה הוא לא מספק את הסחורה, אני מוכן להודות שזו אשליה ולא פוטנציאל.
אלרואי יודע כדורגל. הוא רואה משחק, יש לו מסירות בסגנון וורמוט שחותכות הגנה, יש לו מהירות ויש לו טכניקה טובה (שמאוד נפגעת מהעמדה ומחוסר הבטחון) ויש לו נועה טובה.
הבעיה היא שקשטן כנראה לא ממש מאמין בו ואני לא בטוח שהוא יודע או רוצה לבנות אותו. דווקא מאמן בסגנון של גלעד מאור (מהכדוריד) היה יכול להרים אותו למעלה.
ימים יגידו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 22:36 
וגם גוטמן שאפילו הביא אותו לא ממש האמין בו וגם הוא וגם קשטן, בניגוד אליי ואליך רואים את אלרואי בכל אימון.

הקשקוש על העמדה זה שטויות, שחקנים התקפיים יבואו לביטוי בכל מקום שתשים אותם, אולי הם יהיו פחות או יותר טובים, אבל הם לא יהיו כאלה מבולבלים וחסרי קוארדינציה כמו אלרואי.
יכול להיות שהוא עוד יהיה שחקן, אבל כמו במקרים אחרים שהסתיימו בכשלון מקצועי, הפועל היא לא מחלקת שיקום קריירות ואין כזה דבר "לתת לשחקן כמה משחקים בהרכב גם אם יהיה גרוע" ובטח שלא צריך לחפור ולחפש איזושהי עמדה מיוחדת עבורו.
אגב, אלרואי שיחק בתקופה גוטמן לא פעם ולא פעמיים בצד שמאל והיה גרוע מאוד.
כרגע הוא לא מדגדג ברמה את טועמה, אז אין שום סיבה לתת לו לשחק במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2011, 22:55 
אם אתה רוצה לבנות שחקן שאתה מאמין בו, אתה לפעמים צריך לשלם סוג של מחיר. יש לזה אין ספור דוגמאות. שחקנים שלא הציגו יכולת טובה וקיבלו קרדיט כדי לתת להם בטחון.
מה שעשה לו גוטמן (וקשטן בעקבותיו) זה בדיוק ההפך ואני לא רואה איך זה משתנה.
הדבר ההזוי היה שנה שעברה שגוטמן לא הכניס אותו גם ב 2:0 על הפועל רמת גן, אבל שבועיים אח"כ בברוך מול חיפה הוא מכניס אותו להציל את המולדת. כאילו, מה נסגר? למה מחר הוא לא פותח? הרי גביע הטוטו הוא אחלה הזדמנות עם מחיר נמוך. לא מבין את הראש הזה.
במצב הנוכחי, אני די מסכים אם מי שאומר שאולי עדיף להשאיל אותו (אם נביא עוד קשר התקפי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע להגיב בחדשות מידע ?
זה כאילו עושה לכם את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
מה הקטע להגיב בחדשות מידע ?
זה כאילו עושה לכם את זה ?

עאלק "ישלח לפריזר". אדמין בשקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
its-sick כתב:
(זה מחמישי בערב אבל לא הופיע עדיין באשכולות המידע)
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 19,00.html
כמה השקיעה הפועל תל אביב ברכש עד כה?
הקבוצה הכניסה יותר מ-18.25 מיליון שקל ממכירת שחקנים בקיץ הזה והוציאה, בינתיים, כ-16.5 מיליון שקל. שחקנים נוספים מועמדים להצטרף

הפועל תל אביב הכניסה יותר מ-18.25 מיליון שקל ממכירת שחקנים בקיץ הנוכחי. ערן זהבי נרכש על ידי פאלרמו ב-6.5 מיליון שקל.
איתי שכטר וגילי ורמוט עברו לקייזרסלאוטרן עבור 18.25 מיליון שקל – כאשר 4.75 מיליון שקל משולמים על ורמוט ו-13.5 מיליון על שכטר (שכ-2.43 מיליון שקל מהם מועברים לנתניה ו-2.7 מיליון שקל להפועל קריית שמונה, שקיבלה אחוזים משכטר עבור אלרואי כהן).
את ה-19.62 מיליון שקל שנכנסו לקופת הפועל תל אביב, ניצלו בקבוצה כדי לעשות רכש גדול. עומר דמארי הובא ממכבי פתח תקווה, שקיבלה עבורו 7.5 מיליון שקל.
על נוסה אייגבור שילמה הפועל תל אביב 4 מיליון שקל ללישטרום הנורבגית. נידאל חוטבא הגיע מהפועל פתח תקווה עבור 300 אלף שקל.
הקבוצה תשקיע 4.77 מיליון שקל במשכורות של השחקנים החדשים, שכוללים גם את אפולה אדר (2 מיליון שקל בשנה) ומחמד עבאס (400 אלף שקל בשנה).
ביחד, ההשקעה של הפועל תל אביב בשחקנים חדשים עומד על 16.5 מיליון שקל. והיא לא מסתיימת כאן.
לאחר שהחתימה את שי אבוטבול על חוזה חדש ומשודרג, הפועל תל אביב תחל שיחות עם מכבי חיפה על רכישת מוחמד גאדיר ושי מימון עבור 3 מיליון שקל ובקבוצה, על פי הערכות, מחפשים עוד זר.
בהתחשב בכך שהקבוצה סיימה את העונה בעודף של 18 מיליון שקל, מצבה הכלכלי לא אמור להיות פגיע גם אם תחתים את מאור בוזגלו. אם תעפיל לשלב הבתים של ליגת אירופה, תזכה ל-1 מיליון יורו בונוס לפחות.

לא שאני רוצה להרוס או משהו אבל זה כן היה
לא אמרתי שזה לא היה בשום מקום, אלא שלא היה באשכולות המידע. אין לי שום כוונה לעבור על כל אשכול הדיונים ולחפש אם דיברו על זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:30 
בטעות כתבתי את זה באשכול מידע.

איזה בדיחה של חישוב.

מצד אחד קיבלנו 19.62 מליון ומצד שני הוצאנו 11.8 מליון על רכישה.

עכשיו למה לא נעשה צחוק מהעבודה ונוסיף לחישוב ההוצאות את השכר של השחקנים שהבאנו?

באותה מידה אפשר להוסיף לחישוב ההכנסות את השכר שנחסך מאתנו על השחקנים שמכרנו.

נראה לי שההפרש יצא הרבה יותר גדול ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:39 
רדנקו כתב:

איזה בדיחה של חישוב.

ברור לגמרי. ומחוץ לזה כל קבוצה, חוץ אולי מקבוצה של טביב, מוציאה על רכש מליונים כל שנה.
וכמובן מחכות לנו ההכנסות הצפויות מהליגה האירופית.
ומה שכל איש עסקים ממולח היה עושה עם קופה מפוצצת ולפני סיכוי לאליפות ול-50 מליון - מוציא עוד 10 מליון על רכש.
בקיצור, איש עסקים ממולח היה מוציא עוד 20 מליון על רכש.

ועל זה נכתב בפורום ולמחרת ב-NRG, בנוסף לנוסא וזר עד מליון דולר (יותר לא הייתי נותן לחובבני חו"ל כרכש), "גם בוזגלו וגם עזרא(נניח שקשטן רוצה)".
והמהדרין מוסיפים גם רמי גרשון. ובודק האם הגענו ל-20 מליון, ואם לא מוסיף "ישראלים צעירים בנוסח הקסקט".

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 13 אוגוסט 2011, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

איזה בדיחה של חישוב.

אשכרה מדהים,כשתכל'ס רק על דמארי שילמנו כסף. אבל ככה זה הספיניורים במדינה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:44 
חוץ מזה שלא מחושב שם עוד 5 מליון שקל שאמורים להיכנס ממכירת דגלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 12:50 
NARKOTIKA כתב:
חוץ מזה שלא מחושב שם עוד 5 מליון שקל שאמורים להיכנס ממכירת דגלאס.

קוזזו מפצ'אלקה ואלרואי וכנראה נכנסו ב-50 ומשהו מליון שלדעתי הם המינימום שהיה בקופה בגמר חישובי העונה הקודמת.

אבל צריך להוסיף את חסכונות הסנדביצ'ים בסוף האימונים שקצרה הוריד מהתפעול השוטף.
קשה להאמין כמה אנחנו מרוויחים יחסית ל-2 המכמבים שאיננו נותנים ארוחה חמה בסוף האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר, בהתחלה כשנתנו לזהבי לשחק כמחליף בכל מיני מקומות הזויים הוא לא היה טוב, רק אחרי שבלית ברירה
שיחק בעמדה היחידה שבה הוא אמור לשחק (הקשר מאחורי החלוץ אחרי שנמה נפצע) הוא התחיל לצבור ביטחון ולהראות
את מה שהוא יודע. קבלת ההחלטות שלו עדין לא משהו, וכנראה גם לא תהיה, אבל ככה הוא הפך משחקן ששם 12 שערים ברמת
השרון לשחקן החשוב בהפועל שנה שעברה.
העמדה הזאת של שחקן מאחורי חלוץ, היא העמדה היחידה שאלרואי גם יכול לשחק בה. כשחקן שחושב קדימה אוטומטית, הוא
לא קשר שמאל, שנכנס למרכז ומתעסק בעיקר העברת הכדור למציאת הפריצה, אלא יותר "קיצוני" אבל אין לו דריבל, כוח או
מהירות יוצאת דופן בשביל להיות שחקן כנף כמו שכטר או גילי. לכן העמדה היחידה שבה הוא יכול לשחק היא העמדה של
של זהבי, כלומר חלוץ שני / מאחורי חלוץ. שנה שעברה לא שיחקנו בשיטה הזאת, ונראינו רע, מה גם שהיה את זהבי במגרש,
אז מקום לאלרואי לא היה. השנה כנראה גם לא נשחק ככה ולכן אין לו מקום.

דר"א זאת היתה גם העמדה שלו בקריית שמונה ששיחקו רב הזמן רק עם עמאשה בחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:08 
el dudernio כתב:
שחר, בהתחלה כשנתנו לזהבי לשחק כמחליף בכל מיני מקומות הזויים הוא לא היה טוב, רק אחרי שבלית ברירה
שיחק בעמדה היחידה שבה הוא אמור לשחק (הקשר מאחורי החלוץ אחרי שנמה נפצע) הוא התחיל לצבור ביטחון ולהראות
את מה שהוא יודע. קבלת ההחלטות שלו עדין לא משהו, וכנראה גם לא תהיה, אבל ככה הוא הפך משחקן ששם 12 שערים ברמת
העמדה הזאת של שחקן מאחורי חלוץ, היא העמדה היחידה שאלרואי גם יכול לשחק בה. כשחקן שחושב קדימה אוטומטית, הוא
לא קשר שמאל, שנכנס למרכז ומתעסק בעיקר העברת הכדור למציאת הפריצה, אלא יותר "קיצוני" אבל אין לו דריבל, כוח או
מהירות יוצאת דופן בשביל להיות שחקן כנף כמו שכטר או גילי. לכן העמדה היחידה שבה הוא יכול לשחק היא העמדה של
של זהבי, כלומר חלוץ שני / מאחורי חלוץ. שנה שעברה לא שיחקנו בשיטה הזאת, ונראינו רע, מה גם שהיה את זהבי במגרש,

כמה שאתהצודק....

למרות שבק"ש אני דווקא זוכר שהוא שיחק על כנף שמאל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:18 
תסמונת של קבוצה בינונית.

אפילו גילי ושכטר אמרו אז בריאיון שבקטעים האלה הפועל רחוקה מלהתנהג כמו קבוצה גדולה.
מחלקים סנדוויצ'ים במקום ארוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
תסמונת של קבוצה בינונית.

אפילו גילי ושכטר אמרו אז בריאיון שבקטעים האלה הפועל רחוקה מלהתנהג כמו קבוצה גדולה.
מחלקים סנדוויצ'ים במקום ארוחות.

כן, גם השכר שהם קיבלו רחוק נורא מבקבוצה גדולה, אה?
עזבו אותי מכל כפויי הטובה האלה. כמה שטביב בנזונה מניאק ושהם צריכים לקבל את מה שחייבים להם, קשה לי לרחם עליהם. בטח כשהם יוצאים עם הבעיות שלהם לתקשורת הצהובה. בטח כשברחובות יש מחאות על כל דבר (ובצדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:39 
el dudernio כתב:

זהבי היה מצויין גם בחלק הקדמי, אני זוכר שאחרי שסיימנו במקום ה2 עונה לפני הדאבל, גוטמן הגיע לערוץ הספורט ונשאל על הפריצה הנפלאה של זהבי, הוא אמר שמה שראו ממנו בעונה הזו הוא כלום ובשנה לאחר מכן הוא יהיה טוב הרבה יותר, בינתיים אלרואי לא מדגדג את היכולת של זהבי באף אחת מהעונות האלה.
אגב, גם כשזהבי היה על הספסל הוא עלה למגרש, שינה את המשחק והביא מספרים בהרבה פחות דקות משל אלרואי.

לאלרואי אין שום תכונה שתאפשר לו לשחק מאחורי החלוץ,נתחיל מזה שאין עמדה כזו אצל קשטן, אין לו מסירות חכמות במיוחד, אין לו 1 על 1 מי יודע מה ואין לו יכולת להחזיק את הכדור. בקריית שמונה הוא שיחק באגף, לא מאחורי החלוץ ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אלרואי שחקן שונה מזהבי.
גם ה-1 על 1 של זהבי לא מי יודע מה, לפחות בשנתיים הראשונות הוא לא היה משהו.
אבל ההבדל הוא שאלרואי שחקן קו וזהבי שחקן אמצע. התפקודים שלהם שונים.
קשה לצפות משחקן שהבאת בכמעט מיליון יורו, תחת התווית "מחליפו של ורמוט", והוא בקושי משחק (בחצי שנה שהוא בהפועל סגר 90 דקות פעם אחת), לפרוץ.
אני מאמין שלאלרואי יש כדורגל, הוא פשוט משחק בלחץ אטומי, והחוסר ביטחון שלו מהגבוהים שראיתי בשחקני הפועל אי פעם.
אם גוטמן היה מאמן את הפועל היום, אלרואי היה מקבל הרבה יותר הזדמנויות. קשטן מאמן מקובע, עם שחקנים מקובעים.
ואם הוא משך 3 משחקים עם שבחון (וגם גורדנה לפניו ברוטציה), אז הוא ימשוך את זמנו של אלרואי על הספסל, אני בכלל לא בטוח שהוא יקבל הזדמנויות. בטח שלא בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:49 
כיפה אדומה כתב:
אלרואי שחקן שונה מזהבי.
קשה לצפות משחקן שהבאת בכמעט מיליון יורו, תחת התווית "מחליפו של ורמוט", והוא בקושי משחק (בחצי שנה שהוא בהפועל סגר 90 דקות פעם אחת), לפרוץ.
אני מאמין שלאלרואי יש כדורגל, הוא פשוט משחק בלחץ אטומי, והחוסר ביטחון שלו מהגבוהים שראיתי בשחקני הפועל אי פעם.
ציטוט:
אם גוטמן היה מאמן את הפועל היום, אלרואי היה מקבל הרבה יותר הזדמנויות. קשטן מאמן מקובע, עם שחקנים מקובעים.

ואם הוא משך 3 משחקים עם שבחון (וגם גורדנה לפניו ברוטציה), אז הוא ימשוך את זמנו של אלרואי על הספסל, אני בכלל לא בטוח שהוא יקבל הזדמנויות. בטח שלא בזמן הקרוב.

מה?
גוטמן אימן את הפועל חצי שנה בה אלרואי שיחק בממוצע פחות בהרבה ממה שהוא משחק אצל קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:50 
כיפה אדומה כתב:
אלרואי שחקן שונה מזהבי.
אם גוטמן היה מאמן את הפועל היום, אלרואי היה מקבל הרבה יותר הזדמנויות. קשטן מאמן מקובע, עם שחקנים מקובעים.[/]

מה?
גוטמן אימן את הפועל חצי שנה בה אלרואי שיחק בממוצע פחות בהרבה ממה שהוא משחק אצל קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:51 
אבל אצל גוטמן היו שחקנים טובים יותר ואלרואי נכנס כתוספת.

לפחות כשהוא נכנס, הוא נכנס לעמדה שלו.
קשטן לא יזוז מתבנית ה4-4-2 שלו עם רץ שמאלי ורץ ימני.
גם אם יהיו לו בקבוצה 10 קשרים וחלוץ אחד הוא יעלה עם 2 חלוצים. ככה הוא מוכיח שהוא "התקפי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כיפה אדומה כתב:
אלרואי שחקן שונה מזהבי.
אם גוטמן היה מאמן את הפועל היום, אלרואי היה מקבל הרבה יותר הזדמנויות. קשטן מאמן מקובע, עם שחקנים מקובעים.[/]

מה?

נו ברור.
אבל רק שבעונה שעברה היה לך שחקנים הרבה יותר איכותיים.
כשדיברו פה על אלרואי, תמיד נאמר פה שהמבחן שלו זה העונה הזאת.
לא החצי שנה שלו בעונה הקודמת.

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 13 אוגוסט 2011, 13:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:55 
שתחליטו מה ה"עמדה" של אלרואי, תודיעו לי.

אני חושב שכדאי שתבשרו גם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:56 
כיפה אדומה כתב:
שחר כתב:
כיפה אדומה כתב:
אלרואי שחקן שונה מזהבי.

מה?

נו ברור.
אבל רק שבעונה שעברה היה לך שחקנים הרבה יותר איכותיים.
כשדיברו פה על אלרואי, תמיד נאמר פה שהמבחן שלו זה העונה הזאת.
לא החצי שנה שלו בעונה הקודמת.

אז מי שאמר את זה כבר אז, דיבר שטויות...המבחן שלו הוא בכל רגע על המגרש, כל השאר תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 13:58 
שחר כתב:

איך זה לא ברור שהוא קשר בצד שמאל?
גם הוא יגיד לך שהוא מרגיש הרבה יותר טוב כשהוא מתופקד שם.
ככה הוא גדל, ככה הוא אוהב. רואים את זה אפילו בתנועות גוף שלו. כל ההטעיות גוף שלו מבוססות על חדירה לאמצע מצד שמאל. הוא לא יודע לעשות דריבל מצד ימין. יש הרבה שחקנים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2011, 14:01 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:

איך זה לא ברור שהוא קשר בצד שמאל?
גם הוא יגיד לך שהוא מרגיש הרבה יותר טוב כשהוא מתופקד שם.
ככה הוא גדל, ככה הוא אוהב. רואים את זה אפילו בתנועות גוף שלו. כל ההטעיות גוף שלו מבוססות על חדירה לאמצע מצד שמאל. הוא לא יודע לעשות דריבל מצד ימין. יש הרבה שחקנים כאלה.

לי לא ברור כלום, כמה הודעות לפניך מישהו כתב שהבעיה של אלרואי היא שהוא לא משחק מאחורי החלוץ.
אני למשל, לא חושב שהבעיה היא עמדה (בטחון, אולי כן).
והוויכוח המגוחך הזה על העמדה שלו רק מחזק את התחושה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: