redead כתב:
רואה שחורות כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יש מצב שעדיף להביא את מאור אסור ולא את חן עזרא? הם בכלל משחקים באותו תפקיד?
מישהו שמבין יכול להסביר את העניין?
בגלל שזו עמדה שסיכוי טוב שעליה תפול ותיקום העונה, אני לא חושב שאפשר לקחת סיכונים כאלה.
אסור הוא אחלה פוטנציאל, סוג של זגורי כזה, אבל לא מעבר בינתיים.
עזרא לעומת זאת יכול להוביל את הפועל הנוכחית, רק שאני עדיין מעדיף את בוזגלו או זר תותח מוכח.
להגיד שעזרא יכול להוביל את הפועל זה גם חתיכת הימור מטורף
אני בספק אפילו לגבי בוזגלו..
כדי לקחת תואר השנה אנחנו נצטרך שחקן כמו גילי של הדאבל, אני יודע שהרבה כאן תופסים מבוזגלו כמחליף ראוי ומעזרא כפוטנציאל למחליף ראוי ,אבל לדעתי שניהם עדיין לא קרובים למה שגילי נתן בדאבל.
לעזרא יש פוטנציאל גדול יותר לטעמי להגיע לרמה של גילי אבל עדיין חסרים לו נתונים בסיסים שלגילי יש ,אבל מצד שני הוא יותר חזק ואין ספק שיתרום יותר במשחק ההגנה .
בוזגלו הוא שחקן מאוד שונה מגילי אבל מגוון יותר ,בעיטות חופשיות ,כדורים ארוכים והרמות ,בניגוד לגילי בוזגלו הוא שחקן כנף טיפוסי .
עדיין לגילי יש כשרון אחד בולט ומה שגם לטעמי הופך אותו להרבה יותר מסוכן מקשרים ישראלים אחרים וזהו המהירות עם הכדור והיכולת לעבור שחקן על המקום.
אז עם כל הכבוד לבוזגלו ועזרא את עמדת המחליף לגילי, עדיף ל"בזבז" על זר איכותי, אותם אפשר להביא במקום טועמה/אלרואי להרכב .
נ.ב: הכל זה בתאוריה לא צריך להתייחס אם יגיעו או לא והאם ירכשו זר בנוסף לאחד מהם או לא .
נ.ב 2: גילי לדעתי הוא הכישרון הישראלי הגדול ביותר כיום, ואם יאיר לו המזל והוא ידע לממש את הפוטנציאל שלו ("המשהו הנוסף") הוא יגיע רחוק יותר,מכל ישראלי אחר.